status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Huh ehhez vissza kéne utaznunk péntek délutánig az időben. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A lényeg hogy gebasz lett a sima ps4-en, (nem tudom gebasz-e volt, csak feltételezem, nem derült fény rá)
Aztán mivel a szervíz azzal kecsegtetett, hogy olyan hiba, hogy az apu levált az alaplapról, full csere.
Garancia nincs, tehát, 70-80k!!!!!!!!!!!
Mondom mi?
És akkor megköszöntem a segítséget és elmentem venni egy Pro-t, nem lehet ittmaradni gép nélkül 2018-ban. :D
Tehát magamtól soha nem vettem volna.
Most azóta másnap, azaz szombaton leheltem bele lelket, és nagy meglepetésemre elindult újra a régi.
Most van 2 ps-em.
Hát asszem rám jár a rúd, mert pc-n a fasza Gigabyte egeremmel ugyanez volt.
Lefagyott a rendszer az egerem miatt, pedig baszott jó volt, simán van vagy 10 éve mikor megvettem, ha nem több....
Oks rendeltem egy egeret ami ugyanaz, csak a mostani kiadása.
Oké.
1 napra rá, szétszedtem az egeret, megtisztítottam, előttő tenyérrel megropogtattam bánatomba.
Azóta 2 drága Gigabyte egerem van.
Nehéz mostanában az élet.
Ha nem élem meg, mástól leírva el sem hiszem. Így is meg vagyok kavarodva. Mindegy, ami egyből beugrott, hogy majd valszeg családban megkapja valaki.
Illetve a Das 3-ban saját magammal fogok coop-olni!
...........jó csak vicceltem, majd itemeket akarok pakolni, ha már így alakult és akkor nem kell másnak szólnom ezügyben vagy mást zavarni.
Még 1 tv kéne, azt multizhatnék magammal. Legalább könnyű lenne megszervezni. :D
Én meg el akartam adni bánatomban ALKATRÉSZNEK!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.28. 22:29:08