PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A PC-t mint játékplatformot én elengedtem pár évre biztosan, inkább vettem a PS5 mellé egy XboxSX-et, mint hogy videókarit vegyek.
Final Fantasy VII Remake PS5-ös verziójával (PS4 upgrade to PS5) és a Horizon Zero Dawnnal játszottam 4K HDR + 60 fps társaságában. Merőben más élmény volt, mint PS4 Pro konzolon, ráadásul ez nem is erőlködött alatta + huzamosabb idő után is csak langyos volt a gép - a PS4 Pro-val ennyi idő után már be lehetett fűteni a házat.
Emellett azonnal indult a játék, Final Fantasy esetén még töltő képernyőt sem láttam, Horizonnál is csak 2-3 másodperc volt és nem malmozott annyit, mint a PS4 Pro.
Teljesítmény szempontjából baromira bejön a gép és az új kontrollert is imádom, csak maga a fő gép csalódást keltő egy kicsit. Japán barátaimtól olyan képeket kaptam, amin az ő gépük eleve Japán cucc volt, csak a kontroller volt tajvani. Azt hittem hasonló verziót adnak most is, de most full kínai a kontroller és a gép is.<#szomoru1>#szomoru1>
Tales of Arise 4K 60FPS-ben gyönyörűen fut rajta, semmiféle drop nincs, PC-men örültem ha 4K-ban a 30FPS megvolt (HDR nélkül), pedig az jóval drágább volt, mint ez a gép.<#idiota>#idiota>
Na mindegy, jöhet a Tokyo Game Show és a Japán játékok dögivel.<#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.09.14. 09:56:38
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2021.09.14. 00:15:11
Why so serious?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szóval tudjaafranc... Még az is lehet, hogy megveszem.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ja és a gigavicc, hogy az eladott ps4 kópiák száma szerintem közelíti a kettőt. Világszinten 😄DD NULLA az eladó darab lemezek száma a játékaimon, Rift Apartból van 11, pedig állítólag nem lehet PS5-öt kapni (vagy legalábbis eddig nem lehetett...állítólag) 😄
Vicc. Nem vicc. Gyalázat 😞
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.09.13. 18:19:39
Adversus solem ne loquitor
Eurogamer | 'Essential'
GameSpot | 10
IGN | 10
VG247 | 5/5
TheSixthAxis | 10
VGC | 5/5
Game Informer | 9
Destructoid | 9
Press Start | 9
Easy Allies | 8
nem tudom egyszerűen elképzelni, hogy ez ennyire jó lenne tényleg, hogy 10/10-eket kapjon, de biztos nem szar 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Quantum Error is in development for Xbox Series S|X, PlayStation 4, and PlayStation 5, and TeamKill Media is targeting a Spring 2022 release window.
szerintem megugrották bőven a lécet, tényleg méltó folytatás lett, mindennemű elfogultság nélkül 😊 ez tényleg egy szívből készült játék volt.
én nagyon nagyon élveztem, és nem akartam, hogy vége legyen - dehát egyszercsak végelett... 😞 csomó régi emlék visszajött, változatosak és iszonyatosan elborult volt némelyik tudat 😄 bízom benne, hogy egy 10 éven belül kapunk egy 3. részt is... 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.09.13. 11:45:05
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.09.13. 11:29:42
Szerk.: Hozzáteszem, már az első részben sem volt sok tétje a platfromingnak (bár ott még viszonylag érdemes volt megfeszülni pár extra cucc kedvéért), mindig egy ilyen pusztulguul szórakozás volt, ha bizonyos részeknél lehetett is halni.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2021.09.13. 11:29:51
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.09.13. 08:37:46
Szerintem egész jó volt. Szép grafika, jó történet, némi rejtélyesség. Mondjuk a végén az Isten mód, azért isteni volt 😉
A normál árat mondjuk kicsit sokallom 20 órányi játékért. Szerencsére nekem akcióban olcsóbb volt a fekete kontroller mellé.
A másik jó dolog, hogy a Horizon meg a Subnautica ingyen volt és azokba egyenként több, mint 60 óra ment bele.
Még lehetne velük bohóckodni, ahogy a Ratchet-tel is, de annyi a játék, hogy inkább váltok.
Nálam nem a platinánál ér véget, hanem amikor a végére értem. Ha közben összejön a platina, akkor tök jó. Ha esetleg pár darab egyszerűen megszerezhető trófea kell még hozzá, akkor kimaxolom. De 1 óránál többet nem igazán szánok már rá.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.09.12. 20:33:39
Itt nem ugyanazt húzták csak fel 4k 60fps-re, ez nem ennyiről szól csak...

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.09.11. 08:14:47
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A régiek nekem rohadtul nem jöttek be, mert ahoz kellett hogy valaki szeresse is a pókembert, most eljutottak egy olyan tálalásig, mind látványban mind harcrendszerben ami már a maga minőségével elragadja az embert....
Én is régen próbáltam az Amazing Spiderman-eket, nekem az rohadtul nem tetszett, a Batman volt az első ami szeerintem nagyon jó lett... csak az már utána kicsit nekem lapos maradt, azért hagytam a további részeket.
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.09.11. 08:03:35
Valami ilyesmi elég lett vola U4-hez is szerintem. És akkor nem kéne egy évet várni meg ki tudja mennyit fizetni megint.
Köszönöm! <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.09.10. 12:24:17
Kotor, Forspoken és Ragnarök. (ez utóbbinak nagyon jót tesz a PS4 -es megjelenés, gyakorlatilag DLC -nek néz ki...ehh!)
többi az érdektelenségben van...esetleg a hálószövőt még meglesem
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.09.10. 08:52:54
Mindenestre IDEVELE! Elkeserítő továbbá, hogy a rövidke kis interjún nem volt szó a megjelenésről (vagy lemaradtam volna..?), úgyhogy szerintem még a 2022 is necces bőven.. :\\\ jah, és nem Cory már a director, ami szintén egy kisebb hígulás a projektnek szerintem...
jogosak a kommentek, hogy "A SONY majd csak 2023-ban akar gent váltani" ... 😄DD
egész este szarakodott az SG nálam, lehet volt valami rollback, vagy nem tudom hogy tűnhetett el minden 😄