121485

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Ha tudom, hogy jöttök, felpakolom a Resi7-et. Van abban is egy nagyobb adag mókafaktor, amikor összefutol a mutterral a pincében :D
  • Harlekin
    Ja nem csodálkozok ezt tudhatnád, hogy bele is szarok, azaz senki véleménye nem érdekel az meg végképp nem, hogy te vagy bárki mit gondol!

Ez meg amit leírtál kb blabla bla blabla bla..... Leszarom....Az ÉLMÉNY számomra ez kell és ez adta!!!
    Neked meg ez a Bla bla kell!!!
    Hidd el tudok élni továbbra is ezzel a tudattal!!! Én szórakozok te meg sopánkodsz!!!

És képzeld a + "szaggatós" játékokat is szeretem!
    Ezért hagylak blablázni, mert megyek PUBG-ni!
    11D 1H 15M nél tartok és megunhatatlan!
  • Tinman #83136
    Te kezdtél el itt hülyézni, ne csodálkozz ha van aki beleáll, főleg, hogy az igényeid és a látásod közös halmazt képeznek.

Ennek a VR cuccnak a valós értéke valahol bruttó 50k körül van fagyik nélkül. Az induló ára röhejes volt. A létező legszebb cím rá is éppen csak elviselhető. Egy erőszak a szem ellen és ezen vajmi keveset segít az az érzés, amit egy newcomer akkor érez, amikor először van a fején egy VR cucc. Kutyát nem érdekli, de anno 3DFX is volt a fejemen, az is szar volt, csak sokkal több ponton... ez is szar, de jóval kevesebb ponton, de hosszabb távra még mindig gáz.

Az OR és Vive egy szinttel feljebb vannak, de normális PC + a PSVR árának simán kétszerese, de azt mondom valahol ezeknél kezdődik az ami komolyan vehető. 4k@120 FPS-nél nézd majd meg ezeket a játékokat és akkor majd meg fogod érteni, hogy az élmény a VR téma csak egyik alappillére, de csak az egyik pillér a sok közül, noha nem egy lényegtelen támasz...
  • Harlekin
    Nem tudom mi a bajod, de konkrétan, ha csendbe maradtál volna akkor nem derül ki hogy a hülyék közé sorolod magad... Tehát ezt csak magadnak köszönheted!
  • darkSectorxxx #83134
    Tudom, csak vicceltem.
    Azt mondtad, hogy lecserélnéd majd. :D
  • Moby
    Szívesen eladnám, hogy vegyek egy ZVR2-t, de azt meg nem lehet kapni.
  • Moby
    Csodálatos!
  • Tinman #83130
    Ha már így tolod: Szerintem meg az a hülye, aki az a mosottfos hulladékoknak tapsol...

www.sasszemklinika.hu itt talán segítenek, mert komoly a baj.
  • Harlekin
    Nem bele a vakvilágba! Konkrétan hülye az aki azt mondja!
    " Mert az élményt sok játéknál ugyan átadja"

És EZ az egy dolog számít ez az egy dolog érdekel! A többit meghagyom a hülyéknek maszlagolni!!!
  • Tinman #83128
    Nekem az őszinteség volt a jelem az óvodában. Nem is szerették érte :-)
  • n000rbi
    Neked a negatív volt a jeled az óvodában? :)
  • Tinman #83126
    Ha már így hülyézel csak úgy bele a vakvilágba: Szar.

Miért szar? Mert az élményt sok játéknál ugyan átadja, de olyan technoval, hogy az gyalázat. Olyan az egész, mint egy nyilvános, fizetős béta teszt.

Szóval: Aki erre a cuccra azt mondja, hogy k. jó, az nem elég, hogy "hülye", de meg az igényei is a padló alatt...
  • darkSectorxxx #83125
    "Na végre eljutottam Mobyhoz és kipróbáltam a VR-t!"

Már nem mondasz igazat! :DDDDD

Moby úgy is el akarja adni, vedd át, legalább családban marad. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.27. 20:17:23
  • Harlekin
    Na végre eljutottam Mobyhoz és kipróbáltam a VR-t!

Aki erre a cuccra azt mondja hogy szar az hülye! Akkora élmény volt hogy beszarás egész nap a fejemen hordanám!
    Szakadtam a röhögéstől, de szerintem Moby hasonlóan! Kibaszott nagy móka!!!!
    Kicsit elcsábultam lehet kéne egy.......
  • SlickAdam
    ennyi
  • darkSectorxxx #83122
    Itt jól nézki, kár hogy az irányítás szarságai nem látszódnak. :D
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #83120
    Jogos...hát meglepődtem, mert azt hittem 30fps lesz. :)
    Mármint nem mintha érdekelne ha 30fps, csak meglepett.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.27. 19:33:42
  • TDC Geronimo
    *remake
  • darkSectorxxx #83118
    Jó de basszus, ez egy Remaszter. :D
    /ritka ami tud 60fps-t. :D vagy rosszul tudom?
  • n000rbi
    Mert 60 fps opció is van pro-n...
  • darkSectorxxx #83116
    Most nézem stream-en így sokkal durvábbnak tűnik a látvány. :D
  • darkSectorxxx #83115
    Atya úr isten ahogy ez kinéz!!!!! :_SDSD:D:DF
    édSS:FD::GthGTZh.TGH_TH:THTH

olyan mintha 60fps lenne....aka Horizon.
    Shadow of the Colossus Remake!!!!
  • TDC Geronimo
  • AntiHero
    Miért szar az irányítás?

