status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • j0nNyKa
    abban hogy egy magyar forumon azzal szembesulsz, hogy soha semmi nem jo, es mindig van miert hisztizni? hogyne lenne benne igazad, dehat sok ujat nem mondasz vele :)
    egyebkent sok szempontbol en jobban szerettem gamernek lenni mondjuk 12-13 eve, valszeg mert nem volt minden a pofamba tolva neten, es tenylegesen magamnak talaltam meg a megoldasokat, magamnak dolgoztam ki taktikakat, stb
    meg mondjuk en szerettem molyolni pl. a crackelessel, vagy akar konzol buheraval, chipelessel, stb. - persze ezekhez mai fejjel nem lenne turelmem, meg nyilvan az osregi grafikat, iranyitast, stb-t se viselnem tul jol manapsag
    (mondjuk iranyitasban pont van nemi romlas igy, hogy minden szart konzol-kompatibilisre irnak, nincs mar az a regi jo oreg fluid pcs iranyitasa a jatekoknak, de ez egyeni hiszti, nem veszes amugy a helyzet)

o igen es azert manapsag mar ritkabban durrantanak igazan nagyot a jatekfejlesztok, anno azert minden evben kijott 10-15 olyan cim, ami egyedi volt, kulonleges, korszakalkoto, meg all-leesos
    mostansag... mintha ez nem lenne ott

viszont ami igaz az igaz, kenyelmesebb, latvanyosabb, egyszerubb manapsag jatszani, mint anno, meghat tobb a lehetoseg, pl. kanaperol 4k felbontasban jatszani, meg VR, meg kutyafasz, ezek mind franko dolgok, ez teny
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.02.09. 12:51:40