121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    de amúgy tényleg, erre kár volt terhelni a sávszélt is annyi embernél - főleg aki esetleg még direkt ezért is maradt ébren.. :D
    szinte az egész SoP tartalma belefért volna egy blogpostba, annyira jelentéktelen semmi volt az egész (DD és Little Devil Inside kivétel)
    ...és akinek ez volt az első, amit esetleg látott, az biztos főleg húzta a száját :DD nem normális, ahogyan a SONY kommunikál néha, de tényleg...
  • deep
    Nem értem mit és hogy képzeltek ezzel a tegnapival. Hát az élettől elment a kedvem. State of pain volt ez inkább.
    Utoljára szerkesztette: deep, 2021.10.28. 07:31:50
  • Mephike
    Tegnap este fennmaradtam, pedig piszkosul fáradt voltam. De ez most tényleg borzasztó volt. Nem értem miért nem lehetett a végére odatenni egy 2-3 perc GoW-t vagy Horizon Forbidden West-et hiszen mindegyik cím nemsokára érkezik. ha ezt megtették volna, akkor nem lenne mindenkinek ilyen keserű a szájíze.
  • darkSectorxxx #117070
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Eddigi legjobb State of play imádom ahogy a Sony trollkodik.... :D
  • n000rbi
    Ennyi? :D A Little Devil Inside érdekel még mindig, de ezt leszámítva ez egy vicc volt :D
  • mucsácsó
    _VÁLLALHATATLAN_ a State of Play... erre kár külön műsor, még simán bejelenteni is gáz lett volna őket :D

Death's Door-t adom, nálam az év egyik legjobb címe - de már megvót :(
  • n000rbi
    Na, a Death’s Door-t vegyétek majd, akinek nem volt meg pc-n, vagy boxon.
  • n000rbi
    Eddig nagyon gyenge a state of play. Kinek csinálják ezeket a szarokat?
  • Moby
    Konzolvilágtól megrendeled, két hétre meghozza. Euronicsban is szokott lenni, itt a Savoyában volt a múlt héten is több darab. Sony központi szalon is gyorsan hozza, csak nem weben kell rendelni náluk, hanem telefonon.
  • TomStorm
    Alza.Márciusi rendelés
  • darkSectorxxx #117063
    Még nem volt, én se hittem volna hogy lenen, mert a Sony akkor kapna a nyakába rendesen. Így hogy sumákolnak.
    De ezekután már kitudja mit alkotnak ezek...hazudni hazudtak már ebben az évben.
  • Koothrappali
    Szia! Te honnan rendelted? Akárhol nézem, sehol se lehet kapni. :(
  • Moby
    Emberek, próbáljatok már meg nyelvet tanulni, hogy legalább azt a pár cikket el tudjátok olvasni ami érdekelt titetek, ahelyett, hogy agyalágyult hülyeségekkel tömitek magatokat, meg másokat.

"Nyilatkozta a főnök, hogy egyszerre megjelenés soha nem lesz."
    Nem, semmilyen főnök nem nyilatkozott ilyet. Ilyet. Shawn Layden nyilatkozott, aki már évek óta nincs a sonynál, és semmiről nem tud, ami ott folyik, hogy SZERINTE nem lesz ilyen. Nade honnan tudná ő, ha éppen a Jimbo túrta őt ki a cégtől....