Fagyival a legjobb iranyítás valaha vrban szerintem.
  • darkSectorxxx #83112
    Médiahekk. :D
  • darkSectorxxx #83111
    Atyaég. :D
  • CptFlint
    Túl van árazva szerintem is, de én nem látom az eladási számokat, azt max a készítői látják, s valószínűleg ennél vagy jól fogy ennyiért is vagy egyszerűen csak amúgy sem dobná meg az eladásokat az árcsökkentés, szóval marad ennyi. Ezeknek a dolgoknak az árazása amúgy nem olyan egyszerű. Én azon szoktam csodálkozni, mikor egy 10-20 dolláros dlc-t sokallnak mikor 80-100 dodókat nyomatnak lootboxba sokan havonta.
  • Tinman #83109
    Nagyjából egyetértek.

Az irányítással szerintem viszont minden felállásban súlyos gondok vannak. 45 fokban rém kicsi eséllyel kapsz motion sicknesst, még akkor sem ha soha nem volt a fejeden VR sisak, csak azzal meg egy kőkori már-már square mozgás alapú játékot kezdesz megtapasztalni. Free módban elszabadul a pokol. A sokadik VR címet zabálom be, egyik alatt se volt gondom, a Rush for Blood-ot konkrétan végigorganiztáltam olyan fasza volt a rollercoaster railshooter őrület, de ez az Inpatient, ez free módban odacsap a szememnek és az idegrendszeremnek is keményen. Eleve forduláskor van blur, amit már csak azért is rohadtul tudok itt gyűlölni, mert amúgy is mosottfos minden, erre rájön a blur és a pólóm mögé hányok. Nekem ennél a játéknál minden kevés. A frame, a felbontás, az AA, és hiába az egyik legszebben kinéző cucc VR-ra, de csak addig amíg meg nem mozdulsz. Ja és igen k. sötét van legtöbbször.

Osztom azt is, ha ez lett volna az első VR élményem az egészet káromkodva beleszabom a kukába az holtbiztos. Ezt a játékot én szakaszokban vagyok képes játszani és örülök, amikor végre levehetem a tökfödőt -.-
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.27. 09:42:05
  • Moby
    Az irányításra ilyen esetben nem tudok túlságosan haragudni. Egyrészt kiakpcsolható a szögfüggő fodulás, de ettől még persze bennemaradnak a gyogyóságok, viszont valahol azt is értem, hogy gondolni kell azokra, akik mélyebben érintettek motionsicknessben. Ezzel még le is csúszott volna, HA jó lenne a többi része.
    A doomnak és a resi7-nek kell lennie a mintának az irányításban, de ezek még túl frissek.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.27. 09:31:26
  • Seth
    Én mondtam, hogy PS2-es verzió, dehát a falnak beszéltem :)
  • Tikal #83106
    oké, de akkor is csapkodja ez a hülye amikor nem verekszik...
  • SlickAdam
    csattogjon, ha mar megvette
  • GOTY
    Ez sajnos féligazság. Ugyanis ha Max Payne nem 5 $ lenne hanem 7 $ annyiér is megvennék! Akkor teszem fel a kérdést miért nem 7 $-ért adják és miert 5-ert adják?

Másrészt, ha ezt tudom hogy ez ennyire ratyiadék szar Techno ban akkor biztos hogy nem veszem meg 15 $-ért.

Azt azért neked is be kell látnod hogyha egy Kurrens játéknak egy 10-12 oras DLC-je kerül 15 $-ba akkor irrealis az hogy egy 13 éves játék ami Technoban vállalhatatlan szintén 15 $-ba kerüljön.
    Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.01.27. 09:06:57
  • Seth
    Mert egy verekedős játékot így kell játszani, immerzsön
  • Tikal #83102
    miért csapkodja a gombokat?
  • Tinman #83101
    Sziporkázol.

Kevesebb, mint 2 nap alatt, végre leírtad, hogy a VR címek nagy része homályfos és, hogy valamit a készítők nagyon elszabnak. Aztán végre valaki aki látja, hogy az Inpatient eléggé el van tolva, bár az meglep, hogy az értékelhetetlen irányítása nem zavart, és végre azt is beláttad, hogy a szoftvertúszok kiszabadítását támogató kampány során kár a gőzért, mégiscsak jók azok az excluk, mert jobb helyen vannak olyan bandánál, akik még játékokat akarnak készíteni.

Karácsony van? Igazságszérum osztás? Végre!
  • CptFlint
    A 15 dolláros árat az indokolja, hogy megveszik ennyiért is. Te is megvetted. Minden annyit ér, amennyiért el lehet adni.
  • Tinman #83099
    Vannak játékok, amiket akkor és ott kell letolni, vagy max pár évvel később.

Nem mellesleg tudtommal a Fahrenheit volt az első ilyen döntéshozós cucc, előtte ez a stílus nem létezett, így prototípusként érdemes rá tekinteni. Bonus: A Fahrenheit majdnem epizodikus megjelenésű lett, aztán akkor elvetették az ötletet, mert akkor azt mondták róla, hogy baromság...
  • GOTY
    Fantasztikus! Mindig ámulattal nézem, milyen ügyes emberek is vannak, és rájövök, én mennyire nem vagyok az. :)

Van végigjátszása csak íjjal, 0 hit, abba néztem bele, még szimpi is a srác hangja, nem mórikálja magát meg faszkodik, mint a nagy "sztár" jutuberek. Rá is nyomtam a követésére.