121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TBTPumpa
    "Kérjük, amennyiben igényt tartasz a God of War (2018) Limited Edition példányodra, erősítsd meg rendelésed:"
    "Kérem a játékot, igényt tartok az előrendelésemre!"

Mostantól lesz izgalmas a dolog...
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.21. 14:45:27
  • Moby
    50MU6122 160K edigitálban. Szerintem ez mind VA, remélhetőleg az ötvenes is. Ilyen van nekem negyvenesben, monitorként. Ez is lazán felmossa a padlót a fullhd-ddal.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.21. 14:28:14
  • partizan182
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ennél jobb lesz bármit vegyél, amit leginkább észre fogsz venni az a nagyobb fényerő (tiéd rettentő sötét), kontrasztban, többiben nem nagyon fejlődött az IPS azóta. Ekkora méretben a 4k csak akkor észrevehető ha max 50-100 centiről nézed, ha messzebbről akkor nem nagy szám a különbség.

Én biztos VA-t vennék (mondjuk MU6100-as samut, de ott is figyelni kell mert van amit IPS-el építenek), az szemből nagyságrendekkel jobb, 2 fő még teljes pompájában tudja élvezni (ez nem TN panel ahol nincs optimális ülőhelyzet). Viszont 200-at ilyen tévéért nem adnék, vedd meg a legolcsóbb VA cuccot vagy rakj rá egy 50-est és vegyél egy 49MU7002-t, az már nagyságrendekkel jobb (szemből).
  • BlackDahila
    Igen telefonon nem tudok spoilert rakni off miatt. Lg 43LH500T-ZA mostani tvm. Betekintési szögtöl félek mert anno a.telefonok képernyő szélei is foltosottak emiatt hiába tartottad szembe vagy itt nem ilyen drasztikus?
  • partizan182
    Segítene ha tudnánk milyen tévéd van, és igen VA: jó kép szar betekintési szög, IPS: szar kép közepes betekintési szög. Mai IPS-eket szüleimnél még mindig teljesítő 2008-as Samu 6-os széria is lemossa kontrasztban, szal nem biztos h előrelépés lenne. De itt ez elég off.

ON: ez a szemét szoni már megint mindent féláron tol a sztórban, elmennek a picsába, minden héten nem akarok egy 10-est elpattintani gammára. Nier van féláron ha valaki várt rája.
  • BlackDahila
    Az olcsó full hd tv t gamingben meg remélem láthatóan übereli.:D ph t nézegettem va paneles valaminél a betekintési szögre panaszkodtak. Nálam a mérce a mostani tv m látványa és a leendő új tv közötti külömbség lenne.
    Akkor szabad ? :)
  • Moby
    Ha tudod, hogy reálisan mit várhatsz el egy ilyentől, akkor meg szabad venni. De kezd ott, hogy tudatosítsd magadban, hogy nem lesz olyan, mint egy 350-es, 10 bites paneles, 1000nites cucc. Olyan meg pláne nem, mint egy OLED.
    Ha ezzel meg tudsz békélni, akkor akassz le egy garantáltan VA paneles valamit. Tévés topikokban tudsz kérdezősködni. Ph!-n pl.
    De még egy 8 bites, kamuHDR-es tévé is nagyságrendekkel faszább, mint egy SDR-es 4K. Nekem van mindkettő.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.21. 13:13:15
  • BlackDahila
    És.a kamu hdr mit takar vagy mit a kúlömbség a kamu hdr között és az között hogy nem lenne? Mire érdemes figyelni? Nyilván nálam igazábol 4k lenne a hangsúly de lehet húlyeséget beszélek mert amugy nem tudom mit csinál a hdr és mi a.külömbség kamu és eredeti között.
  • GOTY
    Kapsz kamu HDRes modellt az LG-től mondjuk 42-es méretben 140-ért akcióban, ez 4K, átlag usernek megfelel. Nyilván átlagos panellel, átlagos hanggal és egyéb paraméterekkel.

Az már egy másik kérdés, hogy mennyire érdemes ilyen modellt venni, de hát erősebb kutya baszik. Ha kevés a keret, kevesebbel kell beérni.
  • BlackDahila
    Hy. Tudom már lerágott csont ez a tv vásárlás mizéria és tényleg nem szivesen hozom fel a dolgot megint.
    Egy olyan kérdésem lenne hogy van 200 alatt játékra megfelelő 4k tv?? Az uj god of wart mar 4k ban szeretném élvezni most egy sima olcsó fhd tv szolgál ki. Ha nincsenek extra igényeim akkor bármi megfelel? Esetleg hdr t nézni kell? Ez az egesz hdr dolog nekem sose volt tiszta. Remélem tudtok segíteni!
  • arty
    nagyon sokára tudnám megvenni, ráadásul lehet h közben megint hosszabbítok.... tehát valóban csak a lemezes lenne a megoldás (lett volna)
    viszont az OCD-m miatt akkor a kettesből is lemezes kellett volna, csakhogy azt addigra már megvettem digitben... (impulzusvásárlás - lepörgött a knack1, imádtam, nesztek a pénzem, pláne h épp ilyen fájdalomküszöb alatti az ára most az akció miatt!)

