121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#80010 Vagy pára fene tudja. :D -
SlickAdam #80009 de mitöl lesz zsiros baszki?!! :D -
#80008 Hát basszus bárhogy dörgölöm nem lesz teljesen tiszta, csak mintha elkenné a "zsirt" rajta. :D -
SlickAdam #80007 abbol eszed a pörkültet E?! :D -
#80006 Csak 1 baj van bárhogy tölöm a lencséket zsíros marad, mivel szabad megtisztítani? :D -
SlickAdam #80005 tudom, hogy a szintartomany szelesebb.
no de gugliztam megegyet. rivju egy eleg draga, de VA-s teveröl: sötetben elvesznek a reszletek, MERT VA. nem tud jo feketet. tehat gyors konkluziom: hiaba a szinpaletta es a kurva fenyes panel, ha sötetben kegyetlenül elverzik ---> fellabu HDR.:( -
#80004 Ezt a sokkal színesebb dolgot felejtsd el. Nem lesz színesebb a HDR. -
#80003 Engem ilyenekről ne kérdezz. Én azt tudom, amit látok. Nekem nagyon tetszik. Monitorom amúgy VA paneles -
SlickAdam #80002 no de ha az egyik resze a sokkal szelesebb kontraszt tartomany... hogyan lehetseges, hogy otvaras VA panelek tudjak a HDR-t? azok meg egy plazmat se tudnak megközeliteni feketeben, nem hogy egy oled-et (amin a fekete, az FEKETE). hogy ki legyen hasznalva minden apro kis sötet reszlet, elöiras kene hogy legyen az oled. VA-n az igazi fekete felett indul a moka sokkal ---> ellentmondas.
meg ez a "sokkal elettel telibb" dolog is egyböl az aruhazakban kirakott, paraszt csalogato, dynamic (hopp!!! dynamic) modban futo teveket juttatja az eszembe. ami minden csak nem realisztikus beallitas. tul magas kontraszt, tul erös szinek, ... a termeszet nem ugy nez ki. nem lehet, hogy a jatek csak siman atbassza a szineket es azt gondolod, hogy a techno a csoda E? ;)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.11.27. 22:10:29 -
#80001 Nem csak a színekről van szó. Horizonba ki-be lehet ingame kapcsolni és nagyon látni a különbséget. A távoli hegyeknél minden részlet látszik, sima módban kicsit ilyen ködös, ahogy a fényforrások is. HDR módban teljesen más és a fehér szín is kiégeti a szemed szinte :D
Mondom erről olvasni meg leírni tök felesleges. Élőben kell tapasztalni. Sokkal élettel telibb a kép. Van ahol csak kis különbség van, de pl én nézem HDR sorozatokat és egyből levágom már, hogy HDRbe megy vagy anélkül. Igaz TV is írja, de anélkül is simán megmondanám már. -
SlickAdam #80000 gyors gugli azt dobta, hogy jobb kontraszt, több szin. hmmm... sztem a plazmacsekkel mar bebiztositottam magamnak evekkel ezelött a hyperdeluxe kontrasztot. színt nem feltetlen. vagyis pontossagot igen, range-t nem.
de fasz tuggya, nekem ez akkor is mesterkelt dolognak tünik. nem akarok latatlanban darky-skodni (pun intended...), de nehezen tudom elkepzelni, hogy egy belepö szintü HDR teve jobban produkaljon nekem szivarvanyban, mint a regi high-end plazmam. attol függetlenül, hogy a tekno ott van. a tartalom is lehet kamu. nincs HDR tv ---> szarabb szineket nyom a jatek. van HDR tv ---> aktivaljak a csodat (ami a sima tv-n is csoda lenne, csak valamit el kell adni).
na jo... majd jol megnezem magamnak! nem okoskodok. de engem nem lehet varazstrükkökkel atverni.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.11.27. 22:01:56 -
#79999 Látni kell élőben a dolgot. Függ az adott contenttől is, mert nem mindenhol ugyanolyan jó a megvalósítás -
SlickAdam #79998 engem nem erdekel amugy. olyannyira, hogy meg utana se neztem alaposan, hogy mi a banat is ez pontosan? több színárnyalat vagy mijazisten? :D -
#79997 Na mivan nemrég még azt mondtátok hogy a HDR mekkora kamuszar dolog :P
Amúgy mióta úgy tolom gameket meg nézek filmeket/sorozatokat nincs is kedvem az SDR contenthez :( -
SlickAdam #79996
melyik is ez megegyszer? (elfelejtettem sorry).
