121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Hm. Nagyon fasza kis játék ez a infamous:ss még mindig. Újráztam még a tévécserekor, most értem a végére, másodszor. Gyönyörű, jól fut prón, jó a játék, kifogástalan. Szokásos suckerpunch minőség. Nagyon kéne már egy dátum a Ghost of Tsushimára.
    Ugyanakkor beleálltam ugyanazért az u4-re is megint. Megunhatatlan, arcleszakító, felfoghatatlan. Persze ezeket eddig is mindenki pontosan tudta, de az a szint ahol a nóti tanyázik nem az, amihez akár sok év alatt úgy hozzá lehet szokni, hogy ne csodálkozzon rá az ember arra is, amit már századszor lát.
  • arty
    az az acsi pokol volt :( :(
  • arty
    szaggatott, ja.
    ... de a belsők úgy néztek ki, hogy a mai napig megállják a helyüket

amíg originst nem tolom, biztosan a favorit marad nálam :)
  • Seth
  • Moby
    Ez nem a személyednek szólt úgy, mint Tinman személye, hanem bárki személye, aki akkor rajongójuk lett, amikor még nem lett mainstream a souls/from, és tömegek nem váltak rajongóvá.
    A személyed itt legfeljebb olyan kontextusban kerülhetne szóba, hogy sokakat épp te indítottál el ezen az úton. De ezt szándákosan nem is hoztam fel, mert lehet, hogy én sem toltam volna soha soulst, ha nem látom a videóidat, nekem viszont eszembe sincs kihúzni a fejem a kötélből, ilyenmódon pont tőlem igaztalan lenne bármilyen személyeskedés.
  • n000rbi
    Épp csak hallomásból ismerem az eredetit, de ez jöhet :)
  • Moby
    Szerintem a az AC2 egy hatalmas ígéret volt, amit nagyon lehetett szeretni, de a kiválótól messze volt. Volt egy izgalmasnak induló sztori, egy nagyon eltalált főhős (és nagyon talált minden karakter), pompás helyszínek, és már akkor is inkább csak az 1-ból származtatott béndzsa harcrendszer, és az óriási ígéret, hogy a kaland folytatódik, a sztoriba mélyebbre merülünk, a béndzsaságok jobbak lesznek, és a helyszínek még pompázatosabbak lesznek. Ehelyett az történt, hogy
    - nyomorék és/vagy érdektelen karakterek jöttek
    - a sztorit összebaszták úgy, hogy arra példa is alig van
    -a helyszínek többé-kevésbé pompásak voltak néha, néha meg nagyon nem
    -a harcrendszer ugyanaz a fos maradt sok-sok részen át
    Az AC:O ez utóbbit váltotta be sok-sok év és rész elmúlta után, a többit meg pont ott folytatta, ahol az elődök abbahagyták.
    Szerintem.
  • Tinman #86279
    Igen, az AC2 kiváló lett... viszont az AC2 elismertségében vastagon benne vannak az 1. rész súlyos hiányosságai, mint a repetitív, rémesen unalmas mellékküldetések, a "nem tudok úszni", a rém buta A.I., értékelhetetlen lopakódos részek, gyatra kamerakezelés, túltolt mennyiségű rád kényszerített harc, screen tearing, frame-drop gondok, angol sub hiánya egy olyan játékban ahol kőkeményen törik az angolt, ráadásul még akkor is rövid, ha a fostos mellékküldiket is letudod.

Na innen kellett javítani és volt is hová és meg is lépték. Na de ezt újra és újra eladni, aztán a Brotherhood-ban, a Revelationsban, az AC3-ban már bőven gáz volt, pedig aprókat mindig fejlődött a játék. Mindig egyre több és több minden lett benne, de az alap és ami a nagyobb baj, hogy a harcrendszer sem változott.

Nem egy ember írta itt már le, hogy az Originsben végre igazából változott a harcrendszer, méghozzá az előnyére és szeretitek. Mi a francért kellett ehhez vagy 10 AC rész? Őrület!
  • Kongy
    A Black Flag-ben az hajózás okozott függőséget, meg az azzal kapcsolatos tevékenységek, fejlesztgetések. Azon kívül minden fájóan középszerű volt.

Számomra továbbra is az AC2 az etalon minden téren. Nyilván 8-9 év alatt vesztett azért a fényéből, de anno egy átütő élmény volt, és egyből újra is kezdtem, ahogy befejeztem. Más játékkal nem nagyon csináltam ezt. Épp ezért is fájt nagyon az AC sorsa az utóbbi időben. De végre az Origins 7 év után az első AC volt, amit őszintén tudtam élvezni.
  • darkSectorxxx #86277
    Ha Remake, akkor instant.
  • Seth
  • Seth
    Állítólag a Spyro Remake is szeptemberben jön, 21.-én
  • Tinman #86274
    Igen, biztos az vele a célom. Hogy. Ne. Aludjanak. Az.
  • Moby
    Rajtam már csak a lobotómia. De köszi! Ha egyszer standupra adom a fejem, Te leszel az első meghívott fellépő!
  • Moby
    Az urológus is evvel jön, pedig én szerintem az átlagtól többet iszok.
    Ja hogy alkoholt? Az olyan 5 éve nem járt a szervezetemben. Nem is mostanában fog szerintem.
  • Ulthanito
    "Hogy ehhez én nem asszisztálok, nem támogatom őket többet."

Ezzel aztán jó sok álmatlan éjszakát okozol nekik...
  • darkSectorxxx #86270
    Mihez képest?

