121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Akkor adj neki egy újabb esélyt, és légy kicsit befogadóbb! -
Rajtad kívül nincs ember a Földön, aki ne így kezdte volna! -
Ja. Karácsony előtt mondták, hogy valami különleges esemény keretében kerül majd bejelentésre (ami, mint kiderült, nem az E3, hanem a mozifilm premier dátuma) és nem kell sokat várni rá. Úgy tűnik tanultak a Rise of the Tomb Raider hibáiból (eleve 3 platformra jön azonnal, nem lesz időleges exkluzivitás), illetve a helyszínek változatosabbnak tűnnek, mint a Rise-ban. Napfogyatkozás, maja mitológia, piramisok, dzsungel... Jöhet.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.15. 15:08:17 -
Régen már mondták, hogy nem fog sok idő eltelni a bejelentés és a megjelenés között. Biztos volt, hogy idén jön -
SlickAdam #85601 wow! ilyen közeli megjelenes? szokatlan.... proper AAA resz lesz egyaltalan? annak tünik... -
Shadow of the Tomb Raider will be revealed April 27th. Available on Xbox One, PlayStation 4, PC and Steam on September 14th, 2018.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.15. 14:18:13 -
Nem az a lényeg, hanem hogy miután felkeltem valami templom kertben és elolvastam mindent, úgy éreztem ez nem az én játékom :) -
Mondjuk ott először meg is kell halnod, az a tutorial része :D -
Ámen! :D azért a játékért még egy új konzol árát is kifizetném instant, ha netán PS5-re jönne
Amúgy tényleg attól zeng az összes PS4-es csoport, hogy szerencsétlenkedik mindenki a BB-vel... :D kicsit merész volt Plusba tenni, bár talán még több ember megkedveli (de még annál is több fogja megutálni) a műfajt... :D
Egyszerűen nem értem amúgy... sokan eldobják és szarozzák, mert az első mobon/bosson nem tudnak túljutni, GG
...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.03.15. 11:26:47 -
SlickAdam #85596
-
hát a BB pályafutásom eddig annyi hogy meghaltam az első farkasnál a trainingben. Power OFF. -
Mindenki BB -t akar, nem tudom minek erőltetnének mást. -
Én titkon akkor is bízom a BB2-ben, de valszeg tényleg nem az lesz, max hasonló picit :(
De valszeg nem fog szart kiadni a From a kezeik közül, úgyhogy várjuk sok-sok szeretettel, bármi is lesz :) csak soulslike legyen! :P
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.03.14. 23:29:32 -
SlickAdam #85592 persze-persze, haritas vanik e! hogy aztan jol meglepödjünk, hogy "áj áj fikken vaszisztlósz blútgeburt zwei aha aha!"
-
Állítólag:
"Despite Bloodborne 2 speculated to be this game, we have two insiders saying it’s not.
Shadows Die Twice is a spiritual sequel to Kuon.
This game will be open world with horror elements, it will take place in Ancient Japan."
Nem tudom itt ki mennyire ismeri az eredeti Kuon-t, de szerintem 99% nem is hallott róla :) Nagyon atmoszférikus,edo korabeli (vagy annál inkább régebbi, nem vagyok otthon a japán történelemben :D) survival horror cucc volt.Kicsit olyan a hangulata ,mint a Fatal Frame sorozatnak,abból is a 2. résznek, azt talán többen próbálták.Lassú, nyomasztó, azokkal a tipikusan japán ellenfelekkel(fehér bőrű, rákjárásban közlekedő, kicsavarodott végtagú ,ízeltáb nyakú humanoidok) amik viszont már a Siren sorozatot idézik.
Nem kapott túl jó értékeléseket annak idején, vagy fogékony az ember rá, vagy nem. Sok a backtracking, 2 játszható karakter, kb ugyanazon úton, csak a végefelé más , lagymatag harcrendszer etc.. Nekem tetszett annó, de már szinte semmire sem emlékszem belőle :)
Nade mindegy is, mert ez az új valszeg nem ilyen lesz ,hanem inkább olyasmi ,mint a NiOh, maradnak a souls vonalon.
E3-mon biztos kiderül -
2013-as Tomb Raider? -
sajnos igen.
de az nem jelenti h mar elhasznalt nevet is ujra el kell loni :( -
Vagy ha nem tudsz profiljába lépni, akkor a sajátodba is tudod a settings-ben, ha nem találod majd meg az opciót, akkor írj, segítek majd. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.14. 16:06:15 -
belépsz a profiljába és törlöd. -
Rdinho10 #85586 Udv Urak,ha a gepemen haverom bejelentkezett a sajat profiljaval,kesobb,hogy tudom torolni a profiljat a bejelntkezo kepernyorol?vagy a geprol? -
A laposföld elméleteben az a fasza, hogy valójában a laposföld hívőknek (meg a gömbiknek is) baszottmindegy, hogy a föld lapos-e vagy micsoda. Az életét meghatározó Bót-sárga/kékbusz-tévé triangulum ugyanúgy működik bármilyen elképzelésben. De nem is ez a lényeg neki, hanem hogy hazudtak-e egy életen keresztül. Mer ha igen, akkor resetet kő nyomni a világon, és akkor neki lesz egy második esélye nem elbaszni az életét.
