121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #85645
    Hogy hány játékot maxoltam ki eddig, az nehéz kérdés. Olyan 40-50 körül (összes platform), de inkább csak rossz emlék a maxolgatás része, szóval már tényleg csak azt maxolom ami nagyon jó cím.
  • Tinman #85644
    Steam-en ment is a wishre, thx.
  • GOTY
    Utoljara a HZD-t maxoltam ki, azota is azt mondom, h megbasssza az anyjat, aki a hunting challengelet kitalalta.

A Bloodbornet viszont nagy elmeny volt.
  • TDC Geronimo
    gifek

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.03.17. 01:25:39
  • TDC Geronimo
    we are now dark souls boyz :D

Nagyon beteg a combat.
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Új GoW videó

Idő előtt leakelődött, embargo hétfő. Vigyétek amíg még lehet :D
  • n000rbi
    Legutóbb a Wonder Boy: The dragon’s trap lett 100%, ráadásul switchen, ahol még trófea sincs érte, de nem bántam meg. Ajánlott játék ;)
  • Zóanagyvarázsló
    Én csak 12 játékot maxoltam ki Steamen (valójában 13-at, de az Outcastban.-ben bizonyos mellékküldetések 1999 óta bugosak, a Second Contact ugyanarra meg is adta), illetve 14-et PS3-on (Ratchetek, Sly Cooperek adják ennek a felét). Nagyon kevés olyan momentum volt közte, amit nem élveztem. A StarCraft II(-ket) nem maxoltam ki Battle.neten, de sok jó achievementjük volt, melyre szórakoztató volt rámenni.

Viszont a maxolós megalomániába beleesek én achievementek nélkül is, és félbemaradnak emiatt játékok. Inkább ez a baj. Az a vicc, hogy ez csak a bejövős játékokat érinti, hiszen a többinél nem érdekel. Az AC: Brotherhoodban például örömmel hagytam ott a nem ízlő részek 100%-os szinkronizációját.
  • Tinman #85636
    Eddig 2 játék volt életemben, amire azt mondtam egész jó volt kimaxolni:

- Demon's Souls... bár a végén a kő farmolást azért eléggé putrinak életem meg.
    - Snake Pass... itt a "ne érj a vízhez a vizes pályán" achi fárasztott le.

Na most ezek voltak a jobbak. A többi az a gaming legalja. Múltkor letoltam a Sleeping Dogs Definitive Editiont. Az is pontosan addig a pillanatig volt jópofa, míg az ember el nem kezdett achizni. A végigvitel után max 3 achit szedtem össze, amihez nagyon közel voltam, aztán del.

Nem éri meg. Az alapvetően jó játékélményt árnyékolja be az achi/trophy maxolás. A gaming legalja... szedj össze 121 elrejtett ládát, meg találd meg az összes akármit a 100 órás végigjátszásod során... Lost Odyssey-be egyetlen 1 kincset hagytam el valahol azért nem maxos. Kb. az egész szaron újra végig kellett volna menni, legalább 6-7 órát beletolni. Hát akinek 2 anyja van az...
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.03.16. 21:57:54
  • Tatyla
    De
  • SlickAdam
    akkor mi a francnak fejezted be? csak nem azert a digitalis kutyatsemnemerdeklö serleg baszásért?
  • Tatyla
    Shadows of War, pfuj de utáltam a végére egy ideig nem akarok orkokat látni

• davidka003
    PlayStation VR + PS4 VR Worlds + PS4 Camera 73 990 Ft

+ INGYEN ebben az értékben: 6 390 Ft
    Konzoljáték Driveclub VR - PS4 VR
  • Moby
    A szavatosság az egész termékre kiterjed, nem csak a ps4 esetében, és nincs időkorlátja, de a szavatosság nem a termék meghibásodására vonatkozó feltételt jelenti.
  • Seth
    Szavatossági garancia általában a főalkatrészekre vonatkozik csak. PS-nél nem tudom mi van annak nyilvánítva, gondolom az alaplap. De ha pl a merevlemez szart be, vagy a BR olvasó, arra lehet hogy már nem érvényes. Kérdezd meg a supportot
  • Sillin
    Sziasztok

Nem tudja véletlenül valaki, hogy ha lejárt a gépemre az 1 év gari és azt olvastam, hogy van valami szavatossági garancia ami 2 évig érvényes. Elvileg ez azt jelenti, hogy az 1 év után ha valami baja vana gépemnek akkor még +1 évig a gyártóhoz ellehet vinni és kijavítják vagy kicserélik. Tud erről valaki valamit?
    Utoljára szerkesztette: Sillin, 2018.03.16. 19:34:47
  • darkSectorxxx #85628
    :)
  • TDC Geronimo
    Legalább fog jönni content játékhoz, most hogy visszakerülnek lootboxok, mert mióta kiszedték semmi se jött.
  • Moby
    Pont tegnap raktam fel megint.
  • TDC Geronimo
    SWBF2 új progression rendszer 21től

Na ennek ilyennek kellett volna lenni launchkor is...
  • Tsurata
    Lényegében van egy fejlettebb IRC chat része és egy VoIP beszélgetős része, mobilokon és mac/pc/linuxon is elérhető. Szóval jó nagyon. :D
  • darkSectorxxx #85623

Ja ha digitális, akkor úgy igen.

