121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
hiába vergődsz egy ültő hely nem mindenkinek 2 óra.7-8 órás game.az is lehet egy ültő hely és igen nekem ez kevés ami benne van.szépek a boss fightok de más sincs benne.mellesleg én nem fosom hugy cod meg ilyen pubg-ket nyomok köszöntem. -
Monster Hunter World mellett úgyse lesz időd meg kedved máshoz -
Az a kérdés csak, milyen sorrendben!
ACO az több kontent.
SOTC meg egy olcsó alapmű. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.05. 21:00:55 -
BlackDahila #83907 Náh! Fél éve nem vettem új címet a ps-re. Most egy kicsit felpörögtem. Ami biztos hogy holnap veszem a Monsztáh Hántőrt de még szeretnék pluszba 2 címet behúzni mellé. Ki mit javasolna? Ac origin-en gondolkozom még meg a SoTC. -
-
Ezt nemtudom, (még) nem vagyok szemüveges. GWSH-ból volt egy pár, nekem egyik sem tört el.
Az viszont továbbra sem megy a fejembe hogy a faszomba nem lehet egy playstationhöz tervezett fülest megcsinálni BT-sre. Hogy még mindig azt a szart kell dugdosni a nem túl sok usb-be... -
Nem akarok csomót keresni, de ha szemüveges vagy, akkor miért mondod, hogy kényelmes, ha meg nem vagy az, akkor honnan tudod, hogy azzal nem az? :D
22-es csapda. :D -
+1 -
Szemüveges vagyok, de nem volt a golddal semmi bajom. -
Ha valami szar, azt lehet igazán :) -
ja, kellenek az ilyen játékok is, amik csak félórára, órára ütnek ki, Wolfi nekem is ilyen
-
Kurva kényelmes volt már az előző is, de szemüvegeseknek nem ajánlom :) -
Esetleg akkor, ha a goldomeltörik. -
Száz dodó. -
Mennyi pénz?
De jó, hogy most vettem sima goldot. :D -
ÚJ GWSH, PSVR-hez tervezve. Nem lehet összehajtani, cserébe nem is törik el. Háááát...lehet, hogy berántok egyet :)
-
SlickAdam #83894 röhej ez a modern gaming amugy. ki se jön a jatek (oke, ez egy nem mai darab remake-je, de altalaban mondom...), de mar a legtöbb boss-t es gameplay elemet latja a jatekos. azt mondja kaka a hangulat, meg leveri mindet 2 ora alatt.
bele tudnam verni a fejemet a falba ilyenkor.
hangulat? a boss harcokat nem menüböl inditod, hanem meg is kell am öket talalni! aztan varod izgatottan, hogy milyen lesz a következö kolosszus es amikor elömaszik, csak pislogsz, hogy na akkor ezt most hogyan... hogy masszak fel ra? hogy maradjak meg rajta? hol van a gyenge pontja? ...
de nem, 2 db 5 perces video alapjan mar tudja, hogy FOS es UNALMAS.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.05. 17:23:50 -
SlickAdam #83893 LOL. egy ültö helyben, asszondja :D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.05. 17:17:18 -
Részben nagyon is jól látod, meg nagyon is rosszul.
Egyrészt maga a core gameplay cirka 13 éves, így amitől akkor borultak a játékosok, az ma már kevés lehet sokak számára, mert azóta több másik játékban feltűnt elemekről van szó, melyeket ráadásul tovább is fejlesztettek. Tehát abban feltétlenül igazad van, hogy ez a 3. számú újragondolás van akiknek már kevés. Nekem is. Nekem azért kevés, mert PS2-ön se maradtam ki belőle, PS3-on meg az ICO barátjával egyetemben kiplatináztam és igen, ebben a hard fokozatú time attack is vastagon benne van. Nekem éppen ezért SEMMIT nem ad a SotC PS4-es verziója, mert minden maradt a régi csak szebb graffal.
