status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tsurata
    Üdv, remélem nem ütközik a szabályzatba, ha mégis akkor kérem töröljétek.
    Mivel nem láttam semmiféle kezdeményezést arra, hogy valaki Discordot csináljon a Playstation játékosoknak, a mai nap folyamán felállítottam és beüzemeltem egy közösségi discordot. Több nagyobb közösséget is csináltam már és jelenleg is dolgozom egy koreai cégnél mint moderátor és wiki felelős, szóval szívesen moderálom és foglalkozok a közösségekkel. Emellett egy playstation témájú magyar magazin is készülőben van, de ez még egy hosszú projekt.

Hogy miért jó a Discord? Közösség, hasonló érdeklődési körü emberekkel való társalgás, csapatkeresés, fontos információk könnyű elérése(hírek, bejelentések, akciók, események és új játékok megjelenése/bejelentései), segítségnyújtás és nem utolsó sorban VoIP azaz beszélgető programként is használható, akár egy telefonról is, azoknak akiknek nincs mikrofonja vagy headsetje a ps4ükhöz.

Tehát aki szeretne csatlakozni a közösséghez és/vagy szereti a discordot, azt szeretettel várjuk köreinkbe. A csatlakozás az alábbi linken lehetséges: https://discord.gg/VKTGKJR

Köszönöm a figyelmet, ha esetleg nem lenne engedélyezett az efféle megmozdulás, kérem töröljétek a hozzászólásom.