121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • n000rbi
    Én az 1 óta :D
    Most néztem meg a DF first look videóját és még egy kicsit meg is jött a kedvem :)
  • TDC Geronimo
    Na töltöm FCt én is. 3 óta nem toltam FC részt.
  • TBTPumpa
    Mi van itt srácok?
    Azt hittem már egy új God of War trailer érkezett... :)
  • yesname #86043
    Na jó, de a fillérbaszók szemében is te vagy a fillérbaszó. :D
  • Seth
    Dehogy. Nem neked való, az viszont 100 szazalek
  • Moby
    Totál nem :)
  • GOTY
    Ez a ninokuni olyasmi mint az Em áj sepsisej?
  • sapkafej
    Bocs papper, tok igazad van!
  • GOTY
    Ezzel én is így vagyok, de sokan nem. Ezért lehet bármit eladni használtan. Spúr nemzet a magyar.

A papázást meg tartsd meg a haverodnak.
  • sapkafej
    Ne viccelj mar papa!
    Irogassak neked meg menjek random helyekre talalkozgatni, hogy sporoljak 1500 Ft-ot?
    Tolem annyiert adod amennyiert akarod, de inkabb lesetalok a sarokra megvenni dragabban.
  • Moby
    Egy elég jó elemzés az FC5-ről gfx szinten.
  • Tikal #86035
    Persze, simán lehet hogy neked bejön majd. Nekem volt egy kicsit ilyen grindelős érzésem, mint ha freetoplay-t játszanék.
  • arty
    en siman 15os ajanlattal inditottam volna, alap h hasznaltcuccra alkudok :) en meg ilyen vagyok...

(es ha eleg ideje hirdet valaki vmit, akkor meg a kiiras ellenere is megteszem, alt. sikerrel)

a szviccsert 50et ajanlo, az egeszen mas kategoria...
  • GOTY
    Mindegy, zárjuk le a témát, fillérbaszókkal sosem álltam szóba, ezután is elhajtom az összeset, módszeresen.
  • Tikal #86032
    A Sparban nem használt kenyeret veszel. Te egy használt terméket akartál eladni egy adás vételi oldalon. Persze hogy alkudoznak. Rossz hasonlat.
  • Moby
    Óóó...gyönyörű a gyűjtői!

/irigy :)
  • Moby
    Na igen, nekem is az volt a terv, hogy az FC5 és a GOW közé be fog férni, de erre már egyre kevesebb esélyt látok. De GOW után mindenképp rávetődnék. Nagyonnagyon tetszik amit eddig láttam belőle.
  • Seth
    2 órát játszottam vele,még tutorialokat adagol, szóval kb semmit nem tudok róla mondani. Jött az FC5 és nem ereszt . Azt hittem fordítva lesz :)
  • TBTPumpa
    Mindenképp írhat róla, kíváncsi vagyok rá én is. PC-re megvettem a gyűjtői kiadást, de még nem volt időm letölteni. Szerencsére holnaptól hosszú hétvége + tavalyról maradt szabadságot kivettem, így biztosan lesz időm megnézni.
  • Moby
    A Ni no Kuni 2 -ről írhatnál majd. Belenéztem valamelyik nap, csodálatosnak tűnik (az első rész sajnos kimaradt nekem).
  • GOTY
    Nem hiszem, hogy fillérbaszó lennék. Egyrészt semmit nem veszek használtan, mindenre rászánom az új árat, legyen szó könyvről, játékról, műszaki cikkről, de autóról és lakásról is. Másrészt az se zavarna, ha nem adtam volna el a játékot és rám rohad.

Azt továbbra sem értem, hogy miért fillérbaszó az, aki meghirdet valamit, és a sóher ingyenélőket melegebb éghajlatra küldi, ha hülyének akarják nézni. Nyilván nem fogom a 15 ezres játékot 10 ezerért odaadni valakinek, csak azért, hogy ő jól járjon. Ettől nem én leszek fillérbaszó, hanem az, aki állandóan alkudozik. Nálam ne alkudozzon senki, én sem tettem, soha életemben sehol. Egyszerűen ez a mentalitás távol áll tőlem.

