121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Van, health regen növelés. -
Hát te tudod, de szerintem ezerszer inkább monster hunter, mint az -
BG-re Divinity OS2, Gothicra Elex az ujabb cimek kozul, a divinity magasan az egyik kedvenc jatekom lett, az Elex meg... mondjuk hogy emesztheto, azt nem allitom hogy feler egy Gothic 1-2 szintre, de kellemes
jo RPGt azert lehet talalni, pl. dragon age elso resze, vagy a divinity os1, pillars of eternity, stb
fallout 1hez hasonlora en se emlekszem az elmult evekbol :\ -
Vele együtt a játékok árai szélsebességgel értéktelenednek elfelé és itt most nem befektetésről beszélek, hanem arról, hogy januárban veszel valamit 60 euroért február végén meg 25 euro és esélyes, hogy karácsonyra 15 lesz.
Sajnos a túszok kapcsán nem látom ennyire rózsásan a helyzetet. Ok, a MS feladta, de régen ugye nem is igazán sok játékuk volt a piacon, de a Nintendo és a Sony még mindig elég keményen zsarol. Konkrétan ott tartok, hogy nem tartom kizártnak a közeljövőben egy Switch vételezését a Virtual konzol ÉS a hordozhatóság miatt. (Újra felfedeztem a PSP-m sokat izzik, de lassan elfogynak rá a címek, amik anno kimaradtak.)
Az indie vonal pedig elképesztő szeméthadjáratot is generált a nyilvánvaló remekműveken kívül. És az a baj, hogy a PSN store-ban is RENGETEG szemetet látok már. Kifejezetten zavaró, hogy nincs ilyen filter: "exclusive titles only".
A legnagyobb gond viszont a casuál irány kényszeres kiszolgálása a HC-bb réteg kárára és a tény, hogy ma már rendkívül kevés Baldur's Gate vagy éppen Fallout 1, Gothic szintű tartalmas és egyedi IP születik. -
Értem én, hogy lopakodós a cucc, de nem kéne egy Homo habilis (előember) mozgáskoordinációját Sebastianra erőltetni. Azóta eltelt 1,5 millió év, de ezt a Bethesdanal nem tudják... -
Az első részben még Alan Wake-nél is hamarabb kifáradt,pedig ő aztán 10 lépést is nehezen futott le :D Kicsit plusszolni kell a sztaminát, aztán alakulgat.
De amúgy tényleg egy lopakodós cucc.A futás arra jó, hogy ha észrevesznek el tudj rohanni egy sarokig,aztán be egy bokorba.
-
Nem azt szeretném, az aktakukac, a bolti eladó, a mérnök és az orvos pont ugyanúgy tud járni és futni. Azt szeretném, hogy ne úgy menjen és fusson, mint egy degenerált barom, hanem úgy, mint más normális videojáték karakter, akit emberről mintáztak. -
SlickAdam #84311 ez szpojler volt? :) -
Ez egy szerencsétlen skizofrén aktakukac, aki egy takonnyal töltött kádban lebeg. Mit szeretnél tőle? Nyomja le a Usain Boltot? -
Arról nem beszélve, hogy 100 métert nem tud lefutni anélkül, hogy belehalna. Anyám, a dupla csípőprotézisével röhögve lefut ennyit.
Vicc az ilyen. -
Hámer nem fejlesztetted a fintessz szkilledet! Pictozs! -
nem allok szoba veluk 
de csak ezert nem kuldom el. tenyleg. -
Azt már meguntam úgy, hogy a negyedik csepternél járok. Most már sprint, elbúj, sprint elbúj, így közlekedek a pályán.
Mint egy szaró galamb, úgy megy ez a Sebastian, miközben kráucsol. Nincs nekem ennyi időm. -

Küldd el a Bethesdanak, egy valag royalty fee-t fogsz érte kapni. :) -
Mer ugye itten okosan kéne lopakodni, hátulról mnegcsinálgatni őket, ilyenek. Ez nem kergetőzés a zombiaggal. E!
-
zombi gazella csak most csak neked -
Ezmiez? -
Egy játékban sem lehet ez főszabály. A szándékos nehezítésnek - nem a nehézségi fokozatnak! - nincs helye a gémingben. Az ott maradt a Gulágon az ötvenes években. -
na, ne rageljel baszod 
-
Zóanagyvarázsló #84299 Az efféle nehezítés horrorjátékokban főszabály (bár a TEW2-t nem ismerem, a TEW1-ben a lassúságunk nem tűnt fel), de én sem rajongok érte. Már a Resident Evil kamerája és irányítása erről szólt, ha nem is voltál lassabb. Az Alone in the Darkot nem mondom, abban a harcok elég könnyedek voltak, és a korához képest nem éreztem direkt kameraszívatást.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.02.09. 14:37:56 -
Nem bénázok, csak utálom, hogy ilyen ratyadék mozgáskoordinációjú karaktert csinált a Bethesda. Egy lomha sz*padék gec*t. -
Te. Mi az istent bénázol már megint? :D -
Jelentem kurva nagy a baj a játékok fejlesztőivel.
