status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • arty
    félve nyitottam meg, de mondom ekkora ökörbarom nem lehet a sony :(

miért csinálják?? nem kell a pénzem, rossz ha valaki kétszer fizet ugyanazért?
    vagy nagyobb esély van az ujra psn+ előfizetésemre, ha közben nem vehetem meg az általuk "rámsózott" játékokat, amik esetleg mire megvehetném, lekerülnek a sztórból/drágák lesznek/stb??

tiszta hülye az ms, hogy náluk más a matek, UGYANERRE. hátnemértik?
    ők azt is engedik, hogy akár 4x is fizessek érte... (livegold, gamepass, buy, gift2friend)

mondjuk most eszembe jut, hogy pl az egyik ilyen EA bundlit azért nem vehetem meg a sztórban, mert anno az Unravelből leszedtem a triált :D :(((( ezek TÉNYLEG itt tartanak.... éljen a digitpokol, sony módra. legeslegalja.

idióta vagyok, hogy nem vettem meg inkább mindkettő használtan, lemezen - persze azzal is magam alatt vágom a fát (a lemezes fát)
    csakhát szerettem volna támogatni a dev-et... és most ezzel egy ilyen sztórt IS támogattam, ráadásul a birtoklási vágyam se elégült ki, knack1-em soselesz tán :(

---

darksector: a crasht értem, de nem rémlik, hogy napi 9 hsz jött volna tőled az SF kapcsán - pedig volt mostanában a frencsájz körül történés! ;)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2018.03.20. 23:10:11