121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • GOTY
    Az az irodás-bogaras rész kurva idegesítő volt, meg totál idétlen is, nekem nem jön be ez, hogy képzelt bogarak veszik le valakinek a valós HP-ját.

Ez a Carla élő kiadásban elég dögös csaj lenne!
  • GOTY
    Én nem egy adott játékról beszéltem, nem is figyeltem, arról miket beszéltetek. Hanem a VR-ról általánosságban, hogy napok óta kanosszát jársz miatta itt.
  • Tinman #83298
    A véleményem szubjektív (saját, egyéni nézőpont), de nem elfogult, mert semmiféle érzelem, motiváció, kényszer nincs mögötte. Se fizetést, se hátba veregetést nem kapok érte, csak hobbi, amire ha holnap azt mondom, hogy kösz nem, akkor onnantól nem. Ennél elfogulatlanabb véleményt nehezen látsz a neten, mert vagy:

- felelnie kell az elkövetőjének a főnökei előtt
    - felelnie kell a munkájáért a kiadó/fejlesztő előtt
    - YT-er, így abból él, így vagy arra van motiválva a nézettsége miatt, hogy fikázzon, vagy arra, hogy dicsérjen. Mindegy mit tesz, ha a pénz lebeg a szeme előtt, már ott a lenyomata a munkáján
    - egyszeri vásárló, aki megvette drágán és némileg próbál önigazolni, hogy hát izé... elég jó ez, mert xyz

Mondom... az egyetlen saram, hogy +1 pontot kapott a többiek morgása miatt, mert 12k-s játék esetében én bizony szigorú vagyok. Ezt vállalom, jogos.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.29. 09:29:38
  • GOTY
    Soha. A vélemény onnantól kezdve, hogy egy adott emberé, aki egyetlen és megismételhetetlen a Földön, mindig szubjektív. Szubjektív, azaz elfogult. Érzéseken, benyomásokon, érzékszerveken, neveltetésen, taníttatáson, szociális helyzeten, pillanatnyi mentális és fizikai állapoton alapszik, ami meggátolja abban, hogy objektív, azaz tényeken alapuló, elfogulatlan legyen.
  • Tinman #83296
    Könnyen. Feltételei:

- kvázi termékminta... ellenszolgáltatásként amit érzel, tapasztalsz a termékkel, azt kell leírnod, mindegy mi az
    - nem tartozol érte senkinek semmivel, se cégnek, se kiadónak, se fejlesztőnek
    - nincs semmiféle önigazolási kényszer, hiszen nem vetted drágán, nem kell bizonygatnod, hogy te aztán helyesen költöd a pénzed
    - a termékről semmilyen prekoncepciód nincs, mert szándékosan kerülöd a trailereket, idő előtt megjelenő véleményeket, képeket, videókat
    - amikor a termékkel találkozol az olyan, mintha tabula rasa kezdenél... persze a franchise korábbi elemeit jól ismered, ez ahhoz szükséges, hogy biztosan képben legyél

Az egyetlen ami árnyalja a képet, hogy rendre megkaptam, hogy lehetnék vajszívűbb. Az voltam, 6-ost kapott. (Érdekes, amikor 8-akat szórok Outlast 2 szintű cuccokra, akkor nincs baj. Ja, hogy az egy k. jó játék... hát erről van szó.)
  • GOTY
    A vélemény sosem elfogulatlan.

Nem is értem, hogy mondhatsz ilyet.
  • GOTY
    Igen, ezt hívják heterokrómiának (ma is tanultál valamit) ;)
  • Tinman #83293
    Jaaaaa... hát a London Heist alapján a VR tényleg egy jó mókának tűnik. Hány olyan küllemű és ötletességű játék van jelenleg a piacon? 4? 5? (Resi 7, a Batman, Farpoint, Superhot VR, Driveclub). Ez a gond... meg persze az is, hogy amit a Londonban látunk küllemet, az valahogy más játékokban nem nagyon akar jelen lenni.
  • Tinman #83292
    Az 5/10, a blogomon láthatod is, de a többi srác akinek besegítek, megnyúztak volna az 5/10-ért... eleve mindig azzal vádolnak, hogy túl szigorú vagyok, pedig csak van szemem -.-

Na akkor most vesd össze ezt azért azzal, hogy Guardian Hero mit írt az Inpatientről:

Remélem kezdi már mindenki érteni, hogy miért kellenek elfogulatlan ellenvélemények is...
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.29. 08:15:58
  • Moby
    Kapanyéllel :)
  • AntiHero
    Mi a baj vele? Azon kívül, hogy nem tudom mivel aranyitod, de borzalmas így.
  • darkSectorxxx #83289
    Ma láttam a Detroit videóban a srácnak eltérő zsínűek a szemei a faszinak! :)

