121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #84598
    :D
  • GOTY
    Most neztem meg, egyelore senkit nem erdekel, pedig kultikus darab..

Amig nem jelentkeznek ra, tolom.
  • darkSectorxxx #84596
    HU:

Star Wars Battlefront II - 8990 !!!!
    Deluxe - 11990 !!!
    Titanfall 2 Ultimate Edition - 4490
    Fifa 18 - 8990
    NBA 18 - 3090
    NFS PB - 8990
    Deluxe - 11990
    Ultimate - 13490

Witcher 3 - 4490
    Witcher 3 GOTY - 5990
    F4 - 8990
    Dark Souls 3 - 5190
    Deluxe - 7690

Stb.....

US:

Overwatch Goty - $30
    Titanfall 2 Ultimate - $10
    Code Veronica X - $7.5
    Final Fantasy 15 - $20
    Digital Premium - $30
    Mass Effect Andromeda - $10
    The Surge - $20
    Completed - $30
    Outcast SC - $20
    Outlast 2 - $12
    Oddworld New 'n' Tasty - $5
    Styx 1 + 2- $15
    DarkSiders Collection - $16

Stb....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.17. 15:46:24
  • darkSectorxxx #84595
    Hogyne. :D
  • SlickAdam
    es ha közben elviszik? mert tegnap az elsö kolosszus közben felraktad jatekaim-ra.
  • GOTY
    Ha ma mentek a Tescoba, vagy ahova jartok, kolat es kukoricat ne felejtsetek el venni. Elorelathatoan holnap delutan folytatom kinjaimat a Colossusban, az elo kozvetites es a moka kacagas garantalt.

Mielott a ketkedok elkezdenek virnyakolni, tovabbra se lattam egy kepkockaval se tobbet a jatekbol, mint ahol tegnap abbahagytam.

Fekudni fog az osszes...
    Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.02.17. 09:10:06
  • Tatyla
    Ezzel a Vikings wolfes of midgardal játszott már valaki? demót próbáltam az tetszett most 15$ US storeban
  • balee4
    Fe
  • darkSectorxxx #84590
    RIP. :D
  • darkSectorxxx #84589
    Nyomorult sárkány csak 2.-ra halt meg elbeszéltem a haverral az első meccset és belefutpttam egy lézerbe....öreg hiba. :D

Majd Gael-en megbosszulom. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.16. 21:24:33
  • Moby
    Megkérdeztem a sonyt. valaki csak tudja miért hazudoznak a játékosoknak...
  • Moby
    Valaki elmagyarázná nekem, hogy ez most mi a fasz?
  • darkSectorxxx #84586
    :D
  • balee4
    Később tolom még. Majd írok, ha megy a stream. :)
  • yesname #84584
    :D:D:D

A nap poénja (iróniája).
  • GOTY
    Ez a Colossus fantasztikus jatek, epikus, ketsegkivul a generacio jateka olyan mindfuck, hogy vallasos lettem tole, es megtertem. Azota egy tal rizs felett meditalok. Egy csoda. Tele contenttel, komoly moralis dontesek, tukorsima frame es iranyitas, elkepeszto karakterek, zsenilais sztoriepites, parjat ritkitoan tartalmas kuldetesek, nagyon utos parbeszedek. A jatekfejlesztes mekkaja. Nem is ertem e nelkul hogy lehet elni. Az emberiseg jovojenek zaloga. Fel kene loni az urbe a Tesla melle. Irok is Musknak...
  • Moby
    Fú erről lecsúsztam, pedig érdekelt volna.
  • n000rbi
    Mi voltunk még ezzel így :D
  • Moby
    Most nézem vissza, de nem nagyon tudom értelmezni ami a képernyőn történik :DD
  • Seth
    Huh, ez volt aztán a menet :D
  • darkSectorxxx #84578
    +Slick:

:)
  • SlickAdam
    ez ö? :D
    örület :D
  • Seth
    Fájdalmas :D
  • darkSectorxxx #84575
    GOTY (új játékos) vs Colossus!!!!

DSegítség nélkül vállalta, szval nem szabad segíteni. Amíg meg nem törik. :D
  • balee4
    Most kezdem a Fe-t. :)
  • Zóanagyvarázsló
    Én meg az előbbit bírtam jobban :)

A Colossusnál úgy voltam vele, hogy a főhős cselekedeteinek ellentmondásossága már az elejétől fogva egyértelmű volt, utána úgy éltem meg, hogy kisebb variációkkal ugyanazt csinálom (ugye a mentési tornyok is mind ugyanazok) X órán át, egyedi hangulat ide vagy oda. Na nem mintha nem tudnám megérteni, hogy miért szippantott be sokakat nálam jobban.

