121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • davidka003
    Az tény, hogy aki a létező összes értelmes játékot végigtolta PS4-en annak nem biztos, hogy a legtutibb vétel a PS5 jelenleg.
    Akiknek kimaradt egy csomó minden vagy csak slimen tolta annak azért nem rossz a PS5.
  • AntiHero
    Miért nem várod akkor meg màr a PS10et?
  • robicarlos6
    Nem veszek játékot pont azért... majd ps6-7nél biztos lesz akkori ps+ kollekció akkor megint letolom azt a 20 játékot.

(Driveclubért kénytelen voltam 2000ft-ot kiadni mert az nem elérhető máshogy csak lemezen)
  • AntiHero
    Februàrban màr jönnek a játékok. Minek adod el? Nyersz rajta egy jàték árát kb..azért kàr eladni, ha màr megvetted.
  • robicarlos6
    Az is lesz benne volt a cikkben 18król 12kra le lesz lőve (33% off) Azt veszek csak én is a ps+ kollekció miatt aztán utána nem lesz értelme a ps5-nek. Eladom amíg ér valamit
  • AntiHero
    PS+ legyen akciós..többi nem érdekel. :D
  • robicarlos6
    "Kiszivárogtak az idei fekete pénteki akciók, amelyekkel a japán videójáték-ipari óriás készül a rajongókat lenyűgözni."

Lenyűgözni érted majd a hír folytatja hogy a 4 éves címek AKÁR 50%-ot is kaphatnak lol Sony
  • darkSectorxxx #117230
    Mármint úgy értve hogy ha nem lóhátról szeretném megölni azt az ellenfelet akkor nagyon nehéz időben gurulni a karakterrel. :D
    Ha felülsz te is a ló vagy ökör vagy mi hátára jóval könnyebb de akkor is figyelni kell azért. :)
  • AntiHero
    Dupla ugràs a lóval..az a Dodge..fura tudom. :D
  • darkSectorxxx #117228
    A lovas boss-t szinte képtelen voltam kidodge-olni, de amúgy a többi annyira nem volt nagyon vészes, de az... :D
  • mucsácsó
    és még Queen Marika is van benne :DD
  • Mephike
    Nem csodálom, szerintem mindenki erre asszociált, amikor meglátta a nevét
  • benőmenő
    Ennek a bossnak a nevén még mindig nyerítve röhögök.
  • Mephike
    Biztos, hogy 60 fps-el fogom játszani. Margit rettentően tetszik, ha lesz még pár ilyen boss, akkor engem kilóra megvettek.
  • Tatyla
    Mindegy,igyis úgyis day one veszem legalább minden új lesz, nem is néztem videókat se inkább
  • AntiHero
    60fps alatt szerintem jàtszhatatlan. De lehet csak nekem az.

60fps mellett nem volt gond egy idő utàn. Hozzàszokik az ember a mozgàsokhoz.
  • Voltan
    Nagyon szarul fut?
  • n000rbi
    Keblemre, én is kimaradtam.
  • Tatyla
    Elden Ringhez a friendlisten sokan kaptak kódot, persze hogy én nem
  • AntiHero
    Nekem nagyon tetszik.
    Igaz csak 1x 3 órát sikerült jàtszanom vele.

Egyetlen egy bajom van vele..az pedig ahogy fut az egész jàték.

30fps-ben jatszhatatlan kb..pedig így még pofásan is mutat a jàték.

60fps mellett meg.. kellett vagy 1 óra, hogy megszokja a szemem a grafikàt meg mozgàsokat.

Minden màsban szerintem rendben van eddig.

• n000rbi
    Úgy látszik meg kell várnunk, hogy a Bluepoint ezt is remake-elje.
  • darkSectorxxx #117216
    Elden Ring nekem eléggé érdekes, kicsit ez a lopakodás meg nyitott területtel ilyen AC feelingje van.
  • darkSectorxxx #117215
    :D
  • mucsácsó
    leginkább a harcra gondoltam, meg nyilván itt-ott az assetek/animációk/hangok/HUD miatt is, de amúgy hangulatra más persze - egyébként én is kellemeset csalódtam, de főleg a grafban :) mondjuk jó lenne ha qualityben is meglenne a stabil 60 FPS :( - namajd PS5 Pron
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.11.12. 22:05:10
  • Moby
    >amúgy nagyon durván Dark Souls az egész

