121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Geeeeez...hogy lehet valami ENNYIRE elképzelhetetlenül gyönyörű?

Tudom, hogy többetek ismeri, inkább csak azok kedvéért, akik sosem fogták a kazükben az eredetiét:
  • darkSectorxxx #79969
    Vagy ledek, tökömbe... :D
    Mondjuk kiváncsi lennék rá, hogy rendesen hogy működik az egész tech, mert elég precízen követi a kép a mozgást, biztos nálam okosabb emberek találták ki, csak erről megnéznék valami videót a neten, amibe bemutatják, ismertetik.
  • GOTY
    MIlyen VR lenne anélkül?
  • Moby
    Igen, meg lehet fordulni.
    Nem, érzékelő nincs rajta. Ledek. Vannak rajta. Igen, hátul is. :D
  • darkSectorxxx #79966
    Amúgy nem tekergettem a nyakam soha vr-ban, de full meg lehetne fordulni, vagyis hátranézni a vr-ban?

Itt azon filóztam, hogy tudja a kamera követni a fejest. :)
    Mármint ja hátrafordulsz, az érzékelőket nem látja ugye.
  • Moby
    Bele is verném, ha teljes végeredményt adna. De ez a tracking nélküli féllábazás nem éri meg.
  • arty
    tavaly a bf idején az xboxom 2 hétig jött
    de volt már 3-4 napos rendelésem is. nem tudható előre...
  • arty
    :(

pedig titkon reméltem, h a hétvégédet egy 5 perces tutorialra rászánod.... (neked elsőre 40 óra, nekünk 5 perc)
  • darkSectorxxx #79962
    Ma elvileg jön a sisak futárral. :)
    A kamera meg szerintem szerda kb. De ACO-ból amúgy is nehezen szabadulok most, de ha megjön, kipróbálom majd valamivel amit nem láttam még. :)
  • GOTY
    VR?
  • darkSectorxxx #79960
    Ja elhiszem. Nem verseny, ráérnék én is, de kurvára akartam ezt az istent legyőzni, amihez kellett a 40-es szint.

Igazából 1-2szinttel kevesebb elég, vagyis 38-39 körül elkezdheted.
    Ezért hajtottam ennyire.
    70 óra környékén vagyok. Az a durva, hogy itt sg-n ismerős már 70 óra alatt megcsinálta 99% körül a játékot.

Én meg elvileg a Main story-ban a 2. Fejezetnél tartok, igaz, a Side-okból kb 10 darab maradt csak.

És akkor még ott van, hogy sem felszerelések, sem karakter képességek nincsenek meg. :D
    Lesz ez még 70 óra és ezt azért nem értem, mert hiába mentem hard-on, a heti istenes kihívás miatt így is csak fast traveleztem sorba, mi lenne, ha még ezt lóháton oldom meg, hogy minden célhoz lóháton megyek, kb 2-3x ennyi idő alsó hangon.

Hosszú évek után egy AC a 2 rész után, ami elkap, mindezt a fasza harcok meg lopakodás miatt. A szép grafika nekem csak egy plusz adalék, de öröm gyilkolni, meg ez a rpg beütés nagyon jót tett.
    Elkapott rendesen.
    Ez a rész nekem bekerült az AC2, Horizon, Ni-oH, BB, Das3, RDR, FF 7-8-9-10 mellé fel a polcra. Ami nagy szó.

És most csak a Quest-eket nyomtam főként, a sok elszórt extra dolog a térképen még sehol sincs, annak is. A töredéke van meg, de most már ráérek lassabban menni. :D

Kedden vagy mikor elvileg jön a 3. Isten. Na szeretettel várjuk.
    :)
    Csak Anubis-t tegyék még majd egyszer megint elérhetővé....
  • Kongy
    Rendesen lehagytál, én 25 vagyok még csak. :D Mondjuk ezer dolgom volt a héten, így nem is csoda. Home office-ban pörgött azért a játék, mikor nem volt munkám épp.
  • darkSectorxxx #79958
    ACO megvan a bűvös 40-es, mára ennyi.

• darkSectorxxx #79957
    Kezd már OP lenni Bayek. :D

• darkSectorxxx #79956
    7 nap kb munkanap. :)
  • darkSectorxxx #79955
    Nem lehet megölni...azok csak challange-ek.
    Ha az összes helyen megcsinálod a szellemcsaj menekülést kapsz egy MAGNUM fegyvert....
    De ha kihagyod akkor nincs visszatérés.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.26. 23:41:12
  • Myselor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem lehet megölni.miután a házban taliztál vele szívesen rémisztget a kertek alatt is de csak elkell futni előle.később lesz még szerepe de megölni nem kell sajna
  • mucsácsó
    srácok, mennyi idő alatt szokott meggyünni a game.co.uk-ról a cuccos? mondjuk most biztos nagy dömping volt BF miatt, de reális az a 7-11 munkanap?
  • TDC Geronimo
    Nem lehet
  • Tatyla
    Evil Within 2 kérdés
    a dalnok szellem nőt meg lehet ölni vagy mindig csak el kell kerülni míg felszáll a köd, chapter 3-ban járok még próbálom lefarmolni az összes zombit
  • darkSectorxxx #79950
    Akit érdekel a Trial of Sobek. :D
    Gondolom ideiglenes küldetés, ezért fejlesztettem a karakter, hogy nehogy lemaradjak...