Itt van ez az Evil Within 2. Még nem tudtam rájönni, hogy a főhős miért jár úgy, mint aki rojtosra szarta az ánuszát. Aztán rájöttem, Így akarták a fejlesztők a játékost hátrányos helyzetbe hozni a buzi zombikkal szemben No de kérem. Tudomásul kéne venni, hogy az embernek sebességtöbblete van a zombikkal szemben. Ha zombikat tesznek be, az bizony lassabb lesz. Ha azt akarják, hogy ne legyen sebességkülönbözet, akkor ne zombikat tegyenek a játékba, hanem gazellákat.
Kurva anyátokat.
Utálom az ilyen öncélú butítást, a játékos szopatását! -
Zóanagyvarázsló #84295 A játékokhoz és a múlthoz valóm hozzáférés jobb, kényelmesebb, továbbá kevesebb a túsz és erősebb a csúcshoz képest alacsony költségvetésű (benne az indie) szcéna. Ugyanakkor az AAA "krém" számomra érdektelenebb (igen, a Sonytól is), de azért közöttük is akad kedvemre való. -
Köszönöm. :)
Mert ha már Pre-order. :)
gondolom semmi ability-je nincs -
TomStorm #84293 Nekem 13-án kellene.Aznap jönne de jó lenne -
Zóanagyvarázsló #84292 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elsőre én is így éltem meg, igaz, nem PS2-n, hanem PS3-on. Untam kicsit, de egyszerre volt mellette különleges darab volt, és amikor veszek végre PS4-et, ez is kell mellé. A viszonyunk persze úgyis marad ilyen ambivalens, nincs értelme belelovanom magam, hogy most majd élvezni fogom. Egyszerűen "csak" kihagyhatatlan. -
TomStorm #84291 Le is adtam rendelést lemezesre.
Hát ennek most nagyon örülök!! -
Az fix. Akkor jelenik meg. Nagyon kíváncsi leszek arra a játékra. -
A térképen állva van egy gomb az Items eléréséhez, ott tudod bepöttyinteni. -
Was #84288 DHL-től ma jött egy sms, hogy "vámkezeléstől függően" február 12. a várható szállítási időpont. feladó: Warhorse Studios. Már nem emlékszem milyen szintre fizettem be, de nem értem ezt a vámkezelés részt, azt hittem a csehektől jön. Vagy ez csak egy sablon szöveg... -
ZSÍR! :)
Life Sword-ot hogy lehet használni? :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.09. 14:15:20 -
Tuti a dátum.Pár bolt már meg is kapta a szállítmányát. -
TomStorm #84285 Vagy lemezesen veszem még nem tudom de csak lesek,hogy "már" jön is!
Sokat vártam rá -
TomStorm #84284 Mennyire biztos ez a dátum Kingdome Come-nál a február 13?
Mert ha ez tuti akkor inkább leadom pre-orderbe és nem veszem Monster Huntert -
Meló miatt. Magamtól nem vennék. Van is elég (nem apple), meg minek is. -
Oh, thx!
Na ilyesmiből kellett volna még bele, kár, hogy csak ennyi, de ez is valami. -
Kiderült :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A nyeremény a Sword of Dormin. Nagyon erős kard,kb 1 hit kill minden(byebye time attack), viszont negatív hatása, hogy nem regenerálódik az életerőd(nem nagy dolog).
A Queen's Sword is kb ugyanilyen erős,de annak még negatívja sincs, szóval ez nem egy nagy wasistdas .
Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.02.09. 12:58:13 -
abban hogy egy magyar forumon azzal szembesulsz, hogy soha semmi nem jo, es mindig van miert hisztizni? hogyne lenne benne igazad, dehat sok ujat nem mondasz vele :)
egyebkent sok szempontbol en jobban szerettem gamernek lenni mondjuk 12-13 eve, valszeg mert nem volt minden a pofamba tolva neten, es tenylegesen magamnak talaltam meg a megoldasokat, magamnak dolgoztam ki taktikakat, stb
meg mondjuk en szerettem molyolni pl. a crackelessel, vagy akar konzol buheraval, chipelessel, stb. - persze ezekhez mai fejjel nem lenne turelmem, meg nyilvan az osregi grafikat, iranyitast, stb-t se viselnem tul jol manapsag
(mondjuk iranyitasban pont van nemi romlas igy, hogy minden szart konzol-kompatibilisre irnak, nincs mar az a regi jo oreg fluid pcs iranyitasa a jatekoknak, de ez egyeni hiszti, nem veszes amugy a helyzet)
o igen es azert manapsag mar ritkabban durrantanak igazan nagyot a jatekfejlesztok, anno azert minden evben kijott 10-15 olyan cim, ami egyedi volt, kulonleges, korszakalkoto, meg all-leesos
mostansag... mintha ez nem lenne ott
viszont ami igaz az igaz, kenyelmesebb, latvanyosabb, egyszerubb manapsag jatszani, mint anno, meghat tobb a lehetoseg, pl. kanaperol 4k felbontasban jatszani, meg VR, meg kutyafasz, ezek mind franko dolgok, ez teny
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.02.09. 12:51:40 -
Nagyjából a C64 korszak óta k. jó gamernek lenni. Tonnányi minőségi cucc, több platform. Most se látok nagy különbséget, csak szebb a graf, az optimalizációt gyakran leszarják és persze bejötte a P2W, EA, SP, DLC és társai baromságok.