Amazon-on is volt a minap egy elfogadhatonak tünö tv. Sony, 43 col, 4K, ha minden igaz rendes HDR-el. 100K. igaz akcioban, de na...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.11.27. 21:49:59 -
#79995 Elnézést kérek érte mindenkitől, de nem kiadványszerkesztésre vettem. Hanem hogy kikúrja a szemgolyóm a látvány. MŰANYAGBÓL! :) -
SlickAdam #79994 (okés színek + jo fekete) >>>> (fasza szinek + okadek szürke) :P -
partizan182 #79993 És a színhelyesség!?!? Az má smafu? Hogy merészeled? -
#79992 Ja igen: a HDR-je a maga belépő módján még egész használhatónak is mondható. Pont a minap írtam, hogy azért négykába ha szerényebb módon is, de viszonylag kis pénzért is bele lehet ugrani. Ezzel pl bőven. a 4k ips monitort nem tartom meg. Ezek után okádok, ha ránézek. -
#79991 Ittvan a cucc. Ahogy vártama 40-estől VA. TRÚ4k. Olyan feketével és kontraszttal, hogy magamalácsináltam. A falon lévő 4k LG-t, és a 4k LG monitort szárazon csinálja meg minden lukába képminőségben. Persze mindezt csak szemből, ahogy egy VA-tól elvárható. Monitornak természetesen értelmezhetetlenül nagy, node nem is excelezni vettem(viszont nagyítás nélkül használható 4K-ban :D), monitortávolságból viszont most ott vagyok fov-al, ahol csak vászonnal lennék kanapéról. Persze belépőszint, látok nálunk attól azért jóval komolyabbak, de ebben a setupban, ez így 110k-ért rablás volt. És nem én voltam az áldozat :D -
#79990 :D -
#79989 A seggedet is torolheted vele akar, de en arra vecepapirt hasznalok. -
#79988 Na, itt a VR felhozatalTallozgassatok.
-
#79987 Ja köszönöm.
Most nézem a Farpoint-hoz KONTROLLER is jó, meg 1 MOVE is....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.27. 20:13:43 -
#79986 Pl. a Rez Infinite-hez, Lethal VR-hoz, Tumble VR-hoz elég egy Move is. A legtöbb játékhoz 2 kell.
Utoljára szerkesztette: balee4, 2017.11.27. 19:23:54 -
#79985 Playstation VR:
Létezik olyan játék, amihez elég 1, azaz EGY fagyi is? Ha igen akkor van valami lista róluk? -
#79984 Amit adnak a VR-hoz kis törlőkendő, azzal a lencséket kell törölni? -
#79983 Nekem ps2 joy meg memóriakártyám van, asszem az a legrégebbi erekjém. :D -
#79982 Dettó, nekem is van, és mai napig műxik!!!! :')
2 évesen már nyúztam.... :D:D aztán jött a NES (meg a kínaipiacos NES-koppintások garmadája...) :D -
#79981 Kabbe? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.27. 15:55:03 -
#79980 Azt nem hiszem, hogy senki nem fordult meg benne, aki valóban használta. Eddig az összes általam kipróbált játékban megfordultam! -
#79979 "biztos nálam okosabb emberek találták ki"
Ebben egészen biztos lehetsz!
-
#79978 Marha jó a dizájn meg a színek használata ez igaz. -
#79977 Ja nekem ennyire nem maradt meg, hogy pontosan melyik melyik, de a gagyi piaci konzoloknak volt ez gagyi kivitelben, a c64hez ha jól tudom volt sima, de tűzgombos mindenképpen, én annak mondtam régen ezt a botkormánynak a mutatóujjas változatát. ;)
Usagi Yojimbo kinyírt 1-et régen, annyira cicáltam.
Atarim nem volt, azt is lehetett forgatni x tengelyen vagy csak c64?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.27. 14:12:16 -
#79976 Éshát ennek a remasztered vátozatának joystickjébe szerettem bele. De az egész egy designcsoda. Akkor is veszek egyet, ha soha nem lesz bekapcsolva.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.27. 13:56:10 -
#79975 Neeeem, ez az atari joya volt. Atari 2600. Ezzel kezdtem. E!
-
#79974 Nem vagy te egy kicsit naív? :D -
Faszán néz ki.
A c64es joy meg kamu nintendo volt ilyen...hu mennyit nyüstöltem régen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.27. 13:42:11 -
#79972 Hát ezért kérdeztem, mert ezt még soha nem kérdeztem senkitől nem is hallottam erről, sőtt nem is láttam még olyat, aki megfordult volna benne.
Nekem sem jutott még eszembe soha amikor használtam. :D -
#79971 >biztos nálam okosabb emberek találták ki
Neeeem, én ezt elképzelhetetlennek tartom!