Assassins Creed Origins TRIAL OF SOBEK

Feltételezem jó nehéz lesz....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.26. 19:04:53
  • darkSectorxxx #79949
    Úgy látom ezzel nem csak én szoptam meg. :D

• Myselor
    én nagyon bírom azt a részt is :D szeretem a karaktereket nagyon jó fej mindegyik.és hozzátesz az anime meg a film a játékhoz.jobban megismerjük a karaktereket.a ruha meg más dolog .a szőke srác (prompto) aki kicsit buzis de a többi rendbe van a fekete színt mondjuk én se tudom miért hordják :D de én is szeretem a fekete ruhákat szóval tetszik
  • darkSectorxxx #79947
    Hát feldobtam 6k-t, vagyis 2x, de az értetek volt, nem magam miatt, magammal szemben nem vagyok adakozó. :D
    Sajnos 1080p-ben az én szememben a 4k->1080p téma kevés lenen, ha grafikai változás nincs akkor nekem nem lényeges. :)
    VR meg ja szebb lenen, csak kérdés mennyit vr-oznék, mennyi olyan játék van, AMI miatt kellene nekem pro....
    Ezek a dilemmák.
    Még VR-ban sem vagyok 100%-ig biztos hogy sokáig fenntartja az érdeklődést....

+

Oké hogy biztos olyan helyen laksz, csak nekem furcsa.
    Mohács se kis falu, de ilyen szempontból megáll az élet. :D
  • GOTY
    Jól van bakker, de hát csak Közép-Európa legnagyobb fővárosában vagyok, na.
  • GOTY
    Tehát 20 ezer forintról beszélünk. A születésnapodon feldobtál mennyit is, hat ezer forintot csak úgy valamire, akkor már csak 14.

14 ezer forintért nem éri meg neked, hogy

- legyen egy fejlettebb technód
    - egy új hardvered újból garanciával
    - sokkal jobb VR-élményed
    - és a játékaid, amit állandóan tolsz, még HD tévén is szebben mutasanak

Hát, te tudod.
  • darkSectorxxx #79944
    Csak mert nálunk szombat déltől a tesco-t kivéve minden zárva. :D
  • darkSectorxxx #79943
    Úgy úgy.... :)
  • GOTY
    Ez miért olyan nagy dolog? Vasárnap van, nyitva minden, beültem az autóba, és elmentem megvenni.

Amúgy decens kis darab, aki nem akar vagy nem tud komolyabb összeget fülesre költeni, annak remek vétel. VR-hoz meg tényleg kiváló.

// amúgy én nem tudok várni, ha valamit kingondolok, azonnal kell. Sokba került már ez nekem életemben, és még sokba is fog. :)
    Utoljára szerkesztette: GOTY, 2017.11.26. 15:08:24
  • darkSectorxxx #79941
    Ennyi volt sok helyen Black Friday-ben. :)
    80-ért max vettem volna. 100 az nekem arra amire tudnám használni felesleges. :)

De türelmes leszek, ha nem, akkor PS5.
  • darkSectorxxx #79940
    Ugye nem mondod hogy már hétvégén tudtál venni fülest....
    Hol laksz te hogy vasárnap vásárolgastz? :D

Amúgy grat hozzá használd egészséggel.
  • Was
    Azért az olyan érdekes, hogy egy Final Fantasy-ben (érted, fantasy), ahol kaktuszokkal (esetleg teáskannákkal, mókusokkal) harcolsz, meg chocobo-kat szinezgetsz, az a legnagyobb probléma, hogy fekete ruhákban vannak a férfi főszereplők, akiket -ha jól emlékszem egyébként- még át is lehet öltöztetni. Sőt hacsak nem ugrottam át véletlenül a párbeszédeket, de semmilyen "buzulásra" nem emlékszem, vagy tévedek?
  • n000rbi
    Holnap elvileg érkezik az én hányatószettem is. Mivel csak egy Gold Wirelessem van, az így kilőve, mert azt mondjátok nem fér el. Van még egy agybadugós Sennheiser CX 300-am, remélem elég lesz.
  • Moby
    Resi7-et toltam vr-ben egész délután. Vásztákűűrva :D Sajnálom, hogy nem így toltam végig elsőre.
  • Moby
    Bőven ott van hangminőségbem is, csak nincs mögötte elektronika, ami megszinrzze. Az a50 kurvára túltolja a mélyet, de ha pcre kötöd és rátolod az eq-t, simán ott lesz(lenne) ez is. Volt a50-em.
  • mucsácsó
    No, belepumpáltam egy 3-4 órát most egyhuzamban az UC Lost Legacy-be... hát srácok....aztakurvaéletbe :| :D hogy ez mennyire rohadtul durván néz ki, és mennyire lefolyik az egész a képernyőről...hihetetlen :) néha már nem akarom elhinni :D és mellé betonultrastabil 30 FPS...

