121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
De miköze a gts-nek a ps3 módhoz? -
Nem belezett, vagyis nem töltötte a hurkát,...csak épp agyonütött valakit, de úgy elég durván....nem találtam jobb szót a művelet végrehajtására, ahogy épp megoldotta azt....
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.03.31. 15:13:40 -
+ minden th t500at emulál ps3 modban -> amire viszont korábbi bugok(?) miatt fanyalodtak nagyon sokan :D
+ konzolosoknál az is "para", hogy nem frissítik (pécén) a kormányuk firmware-jét, amitől a bugok egy része van/volt
az alapprobléma a gétével: always online ergo ilyenkor nem tudsz mit tenni csak várni a messiást....
(amugy a vr-en szvsz segít, ha vannak vr eventek, akárcsak a time trial is - persze jobb volna rendes ai ellen menni, akár több autóval, vagy legalább gördülő rajtal és előzz meg 20 kocsit (akik egymástól messze mennek, így nem terhelnek ;) )... mittomén, volna azér lehetőség fillérekért kicsit felturbózni ezt a részleget is) -
Na. Ebből legalább kiderült, hogy az összes tm-ből az 500rs érintett. Szal akkor most nagyon meglepődünk, hogy nálam nincs probléma :D -
Az amit a Polyphony is elismert?
1.15 known issues
Mondjuk nem tudom mennyit tolod, de én elég sokat, a napi 80-100km a minimum, szóval ha csak pár kört tolsz arkadban lehet nem találkozol hibákkal... -
ezen felröhögtem 
ez nem spoiler
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.03.31. 13:46:50 -
Milyen sound bug?
Ti mi az istennel játszotok? :D -
Nincs kormányom ez nem érint. De a no sound bug igen, elég szopó ugy versenyezni, hogy csak az autódnak van hangja, minden más hang zero :D
ja és rendes time trial haverok ellen még mindig nincs, egy MULTI-ra specializálódott címben!!!
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.03.31. 13:31:12 -
Jól van, eddig egyik gameplayből se jött le a belezés (kicsit aggasztott is, hogy ennyire más lesz) és esetleg elégedetten ordítottam volna egy Kratos is baaack-et, amikor meglátom a jelenetet, amiről szó volt. Így majd várom, hogy na mikor lesz, hogy jól meglepődjek, mert ugye 3 perccel az első komment után csak le kellett írni, nem bírtad ki.
@Gero: igen, a tököm tele van azzal, hogy minden játékról tudni mindent már megjelenés előtt. Ha magatoknak elspoilereztek mindent az nem érdekel, de gondoljatok másokra is. -
LBandi77 #86077 Most kapott a csl támogatást.Mit vársz ez polifóni,tm.fanatec egyszerre egyből,na olyan nincsen. -
Hagyjad ez már a vicc kategória amit művelnek. Lassan már az is spoiler nekik, hogy Kratos a főszereplő. Upsz lehet ezt se tudták! -
ez legyen a legnagyobb spoilered...
...egyébként Kratos tud még....sétálni! és....és....MEGA-ATOM SPOILER JÖN!!! Megfog ölni dolgokat! -
Mármint írjam meg nekik, hogy bedugom a kormányom és megy?
De minek? Eddig is ilyen volt, akkor sem írtam meg!
Time trial: annyi az értelme mint eddig, evvel nem lesz belőle valódi vr játék
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.31. 12:22:59 -
mindenkepp ird meg a polifoninak h ne melozzanak feleslegesen ;)
amugy a vr timetrial altal lett vegre ertelme a vr modnak? en meg mindig bizok benne h azt is megheggesztik... tobb ai, nehezseg, stb. akar butitott gfxel is. -
Kb 3 perce léptem ki. Nyomtam VR, nyomtam simán, semmi baj nincs, hibatlanul megy.
T150pro.
/ja és nyomtam tegnap is. Többször. Kilépve.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.31. 12:17:37 -
uj gts update ota thrustmaster kormanyosok szopoagon, t150 t300 t500 tgt megy-nem megy.
mondhatnank, h ne frissits, de ugye offline a jatek hasznalhatatlan :D
welcome to the future :D
/egy th tulaj -
Kösz, így már nem áll fenn a veszély, hogy belefutok ebbe az infóba.