• darkSectorxxx #83288
    Azért mondom. :)
  • TDC Geronimo
    Az enyém minden csak nem ócska :P
  • darkSectorxxx #83286
    Érdekes, azt hittem nekem a legocskább a monitorom sg-n. :D
  • Moby
    Lehet ki kéne adnom egy VR játékot a sonynál. Lehetne a címe mondjuk "Can't see shit". És ez is lene a játék. Viszonylag egyszerű leprogizni, szerintem a nulla api ismereteimmel is menne. A sony kiadná, miért ne adná ki, és biztos lenne pár hülye Moby a világon, aki kiadna pár ezret érte.
  • Moby
    Na, mutatom a nagyoneszes készítők szerint hogyan működik a fény. Nekem ez hétezerbe került megtudni, nektek már nem kell rá költeni, ingyen megismerhetitek:
    Le inpatient. E! :
  • Moby
    Majd lesz, nyugi. Ahogy a térkép is szépen elkezd szaggatni, mint k.isten, ahogy egyre nagyonn terület nyílik meg. Csodálatos egy alkotás az is...
  • n000rbi
    Ott valami más lesz, Moby, az Overcooked-ot 100%-ra pörgettük az asszonnyal az utóbbi ~egy hétben és egyáltalán nem tapasztaltunk ilyet. (beragadt tányér pl. előfordult)
  • Moby
    Igen. Ez a játék...VR-ben egy picivel többet látsz, de csak egy picivel. Egyébként az alsón azért nem látsz semmit, mert a jobb kezem átesett a jobb lábamon, és nem tudok világítani a lámpával. Ezt hivatott prezenátlni, csak sajnos a játék minősége nem teszi lehetővi a megtekintését.
  • TDC Geronimo
    alsó videóból monitoromon szart se látok :D
  • darkSectorxxx #83279
    Jah. :D Azt hittem neki is van. :D
    Akkor ja így vágom már.
  • Moby
    Ő nem játszik semmit(még) ami vr, ittvolt nálam egy órára, és abban az 1 órában london heistet toltuk.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.28. 22:52:18
  • Moby
    Mindenesetre a sonynál tapinthatóan továbbra sincs minőségellenőrzés, még nyomokban sem. Amit eléjükkúrnak az gondolkodás, tesztelés, sőt, állítom elindítás nélkül basszák fel a sztórra. A fiamnak megvettem ps4-re is a lego undercovert, olyan 10 percenként áll le system errorral. Mostanság elég sokat pörgetjük az overcookedet, annak meg elmegy a képe pár percenként, most meg ez a retek.
    Sonysonybazdmeg, kapjátok össze magatokat, mert lassan ketten-hárman maradtok a piacon, és ti lesztek a legpénzesebb igénytelen parasztok ezzel a hozzáállással.
  • darkSectorxxx #83276
    Ja azt hittem látta már...:(
    Amúgy ő játszik horror-t is? vagy csak "családi"?
  • Moby
    Mámicsoda?

/jaaaa...Harlekinnek ezt a fost nem mutogattam. Ezt senkinek sem mutogatnám, és kb ugyanezt tudnám tanácsolni a sonynak, és ezeknek az igénytelen tetveknek, akik kiadták a kezükből így.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.28. 22:43:30
  • darkSectorxxx #83274
    Huha ez családi perpatvar lesz. :D
  • Moby
    Ja, és ahogy nézem a bravo teamet is ezek szállítják.
    Instant Skip.
  • Moby
    Megkövetem magam. Elhamarkodottan tegnap azt írtam, hogy az inpatient az egyik legszarabb psvr cím amit láttam.
    Ma tovább toltam jóval, és a nagyban változott a kép. Nem a legszarabb psvr cím, hanem a legszarabb bármilyen cím ebben a genben. Egy teszteletlen bughalom, egy fércmű, egy gány az EGÉSZ.
    Mivel refundot nem kérhetek, kénytelen voltam írni egy levelet a sonynak egy videócsokor kíséretében, hogy ők mit gondolnak, vajon mi lehez az, amit a szoftvereknél hibás teljesítésnek hívhatunk, ha már ők eladnak nekem valamit nem kevés pénzért?
    Csak két videót szúrnék be (ha látszani fog egyáltalán valami a monitorokon...). E két videó egy percen belül térténik, de kb ugyanilyen félperces inervallumokban okádja elém a játék az igényes megoldásokat:

Tinman 6/10-e nagyon-nagyon erős túlzás volt. Messzire kerüljétek ezt a hulladékot/10.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.28. 22:39:44
  • darkSectorxxx #83271
    Huh ehhez vissza kéne utaznunk péntek délutánig az időben. :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A lényeg hogy gebasz lett a sima ps4-en, (nem tudom gebasz-e volt, csak feltételezem, nem derült fény rá)

Aztán mivel a szervíz azzal kecsegtetett, hogy olyan hiba, hogy az apu levált az alaplapról, full csere.
    Garancia nincs, tehát, 70-80k!!!!!!!!!!!
    Mondom mi?
    És akkor megköszöntem a segítséget és elmentem venni egy Pro-t, nem lehet ittmaradni gép nélkül 2018-ban. :D
    Tehát magamtól soha nem vettem volna.