szumma: rossz érzés nekem, kevesebb pénz a sonynak. win-win. NOT.
  • GOTY
    Majd megveszed, ha már nem lesz Plusod. Vagy vedd meg lemezesen, aztán akkor tényleg örökbe lesz.
  • Zóanagyvarázsló
    Ebben van igazság, rám igaz is volt annak idején, de nem általánosítanék. Amennyi IGC-játékot adnak, és amennyire megy a Plus úgyis a multi miatt is, egy-két darab ócsójáték nem annyira komoly tényező. (Pláne hogy a rajongói mentalitás szülne vásárlásokat úgy, hogy közben a Plusról sem mondanának le, és a krónikus gyűjtögetőknek kedvezményeket is hoz.)

Egészen agyrém szinten képesek nyomni: például ha megvan egy ingyenes DLC, nem veheted már meg a collectiont a játékból, és hasonlók. Egy japán cégnél, különösen a Sonynál a tapasztalt felhasználójuk számára gyakran az a leghihetőbb verzió, hogy szarnak bele.
  • arty
    ez oké, de a plusos könyvtáram akkor is bazinagy lesz, ha 1-2(!) cím mellette meglenne "örökbe" is
    h a játék árának jórésze ugyis a kiadóé, naja, de ez a plus esetén is áll szvsz, meg ha már a libraryvel a sony úgyis befogott, akkor a plus miatti akciósárak szintén nettó veszteségként leirandóak ;) baromi bonyolult ám ez a képlet....

n000rbi: annyira jo* volt mostanság a plus, h most megint hosszabbítottam, gyak 2019 évvégéig készvagyok :/

*elmult évben több olyan cím volt, amit skippeltem volna (pl a knack most!) vagy évekkel később egyébként párezerért(digitben) ledemoztam volna, hogy aztán sose indítsam el többé (until dawnt tippelem ebbe a kategóriába vagy a bloodbournet)... ráadásul most a feltöltő is "akciós" volt, így a 13500 se 13500 lett :) - szal visszatért a hitem a plusba, na!
    Utoljára szerkesztette: arty, 2018.03.20. 23:36:03
  • n000rbi
    A Knack első részét már számtalanszor kínálták fillérekért. Ha lejár a plusod, úgyis lesz megint akciós. Ha meg újra előfizetsz, akkor mindegy.
  • Moby
    >vagy nagyobb esély van az ujra psn+ előfizetésemre, ha közben nem vehetem meg az általuk "rámsózott" játékokat...?

Igen. Pontosítsunk: nagyobb az esély, hogy újra plus előfizető legyél, ha dagad a könyvtárad pluszos játékokkal. És az nekik jóóóval értékesebb, mint az egyszeri ezerkettőt, aminek a nagyrészét tolják a kiadónak gondolom. De hiszen ezt te is tudod, ebben tökéletesen biztos vagyok.

• arty
    félve nyitottam meg, de mondom ekkora ökörbarom nem lehet a sony :(

miért csinálják?? nem kell a pénzem, rossz ha valaki kétszer fizet ugyanazért?
    vagy nagyobb esély van az ujra psn+ előfizetésemre, ha közben nem vehetem meg az általuk "rámsózott" játékokat, amik esetleg mire megvehetném, lekerülnek a sztórból/drágák lesznek/stb??

tiszta hülye az ms, hogy náluk más a matek, UGYANERRE. hátnemértik?
    ők azt is engedik, hogy akár 4x is fizessek érte... (livegold, gamepass, buy, gift2friend)

mondjuk most eszembe jut, hogy pl az egyik ilyen EA bundlit azért nem vehetem meg a sztórban, mert anno az Unravelből leszedtem a triált :D :(((( ezek TÉNYLEG itt tartanak.... éljen a digitpokol, sony módra. legeslegalja.

idióta vagyok, hogy nem vettem meg inkább mindkettő használtan, lemezen - persze azzal is magam alatt vágom a fát (a lemezes fát)
    csakhát szerettem volna támogatni a dev-et... és most ezzel egy ilyen sztórt IS támogattam, ráadásul a birtoklási vágyam se elégült ki, knack1-em soselesz tán :(

---

darksector: a crasht értem, de nem rémlik, hogy napi 9 hsz jött volna tőled az SF kapcsán - pedig volt mostanában a frencsájz körül történés! ;)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2018.03.20. 23:10:11
  • darkSectorxxx #85748
    Ma is jött a postás! :D

• Zóanagyvarázsló
    Verni fogod a falba a fejed, hogy nem jöttél rá magadtóla megoldásra, annyira kézenfekvő. Tehát óvatosan nyisd meg a spoilert!