Discord-ot nem mondom hogy nagyon ismerem, de az egy sima chat-hangos beszédes program nem?
    Vagy van más felülete is?
  • TBTPumpa
    lol
  • Tsurata
    Csak digitális formában lenne és maga a weboldal célja az információ legjobb módon való eljuttatása a felhasználóhoz, mindent a legegyszerűbb módon kategorizálva az átláthatóságért(főoldalon egyből látható ps plus tartalom, akciók mimt digital és physical és a megjelenő játékok idővonala), psn profil összekapcsolása, csapatkereső üzenetküldéssel ami a psnre küld, esetleg egy piac funkció(bár az rengeteg moderálni való felület). Van egy nagyon jó PSN Api amivel lehet dolgozni. A magazin szó annyit jelent hogy digitális formában havi szinten kiküldésre kerül majd egy összefoglaló magazinszerű issue pdf formában.

A Discord közösségbe pedig szívesen várunk mindenkit, hisz a lényeg egy befogadó és családias játékos réteget összefogni. :)
  • mucsácsó
    Én most főleg az előző 2 részre gondoltam, de igen, igaz :D
  • TDC Geronimo
    Mi jobb nála? Jelenleg szerintem a discord a legjobb ilyen program.
  • darkSectorxxx #85618
    Itt haverok is erőltették, mindig újra kell indítani a játékot, hogy az x360 kontrollerbe afüles működjön, meg hasonlók.
    Én se vagyok elégedett 100%-ig...de van 1-2 jó dolog is benne.
  • darkSectorxxx #85617
    Csak a magyar magazin azt hittem egy újság. :P
  • Moby
    Nekem ezt a discordot évek alatt sem sikerült megkedvelnem. Nem is nagyon értem miért pont ez ment ekkorát egy olyan területen, ahol szinte csak jobb megoldások vannak/voltak, de ahogy látom mostanra ilyen kváziszabvány lett.
  • Tinman #85615
    Egy szóval nem mondta, hogy nyomtatott média lenne.
  • darkSectorxxx #85614
    A playstation témájú újság az jó dolog, de mennyire látjátok azt, hogy a mai világban a nyomtatott média megérné? Lenne rá kereslet?
  • Tsurata
    Üdv, remélem nem ütközik a szabályzatba, ha mégis akkor kérem töröljétek.
    Mivel nem láttam semmiféle kezdeményezést arra, hogy valaki Discordot csináljon a Playstation játékosoknak, a mai nap folyamán felállítottam és beüzemeltem egy közösségi discordot. Több nagyobb közösséget is csináltam már és jelenleg is dolgozom egy koreai cégnél mint moderátor és wiki felelős, szóval szívesen moderálom és foglalkozok a közösségekkel. Emellett egy playstation témájú magyar magazin is készülőben van, de ez még egy hosszú projekt.

Hogy miért jó a Discord? Közösség, hasonló érdeklődési körü emberekkel való társalgás, csapatkeresés, fontos információk könnyű elérése(hírek, bejelentések, akciók, események és új játékok megjelenése/bejelentései), segítségnyújtás és nem utolsó sorban VoIP azaz beszélgető programként is használható, akár egy telefonról is, azoknak akiknek nincs mikrofonja vagy headsetje a ps4ükhöz.

Tehát aki szeretne csatlakozni a közösséghez és/vagy szereti a discordot, azt szeretettel várjuk köreinkbe. A csatlakozás az alábbi linken lehetséges: https://discord.gg/VKTGKJR

Köszönöm a figyelmet, ha esetleg nem lenne engedélyezett az efféle megmozdulás, kérem töröljétek a hozzászólásom.
  • n000rbi
    Mondjuk az eredeti fejlesztő a Core Design volt, a Crysal Dynamics csak azután jött képbe, hogy a Core Design az Eidossal együtt megszűntek létezni.
  • mucsácsó
    Hát nemtom, én picit szkeptikus vagyok, már csak amiatt is, hogy nem az eredeti fejlesztők csinálják (Crystal Dynamics) :\ ez sztem sose sejtet jót, ha lepasszolják máshova a címet, dehát jóvan :D meglátjuk, de nem vagyok elragadtatva abszolút..
  • Tinman #85610
    Öööö........
  • TBTPumpa
    Igen. Most az Ori and the Will of the Wisps játékkal vagyok így. Tavaly nyáron nagy elánnal bejelentették, aztán most meg arról csipegnek a madarak, hogy csak 2019-ben jön. A Cyberpunk 2077 esetét már nem is akarom ragozni.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.15. 17:19:08
  • Evoluti0N
    Bárcsak minden játéknál így lenne. Utálom, h bejelentenek valamit, aztán éveket kell várni rá.
  • Kandurex
    Jónak ígérkezik? Ezt így ebből?
  • GOTY
    Jónak ígérkezik, csak könyörgöm, legyen már benne vagy 20-25 óra játékidő a kurva lootolás nélkül.