121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#117237 Az tény, hogy aki a létező összes értelmes játékot végigtolta PS4-en annak nem biztos, hogy a legtutibb vétel a PS5 jelenleg.
Akiknek kimaradt egy csomó minden vagy csak slimen tolta annak azért nem rossz a PS5. -
#117236 Miért nem várod akkor meg màr a PS10et? -
robicarlos6 #117235 Nem veszek játékot pont azért... majd ps6-7nél biztos lesz akkori ps+ kollekció akkor megint letolom azt a 20 játékot.
(Driveclubért kénytelen voltam 2000ft-ot kiadni mert az nem elérhető máshogy csak lemezen) -
#117234 Februàrban màr jönnek a játékok. Minek adod el? Nyersz rajta egy jàték árát kb..azért kàr eladni, ha màr megvetted. -
robicarlos6 #117233 Az is lesz benne volt a cikkben 18król 12kra le lesz lőve (33% off) Azt veszek csak én is a ps+ kollekció miatt aztán utána nem lesz értelme a ps5-nek. Eladom amíg ér valamit -
#117232 PS+ legyen akciós..többi nem érdekel. :D -
robicarlos6 #117231 "Kiszivárogtak az idei fekete pénteki akciók, amelyekkel a japán videójáték-ipari óriás készül a rajongókat lenyűgözni."
Lenyűgözni érted majd a hír folytatja hogy a 4 éves címek AKÁR 50%-ot is kaphatnak lol Sony -
#117230 Mármint úgy értve hogy ha nem lóhátról szeretném megölni azt az ellenfelet akkor nagyon nehéz időben gurulni a karakterrel. :D
Ha felülsz te is a ló vagy ökör vagy mi hátára jóval könnyebb de akkor is figyelni kell azért. :) -
#117229 Dupla ugràs a lóval..az a Dodge..fura tudom. :D -
#117228 A lovas boss-t szinte képtelen voltam kidodge-olni, de amúgy a többi annyira nem volt nagyon vészes, de az... :D -
#117227 és még Queen Marika is van benne :DD -
#117226 Nem csodálom, szerintem mindenki erre asszociált, amikor meglátta a nevét -
#117225 Ennek a bossnak a nevén még mindig nyerítve röhögök.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#117224 Biztos, hogy 60 fps-el fogom játszani. Margit rettentően tetszik, ha lesz még pár ilyen boss, akkor engem kilóra megvettek. -
#117223 Mindegy,igyis úgyis day one veszem legalább minden új lesz, nem is néztem videókat se inkább -
#117222 60fps alatt szerintem jàtszhatatlan. De lehet csak nekem az.
60fps mellett nem volt gond egy idő utàn. Hozzàszokik az ember a mozgàsokhoz. -
#117221 Nagyon szarul fut? -
#117220 Keblemre, én is kimaradtam. -
#117219 Elden Ringhez a friendlisten sokan kaptak kódot, persze hogy én nem -
#117218 Nekem nagyon tetszik.
Igaz csak 1x 3 órát sikerült jàtszanom vele.
Egyetlen egy bajom van vele..az pedig ahogy fut az egész jàték.
30fps-ben jatszhatatlan kb..pedig így még pofásan is mutat a jàték.
60fps mellett meg.. kellett vagy 1 óra, hogy megszokja a szemem a grafikàt meg mozgàsokat.
Minden màsban szerintem rendben van eddig.
