121484

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #82494
    Anti nyomja a Metal Gear Survive-ot, akit érdekel!
  • darkSectorxxx #82493
    Igen, felfedeződik, egy része, de a nagyja csak a magaslatokra.
    Hát nem tornyok, mert más a skin, de a tornyok megfelelője aco-ban ezek a magaslatok....:D
  • TDC Geronimo
    ACOban sincsenek már olyan értelemben tornyok. Térkép felfedeződik, ahogy bemész zónába
  • darkSectorxxx #82491
    A tornyokkal nincs baj, ha a gameplay rendben van.
    ACO-ban kicsit sem zavartak a magaslatok pl. :)
  • Moby
    30 talán.
    Nem az abaj, hogy kell, hanem hogy minden ott lenne hozzá. A kihagyott ziccert siratom, nem a pénzemet.
  • arty
    hány órád van a bfront2-ben egyébként?

(arra megy ki a játék, hogy legalább egy százast írsz és akkor visszakérdezhetek, hogy miért kell egy játéknak 700 órát (vagy kéccázat) szórakoztatnia?! pláne h nemegyszer panaszoltad, hogy NINCS IDŐD a többi, jobbnál jobb cuccra... örülj neki, h nem mehetett bele héccáz!)
  • TDC Geronimo
    Jó hír, tornyok nem lesznek. Rossz hír, bázis lesz dögivel
  • arty
    Tényleg az a durva, hogy a wildlands is lehetett volna akár az fc5 :/ igazából annyi, h legalább több "újítást" érzékelt volna az ember... az fc5 settingje számomra szimpi, de ha itt is meg kell másszak egy kilátót a térképér', bázist kell foglaljak, én felakasztom magam.

DE még akkor is lehet jó, ha a coop jó lesz - a 4 alapján kicsi az esély, de hátha. (coop-ra is igaz: bezzeg a 3!)
  • Moby
    Nagyon komolyan gondolom, hogy ez egyfajta kicsinyes bosszú az EA részéről. Illetve az is jól látszik, hogy az ő értékrendszerükben egy olyan játékos, aki "csak" 60$-t fizet egy játékért, azért ők már nem melóznak. Az EA a játékosokat teszi felelőssé azért, mert nekik vissza kellett hívnu a mikrotranzakciós szarjukat.
  • Moby
    Na, akkor lefordítom 2 mondatban, mert itt beszélgetünk ketten, amit nem értesz, és ebből az jön le, hogy változott a véleményem, ami jottányit nem változott közben.
    Van egy játék, csodálatos grafikával, egy fantasztikus világban, elképesztő a kontent benne, a részletesség, a hangok, a minden. A kampánya is jó. A mechanika is jó, a játékmódok is jók, majdnem minden csodálatos, egyetlen dolog nem: nem tudsz benne fejlődni multiban. Mert a fejlődést ráültették egy mikrotranzakciós rendszerre, a rendszert visszahívták, a fejlődési rendszert úgyhagyták, esélytelen. Vagyunk itt mondjuk ketten, akik várták, hogy valamit kezdjenek a helyzettel, a játék többi része miatt bőőőőven megérné, de hiába várunk. És én nem vártam tovább.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    azt itt már ki sem fejtettem ebben a beszélgetésben, hogy a problémát tovább tetézi, hogy a rövid ideig működő mikrotranzakciós rendszerben néhányan hülyére vásárolták magukat, akik most úgy elhúztak mindenkitől, hogy fizikai esély nincs befogni őket, még rengeteg játékkal sem.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.18. 15:22:30
  • Moby
    Nem. Ebben a posztban írtam le azt, hogyha nem kúrják el a progresszt ("És ha azok a rohadt ládák nincsenek, akkor ma ott lenne ez a játék, ahova való: a csúcson"), akkor egy telibevert jó játék lehetne a multija is. Olvasd a szövegkörnyezetében a posztot, és aszerint értelmezd. Gero azt írta, hogy januárban jön a peccs, ami megjavítja. Én azt írtam erre ebben a posztban, hogyha ez rendben lenne, akkor király játék lenne. Jött a januári peccs, nem csinált szart sem a progression rendszerrel, de minden mást elbaszott(ezt nyugtázta Gero a #82410 -ban)->töröltem.
    End of story.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.18. 15:10:50
  • GOTY
    Megvan, hogy melyik posztodra gondoltam tegnap. Erre.

Ezért volt furi olvasni, hogy letörölted, mert ebben a posztban a piedesztálon állt a játék.
  • Moby
    Tegnap azt olvastam (nem találom a forrást), hogy április előtt nem kezdődik el a zvr2 európai forgalmazása :(
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.18. 09:09:05
  • Moby
    A kinézetéről írtam, illetve a kampányról. Ebben nemhogy fordulat nem történt, de minimális változás sem.

A BF2 az egyik legszebb ma kapható játék, egészen okés kampánnyal (főleg bf-ekhez mérten egészen okés). Viszont a multija szar. Nemcsak, hogy szar, de mivel ki kellet húzni belőle a pénznyomdát, mostmár az ea-t sem érdekli. Pedig a játék lényege továbbra is a multi lenne. A progressz szörnyű, a patchek meg kimerülnek az összevissza parametrizáláson. Egy magára hagyott lógóbelű tetemmé vált.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.18. 08:33:23
  • GOTY
    Nahh, aki keres, talál.

Itt van ni egy meg itt egy másik.
  • darkSectorxxx #82479
    Shadow of the Colossus - PHOTO MODE

• darkSectorxxx #82478
    Mármint a Sige mint ultizás, és ez a multi mellett, csak más kizárólag single játékokkal ülök le játszani.
    Nem a Siege-re értendő a single. :D (az "itt is", azt magamra értem, nem a Siege játékban. :D)
    Csak lehet rosszul fogalmaztam meg a mondatot.

Az idei terv:

1. Siege, ha unatkozom
    2. Shadow of Colossus
    3. Detroit
    4. Ha minden igaz akkor God of War
    5. Days Gone jön nyár eleje körül elvileg.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.17. 21:02:08
  • Tatyla
    Only single akkor hamar hányni fogsz tőle, atyaég... :D
  • darkSectorxxx #82476
    Store-on van Dec. 31. :)
  • TDC Geronimo
    március 22. Tessék :P
  • Seth
    Dátumot má!!! :D
  • TBTPumpa
  • darkSectorxxx #82472
    Ja akkor fasza. :)
  • TDC Geronimo
    már 2 évad lement. Opsokat kapod meg az adott évben ami volt unlockolás nélkül. Map ingyenes
  • darkSectorxxx #82470
    Várgyá, akkor miért van külön 40 euro-s completed, amiben (irja a leírásában) van extra map 4 darab asszem?
    Most az operátorokat megvenni külön értem mert időt sporolnak vele, de az a pár extra térkép?

Egy ismerős így csinál " A Siege a CSGO drágább, ötlettel teli kiadása".
    Mondom:
    - Aha. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.17. 16:28:49
  • n000rbi
    Én ezt a sorozatot az első résszel le is zártam, az még jó volt :)
  • TDC Geronimo
    siegebe minden operator meg map ingyenes. Operatorokat kell ingame creditért kiszedni, mapokat kapod egyből. Instant gamingen már hónapok óta 15-16 euro a játék
  • darkSectorxxx #82467
    Hát ja, gondolom hasonló áron volt, de én ami oldalakat néztem 20 euro alatt még nem láttam, aztán tegnap találtam 18 euro-ért, határeset. Mondom most vagy soha.

Látom hálisten ingyé is oldhatók az operátorok.
    DLC mapokat meg majd egyszer...
  • darkSectorxxx #82466
    Én csak Siege-ezni fogok, amúgy meg only single itt is.
  • darkSectorxxx #82465
    Igen a DL az valamivel színvonalasabb volt.
    A DI-ban viszont haverral csapattam pár órát, azt töröltem a gecibe, untam már az evezővel ütni a buta zombikat...sőtt 3-an is játszogattuk egy ideig. Semmi plusz élmény nem ért.
    Nem nekem való....
    Bár ezektől a Left4Dead balgaságoktól még mindig jobb. Most is bementem 2-3 körre, a LFD2-be, és mondom, ezt hogy a viharba tudtam játszani...
    Annyira egy ostoba játék. Elnézést a fanoktól.
  • TDC Geronimo
    sieget már régóta kapni PCre szarér hugyér. Kb 4-5k már ezer éve.
  • Moby
    A tegnapi bf2 búcsúmmal egy időre elköszöntem a multiktól. Túl sok a játékom, túl sok időt baszok el ilyenekre. Ami drog, meg jó, de most úgy elég volt.
  • darkSectorxxx #82462
    Primal-ról max 3-4 videót ha láttam, a stílusát vágom, meg hogy farmolgatni kell.
    És a Wildlands, azzal nem is szándékoztam foglalkozni, mert egyedül gondolom azt nyomni ótvarság. Multizni (coop) meg nem tudok, ahoz szervezkedni kéne.

Most vártam pc-re hogy megvegyem ezt a Siege-et, ami szerintem nagyon durván jó, cayk ugye mindig rágaság volt. Tegnap behúztam 5700ft-ért, ma meg azt fogom nyomni amig ki nem folyik a szemem, szerintem a mai multi lövöldéktől messze van, és ha taktikai fps kell, akkor messze a legjobb választás.
  • Moby
    A dead island vonal szerintem jól élt tovább a dying lightban, ami nem volt egy rossz cucc egyáltalán. Sőt. Az ott egy egész normális evolúció zajlott.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.17. 15:42:14
  • Moby
    Gyakorlatilag az is ugyanaz, csak nincs benne helikopter. Amit viszont pótolt a ubi a wildlandsel, ami szintén farcry :DD
    Hülyékezek...úgy kell ebből ez az ötödik rész, mint egy kelés a seggemre.
  • darkSectorxxx #82459
    Oks a Primal az más, azt most nem számítottam bele, csak az alap sorozatot.
    Az ősemberes téma csak akkor érdekel, ha vannak robot lovak benne. :D

A másik amit nem értek mi a jó abban, az a Dead Island.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.17. 15:36:16
  • Moby
    Szerintem itt mindenki. Primalból van egy CE a polcomon, soha egyetlen percet nem játszottam vele. Akartam, valahogy sosem jutott rá idő. De mostanra már hányok ettől a mechanikától, annyira jóllaktam vele.
  • darkSectorxxx #82457
    De, sőtt meg is volt nekem, vagyis egavn. Hoppá? :)

A 4-el voltam csak úgy hogy kipróbáltam.
    FC3 pc-n nyomtam. Elegem lett, pláne a 4-nél, most az 5.-et messze elkerülöm majd.
  • darkSectorxxx #82456
    Izlés kérdése, szerintem dögunalom.
  • Moby
    Szerintem meg nem is játszottál a fc3-al, de az információ hiány sosem akadályozott meg a véleményformálásban :D