121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
TomStorm #117153 D2 Resurrected nagyon jó lett!Így megcsinálni egy 20éves játékot nem semmi.
-
#117152 -
#117151 Én ezt a Martinozást egy jó marketing fogásnak vélem, semmi többnek. Bár nyilván a sztoriból nem mutattak sokat, de ha a DaS játékokat vesszük, akkor sosem a nagyívű és intrikákkal teleszőtt sztorikról szólt. De ne legyen igazam. -
#117150 Nekem nincs bajom a grafikával illetve az animációkkal.
Engem az sokkal jobban érdekel, hogy Martin mit tett hozzá a történethez, vagy csak egy reklámfogás volt-e a nevének a használata?
Kíváncsi vagyok erre a nyílt világra, a craftra, a lopakodásra. Ha ezek jók lesznek, akkor sikeres lehet a játék, ha nem, akkor tényleg csak egy ctrl+c majd ctrl+v lesz...
Ha bejön ez az új rendszer, akkor pedig jöhet egy olyan játék fejlesztése, ahol a régi generációt elengedik és csak az újra fókuszálnak. Ott már én is számonkérném a már általad említett dolgokat. -
#117149 Így vagyok vele én is. Meg fogom venni - pc-re - mert szeretem a FROM játékait, a DaS 1 pedig all-time favorit nálam a játékra jellemző gyűlöllek-szeretlek módon :D De én is azt gondolom, hogy nagyon ideje lenne túllépni már a régi recepten. A karakterek, a mozdulatok, jesszus, még a kibaszott varázslatok hangeffektjei is ugyanazok mint a DaS-ban. Azért ezt ne már...
Az meg a másik, hogy nem tudom, az egészhez mennyit fog hozzátenni egy nagy sandbox open world. Azért a DaS-oknak az egyik legnagyobb erőssége a kreatív, és zseniális pályadesign. Ami egy open worldnél hát minimum problémás... -
#117148 Szar néha beismerni, de egyetértek, azt kivéve, hogy engem azért érdekel mert szeretem ezt a gameplay-t még mindig... de amúgy a többi szerintem is így van, vagy pedig jogos. -
#117147 Én voltam, igen, láttam, vagyis szólt a psprices róla :D -
#117146 Valaki kereste itt nemrégiben a Medievilt, most felesre le van árazva a magyar ps store-ban. Sztem berántom én is. -
#117145 Egy jobb harcrendszerrel én már kibékültem volna. De ez, eee,..
És hát nem gondoltam volna, de én ezt most nem rendelem elő.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2021.11.04. 20:01:46 -
#117144 Valahogy ezt éreztem én is. Nem annyira tetszik, hogy megy a mainstream irányba. Kraftolás (blöe), lopakodva “bázisfoglalás” (a kincses szekér ugye), meg ezek az iszonyat csillivilli varázslatok… a dungeon-ök, a kastélyok biztos hozzák majd az igazi from hangulatot, de tartok tőle, hogy ezen az óriási térképen sok lesz az ismétlődő tennivaló. Lejjebbhagyott a hype, sajnos tényleg egy ow DaS-nak néz ki, de lepjenek meg. (egy másik japó cég tudott már jó ow játékot csinálni) -
TomStorm #117143 Én is.Tegnap próbáltam ki Ps5-ön.Borzasztó:D -
#117142 reméljük jön az is, legalábbis PS5 és/vagy PC-re :D jóvóna az is egy DeSR látvánnyal, de még az alap régi látványal is tuti végigtolnám 60/unlocked frémmel, de erre elvileg eléggé csekély az esély :\\\ -
#117141 Ha BB2 nem is, egy felturbózott BB jöhetne PC-re, PS5-re, 4k 60 fps-ben szívesen nekiesnék újra... :D -
TomStorm #117140 Ok köszi -
#117139 hát jóóó bakker BB2, főleg egy DeSR graffal az tuti még a napot is megállítaná (na majd a Bluepoint, ha igazak a vad pletykák.. ), dehát sajna arra szerintem bőven várni kell még, már ha egyáltalán lesz ilyesmi. nekem rohadtul bejön, de valszeg azért is, mert már ki
vagyok éhezve valami FROM-finomságra :D
.. meg amúgy belegondolok, hogy mennyi eldugott item/fegyver/helyszín/érdekesség lesz, és már csak az nagyon foglalkoztat az egészben :D meg amikor napokig '???' van wikin meg fextralife-on 1-1 itemnél, mert senki se tudja vajon mi a francra (nem) jó az :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.11.04. 17:13:05 -
#117138 >sugárzik a FROM esszencia mindenhonnan
Nekem inkább úgy tűnik, hogy a sok év sok részéből kivágott modellekből meg ötletekből összeraktak egy ilyet. Grafban leiskolázta DeS remake, a többi meg olyan, mint egy DaS3.7, w. openworld.
Nyilván megveszem, de közel nullára esett az érdeklődésem iránta. Mármint From mércével mérve nullára :D Százszor inkább kéne egy BB2. Vagy bármi, ami nem DaS.