Az ICO-ban tetszett, hogy a viszonylagos passzivitásán túl - és a gyenge útvonalkeresés mellett - a társunk tényleg társ (míg mondjuk a Sands of Time-ban Farah többnyire csak úgy volt, tevékenyen, talpraesetten, de kevés dolgunk volt vele, mint egy átvezetős társsal), míg vele szemben az Agróhoz fűződő érzelmeket sosem tudtam megérteni. Zseniálisan megvalósított hátas volt, pláne 2006-ban üthetett így nagyot, de egy személyiség nélküli poligonállattól nem tudok hanyatt esni, mechanikailag meg ott volt az ICO-ban a puzzle-platforming.

Az tény, hogy Yorda idegesítő tudott lenni, és totál megértem, ha ez valakit zavart, de ennél emberibb tulajdonságot én nem is tudok mondani
  • Moby
    Akkor a madálsziszóval sem leszel boldog :)
  • Evoluti0N
    ICO-t is meg kolosszust is PS3-on játszottam először. Utóbbi már ott is imádtam, előbbitől pedig hánynom kellett. A teljesen életképtelen, folyamatosan babusgatást igénylő társ teljesen kiakasztott.
  • Moby
    Valójában egyikre sem ebben a felütésben(de legalábbis egyikre sem jobban, mint a másikra), de az Ueda játékoknak van egy alapvető hangulata, ami átjárja mindet. Meg azt nem tudom, hogy játszotta-e egyáltalán :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.16. 16:04:22
  • Moby
    Nem is csodálkoztam rá, a cikkben leírtakra reagáltam. A cikk egyszerűen túlságosan felszopja ezt a játékmenetet. Nyilván nem tudom előállítani, hogy már ne emlékezzek rá, és nyilván hiába írnék ilyet, hogy részletekre szinte nem is emlékezem, csak akkor, amikor már történik a mostban.
  • Zóanagyvarázsló
    A macskabagolynem inkább az ICO-ra hajaz? Előzetesek alapján inkább arra asszociáltam, véletlenül sem a Colossusra.
  • darkSectorxxx #84567
    Igen.
  • Zóanagyvarázsló
    A játékban nem az a kérdés, hogy hol a gyenge pont, hanem hogy hogyan lehet hozzá feljutni, vagy rávenni a kolosszuszt, elérhető legyen. Eltúlzott szájbarágás nincsen. Más kérdés, hogy jó esetben a bossfightokban máshol sem megy a tutorial, tehát rácsodálkozni erre túlzás, akár 2006-ot, akár 2011-et, akár 2018-at írunk.

Engem inkább az zavart (PS3-on), hogy a néhány variáción túl sokszor éreztem azt, hogy ugyanúgy felmászok az izgó-mozgó bozontoson, majd leszurkálok, és kész. Máskor meg ugyanazt a trükköt kellett két kolosszussal elővenni, hogy ezt megtehessem.

Szóval ja, nehéznek nem nehéz, és annyira rettenetesen nem is változatos. Finoman szólva. A gyíkfarokszedés meg ősunalom, press F-fel izgalmasabb lenne - lehet, hogy ez szándékosan ilyen, de én meg véletlenül nem élveztem.
  • Moby
    Rajtad kívül senki nem fogja tudni megmondani. Deee nem ilyen. Rendkívül problémás, az ember idegrendszerét tesztelgető módon telített bénázással. Az SotC ebben a formában már rendkívül folyékony, és problémamentes. Mondjuk ennek régen is csak annyi volt a baj, hogy fos volt a frém helyeken. A hangulata viszont nagyon hasonló.
  • Evoluti0N
    Kérdés: Ha múlt héten játszottam végig a SotC-t és még mai fejjel is bejön, akkor a kutyamacskacicó is bejönne?
  • Moby
    Na újra:
    "nem villogtak a felvehető tárgyak "
    _VILÁGÍT_ baze a gyenge pont mint a k.isten. Mutassajaakardis. Jó, nem fütyül, oké, ezt adom...Miben más ez, mint a press F to pay respect?
    Imádom ezt a játékot az emlékeimben. Iszonyatos csalódás a valóságban visszatekerni a vhs kazettát. Nem szabad. Nem kell. Jó helyen volt ott a fejemben, ott egy jó játék lett belőle, amit épp két kézzel szaggat darabokra ahányszor elindítom :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.16. 15:47:54
  • darkSectorxxx #84562
    De nem néztél 1 videót se mit kell csinálni?

Meglátjuk elsőre mennyi ideig tart majd.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.16. 15:04:31
  • GOTY
    Én leszek a crash test dummy.
  • darkSectorxxx #84560
    Igen, az a fele igaz hogy annak nem kihívás, aki ismeri tudja mit kell.

Bárki újonc felmászni sem fog tudni a legtöbb colossus-ra, míg meg nem nézi youtube-on.
    Ebben én biztos vagyok.

Neten azt olvastam pl az egyik tag azt kifogásolta, hogy nem akar megölni minket senki a játékban, vagy lelőni.
    Na kb ennyit a fiatalokról.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.16. 14:33:58
  • darkSectorxxx #84559
    Ettől még szeretjük. Ujoncoknak nem lesz egyszerű, csak aki tudja mit kell csinálni. :)