status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #83892
    Részben nagyon is jól látod, meg nagyon is rosszul.

Egyrészt maga a core gameplay cirka 13 éves, így amitől akkor borultak a játékosok, az ma már kevés lehet sokak számára, mert azóta több másik játékban feltűnt elemekről van szó, melyeket ráadásul tovább is fejlesztettek. Tehát abban feltétlenül igazad van, hogy ez a 3. számú újragondolás van akiknek már kevés. Nekem is. Nekem azért kevés, mert PS2-ön se maradtam ki belőle, PS3-on meg az ICO barátjával egyetemben kiplatináztam és igen, ebben a hard fokozatú time attack is vastagon benne van. Nekem éppen ezért SEMMIT nem ad a SotC PS4-es verziója, mert minden maradt a régi csak szebb graffal.

Másrészt a Sotc gyak. történelmet csinált. Olyan erős sys seller cím volt, hogy sokan tényleg szinte csak miatta vettek egy konzolt, aztán ha már megvolt toltak később mást is. Harmadrészt a Sotc hangulata, mondanivalója szavak nélkül is erős és mind a mai napig az és ebben az az érdekes, hogy ez valamikor a játék folyamán rád tör, ha van elég EQ-d. Már pedig sokan vagyunk akikre rátört és éppen ezért is emeljük piedesztálra.

A Sotc egy műremek, méghozzá olyan mely aztán sok másik játék alapjául szolgált, ráadásul egy olyan élményt adott amit se előtte, se utána többet soha semmi. A mai napig: Unique.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.05. 17:12:02