/faszért nem bírtok magatokkal huszadikáig... -
Köszi! Amúgy valós. Az évszám kéne, hogy ne legyen valós. :D -
Ja és nem a grafika, nyilván az is, de Kratos....ahogy belez....de tényleg.... -
Belelestem egy GOW videóba, amibe lehet még nem kellett volna. 20 sec után lelőttem.
Röviden: Azt a büdös kurva életit neki! -
Boldog szűletésnapot!
(Amennyiben valósat adtál meg) -
Holnapra már csak a más marad belőle. :-D -
huh FCbe jó ronda lett a víz. Főleg így elég sok sea of thieves után. Egyelőre felemásak az érzéseim a játékkal kapcsolatban -
Jó nagy volt a mai aktivitás! :-D -
A zord kulso erzo lelket takar. :)
Nyitottnak kell lenni az uj dolgokra, ezert is vettem meg P5-t. Meg visszaterek am hozza! -
Nem olyan embernek tűnsz,aki szereti az ilyen cukimuki ,cukormázas,japcsi játékokat. P5 is nehezen megy le :D -
Hat nem tudod, hogy Ulthanitoval nem baszakszik senki? :) -
Ez kurva jó. :D -
Nálam rosszabb a helyzet. Én nem csak a teret látom egyben, hanem az időt is.
Buzi szuperképességek.
Szal sajnos már azt is láttam az előző posztomnál, hogy majd erre is mit fogsz írni. Mondanám, hogy felesleges, de tudom, ,hogy már megtörtént a jövőben. -
SlickAdam #86057 mert nem also tagozatos vagyok es szinte egyben latom a mondatokat.
buzi könyvek :D -
Az első 3 szó: god of war.
Miért olvasod tovább? :) -
SlickAdam #86055 pontosan... -
istenem... -
SlickAdam #86053 huhu, megjelenesre nem sok ujdonsag marad :) ...
-
Főleg ha az ember szívének kedves az adott cím, akkor ennek valóban nagyon nagy jelentősége van. Hát ha még gyűjtő is... akkor aztán viszlát racionalitás :-D
De úgyis jártam már, hogy ilyen GOTY-féle srác hirdetett egy játékot, "csak kipróbáltam" jeligével. Aztán mikor megkaptam derült ki, hogy a multi DLC kódját is "kipróbálta". Azt vehettem meg hozzá utána ezeröté'. Amivel úgy meg már magasabb ár jött ki, mintha bementem volna a boltba és megvettem volna -.-
Jellemzően én se szoktam különösebben alkudozni. Eleve próbálok jó alapárat találni úgy, hogy az még nekem megfeleljen. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az is fillérfuck, amikor nem engedsz egy játék árából elenyésző összeget. Én is elszoktam zavarni azokat, akik a neten legolcsóbbra beárazott játékomból még akkor 5-10 ezret alkudnának. Szó sincs róla. Ilyenkor mindig az a tuti taktika, hogy megírod neki: "Ha látod az enyémnél olcsóbban, kérlek linkeld!" Ilyenkor aztán az ÖSSZES eltűnik, mint a kámfor! Mert eleve ha képben vagy, körülnézel mennyit ér a cuccod és a legolcsóbb alá mész... nyilván nem 10 Ft-al, de lehet, hogy 1.500 Ft-al, vagy komolyabb cuccnál 10.000 Ft-al, vagy csak 500-al + ingyen posta.
"Egyrészt semmit nem veszek használtan, mindenre rászánom az új árat, legyen szó könyvről, játékról, műszaki cikkről, de autóról és lakásról is. Másrészt az se zavarna, ha nem adtam volna el a játékot és rám rohad."
Itt jön képbe a hazai bérek kérdése. Neked nem gond 12 milkáért ótót' venni, majd 5 perc múlva 500k-t bukni rajta ez tiszta sor, de nem ez az átlag. Te viszont amikor használt cuccot adsz el, akkor az átlagnak adod el!!! Naná, hogy annak, hiszen a hozzád hasonló jó bérrel bíró emberek, már rég megvették fóliás bontatlanul.
