121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Myselor
    hiába vergődsz egy ültő hely nem mindenkinek 2 óra.7-8 órás game.az is lehet egy ültő hely és igen nekem ez kevés ami benne van.szépek a boss fightok de más sincs benne.mellesleg én nem fosom hugy cod meg ilyen pubg-ket nyomok köszöntem.
  • Tatyla
    Monster Hunter World mellett úgyse lesz időd meg kedved máshoz
  • darkSectorxxx #83908
    Az a kérdés csak, milyen sorrendben!
    ACO az több kontent.
    SOTC meg egy olcsó alapmű. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.05. 21:00:55
  • BlackDahila
    Náh! Fél éve nem vettem új címet a ps-re. Most egy kicsit felpörögtem. Ami biztos hogy holnap veszem a Monsztáh Hántőrt de még szeretnék pluszba 2 címet behúzni mellé. Ki mit javasolna? Ac origin-en gondolkozom még meg a SoTC.
  • darkSectorxxx #83906
  • Moby
    Ezt nemtudom, (még) nem vagyok szemüveges. GWSH-ból volt egy pár, nekem egyik sem tört el.
    Az viszont továbbra sem megy a fejembe hogy a faszomba nem lehet egy playstationhöz tervezett fülest megcsinálni BT-sre. Hogy még mindig azt a szart kell dugdosni a nem túl sok usb-be...
  • darkSectorxxx #83904
    Nem akarok csomót keresni, de ha szemüveges vagy, akkor miért mondod, hogy kényelmes, ha meg nem vagy az, akkor honnan tudod, hogy azzal nem az? :D

22-es csapda. :D
  • Tatyla
    +1
  • n000rbi
    Szemüveges vagyok, de nem volt a golddal semmi bajom.
  • Tikal #83901
    Ha valami szar, azt lehet igazán :)
  • Tikal #83900
    ja, kellenek az ilyen játékok is, amik csak félórára, órára ütnek ki, Wolfi nekem is ilyen
  • Tikal #83899
    Kurva kényelmes volt már az előző is, de szemüvegeseknek nem ajánlom :)
  • n000rbi
    Esetleg akkor, ha a goldomeltörik.
  • Moby
    Száz dodó.
  • AntiHero
    Mennyi pénz?

De jó, hogy most vettem sima goldot. :D
  • Moby
    ÚJ GWSH, PSVR-hez tervezve. Nem lehet összehajtani, cserébe nem is törik el. Háááát...lehet, hogy berántok egyet :)
  • SlickAdam
    röhej ez a modern gaming amugy. ki se jön a jatek (oke, ez egy nem mai darab remake-je, de altalaban mondom...), de mar a legtöbb boss-t es gameplay elemet latja a jatekos. azt mondja kaka a hangulat, meg leveri mindet 2 ora alatt.

bele tudnam verni a fejemet a falba ilyenkor.

hangulat? a boss harcokat nem menüböl inditod, hanem meg is kell am öket talalni! aztan varod izgatottan, hogy milyen lesz a következö kolosszus es amikor elömaszik, csak pislogsz, hogy na akkor ezt most hogyan... hogy masszak fel ra? hogy maradjak meg rajta? hol van a gyenge pontja? ...

de nem, 2 db 5 perces video alapjan mar tudja, hogy FOS es UNALMAS.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.05. 17:23:50
  • SlickAdam
    LOL. egy ültö helyben, asszondja :D
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.05. 17:17:18
  • Tinman #83892
    Részben nagyon is jól látod, meg nagyon is rosszul.

Egyrészt maga a core gameplay cirka 13 éves, így amitől akkor borultak a játékosok, az ma már kevés lehet sokak számára, mert azóta több másik játékban feltűnt elemekről van szó, melyeket ráadásul tovább is fejlesztettek. Tehát abban feltétlenül igazad van, hogy ez a 3. számú újragondolás van akiknek már kevés. Nekem is. Nekem azért kevés, mert PS2-ön se maradtam ki belőle, PS3-on meg az ICO barátjával egyetemben kiplatináztam és igen, ebben a hard fokozatú time attack is vastagon benne van. Nekem éppen ezért SEMMIT nem ad a SotC PS4-es verziója, mert minden maradt a régi csak szebb graffal.

Másrészt a Sotc gyak. történelmet csinált. Olyan erős sys seller cím volt, hogy sokan tényleg szinte csak miatta vettek egy konzolt, aztán ha már megvolt toltak később mást is. Harmadrészt a Sotc hangulata, mondanivalója szavak nélkül is erős és mind a mai napig az és ebben az az érdekes, hogy ez valamikor a játék folyamán rád tör, ha van elég EQ-d. Már pedig sokan vagyunk akikre rátört és éppen ezért is emeljük piedesztálra.