Szegény faszok... -
Az egyetlen tény az, hogy szerettek okoskodni, és azt viszontlátni valami internetes fórumon. Még akkor is, ha valami ordenáré nagy fasság is :D
Vagy ez sem tény, csak egy vélemény. Az enyém ^.^
Mindenesetre szép gesztus volt Einsteintől, hogy azon a napon volt kedves megszületni, amikor Hawking eltávozott. Vagy tőle, hogy pont ezen a napon így tett. vagy megdumálták, és mindkettő nagyon rendi. -
A laposföld téma rohadt jó dolog. Egy csomó pénzt lehet összetarhálni vele, olyanokra mint pl., hogy saját rakétád legyen, vagy meteo-lufid, stb.
Ha pl. szeretnél egy drónt, amivel megpróbálod bizonyítani a laposföld elméletet, jó eséllyel meg fogod kapni, aztán utána jöhetnek a jól dokumentált (amúgy szándékosan elcseszett) kísérletek, amik alapján újra tarhálhatsz.
Jómagam Balaton-tagadó vagyok és maradok is. -
Ez azt gondolom, irreleváns. Hawking ugyanabban a téridőben élt és halt meg, ahol a domináns kultúra kialakította a gregorián naptárt. Azaz, a tény, hogy ugyanazon a napon halt meg, amikor Einstein született, valid megállapítás. A Pibe maximum bele lehet magyarázni a végtelenséget...
Nyilván egy véletlenről van szó, de valamilyen módon csak szép "tisztelgés" Hawking előtt. -
Mindenesetre a a videójátékok racionalitáselemzése után ez így töményen üt :D -
A gregorián naptár szerint. Ami egy a sokból, főleg vallás alapú, és gyak egy rámondás. Oké, a szoláris évfordulónak nagyjából megfelel, ilyen módon valamekkora közelítéssel még ki is mondható, hogy az évnek kb abban a szakaszában hunyt el, de ez mérnöki közelítésben a bullshiét kategória, amit tudós ember lévén Hawking valszeg kiröhögött volna. A Pi meg szimplán az agyfasz.
Viszont a manapság, amikor a laposföld elméletek ekkorát mennek, ilyen enyhébb betegségek már simán beleférnek :D -
Ez annyira elgondolkodtató. Mit is mondott a véletlenekről és az entrópiáról? -
Einstein születésnapján és a Pi napján? Érdekes... Bezárult a kör?
Nyugodjon békében!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.14. 12:14:31 -
The Last of God of War :D :D -
soft rebootról hallottál-e már? -
Nem véletlenül az AC-t mindig erős fenntartásokkal kell kezelni, mert rendre tele van ostobasággal. -
Jól mondod! Ha egy játékban meghal valaki, k. nem normális, ha 2 perc múlva újraéled. Lehet védeni a Souls-BB-t is ezen a téren, csak felesleges, mert más játékokban meg bebizonyították, hogy tökéletesen jó kari fejlődés abszolválható idióta respawn nélkül is. -
Amúgy meg nyugodjon békében Stephen Hawking! 

Kurva szomorú nap ez.
-
Nem bizony, Anubis az egyiptomi mitológiának szerves része, egy játékban ezt, ami a való életre, korhű környezetre, történelmi eseményekre és szereplőkre hajaz, el tudom fogadni. De azt nem, hogy egy kis négyéves pöcsfej gyorsabban fut, mint a világverő assassin.
A te "logikád" szerint azon is fel kéne háborodni, hogy egy játékban bárki meghal, majd újraéled. De ezen nem kell, mert ez egy játék. Nyilván ez megkerülhetetlen. De az, hogy ilyen logikátlanságok legyenek benne, az elkerülhető lenne, csak gondolkodni kéne.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.03.14. 09:01:56 -
SlickAdam #85571 es hogy istenek (anubis) rohangalnak a hazfalakon es meg se rebben az alja nep szeme?
-
tehát mivel ez a gow tök más mint az előző négy gow, legyen a neve.... gow? -
A hirtelen szívhalál nem válogat... -

Igen, egy "világverő assassin, aki kardélre hányja egész" Damaszkusz/Jeruzsálem/Acre népét az beleesve a vízbe azonnal szörnyethal.
Fuck logic. -
Az még érthető, mert nem mindenki tud úszni. -
Első részben vízbe estél = instant death.