Ergo itt 2 réteg találkozik, mondjuk ki: A szegény réteg és a középosztály. Ismétlem: te ilyenkor a szegény rétegnek értékesítesz. (Nem, nem csak az számít szegénynek, aki kartonpapírba lakik, hanem az is, akinek pl. nincs megtakarítása, hónapról-hónapra él, nem tud elmenni soha nyaralni, egy nem várt 100k-s költség már komoly gond neki.) A használt játékokat leginkább ilyenek veszik. Teljesen jogosan nem teheted fel fóliás, bontatlanként a játékod, mert ekkor hazudnál.
Mese nincs, van a használt, meg a nem használt idehaza és ez valóban gond!
Ebből a szempontból az ebay sokkal jobb, pl: brand new, like new, used vagy éppen refurbished és alkatrésznek való kategória is van. Sokkal jobb, mint a használt/nem használt.
"ingyenélőket melegebb éghajlatra küldi"
Nem biztos, hogy ingyenélő. Aki 10k-t ajánl érte az komolytalan. De attól, hogy picit alkudozik az azért is természetes, mert a piacon irányárban szoktak beszélni és megállapodnak félúton. Igazából itt az eladónak kell picit rugalmasabbnak lennie, mert el akar valamit adni, a vevő meg millió lehetőségből választhat.
"Nálam ne alkudozzon senki, én sem tettem, soha életemben sehol. Egyszerűen ez a mentalitás távol áll tőlem."
Ez nagyon rossz hozzáállás. Attól, hogy alkudozik és nem komolytalanul teszi (17 ezres játékért 10k az komolytalan, evidens), attól még tök normális ember lehet, egyszerűen csak a piacon érzi magát. Jogosan. Ahol használt cuccokat árulnak (még ha azok kifogástalanok is!), akkor is csak egy használt portéka.
"Visszatérve az autódra, a 9 milliós autót másnap megveszik használta mondjuk 8,2 milláért (amúgy többért is), az még 10% áresést sem jelent. A 17 ezres játék 15.500-ért százalékra ugyanaz az arány...Tehát érvényesítettem az árban, amit mondasz. Akkor miért is ne fognám fel?"
15k-ért megy a játékod. Alkalmazkodni érdemes a piaci árakhoz különben csak komolytalan hülyék találják meg. Az emberek természetéből fakad, hogy gerjednek a jó dealre. Ehhez a jó dealhez gyakran nem is kell sok. Elég egy bonus valami, ingyenes postázás, 500 Ft engedmény az általad kitalált árból, stb. Kompromisszumkészség. Ha mereven ragaszkodsz az általad kitalált árhoz úgy nehéz érvényesülni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.03.29. 17:09:40 -
God of War new info on level design: hub based and Bloodborne influenced
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.03.29. 17:01:20 -
egyebkent en is veled ertek egyet, engem az fogott meg, hogy hasznalt jateknal elveszik az a varazs, hogy te hamozod ki a csomagolasbol a dvdt elso kezbol - ez a feeling, bar butasag, de nekem megerne adott esetben az 1000-1500 forintot
meg amit meg irtatok, hogy lustasag - ez is faktor, sajnos :) boltnak meg mindig kevesebbet kell utanajarni, mint maganszemelytol valo vasarlasnak -
Az irigyek táborához, ha nem gond csatlakoznék.
Az a legkevesebb, hogy sokat írsz róla :-D -
Oks, de inkább off-ba teszem, nehogy valakit nagyon zavarjon.
Elhitetitek túlzás nélkül mondom, hogy talán az egyik legnagyobb tapasztalatom van nekem is témában. Ebay 110 pozitív 0 negatív, jatekaim.hu 53/0, phapró 282/0. Nem önreklám, nem kell velem üzletelni soha, de büszke vagyok rá akkor is :-P
A fenti sok db. üzlet fényében írtam, hogy a vevő az annyit lát, hogy valaki árul egy használt játékot. Mert amikor nem használtat árulsz, akkor bőszen hirdeted, hogy fóliás bontatlan és emiatt magasabb áron is adod és el is megy magasabb áron! A használt, még ha 2 órát is ment az életben nem fog versenyre kelni a fóliás, factory sealed példányokkal. Még egy olyan új játék esetében sem, mint a FC5.
Friss: Alig 2 hete volt egy játék amit elvittek tőlem. A bontatlan fóliás belőle 3x annyiért ment netszerte, mint a PERFEKT állapotú, de bontott. Nyilván ehhez már az is kell, hogy ne lehessen bárhol megvenni a játékot és a kínálat egyre inkább beszűköljön.