PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kotor, Forspoken és Ragnarök. (ez utóbbinak nagyon jót tesz a PS4 -es megjelenés, gyakorlatilag DLC -nek néz ki...ehh!)
többi az érdektelenségben van...esetleg a hálószövőt még meglesem
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.09.10. 08:52:54
Mindenestre IDEVELE! Elkeserítő továbbá, hogy a rövidke kis interjún nem volt szó a megjelenésről (vagy lemaradtam volna..?), úgyhogy szerintem még a 2022 is necces bőven.. :\\\ jah, és nem Cory már a director, ami szintén egy kisebb hígulás a projektnek szerintem...
jogosak a kommentek, hogy "A SONY majd csak 2023-ban akar gent váltani" ... 😄DD
egész este szarakodott az SG nálam, lehet volt valami rollback, vagy nem tudom hogy tűnhetett el minden 😄
Szívét lelkét beleteszi az ember és ez van <#rinya>#rinya>
És, ha nem is jelentkezem be, csak vendégként veszem?
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Nálam mondjuk azt írja, hogy 1 darab van már csak, de ez lehet átverés, hogy minél jobban vigyék.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Vegyek neked egyet?
Adversus solem ne loquitor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.09.08. 15:31:26
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nincs ebben annyi, amennyiért szeretnék eladni. Ráadásul van kihívó is bőven, teli vannak a boltok hasonló játékokkal (főleg pixelartban, de attól meg nem feltétlen lesz rosszabb).
X360-re 480-720p között ugrált a játék...
Sok hasznát én sem látom a remasternek, amikor az eredeti még teljesen rendben van, és valszeg amúgy sem tesz majd hozzá érdemben semmit.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Azért lenne ehelyett pár más ötletem, ami inkább megérdemelne egy remastert ...
Nem 4k kimeneti jel kell.
Hanem egy Remaster ahol a textúrákat élesebbé teszik, nagyobb felbontásúra...
A mondat vége elkerülte a figyelmed vagy annyira kötekedni akarsz, hogy muszáj volt keresni valamit? Mert ugye PS store-on sosincs leértékelés, ugye?
Egyébként ma már egy rakás embernek van más gépe is: xbox itt is, nem is olyan rég írt kommenttárs, hogy vett series x-et, neki nyilván opció a game pass, esetleg pc-je van, ezért opció lehet az EGS. Bár szerinted ilyen nincs,
Megint kurva okos akarsz lenni, aztán nem sikerül.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
/sg-s lángelme team újra a toppon van 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.09.08. 09:27:14
Az AW nem tűnik ilyennek, még akkor sem, ha nyilván nem teljes áras játék lesz. Szerintem érdemes megvárni, amíg előbb-utóbb ingyen odaadják Epic Games-en vagy game passban vagy brutál kedvezménnyel leértékelve bárhol máshol. 1-2 év szerintem legfeljebb.
ha ezeket felhúzzák, meg tényleg át lett építve Northlight (Control engine) alá, akkor engem érdekel a cucc 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.09.08. 08:16:04
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson