status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Na, akkor lefordítom 2 mondatban, mert itt beszélgetünk ketten, amit nem értesz, és ebből az jön le, hogy változott a véleményem, ami jottányit nem változott közben.
    Van egy játék, csodálatos grafikával, egy fantasztikus világban, elképesztő a kontent benne, a részletesség, a hangok, a minden. A kampánya is jó. A mechanika is jó, a játékmódok is jók, majdnem minden csodálatos, egyetlen dolog nem: nem tudsz benne fejlődni multiban. Mert a fejlődést ráültették egy mikrotranzakciós rendszerre, a rendszert visszahívták, a fejlődési rendszert úgyhagyták, esélytelen. Vagyunk itt mondjuk ketten, akik várták, hogy valamit kezdjenek a helyzettel, a játék többi része miatt bőőőőven megérné, de hiába várunk. És én nem vártam tovább.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    azt itt már ki sem fejtettem ebben a beszélgetésben, hogy a problémát tovább tetézi, hogy a rövid ideig működő mikrotranzakciós rendszerben néhányan hülyére vásárolták magukat, akik most úgy elhúztak mindenkitől, hogy fizikai esély nincs befogni őket, még rengeteg játékkal sem.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.18. 15:22:30