121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#117197 jaja vágesz, 7(P) eléggé csábító is - bár most valami TWS agybadugós kőne nekem, mert nem vagyok oda a fejhallgatókért (berohad a fülem bennük egyszerűen, meg nyomja a szemüvegem...), de ahogy utánajártam, nem sok használható van gémingre - emberi áron legalábbis... :( -
#117196 Azért ha van időd,a Steelseries oldalán is nézz körül. ;) -
#117195 Ha esetleg akar valaki fasza fülest, akkor HyperX Cloud Alpha Blackout 20k most az alzán :) nemrossz deal sztem, sőt.. -
#117194 legközelebb az összes FROM game-et be kell jelölni (bár gondolom ti is bejelöltétek a többségét/mindet :D) -
#117193 Rákérdeztem már kedves Bandai-nál, hogy mégis hogy az anyjukban válogattak:
In principle, the codes are distributed in a first come first served basis. That said, the distribution depends on country, region and above all if you have played FROM SOFT games before.
Azt mondja ABOVE ALL if you have played From Soft games. Valóban? -
#117192 Itt egy másik videó is Max-tól.
-
#117191 -
TomStorm #117190 Most kipróbáltam offline-ba hát ég és föld csak ugye online karaktert nem válthatsz offline-ba..
Pc-n lehet hogy jó ott nem is panaszkodnak de Ps szar.
Arra meg nem várok hogy kijavítják majd.
Szerintem Ladder-t azért nem teszik be mert tudják hogy nagy a probléma online.
És mindez Privát! game-be van party finder-be el se tudom képzelni mi lag lehet:D
Úgyhogy marad az offline ott nincs gond -
#117189 hmm..fura... nekem PC-n egyszer se volt lag/rubberbanding problémám - kivéve launch napja, mivel akkor a szerverek se mentek :DD
azóta mindig játszom hetente párszor, de akkor lehet csak szerencsém volt eddig...
/a szeptemberi beta az laggolt viszont valóban még nálam is/
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.11.10. 11:37:24 -
TomStorm #117188 Másnál is lagol D2 Resurrected?Act2-nél már játszhatatlan mert egy kis késés is halál:(
Lehet Ps-en az online mod felejtős lesz így:( -
#117187 jah-jah, én mászterrészre kértem, de PS5-öt kaptam ...fura :D de mindegy, duzzogva elfogadjuk :D
alap, írom majd az észrevételeket :) elvileg pénteken 12:00-15:00 között lesz az első etap, ha a szerverek is úgy akarják, utána tudok majd nyilatkozni
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.11.09. 22:01:53 -
#117186 Sajnos én sem kaptam kódot. Azért aki bejutott, az majd megírhatná ide a tapasztalatait. Köszi előre is ;) -
#117185 Ha van olyan hülye aki ennyiért megveszi..akkor jól teszik. -
#117184 Scalperek meg már 90usd-ért árulják a kódokat. Beszarok ezen a világon. -
#117183 Mert balfasz banda… -
#117182 Már az ismerősömnek adtam. :/
Nem tudom miért küldtek amúgy ugyan arra az email címre 2 kódot is.
-
#117181 Én is jelentkezek kódra akinek nem kell.
Hátha mégis tévedek és nem egy DaS 3.5 -öt :) -
#117180 Akkor elküldhetnéd… átruházható simán. -
#117179 Ide meg màr a 2. Kódot küldték. Màs is kapott 2 kódot? -
#117178 Nekem is. Mondjuk XBOX-ra nem kaptam, csak PS5-re, de odaseneki. Megnézem, hátha belémhúzza a hypeot, ami egyelőre messze elkerül :D -
#117177 Na bmeg, nekem meg semmi. BB, DeS plat nem elég, köcsögök? -
#117176 Itt is jött a "You have been selected". :D
Első 2 nap mondjuk én pont dolgozok.. De majd Darky játszik maximum helyettem. -
#117175 ja-ja, nagyon durván BB-ripoff, de ez nem feltétlen baj :D
kb még a mozdulatok is ugyanazok, meg ahogy fröcsköl a vér - meg kicsit amúgy Nier: Automata meg Dishonored is beugrik... fasza kis egyveleg, kérdés, hogy mennyire fog működni egy ilyen kis studiótól :D -
#117174 You have been selected!
hoppppá, ciccent az Enden Ring network test kód :D pedig már kezdtem letenni róla...
-
#117173 Nekem így első blikkre elég olcsó BB-klónnak tűnik. Még az ellenfelek mozgása/fegyverzete is hasonló. Az assetekről ne is beszéljünk, a szekereket mintha egy az egyben a BB-ból emelték volna át. :D Ettől persze még lehet jó. -
#117172 Ezt tavaly mutatták asszem, brutál hangulatos! -
#117171 Az lesz a trick-weapon :D -
#117170 Az orrunkat is tudjuk benne növeszteni ? :) -
#117169 Néztem tegnap ezt a videót. Ígéretesnek tűnik, és ez mellé szerintem egy jó történet is párosulhat. Nálam felkerült a listára. :) -
#117167 Ez már jobban érdekel, mint az Elden Ring. -
ááá, alig BB-vibes... :D nekem bejön, bár sosem tudtam elfogadni eddig egy nem From-féle soulslike-ot, de ebben valamiért reménykedem... :D -
#117165 Patch híján sima 1080p, de recés mint a fene + a 30 fps lock pont ugyanolyan hibás, mint PS4-en (konkrétan forgatod a kamerát és akad).
Pop-int vagy flickert még nem láttam.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2021.11.08. 11:10:20 -
TomStorm #117164 Csak egy kicsit mellélőttem Nightmare-el kezdésre:)
Ez nem az Isten leszel szkriptelt D3 hanem a nyers,küzdős D2.
Remélem D4 erre helyezi az alapokat.. -
TomStorm #117163 Azt mondjuk nem tudom miért Ps-re vettem.4K nincs esetleg quality módban de úgy vállalhatatlan.
DS5 amit ugye nem támogat(nem is értem miért mikor a Ps5 változatot töltöttem le de mind1).
Lag van..
De ezektől függetlenül nagyon élvezem:D -
#117162 Jaja, sőt még olyanabb. 30 fps-t is nehezen tudja tartani, és recefesztivál van sajnos. Igazán ráférne egy patch. -
TomStorm #117161 Sajnos igen -
robicarlos6 #117160 Már megtaláltam.
Konzolvilágban (vagy bárhol máshol) mikor szokott feláras (9000ft/év) ps+ akció lenni? Legközelebb mikor várható kb karácsony vagy egyéb "ünnep"? -
#117159 Bloodborne tenyleg annyira gyatra Ps5-n mint ahogy redditen irogatjak? Kiakarom tolni ezen is de most elbizonytalanodtam,olyanokat irnak hogy low res texturazik,popup-ol,flickering,beesö fps... -
robicarlos6 #117158 Biztos én vagyok a kretén vak, de ps5-ön hol a fenében kell ismerőst hozzáadni a profilomhoz? -
#117157 a lootra en sem igy emlekeztem, eleg sz.r :D diablo3 elkenyeztetett
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2021.11.07. 17:02:24