"Most meg azt mondták csak régebbi PS4-es címek jönnek 2-3-4 évesek kb..."
    Soha senki nem mondott ilyet. Maximum az SG táltosai :D

Bárki innen azt gondolta, hogy a sony azért vette meg a NIXXES-t, hogy ezer éves szarokat portoljon, amit a lengyelek vagy kínaiak is prímán meg tudtak volna csinálni?
  • TomStorm
    Amúgy tényleg jó nagydarab.
    Szép:)
  • TomStorm
    Na megjött ma Ps5 végre!
    Kaptam egy kör alaku valamit az mi?
  • Seth
    Novemberi PSPlus

The Walking Dead Saints and Sinners - PSVR
    Kingdom of Amalur Re-Reckoning - PS4
    First Class Trouble - PS4/PS5
    Knockout City - PS4/PS5

• robicarlos6
    Nyilatkozta a főnök, hogy egyszerre megjelenés soha nem lesz.. Szóval ezt el kell felejteni. A évekkel későbbi megjelenéssel meg nincs semmi baj.
  • darkSectorxxx #117056
    Magamat idézve:

"Hát érdekes amit csinálnak.
    Persze ilyen videókártya árak mellett egy életre be vannak biztosítva gép eladást illetően, már nagyon játék se kéne hozzá....

Viszont egyre többet kamuznak.

A Horizon 2-re is esküdöztek hogy 2021-be tutkó jön.
    Most meg azt mondták csak régebbi PS4-es címek jönnek 2-3-4 évesek kb...
    Aztán meg se lepődnék ezekután ha az az Nvidia Now-os lista full valós lenne és a Horizon Zero Dawn 2 az első PS cím lenne ami egyszerre jönne mindenre PC+PS, mert így akkor full egybe esik azzal hogy 2022-re lett csúsztatva.... PONT mikor jön az Uncharted + GOW PC-re!

Viszont akkor szerintem nem fognak 2 lábon megállni amit a userektől kapnak...

Még idén szerintem kapunk egy szép trailer-t hogy a Horizon 2 egyszerre jön PS és PC-re..... és ezért csúsztatták."
  • Mephike
    Majd ma este 11-kor gondolom hivatalosan bejelentik majd ezt is. Lesz ám öröm
  • mucsácsó
    SteamDB-ben felbukkant a "Sackboy: A Big Adventure" - azóta már 'Steel PC'-re lett átnevezve, valszeg """véletlenül""" - folytatódik a PC-sedés :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.10.27. 12:43:06
  • darkSectorxxx #117053
    Ilyet tegnap kaptam először, milyen érdekes kis fícsőr... nem is hallottam eddig erről. Bár nem mintha agyon multiznám magam.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.10.26. 17:43:57
  • darkSectorxxx #117052
    Na meglett....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.10.26. 15:47:44
  • darkSectorxxx #117051
    Lehet ok, az az hogy annyira nem szeret valaki egy játékot, én is ezt mondom , megértem aki vár, de ne ítélkezzünk a felett aki nem. :)
  • Zóanagyvarázsló
    Monsdom, nem akarok belefolyni ebbe a parttaéan grebberes vitába, csak jeleztem, hogy tényleg lehet ok bőven a kivárásra.
  • darkSectorxxx #117049
    Ja de arra értendő most amit Grebber mondott, hogy szerinte, az hülyeség, ha nagyon-nagyon érdekel valami, akár ki is platinázod, imádod és miért fizetünk érte mondjuk 60 euro-t vagy dollárt, hiszen 2-4 év múlva fillér lesz... erre írtam hogy ez nem pazarlás... az valóban az ha csak megy a backlog. ;)
  • Zóanagyvarázsló
    Ha valami megéri neki, akkor az fogalmilag nem pazarlás. Persze ha valamivel nincs ideje játszani, akkor kérdés, hogy miért is éri meg. Én hiába vennék heti 60 euróért játékot, ha kéthavonta csak egyet játszanék végig. Nekem ezért ér rá, nem azért mert sajnálom magára a játékra a pénzt.
  • Zóanagyvarázsló
    Azért PS3-on költekeztem PS Pluson túl is, nem is keveset, day1-vásárlásom is volt annak ellenére, hogy a generáció vége felécsatlakoztam be. Azzal viszont messzemenően nem értek egyet, hogy a day1-vásárló rajongók véleménye számít, másoké nem. Éppen ez az, hogy másokat is érintenek ezek a játékok, és nyitnak feléjük. A javásat leszámítva minden GoW végigment nálam PS4 előtt, ahogy a három PS3-as UC is. Na meg kicsit töb Ratchettel játszottam, mint te.

