PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Nem kell ehhez moddolni semmitsem, ez egyszerűen szoftverből előállítható. Minthogy az nvidia driverben pl évek óta elérhető, hogy 3D-t csinál bármilyen játékból, és őrületes jól működik. Sajnos fizetős volt, mára azt hiszem már évekre meg lehet ingyen szerezni, de nekem már nincs 3d képes tévém évek óta. Konzolra meg volt egy maroknyi játék, ami ezt tudta. Amikor utoljára toltam vr-t, akkor már elég sok játék támogatta, de az első vr élményem olyan játékokhoz kötődik, amik gyárilag még nem támogatták a vr-t, mégis tökéletesen működött velük.

Adversus solem ne loquitor

Ez meg a másik. Láttam VR videókat olyan játékokból, ami eredetileg nem is VR-os. PC, modolhatóság ugye. Pl. láttam az Alien Isolationből is.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.02.19. 18:21:51
Moby
A VR nem a monitor helyett van. Sosem lesz arra alkalmas. Csak egy nagyon kevés aspektusát láttad az egésznek most, és pont a problémamentesebb részeket. Van ott gond bőven a felbontáson túl is.

Moby
Pécén a VR-t nem kell külön "csinálni". Bármi leképezhető VR-re. Persze van amit arra már felkészít a gyártó, de nem ritkán messze nem azok a legjobbak. Hótugyanez volt a 3D-vel anno.

Szal a válasz: igen, van.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.19. 18:06:12

darkSectorxxx
Nem is tagadta senki hogy az az intenzív élmény nem intenzív, a baj a játékokkal meg az árával van. 😄 Legalábbis sok embernek na. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Persze. Csak az arcodra kell ragasztószalagozni a monitort.
TDC Geronimo
PCn van resi 7 VR? <#nezze>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ezért kell PC-n nyomni a VR-t. Drágább, de jobb is.
TDC Geronimo
Ez a for honor nagyon jó főleg coopba. Most toljuk kampányt. Graf meg animok brutál jók

Maxyka
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Online vásárlás! Közel a j?v?.

Maxyka
Dat horizon kép

Amúgy a regulár ps4 verzióban közelről azért látszik hogy van gond

Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.02.19. 15:22:55

Kandurex
Engem megvett kilóra a VR. Nagyon remélem, hogy ez a jó irány. Pusztuljon a TV!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
""Három Guinness rekordot is megdöntött a Final Fantasy

Az első rekordot a leghosszabb MMORPG stáblistáért kapta a játék, amelyben 1 óra 38 percen át pörögnek a nevek. Ez annak köszönhető, hogy a fejlesztők mellett az 1.0-ban kezdő játékosokat is felsorolták. Emellett a legtöbb zenéért (összesen 384 szerzemény szólal meg a játékban) is kitüntették a játékot.

A harmadik rekordot a játékok számával állította be a Square Enix, a maga 87 játékával ugyanis magasan a Final Fantasy a legtöbb epizódot számláló RPG-franchise.""

87 az még 1ft-osból is sok. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ja 10 órás azt szeva. 😄
De azért kéne látni, hogy lesz jövője esetleg, még több resi7 szintű vr élmény.... 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.19. 13:41:34

Seth
Ott a Resi 7. Az nem egy 10 perces techdemó 😄

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Ez tény hogy kurva jó élmény, de engem az zavar hogy ehhez nem elég csak egy noname demo, majd ha lesz értékelhető játék is.
Bár autókázásba jól használható.

darkSectorxxx
<#eljen>

Kandurex
Most az van, hogy kicsit be vagyok zsongva. Minden technikai gyengesége ellenére is arcon basszó élmény!

Talán használtan vennék 😊

Kandurex
Ja, ja + A valkyrie.

darkSectorxxx
Amikor le vagy engedve egy ketrecben és úszkálnak körülötted a halak???
Na azt láttam külföldön is. Végre itthon is volt eszük kitenni...ja elég meggyőző, bár az csak egy célirányos demo.

KB mint a youtube-os 3d.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.19. 11:28:28

darkSectorxxx
Jó, csak én pesszimista vagyok és mindenkiből a rosszat nézem ki. 😄

/amúgy Sickness-t nem akarjuk bántani, csak viccelődtünk. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.19. 11:26:14

Kandurex
Jah, Nyíregyháza MM!

Kandurex
Végre kipróbálhattam a PSVR-t! Igaz, csak a demo disc-et (óceános), de elég meggyőző volt. Viszont ezzel még várnék egy generációt, mert a képminőség nem volt nagyon az igazi.... zsizsi - mizsi... De ami biztos, hogy a PSVR2 bejelentésekor én leszek az első előrendelő!

Seth
Nem írta, hogy pénzt is kér érte 😄

darkSectorxxx
Ezzel részemről nincsen gond, de ez a kb 2-4000ft neked megéri eladni? 😄
Mert kb szerintem ennyit ér a profillal a 2 cucc.