Most azóta másnap, azaz szombaton leheltem bele lelket, és nagy meglepetésemre elindult újra a régi.
    Most van 2 ps-em.

Hát asszem rám jár a rúd, mert pc-n a fasza Gigabyte egeremmel ugyanez volt.
    Lefagyott a rendszer az egerem miatt, pedig baszott jó volt, simán van vagy 10 éve mikor megvettem, ha nem több....
    Oks rendeltem egy egeret ami ugyanaz, csak a mostani kiadása.
    Oké.

1 napra rá, szétszedtem az egeret, megtisztítottam, előttő tenyérrel megropogtattam bánatomba.
    Azóta 2 drága Gigabyte egerem van.

Nehéz mostanában az élet.

Ha nem élem meg, mástól leírva el sem hiszem. Így is meg vagyok kavarodva. Mindegy, ami egyből beugrott, hogy majd valszeg családban megkapja valaki.
    Illetve a Das 3-ban saját magammal fogok coop-olni!
    ...........jó csak vicceltem, majd itemeket akarok pakolni, ha már így alakult és akkor nem kell másnak szólnom ezügyben vagy mást zavarni.

Még 1 tv kéne, azt multizhatnék magammal. Legalább könnyű lenne megszervezni. :D

Én meg el akartam adni bánatomban ALKATRÉSZNEK!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.28. 22:29:08
  • mucsácsó
    szaros laptopkijelzőn momentán nem látom annyira a különbséget, de biztosan van. :D
    hogyhogy vettél Prőt, dark?

a végén maradok egyedül base PS4-es :( :D bár szerintem hamarosan én is veszek, GoW-ig illene egyet szerváljak...
  • mucsácsó
    Ez a QTE már akkor is kikúrt szar volt, és mindenkit bosszantott - főleg az irodás/bogaras, mert ott asszem még valami input bug is volt PC-n az 1.0-ban (szó szerint bug, lel :D) - de amúgy imádtam az egészet.
    Pedig 2005-ben még lófaszt se értettem sztem angolul, de még úgy is imádtam. :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.01.28. 21:50:25
  • darkSectorxxx #83268
    Majd így kellene végigvinni valamelyik Das-t....

Dark Souls 2 2x speed. :D
  • n000rbi
    Ma leültem 11 körül, hogy csak belenézek a Hellblade-be és 20 perce pörgött le a credits. Az agyam elrobbant a végére, akkora agyfasz volt, de a jó értelemben. A végére kicsit elfáradt a harc része, nem is volt túl sokféle ellenfél, de az egész koncepció és a kivitelezés (audio főleg) eléggé odabaszott. Le a kalappal a NT előtt, hogy egy ilyen kényes témát képernyőre tudtak vinni.
  • GOTY
    Fahrenheit: lassan a sztori felénél tarthatok, való igaz hogy az a játék akkor nagyot uthetett! Most is leköt benne a történet. Azért vannak benne marhára bosszantó dolgok. Jó ötletnek tartom hogy a karaktereket lehet váltogatni, ugyanakkor nem jött le eddig nekem hogy most mi a játék célja, hogy a főhős megússza vagy az, hogy a főhőst lebuktassam?

De ami a legszarabb benne az a QTE. Nem azért mert van benne, hanem azért ahogy benne van! A képernyő közepére egymás mellé oda teszik azt a két karikát, és hogy a szem a kettő re fókuszál, semmit nem lát a történtekből. A legizgalmasabb jelenetek maradnak így ki mert egyszerre senki nem tud erre is meg arra is figyelni.

Amikor kipróbálták a teszterek, senkinek nem tűnt fel, hogy ez szar megoldás? Senki nem mondta, hogy hé gyerekek, ezen változtassunk mert ez így baromira nem jó?!
    Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.01.28. 20:30:32
  • GOTY
    Vettek egy lootboxot!
  • Tatyla
    A Shadow of war című játéknál járt e úgy valaki az Arena című fő küldetésnél hogy a Defeat the champion résznél végtelenül jönnek a mobok és nem megy tovább a quest, ha igen akkor hogy oldottátok meg
  • darkSectorxxx #83263
    :(
  • TDC Geronimo
    Ja. Szarul néz ki, fórumon is írják.
  • Moby
    El van kúrva??