Egyszerűen az van, hogy mivel - tudod nagyon jól - sokféle játékot szeretek, kortól függetlenül, nem vagyok rákényszerülve, hogy egy kedvenc brand exkluzívjait kelljen remegve várnom. Vagy bármit. Hiába szeretem a Psychonauts 2-t, hiába maxoltam ki a nagy kedvenc első részt, hiába van Game Passban, miközben 100 dollárt bedobtam annak idején a kampányba is (tehát onnan is megvan, lesz dobozos példányom is), ha másra is szeretek időt szánni, vagy most éppen HoMM2-höz van kedvem (tényleg az pörög, erre való az OLED), akkor parkolópályára kerül.

Mások vagyunk, engem máshogy érdekelnek az exkluzívok. De speciel éppen a GoW 2-3 nálam az adott generáció legjobbjai közé tartozik, és sztívem szerint venném mindet GOG-on PC-re újra. Nem, nem áll meg az RTS-es párhuzamod, mert éppen én vagyok a célközönsége a Sony nyitásának, csak a VGA-árak, ugye. Egyébként meg szép lenne, ha Matyóhímzés Párt jövőjéről csak akkor lehetne véleményem, ha a párt fanatikus rajongója lennék, elemzőként vagy ellenfélként nem.

Azt is leírtam már, ha nem lenne a Game Pass, co-op, VRR, a PC-s átjárhatóság, illetve a boxos régiségek pótlása, akkor most simán vettem volna PS5-öt az exkluzívok és a PS Collection miatt. Csak most két jó konzolcsomag közül választhattam, és amikor döntöttem, még sokat kellett várni PS5-re. Ha lett volna PS5 a polcon, izgibb döntés lett volna sokkal, csak te hiszed azt, hogy direkt messzire kerülöm a Sonyt. Abban persze igazad van, hogy elsősorban pécés vagyok, mert az a leginkább nekem való platform még mindig, ha alakulnak is a konzolok (BC, teljesítmény, SSD, ökoszisztéma stb.)
  • darkSectorxxx #117046
    Ja én nem úgy értem hogy AAA vs Indie, nem az hogy valami jobb, csak hogy na az hogy valaki nagyon vár egy játékot és megér neki 60 euro-t az nem pazarlás. :)
  • Moby
    Fogalmam sincs, most épp egy héttel azután, hogy a UPS kikézbesítette, rájöttek, hogy náluk van a konzol. Most már talán lassan eljutunk odáig, hogy visszapostázzák az újat, de az eddigiek ismeretében már készülök rá, hogy határzárat rendelnek el a covid miatt, három hetet fog vesztegelni a kamion a határon, majd mikor végre elindulhatna, belecsapódik egy meteor.
  • Moby
    Téged ez az egész semmilyen szinten nem érdekel. Azt sem tudom minek posztolsz róla, nem az, hogy a brand téged mennyire érdekel. Téged annyira érdekel, hogy a ps4-es játékokat is kihagytad, simán. Te abban vagy érdekelt, hogy minden jöjjön ki pécére, mert pécés vagy. És az is teljesen hidegen hagyna, ha több sony exkluzív absz nem jönne, hiszen a jelenlegiekről sem veszel tudomást. Az ilyen véleménynyilvánítások totttttálisan irrelevánsak. Kb mintha én írnék véleményt a pécés RTS-ek sorsának alakulásáról :) Nyilván lenne róla véleményem, de ha készülnek, nekem az pont ugyanaz, mintha nem készülnek. Egyik szcenárió sem érint.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.10.25. 18:26:24
  • Zóanagyvarázsló
    Szerintem is elsülhet jól is, én nyilván azért drukkolok. Mindenesetre a sok agyalás ellenére is lehet rosszul vagy beakadás alapján dönteni, ha nálunk több információval rendelkeznek is, illetve jobban értenek hozzá. Megjegyzem, már a PS Now-val is feszegették a platformhatárokat.