Másrészt a Sotc gyak. történelmet csinált. Olyan erős sys seller cím volt, hogy sokan tényleg szinte csak miatta vettek egy konzolt, aztán ha már megvolt toltak később mást is. Harmadrészt a Sotc hangulata, mondanivalója szavak nélkül is erős és mind a mai napig az és ebben az az érdekes, hogy ez valamikor a játék folyamán rád tör, ha van elég EQ-d. Már pedig sokan vagyunk akikre rátört és éppen ezért is emeljük piedesztálra.
A Sotc egy műremek, méghozzá olyan mely aztán sok másik játék alapjául szolgált, ráadásul egy olyan élményt adott amit se előtte, se utána többet soha semmi. A mai napig: Unique.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.05. 17:12:02 -
SotC R:
"PRE-ORDER – IMMEDIATE PAYMENT REQUIRED
Pre-order now to receive a dynamic theme for your PS4™ and an alternative in-game sword." -
Már most annyi van a tarsolyodban, amit majd a kietlenebb időszakban. És még mi jön még... Olyan, hogy kietlenebb időszak, nem lesz soha. :D Nekem se.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.02.05. 16:28:14 -
Evoluti0N #83889 Igen. Csak neked nem jön be. 7 milliárd ember van a Földön és ezek közül te vagy az egyes egyedüli, akinek nem jön be.
-
Nekem is tetszett, az irányítást kivéve. -
Nem.
Nekem se jön be. -
A videókat elnézve ez is ilyen ingerszegény egyedül megyek bolyongok közbe milyen szép zene szól de semmi nem történik "spirituális" játék mint a Journey...
No, thank you. -
Bocs, összekevertelek titeket :) -
?
18kért vettem -
Ha annyiba került volna nekem is, amennyit te fizettél érte, én sem sokallanám! 
De nem. Nem a Ft/órát sokallom, az engem nem érdekelt. Nem volt betervezve, nincs a költségvetésemben :D Switchre is jön egy lavór játék, ps4-re is. Sokat lenne polcon. Ahhoz most drága. Majd egy kietlenebb időszakban. Ráadásul nekem a FFXV sem volt meg, és még azt is pótolnám. -
sokallod az árát?! Ebben annyi kontent van, ami kitesz 4-5 játékot ezért az árért. Ha létezik játék, ami megéri a day 1 árat, akkor ez az
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.02.05. 15:32:05 -
Nekem is csak szerdán lesz meg...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azért meg várok holnap egy Moby-féle örliakszessz-fotóra
-
amúgy nekem nem jön csak be ez a Shadow of the colossus?oké van egy sajátos hangulata.de ez a kolosszus írtás nekem kevés.és a hossza is ahogy elnéztem lófasz.egy ültő helyben letolható az egész játék.ezt meg nagyon nem szeretem -
Gyönyörűcsodálatosakarommostazonnal.
Titkon bíztam benne, hogy valamék ismerős bolt meglep, és megint leszarja a streetdateet, de ahogy látom ez most nem fog megtörténni :D -
A SotC ráér majd, elnézve a launch trailert majd a karácsonyi akcióban. -
Én csak a bétát láttam, de nekem (ellentétben itt mindenkivel) az is nagyon teszett. Jók a harcok, jók a szörnyek, jó volt a világ a bétában, jó az összhatás, és jó volt az egész hangulata. Szívesen tolnám. Csak most van más amit szintén szívesen tolok, és sokallom az árát. Meg szerdán SotC.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.05. 14:44:57 -
nahh, ilyesmit vártam. :) -
Azt gondoltam, ha valami tetszik, könnyű verbalizálni. Tévedtem. -
Egy élő lélegző Jurassic Park meg valami idegen bolygó keveréke baszott látványos és néha nagyon nehéz epikus harcokkal. Kicsit DS kicsit FF. -
Mondom, játszani kell. Amúgy meg ez azoknak tetszik igazin, akik szeretik a grindelős játékokat és szeretik látni a fejlődést, mint pl diablo vagy mmok.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.02.05. 13:28:07 -
Foglald már össze, hogy miért jó! -
Ki kell próbálni, addig nem is fogod tudni. Betat nem szabad alapnak venni, abba pont a lényeg nem volt benne. Ez az MH az utóbbi évek egyik legnagyobb meglepetése számomra. Hallottam, hogy jó sorozat, de hogy ennyire...