Ha számba vesszük akciós játék és profillal van amit sokan nem szeretnek ....

Sickness
Csőke
Tudom tilos, de eladtam a konzolom és van az accomon két játék (FarCry Primal, UFC2), amit szivesen oda adok, ha kell. PM ME.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

darkSectorxxx
Tudod csak azért, mert azt írta Bro. 😄
Na mindegy, nem mintha fontos lenne annyira.

Egyet tudok 100%-ra, hogy amit lehet én kikapcsolok a hud-on, mert nagyon fog zavarni majd a sok geci szövegelés.

Nemsokra meg végzek a Ni-oH-val asszem....😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.19. 11:07:04

Seth
Passz

Amúgy most elég jól benne vannak a sztoriban,szóval csak óvatosan, erős SPOILER. Én kilőttem, majd 1,5 hét múlva folytatom élőben 😄
Utoljára szerkesztette: Seth, 2017.02.19. 11:05:35

darkSectorxxx
Pro, vagy sima ps4?

Seth

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TDC Geronimo
Nagyon durván nyomja sony ezt a címet. Mondjuk amiket láttam, olvastam az alapján nem véletlen. Valószínű ez lesz a sony következő nagy címe és Aloy a következő sony karakter 😊

TBTPumpa
Marketing, marketing, marketing:

TDC Geronimo
Hát igen. Sony first party továbbra is érinthetetlen, ha látványról van szó

Bandicoot
Fasza....
Akkor lövésem sincs még csak hasonlót se hallottam...

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

TBTPumpa
Sorry. Így talán már jó lesz:

Nagyméretű képekről van szó, így elképzelhető a lassú betöltés.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.02.18. 20:19:01

Kandurex
Lehet azt, csak úgy tűnik a forráson.

tomi890125
Képeket nam látni

The Only One!

Moby
A bétát sajnos nem lehet feltenni. Megvan letöltve, már a legfrissebb is, de csak a bétára jogosultságra beflaggelt gépekre lehet feltenni, és csak a sony képest bebillenteni a flaget.
Ha megint előjön, ráküldöm a gyalut. Teljes rendszerinstall. Csaképp teli a terás hdd játékkal, és hiába a gigabites net, a psn teveslassú 😞

TBTPumpa
OMG mit kihoztak ezek a PS4-ből...

Horizon Zero Dawn PNG képek:

Maxyka
Valóban.
Tapasztaltam már komoly input laggot pc-n a nem megfelelő hardver miatt. Itt egy kicsit más helyzet, ha nem a kontroller és a megjelenítő a hibás akkor lassan ki is zártunk mindent.
Téged ismerve nyilván végigzongoráztad már az összes szóba jöhető opciót.

Gondolom a béta system frissítést sem telepítetted fel.

Csak hogy a softveres problémát kizárjuk én systemet frissítenék vagy újra telepítenék. Más ötletem már valóban nincs. Ha megtaláltad a problémát akkor szólj. Már én agyamat is baszkurálja ez a dolog, mert nincs is idegesítőbb a bizonytalanságnál... input lagg rohadtul idegesítő.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.02.18. 19:49:41

Moby
A megjelenítőt kizárhatjuk. A háttérsztori TLDR.
A játszóstévét lecseréltem egy 27-es freesynces monitorra, de csak 1 dvi és egy 1 hdmi-je van. A dvi-on nem tud freesyncet, sem hangot, ezért a pécé és a ps4 is a hdmi-n van kötve egy switchel. Amikor elöjött a probléma nekem is gyanús lett mivel viszonylag friss a monitor, nem ismeres a fasságait, rögtön átváltottam a switchel a pécére, és ott nem volt lag semmisem.

Maxyka
Gyanakodtál a tv-re monitorra? a késői képmegjelenítés ott jön ki, lehet ott lesz a gond.
Egy próbát megér hogy ezt kizárjuk.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.02.18. 18:52:54

Moby
Mindannapos sztori. A Játékfekália oldal írja a szokásos fasságait, Darksector meg mosdatja őket.
Mondjuk az oldal fókuszcsoportját tekintve nem sok kivetnivalót látok abban, hogy minden alapot nélkülöző marhaságokat írnak le tényként. Kiszolgálják a közönségüket, mondhatni.

orichalcos
POntosan: Csak ideiglenesen exkluzív. A KH3-ról meg eddig is tudtuk hogy jön XO-ra is.

My streams: https://beam.pro/oriic

darkSectorxxx
Ja akkor lehet félreérthetően fogalmaztak, és a megjelenés pillanatára értették.

Seth
Az FF7 Remake sem lesz PS4 exklúzív szerintem,legfeljebb timed,bejelentéskor azt írták, hogy "play it first on PS4"

Moby
Gold Wireless Stereo Headset.
Megvolt minden tegnap, de hatástalan volt. Ma viszont nem érzékelek lagot a menüben. Játékban majd este kiderül.