Másik accra simán megveheted. Amióta nincs PS Plusom, nem próbáltam, de semmi információt nem találtam arról, hogy változtattak volna ezen, csak arról, hogy mások is érdemi megoldás nélkül kínlódnak ezzel. Sony.

Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.03.20. 21:35:54
  • arty
    valaki help, lassan lejar az akcio :(
  • darkSectorxxx #85745
  • darkSectorxxx #85744
    :D
  • Moby
    Sajnos nekem sincs, ezért is tudom ilyen jól a választ a kérdésre :(
  • LBandi77
    Persze hogy nincsen,nem is értem miért nem adják ingyé.
  • LBandi77
    Köszi,de most hozzáraktam a paypal accot is,utaltam rá de csak holnap lesz rajta szerintem,megpróbálom azzal aztán meglátjuk.
  • darkSectorxxx #85740
    Csak azért mert neked van?
  • Moby
    Mer nincs pénzed!
  • darkSectorxxx #85738
    Akkor passz, nekem akkor csnálta mikor több accal vásároltam.
    De utána helyrejött.
    Paypal sokkal barátságosabb.

Mennyiről lenne szó? ha van annyim adok paypal-t megveszed és majd elküldöd később az árát, vagy nem tudom. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.20. 17:59:13
  • LBandi77
    Csak 1 profilom van.
  • darkSectorxxx #85736
    Volt rá párszor példa, hogy elutasitja.
    Nekem egyszer azért mert a bank visszatartotta a vásárlást.
    Nem lett használva több profilhoz?
  • LBandi77
    Valaki árulja már el nekem hogy miért nem tudok azzal a kártyával fizetni psn amivel tegnap még vásároltam.2021-es lejáratú kártya.
  • Moby
    Farpoint tetszett, ja.
  • partizan182
    Kicsit toltam a Farpointot múltkor. Jóvót. Leginkább azért nem pörög a VR mert a Nioh túl jó + a kutya sokat van bent mostanában este és szétstresszel hogy néha az ölembe ugrik / nem látom csócsál-e valamit amit nem lenne szabad. Ja, meg ez a HDMI dugdosás HDR miatt, tényleg kapja be a Sony.
  • GOTY
    Én vagy másfél hónapja hozzá se nyúltam, de nem a content hiánya miatt, van vagy 4 játék még, amihez hozzá se nyúltam. Hanem azért, mert nem akarok játékok közt váltogatni, és most ACO-zom, utána, Nioh előtt lehet, hogy bepótlom a lemaradásom VR-ban.
  • arty
    enyhén kapcsolódó kérdés: hogyan tudnám megvenni a most 1500ér' adott knack-et ÖRÖKBE ?

(psn+ miatt megvan és még él az előfizum és így nincs buy gombom - wtf?)
  • darkSectorxxx #85730
    Yes. Ha kell valami szólj. :)
  • Moby
    Nem a VR-el van. A játékokkal. Pontosabban azok hiányával. Miközben a Sony azt kommunikálja, hogy mennyire komolyan veszi MOSTMÁR a vr-t, mert MOSTMÁR elegendő fogyott, eközben MOSTMÁR annyi nagyjáték sem jelenik meg rá, mint eddig. Eltűnik a picsába, mert szoftver nélkül a hardver csak veszélyeshulladék.

/én elautózgatok, meg ellövöldözök vele, csakhát lehetne/lehetett volna ettől több is. Minthogy több is nézett ki belőle mondjuk egy Resi7 alapján.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.20. 15:15:55
  • Evoluti0N
    Igen. A PS Store weboldalán is be lehet aktiválni a kulcsot.
  • grebber
    Olyat lehet ps4 nélkül csinálni hogy regelek egy profilt és már arra aktiválok egy cd kulcsot ?
  • SlickAdam
    hat ugy igazabol szarok az egesz vr-re, tudod.:D
    kivancsi vagyok a nagy blekkfrájdéjes topikos VR örület ota kinel mennyit pörög... mit pörög... pörgÖTT összesen :D

ez ugyis csak niche bohockodas marad (a tamogatas miatt nyilvan...). vagy eltünik a picsaba. azzal sincs gond.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.03.20. 15:05:10