PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Kandurex:
Nem tetszik a befejezés konkrétan. Szerencsére a korábbi 4chan leak full kamu, de attól még nekem nem jön be az ending.
My streams: https://beam.pro/oriic
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PH is megér egy próbát.
Viszont készülj fel lesz pár Lakatos Alpacsínó aki ennyiért rárabolna (sajnos már ph-ra is megtanultak regelni de onnan hamar repülnek).....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.02.28. 19:05:15
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
de az FPS, ott nincsen karakter...az a nem gyenge, mikor ilyen animésönnel meg fiszikszel van karakter is. 😄
Online vásárlás! Közel a j?v?.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Lófityula, ez nem multi játék, hanem story-s single...azok ilyen kamu offline móddal rendelkezők. 😄
Még nem vagyok benne, mert reggel játszottam vele, most meg előről újra nyugodtan nekiállok, nem tudom a pontos adatokat, de lehet célirányosan mennyi a küldetések, mellékküldetésekhez, vagy kalandozni, de a story az elég erős, nem csak ilyen 2 ember áll azt nyomd a jó kérdést/választ, van sok átvezető...😄
ha nem láttad még, nyugodtan nézz bele, ahogy gondolod. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.28. 17:21:32
csak mert pl az emlegetett uncsi4ben 12 oran at haladtal ujabb es ujabb assetek kozt - kis tulzassal 😊
Forza.
Az miből áll?
Nagy terület, küldetések, fejlődgetés, story. Szerintem ezt tartalomnak nevezik.
De akkor a csőjátékokról nem is beszélve, ahol még ez senemvan. 😄
Szerintem a kérdést tetted fel rosszul, vagy nem tudom milyen választ vártál. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.28. 17:05:18
Adversus solem ne loquitor
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Wtf.
L3? Ki lesz nyírva a kontroller.
BB és Das körrel futsz. Itt a Ni-oH, rátették az X-re.
Most L3, nekem ez most iszonyat furcsa.
Meg volt az elején, hogy ugrani kellett, legalábbis akartam és mivel jött az átvezető, az X-el mindjárt el is nyomtam.
Meg a menü iszonyat zavaros még.
Azért a techdemokat ne keverjük már a játékok közé.
Most a Horizon szépségét én legalábbis, ahogy máskor is a kategóriájában nézem. Úgy van értelme.
Ilyen játéknál, ahol van normális tartalom is, és nem fps nézet, hanem karakter is ott van gecikevés van.
Még a WD2 belefér, azt nem láttam gépen futni, nem tudom, de nem sok hasonló van.
Ha lenne eszembe jutna, már amiket ismerek.
(lehet ma veszem a VR cuccot <#idiota>#idiota>)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.02.28. 12:41:08
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Namost azért agybaszóan szép szendboxból is kinő éveként vagy egy tucat, köszönhetően például a ubisoftnak. Ittvolt nemrég pl. rögtön a WD2. De nincs egy hónap az Andromédáig sem.
Szép játék, telivert filler tartalommal annyi van, mint a picsa. Élvezhető, jó, tartalmas...na abból olyan sincs nincs. Lehet, hogy a HZD az, csak ez valahogy itt most nem fontos senkinek 😊 A növényzetre kell kicsapni. Akkor csapjátok olyanra ki, ami tényleg szép. Arra ott a sétaszimulátor.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.28. 12:38:53
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Mint az Everybody's Gone to the Rapture.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.02.28. 12:33:58
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Fogalmad nincs milyen játékok vannak. Rálátásod sincs. Seggbuta vagy hozzá.
Ki kell élvezni minden percét, mert szimpatikus a kiscsaj és a világ is.
First world problems <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.02.28. 12:21:43
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nem tuom én kicsit féltem hogy ez sok lesz egyszerre és minimum zizis lesz, de hála a jó istennek nem az.
Meg a fény-árnyékkal is el lehet cseszni egy amúgy szép játékot.
Ilyen látvánnyal ekkora területtel, ilyen fejlesztős téma nem sok van.
Képeket lehet mutogatni olyan játékokról, amiben aztán 0 lehetőség, meg interakció van, de a W3-on kívűl nem sok hasonló van. És ez a komoly cucc, mert hogy az Uncharted szép, az oké, de tartalomban nincs is ennyi abban, minden tiszteletem mellett. De aztán mindenki eldönti maga, de a kávédaráló úgy hozza ezt 30fps-el, hogy páran nemrég még azt feltételezték, hogy a pro miatt elhanyagolják, ahoz képest meg...
(semmi spoiler nincs a videóban, csupán megjön az eső majd távozik 😄)
(Az meg a ps4 hibája, hogy csak 720p-be veszi fel :\)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.02.28. 11:58:41
/ja meg abban, hogy menni fog a kávéfőző. Bár most épp két napja butol rendesen, meg nincsenek lassulások sem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.28. 11:47:02
TOPLEL
Katasztrófa ami itt megy 😄D
Budapesten már meg lehet venni valamelyik boltban a játékot (ha igen, hol?) vagy csak holnap?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.02.28. 11:36:53
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.02.28. 11:27:30
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.28. 11:21:44
Mindegy PS4 felső kategória ez a játék már. Bele lehet kötni, de ez a szint már bőven elfogadható ettől a hardvertől.
Ami zavar az a random időjárás. Mondom 2 percig esett az eső aztán hirtelen napsütés..😄
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Van olyan tűéles, mint mondjuk egy TYÉ kategóriás randomjáték? 😄
Amúgy a játék milyen?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.02.28. 11:01:23
Aztán ja tű éles, meg féltem a növényzet kialakításától, de nagyon odabasz. Annyira sok a fű, meg minden, hogy annyira nem érezni a spórolást a játékon. 😊