Abszolút értem, hogy a bontatlan játék ára magasabb, ez ellen nem is ágáltam semmit. Azért 17 a bontatlan, és 15500 a felbontott. Ezért nem 17--ért hirdettem meg, hülye én sem vagyok.

Visszatérve az autódra, a 9 milliós autót másnap megveszik használta mondjuk 8,2 milláért (amúgy többért is), az még 10% áresést sem jelent. A 17 ezres játék 15.500-ért százalékra ugyanaz az arány...Tehát érvényesítettem az árban, amit mondasz. Akkor miért is ne fognám fel?

Utolsó gondolatom a témához: a piac mindent beáraz, a megvalósult tranzakció egy dolog értékmérője. Ez a játék elkelt ma reggel 15500 forintért. Aki ezen alkudozni kezdett (volna), az a fillérbaszó.

Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.03.29. 11:04:24
  • j0nNyKa
    ez amugy -szerintem- pont nem off topic :) nekem laikuskent egy csomo info van a temaban, ami kotheto a konzolon valo jatekhoz / ps4hez
  • Tinman #86024
    Mindig vannak akik abs. nem reális árat ajánlanak, próbálkoznak. De egy reális engedmény mindig az alku része szokott lenni. Gyakran én ilyenkor free postát szoktam felajánlani. Tele is vagyok mindenhol raklapnyi pozitív értékeléssel, meg 0 negatívval.
  • Tinman #86023
    15.000 Ft a jelenlegi használt piaci ára, többet is látok ennyiért.

"Mi a szar köze van ennek a fizetéshez? Ha fillérbaszó csóringer, nem kell játékot venni két nappal a megjelenés után. Akkor vegye majd meg két év múlva 3 ezerért. Ez ilyen egyszerű."

Az megvan, hogy pont a kiakadásoddal lettél u.o. fillérbaszó, mint akikről beszélsz? Azt meg fogd fel, hogy egy fóliás bontatlan játék ára mindig magasabb, mint egy bontotté. Az a kutyát nem érdekli, hogy te állítod, hogy 2 órát játszottál vele. Te egy használt játékot árulsz. A vevő ennyit lát. Deal with it.

Az autó 9 milliós volt és nem tíz és ami nagyban nagy összeg, az kicsiben arányaiban ugyan úgy jelen van, ha felfogod, ha nem ;-)

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.03.29. 10:55:34
  • Moby
    Nyilván volt amikor akkor volt igaz :) Azóta azért jöttek már szebb játékok, de azóta is ottvan bőven a csúcskategóriában. Ebben a generációban már nyilván ott is marad.
  • GOTY
    Kicsit leszűkítve a scope-ot, én is hasonlóan érzek egyelőre. Szóval tolom tovább, mint süket a csengőt.
  • Moby
    A watchdogsokban is gyönyörű a víz. Az összes UBI játékban szép a víz. Hát a FC5-ben nem. De ha valahogy ez volt az ára, hogy ilyen legyen...tőlem vigyék :D

Kikerestem. Batman AK verdiktem:
  • GOTY
    Ami azért is érthetetlen, mert az ACO-ban nagyon szép víz van. Ugyanaz a csapat...
  • Moby
    A Batman AK nagyon fasza játék, és a generáció egyik legszebbje. De ez nem openworld, nem igen mérhetőek össze. Inkább csak a ksiebbméretű szendbox, elég sok indoor résszel, szal eléggé vegyesvágott. De csodaszép. Viszont én meglehetősen szépnek találom a FC5-öt is. Egyetlen dolgot leszámítva: sok éve már a UBI játékokban nagyon szép a víz, a viselkedése, az egész. Na ebben kifejezetten randa. Nem tudom hogy sikerült ilyenné, lévén ez ugyanaz a motor.
  • GOTY
    Nincs ezzel gond, ízlések és pofonok, neked sem tetszik feltétlen minden, amivel más játszik.

Tegnap elővettem Wildlands-t megint, már három órát toltam korábban, csak félbehagytam. Nem. Valahogy ez nem az én játékom. gyakorlatilag egy az egyben Far Cry-érzet, még akkor is, ha más jellegű lövölde. Nem jön be ez a csillió dolog van a térképen, menj kötetlenül arra, amerre akarsz. Úgy tűnik, az Ubisoft lövöldéit nem nekem találták ki.

