PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Remek. Húzzanak elő még vagy 100 ilyen 2010-es érdektelen címet és adják ki újra, ha már új ötletek nincsenek. <#vomit> (AAA szektorban legalábbis)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Remélem nem csak ennyi, bármivel 720p se volt Xbox-ra régen lenne mit javíteni a textúrákon

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
Mivel remastered, ezért lesz majd 8k meg 20k...és ennyi 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hivatalosan megerősítették jön az Alan Wake Remastered

Alan Wake Remastered, published by Epic Games Publishing, will be available on PC on the Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4/Pro, Xbox Series X|S, Xbox One, Xbox One S and Xbox One X.

Rage47
Fú ez jó lenne Nintendóra is
darkSectorxxx
Igen 2020-as State of Play-en volt először...

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Az durva...

mucsácsó
valóban, van egy kis SONY-push, meg ugye egyik State of Play-en is volt, ezért PS-only - csak ugye az se tisztázott, hogy hány hónapig - de azért ezt közölhették volna korábban is, nem 1-2 héttel a megjelenés előtt 😄
Seth
Volt vmi Sony kooperáció a játéknál, gondolom ezért kap kis előnyt a Playstation

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Hooogymiiii? Nem lesz PC-re day1???
Azt hittem, hogy az a fő platform gec....

Akkor ez miatt nem tudtam előrendelni PC-n eddig.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.09.06. 12:47:28

Gondolom mivel kis cég előbb eladásokat akartak produkálni és nem a warez népek kiszolgálni pc-n
Totál érthető. Ha konzolon bőven megtermelte az előállítást meg + is keletkezett zöld utat kap a pc-s is
mucsácsó
eddig egész jókat kapott:

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch | Első pontszámok

Noisy Pixel | 9
COGconnected | 9
Game Informer | 8.5
God is a Geek | 8.5
Press Start Australia | 8
PlayStation Universe | 8

mondjuk azt annyira nem adom, hogy eddig úgy volt, hogy jön PC-re is holnap, aztán kb. múlt héten TBA-ra váltott Steamen a megjelenés, és sehol semmi infó róla, hogy mikor.. 😞
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.09.06. 12:27:36
darkSectorxxx
Már várom, hajnalba játszás lesz....

darkSectorxxx
Én is rohadtul várom már basszus egy jó ideje fenn van a listámon... amióta megláttam az első trailert...
Azonnali vétel...

Seth
Állati 😊 Nekem ez day1

Szeptember 7-én, vagyis holnap jelenik meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re a F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch, ennek apropóján pedig a Bilibili és a TiGames párosa előrukkolt a játék kötelező launch trailerével. Noha a látványos metroidvaniát PC-re is bejelentették, a számítógépes verzió premierdátumáról egyelőre nincs hír.

darkSectorxxx
Majd akkor kell ezt felróni, ha majd bemész a boltba és a polcon lesz vehető konzol rendes lista áron...

Na most olvasom ps4-re is jön a GT7, köll a sok sok vásárló akik még évekig szüttyögnek majd a régi gépeken
A következő szállítmány beérkezése miatt a 2020.12.31.

Az azért érdekes még mindig, hogy van az hogy a konzolvilág hónapok óta nem kap digitális ps5-öt amikor minden máshol szórják őket? Itt valami nem ok
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.09.05. 23:04:54
Kandurex
200-ért láttam mostanában hirdetni, rendes boltos, ez már nem hiéna. Ill. szerintem lassan pár hét alatt bárhonnan megjön már.

Mephike
NEKEM bejött a Returnal, minden percét élveztem, sok időt beleöltem, nem bántam meg. Abban viszont egyet értek, hogy a Hades jobb nála.

Újabb platformokra látogat a Project Winter

"A Project Winter ugyanis PlayStation 4-re és Nintendo Switchre is elér, méghozzá nem is olyan soká: szeptember 16-án már kézbe is vehetjük a játékot. Minden platform között adott lesz a keresztplatformos játék lehetősége, hogy semmi ne állhasson a közös szórakozás útjába."

Beyond a Steel Sky - ekkor érkezik konzolokra

"A Beyond a Steel Sky november 30-án jelenik meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, illetve Nintendo Switchre is. A Beneath a Steel Sky folytatása 3D-s, cel-shaded világba helyezte a korábbi oldalnézetes kalandjátékot, de változatlanul Robert Fostert irányítjuk benne, akinek egy gyökeresen megváltozott Union Cityt kell felderítenie egy eltűnt kisfiú után kutatva."

Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.09.05. 19:27:39
TBTPumpa
Igen, de ezt még a Sony sem akarja annyira, máskülönben már telített lenne a piac PS5 konzolokkal. Én már néhány hete várok rá, szerintem még egy darabig várnom kell rá, vagy megvehetem nyerészkedő magánszemélytől, ha nem akarok hivatalos viszonteladói/bolti garanciát.<#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Moby
Hades nekem nem jött be. Majd még próbálkozok vele, de a kamermozágástól felfordult a gyomrom, másrészt pont a CotDG után nyomtam, és azután nagyon ostoboid volt a harc. Se parry, se stamina, csak csapkodsz és dash a végtelenségig. Legalábbis az mentem vele 3 kört, ennyit láttam meg belőle, nem tűnt túl nagy mélységnek. Egyszer majd még próbálkozom vele, hátha beüt.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.09.05. 16:42:26

Adversus solem ne loquitor

mucsácsó
fúú ezek közül adtam mindet, bár Curse of the Dead Gods-ot (és még Returnalt is) egy Hades oda-vissza veri - de elvoltam azért azokkal is jópár órára 😄

de Psychi2 és DD vitte az évet nálam eddig toronymagasan, de hát ugye egyik se a SONY érdeme távolról se 😄

Ratchet olcsójé max elmegy, de szerintem is langyos lófaszvolt, végig se bírtam tolni 😞
(pedig hozzáteszem, PS4-est imádtam, de kvázi ugyanaz másodszorra már nem ment le a torkomon akadás nélkül)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.09.05. 16:10:02
Moby
Akkor érdemes volt elkészíteni 😊 Mint a returnalt. Az is akkora jóság volt, hogy azonnal meg kellett venni a housemarque-t 😄
De már bármit szarnak ki röpköd rá a 10 pont, szal ha a feedbacken múlik, akkor itt kb marad ez a szint. De legalább lesz graf, csuhajja 😄

Kandurex
Jó, hát nekem se tetszett, de én rá se próbáltam. Ráhagytam a gyerekemre. Neki átment.

Moby
A demon még nem volt szar, mert az még játékmenetben kétésfél generációval ezelőtti, megengedhette magának, hogy jó legyen. De 2021 a sonynál a vödör szarral egyenértékű. Ezt az fosfaszlé recsitet meg azzal nem lehet kimosogatni, hogy nem felnőtteknel készül. A nintendo játékai sem, de ez még nem mentség a szar gameplayre.

darkSectorxxx
Én nekem mindegyik tetszett, jó a Ratchet nekem nem annyira kedvenc, régen nem vittem végig 1 részét sem teljesen, de a többi nekem nagyon tetszett, és most a PS4-es címekre is gondolok, amik minőségibbek látványban...

God of War, amibe nem nagyon tértem vissza maxolgatni már. Valahogy az engem nem kötött le már a story után.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.09.05. 13:45:37

darkSectorxxx
Hát ha arról beszélünk játékmenetben kinek mi érdekesebb az megint más, mint amit a kollegák most beszéltek, mert ők kizárólag a látványra hivatkoztak...

Ha nem grafika, akkor meg ott tartunk hogy kb konzol se kell meg majdnem már pc se.

Kandurex
A Demon nem volt szar. Miért kéne felhagyni vele? A ráccsettel meg nem felnőtt korosztály van megcélozva…még ha egyet is értünk alapjaiban.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2021.09.05. 13:42:49

Moby
Szerintem meg inkább ezekkel a szépdeszar játékokkal kéne felhagyni, és elkezdhetne a sony végre jó játékokat csinálni. Leseszarom hogy néz ki. Az idén az olyan minimálgrafikás játékok szopatták szarrá az ilyen recsit féle szemeteket mint a death's door, a psychonauts2, curse of the dead gods meg ilyenek. Szóval én már főleg nem grafikát várnék tőlük inkább.

darkSectorxxx
Hát ezt mondjátok azoknak, akik nem tudnak váltani nextgenre annak ellenére hogy lenne rá pénzük... 😊

darkSectorxxx
Van ugrás csak nem veszed annyira észre...

A szokásos dolgok, egy idő után sokkal több erő kell ahoz hogy ugyanazt megmutasd mint régen.
Mert a PS3-asnál a PS4 ellenében rengeteg dolgon spóroltak még, a PS4-hez képest is szebbek a mostaniak...

