PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de amúgy tök igaza van Kandurexnek, az ilyen nagy kussok után jönnek a nagy csúszások, viszont reméljük itt most tényleg minden flottul megy 😊
amúgy szeptember 30.-október 3. között Tokyo Games Show, szerintem ott 100%, hogy kintlesz a Namco a cuccal (pont ők ne lennének? 😊), és talán többet tudunk majd róla már 😊
viszont grafra fixen visszalépés lesz a DeS remake-hez képest, de mindegy is, csak JÖJJÖNMÁ! 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.08.29. 13:21:25
Illetve már lenyilatkozták több alkalommal is, hogy a játék fejlesztése a COVID miatt már csúszott annyit, hogy több csúszással nem terveznek. Persze ettől még bármi megtörténhet. 😊
PSN ID.: Beegabor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ahogy Psychonauts 2 is, szerintem kb. ma belenyomtam egy 5-6 órát egyseggel 😄 és tolnám tovább, de kell már a pihi... 😄
Zseniális lett, ha szerette valaki az elsőt, akkor ezt főleg imádni fogja, mert totál el van találva az egész, és kellőképpen elborult az egész! 😊
jha.. és Isten éltessen! 😛
Az előbbi egy oldschool shooter, rpg elemekkel és tonnányi terminátor-hangulattal (licenszelt zenék, hangeffektek az első két filmből), aki a T1-2-őt szereti, annak bűn kihagyni, az utolsó küldetésnél visítottam, annyira jó volt átélni 😊
A Death’s Door pedig egy kis mestermű, souls-zelda keverék, iszonyatosan jó zenékkel, designnal. Egyszerre búskomor és vicces, jól megírt párbeszédekkel, karakterekkel. Nekem majd’ 20 órába telt elérni a true endinget, jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki szereti, ha egy játék nem rág mindent a szájába.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Amúgy PC-re majd. Ha szar lesz az átirat, akkor PS5. Valszeg dobozos. Demót végigvittem. Jóvót.
Vagy már csak PS5-re vesztek játékot? <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nem akarok senkit megbántani és mindenki azzal játszik, amivel akar, de az új COD-nál nem volt olyan érzésetek, hogy olyan, mintha már láttuk volna?
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2021.08.25. 22:04:20
Szeptember 28. Érdemes megemlíteni, hogy ez a dátum kizárólag a PlayStation 4-es és Xbox One-os verzióra vonatkozik, hogy a játék next-gen változatai pontosan mikor érkeznek, az továbbra is kérdéses.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.08.25. 15:54:29
Én imádom még 21. run után is 😄 pedig csak nem vagyok béna, ha a Blasphemous-on is sikerült végigérnem.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Most épp akciósan olcsóbb lenne, mint simán a dlc-t megvenni. Mindkét esetben a magyar store-os verzióról lenne szó.
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.08.24. 12:59:38
OFF
A sör tényleg jó lett!
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Nekem ezek nagyon kevesek, de elismerem, hogy szórakoztató a görbe, míg eléred.
Nekem a Hadest 11 óra játék után sikerült "végigvinni" azaz megölni a fő bosst.
De utána is még érdemes nyomni, mert megy tovább a történet. Másabb párbeszédek, mindig megtudsz egy kicsivel többet ahányszor csak megölöd a fő bosst.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.08.21. 20:29:22