status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Seth
    Állítólag:

"Despite Bloodborne 2 speculated to be this game, we have two insiders saying it’s not.
    Shadows Die Twice is a spiritual sequel to Kuon.
    This game will be open world with horror elements, it will take place in Ancient Japan."

Nem tudom itt ki mennyire ismeri az eredeti Kuon-t, de szerintem 99% nem is hallott róla :) Nagyon atmoszférikus,edo korabeli (vagy annál inkább régebbi, nem vagyok otthon a japán történelemben :D) survival horror cucc volt.Kicsit olyan a hangulata ,mint a Fatal Frame sorozatnak,abból is a 2. résznek, azt talán többen próbálták.Lassú, nyomasztó, azokkal a tipikusan japán ellenfelekkel(fehér bőrű, rákjárásban közlekedő, kicsavarodott végtagú ,ízeltáb nyakú humanoidok) amik viszont már a Siren sorozatot idézik.
    Nem kapott túl jó értékeléseket annak idején, vagy fogékony az ember rá, vagy nem. Sok a backtracking, 2 játszható karakter, kb ugyanazon úton, csak a végefelé más , lagymatag harcrendszer etc.. Nekem tetszett annó, de már szinte semmire sem emlékszem belőle :)
    Nade mindegy is, mert ez az új valszeg nem ilyen lesz ,hanem inkább olyasmi ,mint a NiOh, maradnak a souls vonalon.
    E3-mon biztos kiderül