-
#117217 Úgy látszik meg kell várnunk, hogy a Bluepoint ezt is remake-elje. -
#117216 Elden Ring nekem eléggé érdekes, kicsit ez a lopakodás meg nyitott területtel ilyen AC feelingje van. -
#117215 :D -
#117214 leginkább a harcra gondoltam, meg nyilván itt-ott az assetek/animációk/hangok/HUD miatt is, de amúgy hangulatra más persze - egyébként én is kellemeset csalódtam, de főleg a grafban :) mondjuk jó lenne ha qualityben is meglenne a stabil 60 FPS :( - namajd PS5 Pron
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.11.12. 22:05:10 -
#117213 >amúgy nagyon durván Dark Souls az egész
Részben igen, amúgy nagyon nem, pedig a videók alapján épp ez volt a legnagyobb bajom vele, de tök kellemesen csalódtam. Nem tetszett eddig semmi belőle, de most, hogy játszottam vele (csak nagyon kicsit), rohadtul bejön. A hangulata nagyon nem olyan, mint a soulsoknak, de ez most valami nagyon új. -
#117212 jaja, console only a teszt - gondolom nem akarták, hogy bármit visszafejtsenek PC-n vagy ilyesmi, vagy nem tudom mi az oka.. :D (pedig PC-re jelentkeztem)
PS5-ön toltam egyébként
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.11.12. 19:12:56 -
#117211 Ohh, ezt nem tudtam, köszi! -
Evoluti0N #117210 PC-re nincs teszt. -
#117209 Hová kaptad a meghívót most? PC-re vagy PS5-re? -
#117208 szerintem abszolút nem, ha nincsen még soulslike csömörötök - én nálam tuti a preorder (és szabikivétel:DD) - kérdés, hogy PC vagy PS5 legyen, de majd még megálmodom :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.11.12. 16:46:57 -
#117207 Ehh, se én, se a feleségem nem jutott be, szóval most irigy vagyok :D
De köszi ezt a pár sort, jó olvasni, és még jobb érzés, hogy akkor az előrendeléssel talán nem lőttünk mellé. -
#117206 Elden Ring - 2,5 órát toltam durván:
eddig azt kell mondjam, hogy szerintem brutál jó cucc!
valami eszméletlenül jól néz ki (főleg quality módban), hiába a kopottas BB engine, szerintem úgy feltupírozták, hogy helyenként simán oda lehet rakni a DeS Remake mellé :) engem totál lesokkolt, hogy mennyire jól tud kinézni a játék, nagy látótáv mellett, és hogy milyen részletes annak világa :) persze itt-ott azért gyengén is tud festeni, főleg a sötétebb/árnyékmentes részeknél, de az összkép meglepően jó eléggé.. hangulatra csillagos ötös :)
furcsálltam, mert úgy álltam neki, hogy videók alapján nem lesz annyira nagy durr a látvány és a legelső percek tényleg szemöldökráncolósak a barlangban a karakter kezdéskor - na de ahogy kinyitod a kaput és meglátod a nagy területet, minden korábbi kétségedet elfelejted.... :D
amikor megláttam Stormhillt, akkor meg kb lefostam a bokámat, annyira brutáljól néz ki :D eléggé nagy egyébként a bejárható terület már csak itt a bétában is, de azért nem végtelen nyilván.. holnap folytatom tovább, nekem rohadtul bejön - amúgy nagyon durván Dark Souls az egész, szvsz ez anno DS4-nek készült :D
voltam is lent 3-4 ilyen dungeon-ben, amik mondjuk eléggé hasonlítanak egymáshoz (csőfolyosó, szörnyek, majd egy "boss" a végén / sok szörny egyszerre, láda, loot..) - ettől kicsit félek, hogy nagyon egy kaptafa lesz mind, de majd a fullban kiderül.
a zene eddig tetszett, nekem DS2-t juttatta eszembe sokszor
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.11.12. 15:53:51 -
LBandi77 #117205 Megnézték a videóid és úgy voltak vele hogy nem kell újra 1 fogpiszkálós indiántánc. -
#117204 Persze mert azokkal is játszottam. -
Evoluti0N #117203 Én behazudtam mindent és nem kaptam kódot. -
#117202 és a Sekirot és BB + DeS-t is? :D -
#117201 Ez hazugság!!! Bejelöltem mikkel játszottam köztük a DS 1-2-3-at is és nem kaptam eddig még. (igaz a 2. résszel nagyon keveset)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.11.11. 14:33:02 -
#117200 Amúgy biztos minden simán ment és csak magyarázkodni támadt kedvük. :) -
#117199 Teljesen random módon vàlasztották ki szerintem, hogy ki kap kódot.
Nagyon sok ilyen betara jelentkeztem màr..ps4-es időkben is..ez az első, hogy kaptam kódot.
Elvileg én meg azért kaptam 2 kódot, mert az egyik EU màsik USA régióban lehet csak hasznàlni. -
#117198 Köszönöm itt is a lehetőségért.... regeltem de én nem kaptam még kódot sajnos mert akkor azt elajándékoztam volna valakinek! ;)