121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Komolyan mondom, fel nem fogom, hogy a játékfejlesztők miért nem gondolkodnak. Amikor készült ez az új AC, akkor amikor csinálták a mellékküldetést, amiben egy kb. négyéves kisgyerek után kell futni, de úgy, hogy teljes erőből sprintelsz, és nem éred utol a négyéves gyereket, akkor egy kibaszott csigazabáló sem mondta a kollégáinak, hogy hé, gyerekek, ne nézzük már hülyének a faszparasztot, ez egy világverő assassin, aki kardélre hányja egész Egyiptomot, hogy a kénköves faszba tudna egy négyéves gyerek gyorsabban futni nála, aki nemrég még telefosta a pelust???
Nem volt egyetlen ember sem, akinek eszébe jutna? Az ilyen dolgoktól teljesen kész vagyok, totál logikátlan. Tudom, hogy sokaknak nehéz a gondolkodás, de az ne menjen játékfejlesztőnek, az menjen az út szélére kubikolni! -
Hát, igazából a Far Cry 2 óta nem Far Cry az egész széria, mert azért az első rész merőben más volt a folytatásokhoz képest :D
de amúgy meg ugyanaz az open-world küldi alapú FPS azóta, csak más-más helyszínen meg storyval.
GoW-val kapcsolatban egyébként én csak azért tartok, hogy nagyon elmennek az ilyen drámázós/érzelgős cinematic"fos" irányba - amolyan TLoU módra -, és ezáltal túl sok lesz az átvezető is... és azért az kurvára idegenként fog hatni egy pörgős, belezős-véres előzmények után... ja, hát meg gondolom 30 FPS lesz az egész... :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.03.13. 23:48:38 -
Hát én ránézek a far cry 5re és ugyanazt látom mint az előző 4 részben. Ránézek az új GoWra és kurvára nem azt látom, mint az előző részekben. Szerintem jó a név választás -
a bizalmat értem és sajnos azt is h miért lesz egy játék címe az, ami :(
ilyen szempontból tökös az ubi a farcry5 miatt... pedig az is lehetne csak: Far Cry (és közben egy autóverseny-manager játék, mert kell az újdonság! ;) ) -
És ez valszeg marad is így egészen rilízig.. :D -
Jóhát rockstar... RDR2ből mi van? 2 semmitmondó 1 perces trailer meg 3 kép kb. -
Szerintem nem is nagyon baj, hogy nem mutogattak semmit... :D szerintem akit érdekel, az így is bőven meg fogja venni, kvázi "full vakon" előrendelve... :)
Nyilván nem teljesen egy liga (minőségben azért biztosan), de anno emlékszem, hogy GTA4-ből egy darab gameplayt nem adtak ki megjelenés előtt, sőt, még HUD-os screenshot se volt a megjelenésig :D GTA5-nél nem tudom hogy volt, de talán ott sem... aztán tessék... :D -
ha nem kavarnad, nem rolad kene szolnia allandoan a topicnak :) azzal hogy idehozod a terapiadat, kevered - de ezt gyanusan nelkulem is tudod -
Már befejezték. Ez a vén szar már nem kratos, csak egy nyugalmazott gondnok, aki nagyon pipa, mer nem hozza a postás az erzsébet utalványát :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.13. 17:17:48 -
Ja. Jól. -
SlickAdam #85555 mivel majd ugyis jatszani fogom egyszer, mar nem nezek belöle videot, de...
amit lattam piciket, abban, ha nem csal az emlekezetem, a harc a hellblade harcrendszerere emlekeztetett (amit szinten csak videoban lattam). jol remlik? -
Ezzel azt akartam mondani, hogy nem keverem a magánéletet a sg-vel, kápise?
Mivel nem tudod miről van szó, lehetőleg ne poénkodj ezzel,.kössz. -
Igen + Santa Monica. -
de gow. tehat kell.
ezert IS tartunk itt, a cimeket tekintve :( -
megvan ennek is a helye igen -
A tálalás már, Kratos, az Epic-ség, a Badass-ság, az soha nem változik, amíg be nem fejezik ezzel a karakterrel.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.13. 16:54:12 -
Nem de amilyen napjaim vannak mostanság, simán segítene.