Ja igen. A térkép tetszett. Az szép. Ez volt az egyetlen pozitív gondolatom a videót nézve :D -
#117137 szerintem überbrutál volt, pedig néha okkkkádék ahogy kinézett a streamben az ökölnyi pixelparádé (főleg a bossnál) --- és mindez 2021 végén... :D
egyszerűen nemmmmm hiszem el, hogy ilyen igénytelenségnél tartunk még mindig manapság, hogy 1080p-ben youtube-on kell streamelni, kb zéró bitréttel.. (ez persze nem az ER hibája)
nekem nagyon-nagyon bejön, kb az összes eddigi FROM-gém összegyúrva és Zeldásítva, nekem ez ugrott be :)
nyilván DS-ekre hajaz leginkább, de azért BB-elemek és Sekiro stílusjegyek fel-fel lelhetőek (még akár hangok is, meg animációk is egyeznek), de nekem bejön. sugárzik a FROM esszencia mindenhonnan, brutáljók a színek, jól néznek ki a spellek, faszának tűnnt a lovaglás/barangolás, dungeon-ök... hát mi kell még?! :D nyilván DeS Remake engine-je baszóbb lett volna SOKKAL, de most ezvan.
nálam preorder + szabikivétel, ez nem is kérdés...! :D
szerk:
4K60-ban azért élhetőbb már a látvány valamivel:
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.11.04. 16:32:49 -
#117136 Biztos én vagyok igénytelen, de nekem nagyon tetszett ez az ER videó. :)
A hangulata nekem nagyon bejött. A grafikai minőségtől én nem vártam többet, várható volt, hogy ilyen lesz, hiszen a régi generáción is hozniuk kellett a 30 fps-t. Viszont a ruházatok, a szörnyek, a várak/romok egytől-egyig jól néztek ki, és a fények/varázslatok is rendben voltak. -
#117135 Nekem első blikkre egy open world DaS-nak tűnik, pár új feature-el, de az alapok maradtak ugyanazok. Még a grafika sem fejlődött túl sokat. -
#117134 Megnéztem ezt az Elden cuccot...
.....vannak jó aspektusai, de...ez egy DaS és ennyi. Ez a harcrendszer pedig már gáz.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2021.11.04. 15:22:39 -
#117133 jhah köszi, totál el vagyok csúszva a napokkal - reméljük, hogy akkor van esélyünk :)
nagyon várós nekem a játék, talán egyik legvártabb cím a közeljövőben. (ha már Diablo 4 átcsúszott 2023-ra :( (jó lesz az 2024-re...)) -
#117132 9-én küldik a kódot, ha kiválasztottak. -
#117131 én regeltem, de még semmi... :( gondolom nem valószínű, hogy bejutunk (habár DS3 network stress testen voltam anno ezzel az Namco accommal)
...de tegnap jött R6 Extraction meg Lost Ark bétákra inv -
#117130 Nem találod, mer nincs. Ez ilyen. -
#117129 Mire gondolsz? -
TomStorm #117128 A játékok főképernyőn nem lehet megoldani hogy mind ott legyen?Ps4-en lehetett itt most nem találom -
TomStorm #117127 Köszi -
#117126 Jelentkeztem, és a világon mindenhol véletlenszerűen lehet bejutni... egyedül EU-ban lesz az, hogy a régi accountok elsőbbséget élveznek... én nemrég regeltem, szóval nem fogok bejutni az fix :( -
#117125 Hype -
#117124 Mindegy. -
TomStorm #117123 Ha USB használatával(van ilyen opció már ha ez ér/számít valamit!) szeretném használni kontrollert akkor melyik Usb portra kell kötni? -
#117122 Én igen, hogy kiválasztanak-e, az meg egy másik kérdés. -
#117121 Jelentkeztetek a tesztre? -
#117120 Join us for a 15-minute glimpse of #ELDENRING gameplay on November 4th at 3 PM CET/7 AM PDT
Youtube: fcld.ly/er_preview
Twitch: twitch.tv/bandainamcous -
#117119 Például amit írtak válasznak akik gyorsabbak voltak nálam. Nekem nem engedte. -
#117118 jhah oksa, ez viszont így jó már akkor. viszont anno PS4-ről tényleg nem tudtam választani, csak simán ki volt szürkézve a gombja :D
/Metroid Dread pörög azért remélem?! :D/
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.11.02. 20:50:31 -
#117117 Nem kell megkerülni. Ez már működik. A múlt hónapban volt a hell let loose a psplusban.
E
Még úgy is meg tudnám venni, hogy van psplusom, és megvan.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.11.02. 20:24:07 -
#117116 Valóban igaz amúgy, amit dark írt - ha bentvan régebbről a plus miatt a librarydban a cucc, és lejárt a plusod, akkor "not available to purchase" volt nálam is azoknál a játékoknál.. :D én is tapasztaltam már ezt anno - persze lehet, hogy valahogy meg lehet ezt kerülni - ha más nem, akkor support.. -
Zóanagyvarázsló #117115 Ha éppen akkor akciós, és nem biztos, hogy állandó jelleggel van előfizetésed, vagy csak az a hepped, hogy rendesen meglegyen, akkor nyilván szeretnéd megvenni.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2021.11.02. 14:39:31 -
#117114 OK, de ha lejár a PS plus, vagy már nem akarod, utána meg tudod venni, nem? Amíg él a PS plus addig minek akarnád megvenni?