status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Zóanagyvarázsló
    Én meg az előbbit bírtam jobban :)

A Colossusnál úgy voltam vele, hogy a főhős cselekedeteinek ellentmondásossága már az elejétől fogva egyértelmű volt, utána úgy éltem meg, hogy kisebb variációkkal ugyanazt csinálom (ugye a mentési tornyok is mind ugyanazok) X órán át, egyedi hangulat ide vagy oda. Na nem mintha nem tudnám megérteni, hogy miért szippantott be sokakat nálam jobban.

Az ICO-ban tetszett, hogy a viszonylagos passzivitásán túl - és a gyenge útvonalkeresés mellett - a társunk tényleg társ (míg mondjuk a Sands of Time-ban Farah többnyire csak úgy volt, tevékenyen, talpraesetten, de kevés dolgunk volt vele, mint egy átvezetős társsal), míg vele szemben az Agróhoz fűződő érzelmeket sosem tudtam megérteni. Zseniálisan megvalósított hátas volt, pláne 2006-ban üthetett így nagyot, de egy személyiség nélküli poligonállattól nem tudok hanyatt esni, mechanikailag meg ott volt az ICO-ban a puzzle-platforming.

Az tény, hogy Yorda idegesítő tudott lenni, és totál megértem, ha ez valakit zavart, de ennél emberibb tulajdonságot én nem is tudok mondani