Régen meg jellemzően a third-party (timed) exkluzívokról szóltak a konzolok (kisebb részben Nintendóék is), nem az utóbbi két generáció útja az egyedül járható. A Halo sem azért kisebb jelenség ma a játékiparon belül, mint az első három rész idején, mert hamarabb jön PC-re.
  • Zóanagyvarázsló
    Kár kinyilatkoztatni, hogy ki szereti jól a játékokat. De ezt grebbertől függetlenül mondom, ő egy egyéniség, és inkább kihagynám, hogy őt elemezzem.

De az, hogy kinek mennyit ér rá egy játék, az nem mindig jó indikátor. Biztos rosszul szeretem a játékokat, de mivel változó, hogy mihez van kedvem, elég sok műfajt szeretek, régi kedvencekhez is vissza-visszatérek, így warezos koromban vagy day1-vásárló koromban is hosszú volt az átfutás. Egy napban csak 24 óra van, nem több. Egyetlen játék sem annyira fontos, hogy a szociális életemet vagy a munkámat borítsam miatta, és más hobbijaim is vannak.

Hozzáteszem, a HZD és a Days Gone sose hatott meg, de a GoW-ot és a PS4-es UC-kat még én is venném day1 PC-re, ha lenne kurrens VGA-m. Így legfeljebb Boxra tudnám őket venni, de arra nem jönnek :)
  • lwb
    Én meg azt gondolom, hogy okos húzás ez a sony részéről. Biztos sokat agyaltak és úgy döntöttek, nem akarnak Nintendo-szerű niche brand lenni, nem adják fel a teljes pc-s piacot harc nélkül a Ms-nak.
  • Zóanagyvarázsló
    De azért jönnek be kevésbé a mostani exkluzívok, mert most bejelentették a God of Wart PC-re, amit még jobban bírtál? Mindent látok, csak a közvetlen összefüggést nem. Idővel persze következhet a brand változásából, de ez csak egy lehetséges szcenárió. És hosszabb távon úgyis változik a cégek vezetése, politikája, ki lehet belőle farolni, ha nem éri meg. Egyelőre messze vagyunk attól, hogy aggódni kelljen a Sonyért. A brand miatt tuti nem sírom tele a kispárnámat, de azért se, mert csak 2 millió játékot adnak el PC-n, nem tízet.
  • Zozo76
    teljesen igazad van!
  • darkSectorxxx #117038
    Returnal-ban sincsen sok halloweeni dolog, de azt azért átgondoltam volna egy 50%-al.
  • Mephike
    Várhatóan mennyi idő, míg visszakapod? Láttam a képeket, szakszerű volt a szervizelése a gépednek :S
  • Moby
    Fú azt nagyon nyomnám, ha visszakapnám végre a gépem (gamepassban benne van, így megvennem sem kellett).
  • TBTPumpa
    Én a Scarlet Nexus-on mosolyogtam. Imádom a játékot, meg is vettem nemrég, de hogy mit keres leárazva a Halloween-i akciók között, az rejtély. Semmiféle ilyesmi vonatkozás nincs a játékban.
  • Moby
    Én nem tudom kik rakják össze a lineupot a dealekhez, de ráférne a munkakörre egy vérfrissítés :D Olyan címek vannak ebben a Halloween dealben, hogy a fejem fogom (Yakuza, Like a dragon meg ilyenek), de a Medievil még véletlenül sincs, ami hónapok óta nem volt leárazva. Pedig kaphatna így 3 év után egy jelentősebb leárazást végre(1 éve van meg a Ps5, de csak most jöttem rá, hogy ezen végre normálisan tudna futni).