Részben igen, amúgy nagyon nem, pedig a videók alapján épp ez volt a legnagyobb bajom vele, de tök kellemesen csalódtam. Nem tetszett eddig semmi belőle, de most, hogy játszottam vele (csak nagyon kicsit), rohadtul bejön. A hangulata nagyon nem olyan, mint a soulsoknak, de ez most valami nagyon új.
  • mucsácsó
    jaja, console only a teszt - gondolom nem akarták, hogy bármit visszafejtsenek PC-n vagy ilyesmi, vagy nem tudom mi az oka.. :D (pedig PC-re jelentkeztem)
    PS5-ön toltam egyébként
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.11.12. 19:12:56
  • Mephike
    Ohh, ezt nem tudtam, köszi!
  • Evoluti0N
    PC-re nincs teszt.
  • Mephike
    Hová kaptad a meghívót most? PC-re vagy PS5-re?
  • mucsácsó
    szerintem abszolút nem, ha nincsen még soulslike csömörötök - én nálam tuti a preorder (és szabikivétel:DD) - kérdés, hogy PC vagy PS5 legyen, de majd még megálmodom :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.11.12. 16:46:57
  • Mephike
    Ehh, se én, se a feleségem nem jutott be, szóval most irigy vagyok :D
    De köszi ezt a pár sort, jó olvasni, és még jobb érzés, hogy akkor az előrendeléssel talán nem lőttünk mellé.
  • mucsácsó
    Elden Ring - 2,5 órát toltam durván:

eddig azt kell mondjam, hogy szerintem brutál jó cucc!
    valami eszméletlenül jól néz ki (főleg quality módban), hiába a kopottas BB engine, szerintem úgy feltupírozták, hogy helyenként simán oda lehet rakni a DeS Remake mellé :) engem totál lesokkolt, hogy mennyire jól tud kinézni a játék, nagy látótáv mellett, és hogy milyen részletes annak világa :) persze itt-ott azért gyengén is tud festeni, főleg a sötétebb/árnyékmentes részeknél, de az összkép meglepően jó eléggé.. hangulatra csillagos ötös :)
    furcsálltam, mert úgy álltam neki, hogy videók alapján nem lesz annyira nagy durr a látvány és a legelső percek tényleg szemöldökráncolósak a barlangban a karakter kezdéskor - na de ahogy kinyitod a kaput és meglátod a nagy területet, minden korábbi kétségedet elfelejted.... :D

amikor megláttam Stormhillt, akkor meg kb lefostam a bokámat, annyira brutáljól néz ki :D eléggé nagy egyébként a bejárható terület már csak itt a bétában is, de azért nem végtelen nyilván.. holnap folytatom tovább, nekem rohadtul bejön - amúgy nagyon durván Dark Souls az egész, szvsz ez anno DS4-nek készült :D

voltam is lent 3-4 ilyen dungeon-ben, amik mondjuk eléggé hasonlítanak egymáshoz (csőfolyosó, szörnyek, majd egy "boss" a végén / sok szörny egyszerre, láda, loot..) - ettől kicsit félek, hogy nagyon egy kaptafa lesz mind, de majd a fullban kiderül.

a zene eddig tetszett, nekem DS2-t juttatta eszembe sokszor
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.11.12. 15:53:51
  • LBandi77
    Megnézték a videóid és úgy voltak vele hogy nem kell újra 1 fogpiszkálós indiántánc.
  • darkSectorxxx #117204
    Persze mert azokkal is játszottam.
  • Evoluti0N
    Én behazudtam mindent és nem kaptam kódot.
  • mucsácsó
    és a Sekirot és BB + DeS-t is? :D
  • darkSectorxxx #117201
    Ez hazugság!!! Bejelöltem mikkel játszottam köztük a DS 1-2-3-at is és nem kaptam eddig még. (igaz a 2. résszel nagyon keveset)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.11.11. 14:33:02
  • n000rbi
    Amúgy biztos minden simán ment és csak magyarázkodni támadt kedvük. :)
  • AntiHero
    Teljesen random módon vàlasztották ki szerintem, hogy ki kap kódot.

Nagyon sok ilyen betara jelentkeztem màr..ps4-es időkben is..ez az első, hogy kaptam kódot.

Elvileg én meg azért kaptam 2 kódot, mert az egyik EU màsik USA régióban lehet csak hasznàlni.
  • darkSectorxxx #117198
    Köszönöm itt is a lehetőségért.... regeltem de én nem kaptam még kódot sajnos mert akkor azt elajándékoztam volna valakinek! ;)