Csak max lehet külön annyira nem tűnik fel mert az emlékeidben szebbnek tűnnek.
De ott meg lehet nézni például a direkt PS5-re készült játékokat... az egy dolog hogy kevesebb van belőlük, ami meg multiplatform, azoknál valóban egyelőre nem lesz még akkora ugrás...

Bár a Horizon Zero Dawn-nál tuti a PS5-ös sokkal szebben fog kinézni.

Mivel a PS4 játékok legtöbbjénél a világok részletességében már elértek egy nagyobb szintet, már nehezebben lehet szemléltetni a még részletesebbet... ellenben ugyanazt sokkal szebben élesebben lehet, de azt lehet nem veszed észre úgy mint amikor a nagyon gyenge PS3-as játékokba pakoltak olyat ami még nem volt benne...

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.09.05. 12:10:58

Kandurex
Én ezekbe se látom a nextgent.

Az eddig bemutattakból talán a Black Myth Wukong -ra mondanám, hogy már egy következő szint. De ugye akkor ugrás, ami a PS3 és 4 között volt, azt még nem láttuk. Hogy néz már ki egy Red Dead 2 vagy egy Last of Us 2, Spiderman, GoW, vagy egy Horizon összehasonlítva bármilyen PS3 játékkal?

Legalább ekkora ugrás kellene és ezt még semmi nem mutatta meg.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2021.09.05. 11:15:39

mucsácsó
+1, már 8 éves a vas a PS4 alatt... (jó igen, ott a Pro, de hagyjukmár.. 😄)

el kéne engedni, mindenkinek jobb lenne szerintem is - eddig a DeS és Ratcheten kívül egy játékra se mondanám, hogy hűde-hűde nextgen látványt nyújtott volna (nem, a Returnal se az egyáltalán szerintem 😄)
Kandurex
A PS4-nek kellene már leáldoznia végre. 3. évébe lép (20’,21’,22’) a PS5 és még mindig vergődünk.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2021.09.05. 09:44:47

A mai "remasteredeket" elnézve ezek 90%-át ingyen kéne adni az eredeti tulajoknak..
Seth
Köszi. Annyit nem adok érte az tuti

Tippem az R2-ből az összeg előtt ez afrikai rand lesz ami így ezt átváltva kb 70 euro
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.09.04. 22:50:40
Seth
Ez milyen pénznem-ben lehet ,1190,- ?

Alan Wake Remastered vajon lesz majd a mostani összeröffenésen?
Korábban már "kiszivárgott"

shaddam
Remélem deathloop nem lesz

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Mephike
Állítólag lesz God of War: Ragnarok is a csütörtöki shown.

Mephike
Elvileg ha hívnak, hogy megérkezett a rendelésed, akkor még bármikor lemondhatod.
De ha úgymond ez lelkiismereti problémát okoz neked, akkor az egyiket rendeled meg a saját nevedre, a másikat meg rendelje meg valaki ismerősöd (tesó, feleség, anyós, apu, stb).

Kandurex
De jó, milyen hiánypótló játék lesz ez. Egy szokásos négy fős looter - shooter. Fú, de kafa.

NEM.

Lenne egy kérdésem, mégpedig az, hogy ilyet még sose csináltam konzolvilágnál, szóval van ez a Horizon collectors meg Regalla változat.. Én mindkettőre rámentem hogy előrendelem, ha az egyiket mégse tudnák küldeni akkor még ott legyen a másik verzió, viszont! Meg lehet azt oldani, hogy ha mondjuk tudnák küldeni a Regallát belőle, hogy amikor ha megkérdezik, hogy igényt tartok e az előrendelésemre, akkor vissza tudom még valahogy mondani az egyiket? Mert persze nem szeretném mindkettőt megvenni, de a Regallát azt mindenképpen! 😄 Hogy szokott ez működni? Megkérdeznek előtte ugye, hogy legyen lehetőségem az egyiket visszamondani? Most ilyen biztonsági játékot játszanék hogy tuti kapjak valamelyik collectorsból.

darkSectorxxx
Ehhez nem is kell semmi infó, mivel. minden PS exclusive belsős játék magyarul jelenik meg ezekután is 2018 óta, amíg nem változtatnak ezen... 😊

Ezt tudtuk hogy az lesz...