Legalább játékok terén mindig azt mondom, amit érzek, gondolok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.13. 16:52:45 -
Hát sokat nem is láttunk a játékból. Normális gameplayt meg egyáltalán nem. -
Amennyire én tudom, ezeket a hazai sony gründolja, nem a kiadók, szal ez most is így van. A ubi egy ideig még szórta a játékait magyar nyelven, de ők is leszoktak róla. -
Ennek az előnyét én az eddig kiadott anyagokban még nem láttam meg, remélem a tévémen már fogom :D -
Drogozol? Olyan összefüggéstelen hülyeségeket írsz ma, amilyeneket a kábszisok szoktak. -
Aminek én örülök, mert bevallom, hogy már nem nagyon vagyok oda a hekkenszlessért, régebben még szerettem. Már az ilyen cinematic akciók jobban bejönnek. -
Sokan látom még mindig nem látják, hogy ez a GoW nem olyan GoW lesz, mint az eddigiek -
Hát a 10 óra azért jó, mert akkor pozitívan csalódsz. :) -
Mire gondolsz?
Azt írtad, elsőre epic volt a gow3, utána remasterként nem.
Vagyis akkor a gow3 egy fix függvény, és nem változott. :) -
20+ órás lesz -
Én értem, de nem hiszem el hogy a felkelők akkora suta nép, hogy nem képes témába önteni a véleményét. :) -
Látod, ezért írtam, hogy "tudom, ezt se tudod".. és tényleg nem is érted. -
Nem, mert a GoW3 az nem változott, csak az azt véleményező, és véleménye tud, meg a piac, a GOW3 egy fix termék. :)
Amire te gondolsz az az amikor ujabb folytatások jönnek, de a viszonyítás a GoW 3 és a GoW 3.
Az vizsgálandó anyag ugyanaz. :)
Ha azt mondod, hogy a GoW 3 nem tetszett, annyira mind a 2.része, akkor a jaték változhatott. :) -
partizan182 #85536 Witcher ugyanilyen gliccs gifekkel hódított. Grafikával sose volt baj, animációkat meg rohadtul nem javították.
Végigment mert hdr élmény + scifi zúzás nekem elég volt, de kurva sok sebtől vérzett a cucc. -
Mi ugyanaz? Mihez képest? Mi van? :D -
Tudom, ezt se tudod, de ha a nézőpontod változtatod meg valamivel szemben, akkor azzal a dolog is megváltozik....
Többnyire ez az alapja a kognitív pszichoterápiának is...na de nem akarlak ilyesmivel sokkolni. :-D
-
ha letolom életem első gowját addigra (gow3remazter) és nagyon tetszik és ez is olyan lesz, mint amaz - akkor talán (a magyar feliratozást támogatandó)
szóval szinte kizárt ;)
olyan sose lesz, mint az uncsi4nél volt... h majdnem MINDEN friendem azt tolta :)) -
Nem a játék változott meg, hanem a játékos. :) -
Hogyne. Persze. :)
És mindenki viccből foglalkozott az animációkkal, és akarta nyársra hűzni a csajt.
Mert a gameplay vagy tartalomra, amire igazából ki voltak akadva nem szembetűnő ennyire, valszeg féltek a faszitól, akit a csaj helyett akartak meglincselni. Logikusnak tűnik.
Miért nem volt akkor 1 derék legény a talpon, aki ez miatt nyomott volna egy hadjáratot?
Az animációlat, grafikát orvosolták.
Lehet a gameplay-t, ha nem csak titokban hurrogták volna. :) -
Kár ezen lamentálni,milyen lesz, ahogy az angol mondaná, seeing is believing...
Én 2011 végén vettem PS3-at, akkor vettem meg az exkluzívokat, többek között a full GoW sorozatot. Egymás után nyomtam le őket, aztán mentem ínhüvely gyulladással kórházba. :-D Kurvára tetszett az egész, csak ámultam és bámultam.
Amikor megjelent a GoW Remastered tavaly vagy előtte, behúztam nagy lelkesen, hogy ezt tuti lenyomom. Kb. fél órát játszottam vele, azóta se nyúltam hozzá.
Már inkább elavultnak és gagyesznak tűnt, pedig 6 évvel korábban nekem istencsászár volt...
ezért veszem majd meg valamikor féláron, de lehet, csak egyharmadon. -
Részemről nem. Én egy GoW-ot, vagy ahoz hasonlót se felejtek. :) -
ppista #85528 A Gow soha nem a maratoni hosszáról volt híres, hanem az intenzív, zanzásított élményéről. Itt sem várok mást, legfeljebb rámcáfolnak szigorúan pozitív értelemben. -
Evoluti0N #85527 Az volt a legszembetűnőbb és ezért az kapta a legnagyobb fikacunamit, azonban ha a játék többi része jó lett volna, akkor alighanem az arcanimációk kevesebb embert zavartak volna. -
Már latom, hogy a GoW megjelenik mindenki mondja milyen szép aztan végigjatszak és el lessz felejtve mint huzat.
Főleg ha kapunk egy 10 órás játékmenetet.