status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nagyjából egyetértek.
Az irányítással szerintem viszont minden felállásban súlyos gondok vannak. 45 fokban rém kicsi eséllyel kapsz motion sicknesst, még akkor sem ha soha nem volt a fejeden VR sisak, csak azzal meg egy kőkori már-már square mozgás alapú játékot kezdesz megtapasztalni. Free módban elszabadul a pokol. A sokadik VR címet zabálom be, egyik alatt se volt gondom, a Rush for Blood-ot konkrétan végigorganiztáltam olyan fasza volt a rollercoaster railshooter őrület, de ez az Inpatient, ez free módban odacsap a szememnek és az idegrendszeremnek is keményen. Eleve forduláskor van blur, amit már csak azért is rohadtul tudok itt gyűlölni, mert amúgy is mosottfos minden, erre rájön a blur és a pólóm mögé hányok. Nekem ennél a játéknál minden kevés. A frame, a felbontás, az AA, és hiába az egyik legszebben kinéző cucc VR-ra, de csak addig amíg meg nem mozdulsz. Ja és igen k. sötét van legtöbbször.
Osztom azt is, ha ez lett volna az első VR élményem az egészet káromkodva beleszabom a kukába az holtbiztos. Ezt a játékot én szakaszokban vagyok képes játszani és örülök, amikor végre levehetem a tökfödőt -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.27. 09:42:05