PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Az FF7 Remake sem lesz PS4 exklúzív szerintem,legfeljebb timed,bejelentéskor azt írták, hogy "play it first on PS4"

PSN ID.: Beegabor

Moby
Gold Wireless Stereo Headset.
Megvolt minden tegnap, de hatástalan volt. Ma viszont nem érzékelek lagot a menüben. Játékban majd este kiderül.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Van egy csomó új ember, Witcher 3as gárdából is... Legalább 4 ember tolja GAFon és mind ugyanazt mondja.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
"Ezidáig egyik játék sem kapott még végleges megjelenési dátumot, az viszont biztos, hogy a Final Fantasy VII Remake kizárólag PlayStation 4-re érkezik, a Kingdom Hearts III viszont PS4 és Xbox One konzolokra is ellátogat."

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
totkos project

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
Egyébként valószínüleg nem igazán tudják, hogy mit kezdjenek vele 😞 2014.-ben kezdődött a fejlesztése és kb. ennyit tudnak felmutatni.

2db képet.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

<#wow1>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Bandicoot
Mi az a gwsh?
Illetve esetleg egy bekapcsgomb hosszannyomvatartott ki-bekapcsolás -kontroller ujrapárosítás?

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Kandurex
Hm...nagyok a reményeim ezzel a játékkal, hát ha nem szúrják el, mint az utolsót....

Honnan ez az anyag?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.02.18. 14:30:58

Kandurex
Vót?

orichalcos
Final Fantasy VII Remake:

My streams: https://beam.pro/oriic

Kongy
Na ezt viszont nem tudtam. Végre észbe kaptak akkor 😄
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.02.18. 14:09:03

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

A New Vegas írója írta a játék sztoriját. Szal sztem nem lesz vele gond.
Kongy
Hiszem ha látom, Guerillának nem erőssége a karakterek és a storytelling 😄 Ehhe ehhe KZ: Shadow Fall.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Olvastam. Folyamatos ömlengés 😄 Úgy néz ki egész jó kis storyt meg karaktert kapunk Aloy személyében

Sztem ehez a szar goty kiadashoz nincs:/
Aha elvileg igen,1,31 es patchet szedett le hozza.tobb frissites nincs hozza. A sima verzio nem kavarhat be?az is fent van a gepen,bar ezzel a lemezzel nem indul el...
nekem sima kiadasom nemet volt es patch utan lett benne magyar felirat.

felpöcsölted teljesen?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Udv,inteztem osztrakba egy witcher 3 goty kiadast...nincs benne magyar felirat:/ ha leszedem hozza a orosz packot a storebol benne lesz?vagy ezt bebuktam?
Kandurex
hm, lehet korán van

Moby
Olvasd el kérlek mégegyszer.

/hint: de.

Kandurex
Másik kontrollerrel is csinálja? Nem? Nem! Akkor dobd ki picsába, vegyél újat. (esetleg gari)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.02.18. 11:20:39

Moby
Tegnap valami történt a ps4-el. BF4-et toltam, és a gwsh-ban elkezdett akadni a hang mint a picsa. Ez helyrejött hamar, de onnantól a kontrollernek olyan inputlagja volt, hogy mozogni nem tudtam a játékban, vagy a menüben, meg kihagytak a gombok. Kikapcsoltam sokszor, semmi. Másik kontrollerrel semmi. Kihúztam a gwsh adóját, semmi. Aztán egyszer csak helyrejött...valamennyire. Ki már nem hagynak a gombok, az inputlag csökkent, de továbbra is van.

MI A GECI EZ???

/úgy is inputlag van, ha usb-n van rákötve, és át is van állítva usb kommunikációra.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.18. 11:16:29

orichalcos
Horizon Zero Dawn első értékelés

Egadget idő előtt tette ki,azóta törölték.

My streams: https://beam.pro/oriic

TDC Geronimo

Moby
Hát, ez a videó nálam is beröffentette a hypetraint 😊

TDC Geronimo
Basszus mennyit políroztak a combaton meg animokon. Biosok se sokat aludhattak az elmúlt 1-2 hónapban. Iszonyatosan várom már.

darkSectorxxx
Még jó hogy február 30 előbb lesz. 😄

Kongy
De messze van még a március 21 😞

Moby
<#finom>

Totti5
Akkor nincs semmiféle összefüggés a grafikai kvaliti között.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

leszarom ki csinalja.

Totti5
Ez igaz, de az akkor volt és teljesen más csinálta.

elsö Nier is ocsmany volt, de egy pillanatig se szamitott, annyira különleges cucc.

arty
nemtudom, hogy büdzsé vagy a 60fps miatt lett ilyen enyhén stilizált a nier, de szerintem jól áll neki. tetszik.
ellenben egy percet nem tudnék vele játszani 😊

Forza.

Totti5
Nier bármitől függetlenül sem egy szépség sok elemében ( tud igen jól is kinézni, pláne akció közben ). De nyitott tér nem áll jól neki, nem szép. nincs berendetve az a pár fűszál is ócskán van odatéve a lerobbant világ pedig fakó, egysíkú, bármi féle látványtól mentes. Azért ezt meglehetett volna csinálni kurrgen szinten is hogy jól fessen. A videók alapján...

darkSectorxxx
😄

arty
majd ha többen megerősítitek ITT 😛

openworld játék, meg story... haha!

Forza.

arty
hangosan meglepődtél h gyengébb a graf a 60fps játékban.
most menjek el emellett szó nélkül?!?! 😛PP

Forza.

Maxyka
kösz jah true

Online vásárlás! Közel a j?v?.

TDC Geronimo
februárban nincs is 30. EU megjelenés elseje 1 nappal US után

Maxyka
Most hogy van ez a horizon megjelnés 28. van feltüntetve relase date,nek viszont itt 30.a meg elseje van megadva a magyar boltoknál. Hogy van ez?

Tatyla
nem ,mivel egy hónap mulva már akciós lesz

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
Már hogy ne érné meg, ha annyi játékórát kihozol belőle 😊

Maxyka
Úgy sem éri meg. Ez a fájdalmas valóság. Elhiheted, én megrögzött ubifos fogyasztó vagyok<#bdead>

TDC Geronimo
Kinek mi. Multi játék, akinek tetszik belerak több száz órát. Akkor nem éri meg? 😊

Maxyka
Ezen az áron nem éri meg.

Kandurex
ha eccer az <#nemtudom>

TDC Geronimo
GAFon azt írják elég mély a horizon story és nagyon storyközpontú a játék. Akik emiatt aggódtak megnyugodhatnak

arty
" ...semmilyen fos,,.. "

a fosfrém okának egyik jeles személyiségét látjuk megnyilvánulni.

te kandurex, mérnem állsz át teljesen youtube videok "játszására" inkább? 😄

Forza.