A Sotc egy műremek, méghozzá olyan mely aztán sok másik játék alapjául szolgált, ráadásul egy olyan élményt adott amit se előtte, se utána többet soha semmi. A mai napig: Unique.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.05. 17:12:02
  • darkSectorxxx #83891
    SotC R:

"PRE-ORDER – IMMEDIATE PAYMENT REQUIRED

Pre-order now to receive a dynamic theme for your PS4™ and an alternative in-game sword."
  • yesname #83890
    Már most annyi van a tarsolyodban, amit majd a kietlenebb időszakban. És még mi jön még... Olyan, hogy kietlenebb időszak, nem lesz soha. :D Nekem se.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.02.05. 16:28:14
  • Evoluti0N
    Igen. Csak neked nem jön be. 7 milliárd ember van a Földön és ezek közül te vagy az egyes egyedüli, akinek nem jön be.
  • darkSectorxxx #83888
    Nekem is tetszett, az irányítást kivéve.
  • GOTY
    Nem.

Nekem se jön be.
  • GOTY
    A videókat elnézve ez is ilyen ingerszegény egyedül megyek bolyongok közbe milyen szép zene szól de semmi nem történik "spirituális" játék mint a Journey...

No, thank you.
  • Moby
    Bocs, összekevertelek titeket :)
  • TDC Geronimo
    ?

18kért vettem
  • Moby
    Ha annyiba került volna nekem is, amennyit te fizettél érte, én sem sokallanám!

De nem. Nem a Ft/órát sokallom, az engem nem érdekelt. Nem volt betervezve, nincs a költségvetésemben :D Switchre is jön egy lavór játék, ps4-re is. Sokat lenne polcon. Ahhoz most drága. Majd egy kietlenebb időszakban. Ráadásul nekem a FFXV sem volt meg, és még azt is pótolnám.
  • TDC Geronimo
    sokallod az árát?! Ebben annyi kontent van, ami kitesz 4-5 játékot ezért az árért. Ha létezik játék, ami megéri a day 1 árat, akkor ez az
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.02.05. 15:32:05
  • n000rbi
    Nekem is csak szerdán lesz meg...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    azért meg várok holnap egy Moby-féle örliakszessz-fotóra
  • Myselor
    amúgy nekem nem jön csak be ez a Shadow of the colossus?oké van egy sajátos hangulata.de ez a kolosszus írtás nekem kevés.és a hossza is ahogy elnéztem lófasz.egy ültő helyben letolható az egész játék.ezt meg nagyon nem szeretem
  • Moby
    Gyönyörűcsodálatosakarommostazonnal.
    Titkon bíztam benne, hogy valamék ismerős bolt meglep, és megint leszarja a streetdateet, de ahogy látom ez most nem fog megtörténni :D
  • GOTY
    A SotC ráér majd, elnézve a launch trailert majd a karácsonyi akcióban.
  • Moby
    Én csak a bétát láttam, de nekem (ellentétben itt mindenkivel) az is nagyon teszett. Jók a harcok, jók a szörnyek, jó volt a világ a bétában, jó az összhatás, és jó volt az egész hangulata. Szívesen tolnám. Csak most van más amit szintén szívesen tolok, és sokallom az árát. Meg szerdán SotC.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.05. 14:44:57
  • GOTY
    nahh, ilyesmit vártam. :)
  • GOTY
    Azt gondoltam, ha valami tetszik, könnyű verbalizálni. Tévedtem.
  • Tatyla
    Egy élő lélegző Jurassic Park meg valami idegen bolygó keveréke baszott látványos és néha nagyon nehéz epikus harcokkal. Kicsit DS kicsit FF.
  • TDC Geronimo
    Mondom, játszani kell. Amúgy meg ez azoknak tetszik igazin, akik szeretik a grindelős játékokat és szeretik látni a fejlődést, mint pl diablo vagy mmok.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.02.05. 13:28:07
  • GOTY
    Foglald már össze, hogy miért jó!
  • TDC Geronimo
    Ki kell próbálni, addig nem is fogod tudni. Betat nem szabad alapnak venni, abba pont a lényeg nem volt benne. Ez az MH az utóbbi évek egyik legnagyobb meglepetése számomra. Hallottam, hogy jó sorozat, de hogy ennyire...