status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • GOTY
    Nem hiszem, hogy fillérbaszó lennék. Egyrészt semmit nem veszek használtan, mindenre rászánom az új árat, legyen szó könyvről, játékról, műszaki cikkről, de autóról és lakásról is. Másrészt az se zavarna, ha nem adtam volna el a játékot és rám rohad.

Azt továbbra sem értem, hogy miért fillérbaszó az, aki meghirdet valamit, és a sóher ingyenélőket melegebb éghajlatra küldi, ha hülyének akarják nézni. Nyilván nem fogom a 15 ezres játékot 10 ezerért odaadni valakinek, csak azért, hogy ő jól járjon. Ettől nem én leszek fillérbaszó, hanem az, aki állandóan alkudozik. Nálam ne alkudozzon senki, én sem tettem, soha életemben sehol. Egyszerűen ez a mentalitás távol áll tőlem.

Abszolút értem, hogy a bontatlan játék ára magasabb, ez ellen nem is ágáltam semmit. Azért 17 a bontatlan, és 15500 a felbontott. Ezért nem 17--ért hirdettem meg, hülye én sem vagyok.

Visszatérve az autódra, a 9 milliós autót másnap megveszik használta mondjuk 8,2 milláért (amúgy többért is), az még 10% áresést sem jelent. A 17 ezres játék 15.500-ért százalékra ugyanaz az arány...Tehát érvényesítettem az árban, amit mondasz. Akkor miért is ne fognám fel?

Utolsó gondolatom a témához: a piac mindent beáraz, a megvalósult tranzakció egy dolog értékmérője. Ez a játék elkelt ma reggel 15500 forintért. Aki ezen alkudozni kezdett (volna), az a fillérbaszó.

Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.03.29. 11:04:24