Utána viszont elővettem a Batman: Arkham Knight-ot. Annak ellenére, hogy nem szeretem a szuperhősős filmeket, ez a játék nagyon ott van. A látványvilág olyan, amin a Far Cry 5 elzokogja magát, a játékmenet, a szinkronok, nagyon minőségi cuccnak tűnik! Nagyon pozitívan csalódtam benne!
  • GOTY
    Ne haragudj, nagyon kérlek ne tegyél ki, visszafogom magam, jó leszek, csak olyan dolgot írok majd mostantól, ami tolerálható, adj még egy esélyt, kérlek.
  • j0nNyKa
    mondtam mar hogy ez a stilus ezen az accodon sem lesz turve, ne a masik forumozora rageljel mar bazdmeg
    szoltam megint, utoljara
  • Moby
    GOTY-nak meg az FC5 az, én meg már vagy 15 órája tolom széles vigyorral a képemen :)

/a repülős küldik ultrajók. Imádom. Ha tehetem, repülök. Légicsatázok, bombázok. De tegnap meglett a widowmaker, az is... Ebben a játékban a repetitívség nem létezik. Egyrészt a küldik rohadtváltozatosak (persze vannak ismétlődő alapküldik), másrészt még az ismétlődőeket is meg tudod oldani bárhogy. Mehet földön, kurvajó a gunplay. Mehet levegőből, mehetsz földről légitámogatással, mehetsz társakkal, mehet kutyával, megcsinálhatod távirányítású bombákkal, szníkelve, megcsinálhatod vadállatok odacsalaogatásával, megcsinálhatod kb...bárhogy.
  • Kongy
    Ez velem is gyakran előfordul. Felrakok egy fix áras terméket, pl a legutóbb a Switch-et, 100-ért, aztán írja, hogy 50-ért azonnal elviszi. Hát mondom, annyiért én is.
  • GOTY
    A Sparban sincs kiírva, hogy nincs alku, mégsem próbálod meg a kasszánál a 280 forintos kenyeret 250-ért elvinni....

• GOTY
    S szerinted miért nem látta? Mert NINCS. Ergo reális az, ami fel volt tüntetve. - akkor most miről is beszélünk?

Olyannyira reális, hogy a piac vissza is igazolta, mert megvették. És ugyebár minden annyit ér, amennyiért megveszik.
  • GOTY
    LOL. gondold már át még egyszer! Nem kapod meg ennyiért fóliásan sehol, nekem került ennyibe. 17 ezer az ára. Az meg, hogy 10%-ot csökken egy órányi játék után egy 2 napja megjelent játék, teljesen reális.

Mi a szar köze van ennek a fizetéshez? Ha fillérbaszó csóringer, nem kell játékot venni két nappal a megjelenés után. Akkor vegye majd meg két év múlva 3 ezerért. Ez ilyen egyszerű.

Nekem sincs pénzem A8-as Audira, mégsem megyek le Győrbe, hogy nekem adjanak féláron, mert hát a magyar fizetések.

TOPLEL

//mellesleg egy 10 milliós autó vételét ne hasonlítsuk már egy 15 ezres videojátékhoz. Ennél rosszabb példával nem is jöhettél volna!
    Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.03.29. 09:28:39
  • GOTY
    Hülyegyerek, jó, hogy nem azt kérdezed, miért nem 6 ezer forintért hirdettem meg!?

Azért 15.500 forintért, mert 17 ezer bármelyik boltban - az, hogy én egyedi kedvezménnyel 16-ért vettem, magánügy - így azok után, hogy 70 percet ment a játék a -1500 forint teljesen reális a piaci árhoz képest.

Unalmas már az állandó bepróbálkozásod a kommentjeimmel kapcsolatban. Nem kell foglalkoznod velük, ignoráld, lépj tovább, ne olvasd el, ne létezzen számodra, de hobbit teljesen feleslegesen űzöl abból, hogy ha valamire leírom, hogy fekete, csak azért is odaírod, hogy fehér.
  • SlickAdam
    nem latta olcsobban
  • Rage47
    Igen, de inkább az a lényeg, hogy ha máshol már látta olcsóbban, akkor minek kezd el veled alkudozni? Akkor menjen oda és vegye meg, ahol látta olcsóbban.