Egyetlen egy dolog miatt haragszom csak, hogy ezután megint hányadék lesz az összes játék, mert Nótihoz képest szinte a legtöbb fejlesztő produktuma egy komplett generációval van lemaradva.. :D

beleborzongok már csak attól a gondolattól is, hogy a Last of Us 2 hogy fog kinézni majd..... :D
  • GOTY
    Darky, ennyiért vedd meg, ne is gondolkozz!
  • GOTY
    Na, el is hoztam. Tapasztalat röviden: Már értem, miért kerül az Astro A50 100 ezer forintba!!

Bővebben:

Klasszo dobozolás, pepecül van benne a cucc. A füles nagyon könnyű, jó anyaghasználatú. A kábelezést nem értem, bevallom őszintén. A hangosítóját bekötve halkabban szólt a játék, mint anélkül (X1X-en próbáltam), úgyhogy azt biztos nem fogom használni. Be kellett volna építeni a fülesbe szerintem, mer marha hülyén néz ki, hogy az eleve sok kábelen lóg még egy feltekert kábel végén a hangosító interfész.

Hangminőség rendben, de messze elmarad az A50-től, persze nem is egy ligában fociznak, szóval nem kell összehasonlítani vele.

VR-hoz viszont áldás, de komolyan. Tökéletesen elfér a headset mellett a fejemen, abszolút kényelmes, és a hang ég és föld a szutyok füleshez képest!

Szomorú, hogy a VR mellé még majd' 25 ezerért kell venned egy olyan fülest, amivel élvezhető is! Aminek küön örülök, hogy rá lehet dugni iPadre, így repülön kurva jól lehet rajta filmet nézni meg zenét hallgatni!

• pRoject2HUN #79932
    PS4 PRO új 1 TB eladó 99999 ft.
  • darkSectorxxx #79931
    Tudom.
    Tudom pontosan mik a korlátai, meg milyen játékok vannak rá, a korlátokhoz, meg mik lesznek rá, nem kell ehhez nagyon sok tudomány, egészen egyszerűen a körbenézelődés miatt sok sok dologgal baj van és lesz is, főként fps-eknél, akkor van ahol nem tudsz menni, csak visz a játék, vagy ugrálsz mint egy point & click játékban.

A VR élményt látni, ezt nem lehet elmondani, beszélni róla, de a korlátokat simán a laikus ember is érti. :)

Ja a barátnődnek tetszett, ez tény, nincs ember akinek ne tetszen.

Nekem is tetszik pl az Uj Razer telefon, csak éppen nem tudok rajta játszani....
    Ha kipróbálnám, nekem is tetszene.
    A VR élmény egy fajta élméény, amihez majd idővel az ember hozzá fog szokni, a 3d-s tv is addig érdekelt, amíg megnéztem kb 1 filmet moziban meg 5-6-ot tv-n....
    Nagyon szuper, de a faszom töltögetne pl 50gb-okat egy filmért.
    A KIBAZOTT LUSTASÁG....lusta vagyok, gecimód. :)

Sokszor annyira, és türelmetlen, hog filmben még a 720p-t se várom meg, pedig gyors netem van, leszedem a kamerást megnézem azt szevasz van. :D

Miért vettem VR-t?
    Hát pont csak ha éppen unatkozom kedvem van pár percre van időm, akkor belenézegetek a játékokba.
    Vagy éppen a családtagoknak jó lesz 70k-ért....persze ha nem adom el valami okból.
    Azért vettem, mert "csak 70k" és 65-ért nyugodt szívvel utólag eladhatom, ennyire nem lesz majd olcsó később se. :)

Xbox One-om is van, nem sokszor használtam, de az a pár exclusive nekem megérte... :)

Szóval jó a VR, de nem fogok csak azért játszani napokat egy autós játékkal , mert benne ülhetek az autóban, hanem max néha poénnak, mivel amúgy sem érdekel egy autós komolyan.

Azok a játékok, amikkel én nagyon is játszanék, azok nincsenek, és nem is lesznek az én életemben már VR-ra
    Pláne nem olyan minőségben mint egy 2d-s lapos tévén....
    vagyis a VR hiába intenzív élmény, nálam a játékokban még mindig a TV a lényeges, és nem is szeretném ha ez nagyban megváltozna, mármint hogy csak vr legyen évek múlva....

Persze lehetne egy Super Mario is mondjuk VR_ban, mert külső szemlélődőként irányíthatnád tps módba, de ott gondolom technikailag az még a jövő lesz.

Én furcsa ember vagyok az átlaghoz képest, másnak nagyon fura amiket csinálok vagy gondolok, ezért szokatlan ez az egész.
    Vén fasz vagyok részben és ezek a rigolyák. :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.26. 13:25:27