Persze, minden lehetne mindig sokkal jobb. De nem az. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.05. 15:00:50
  • Tinman #86269
    Az a vicc, hogy a második legjobb AC-nek meg elég sokan -köztük én is- az Black Flag-et mondják. Az se volt igazi AC, másban jó volt, a főhős egy felejtős nulla volt, a főszálra nem is emlékszem kb. és mégis k. jó élményként maradt meg a BF.

A végén kiderül, hogy az AC már rég megfáradt (tudjuk jól) és ami nagyjából hozzá köthető, de más irány az még tud tarolni, az eredeti recept, meg bóóórin'.
  • Tinman #86268
    De azt tudod, hogy miért képes olyan atmoszférára, mint senki más? Mert 24(!) éve is ezt csinálták, meg azóta cirka 10-12 címet követtek el a témában, mindig nagyjából igazítva a grafikát a kor elvárásainak. Másban nem is nagyon jók.

"Nade az sem jó, hogy azt kéred számon rajtuk, hogy ne legyen ennyire szélsőségesek, miközben te magad is pont így kezeled őket. Évekig a szarukat kivásárolod a nyilvánosbudiból utánuk, hogy aztán kereszteshadjáratot folytass ellenük, hogy legyenek már szívesek normálisnak lenni. Tippre egy használtautó árát hagytad náluk kacatokra a játékokon felül, amiket most ugyan kiárulsz, de mostmeg azt követeled, hogy ne áruljanak kacatot, és vegyék észre, hogy csak az értéket lehet eladni."

De miért kell minden beszélgetésben a személyeskedésik eljutni? Nem csak az személyeskedés, hogy a k. anyád Tinman, hanem az is, hogy cégekről játékokról dumálunk, erre te behozod, hogy én mikor mit csinálok! Qrvára nem tartozik a témához és nem azért, mert nekem kellemetlen, hanem azért, mert a From megítélésében NULLA szerepe van annak, hogy a Tinman mit csinál, vagy nem csinál.
    De ha már... jelenleg alig adtam el pár From-os cuccom, de már megvan a jelenlegi céges kocsim ára. (Pedig nem is roncs.)

Ez is ám jól mutat valamit: Azt mutatja, hogy a túlságosan túl van hypolva mindenük, mert a konkurencia még bénább, mivel ahogy írtam a From már akkor ebben a dark fantasy kaszab témában utazott, amikor a kihívói egy része még csak nem is létezett! Vakok között...

A BB technikai gondjaink patchelése, vajh mennyi idejükbe fájna? De tosznak rá... felvenni a kapcsolatot velük, pedig közel lehetetlen.

Másikra...

SEMMILYEN érzelem nem befolyásolt, amikor rá kellett döbbenjek, hogy az önismétlést kezdik csúcsra járatni. Nálamnál jobban a DaS 3-at nem nagyon várta senki, nem is költött el többet rá itt a fórumon senki az is biztos! Nekem gaming KÖZBEN jöttek a játékból érkező inputok, ami alapján kezdtem kiforralni mögülük, majd a BB technikai gondjait látva, valamint a DaS Remaster rókabőr után döntöttem úgy, hogy ehhez én nem asszisztálok, nem támogatom őket többet.

Nem érzelmi alapon hoztam döntést, hanem teljesen objektív szempontok alapján: techno, ár, recycling, támogatás, etc.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.04.05. 14:56:26
  • partizan182
    Basszus tenyleg, Grand Cathedral le van zárva, hátulról kellett beokizni vagy kell a chief hunter emblem.
  • Ulthanito
    Majdnem.

Cleric Beast is Blood Starved Beast közül az egyiket muszáj megölni ahhoz, hogy továbbmehess.
  • partizan182
    Szerintem még menne is, én kb 3-4 hónapot játszottam a BB-vel mikor megjelent (összesen kb 70-80 órám lehet benne), fejből:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Father Gascoine
    Vicar Amelia
    Shadows of Yahrnam
    Rom the vaculous (?? nem tudom a spellinget) spider
    The One Reborn
    Mikholas (?? asszem)
    Wet Nurse
  • Ulthanito
    Túl keveset iszol, ő meg túl sokat.
  • darkSectorxxx #86263
    Én viszont mindenre. Mi ebből a tanulság? :)
  • j0nNyKa
    bar fingom nincs mirol beszelsz, de beraktam az elozo ket hszed tartalmi reszet spoiler tagbe, az segit?
  • Moby
    Nabazdmeg, ledobtam a spoiler hidrogénboNbát...
    Nekem végem.
    WD2-ben hánynak, AC:S-ben jacktheripper van a jacktheripper című dlc-ben, és a AC:U teljes outrot leprögettem videón.
    Én most törlöm magam az SG-ről. Sziasztok.
  • Moby
    Na, megvan. Unity vége vót az.
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.04.05. 13:49:21
  • Moby
    Najó, találtam mégvalamit! De ehhez komolyan visszapörgettem melyikből mire emlékszem:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

AC:O -
    WD2 - ld.alant
    WD1 -
    FC4 -
    AC:S - Jacktheripper! Emlékszem kicsit a találkozásra! Volt némi whoa érzés, és emlékszem a helyszínre
    AC:U -
    AC:BF - emlékszem a hajózásra! Gyönyörű a tenger, hajózok a szélben, és énekelnek a matrózaim!
    Illetve emlékszem még egy olyanra, ami tetszett, hogy valamelyik AC vége az, hogy földalatti katakombákban repül a kamera, sírok és csontvázak között, és hogy ez tetszett. De nem tudom melyik AC volt.

Hát ennyi.

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.04.05. 13:49:43
  • Moby
    Na nem, én nem nevekre, jelentéktelen részletekre gondolok. Hanem emlékezetes pillanatokra, amik tökéletesen mindegy miért váltak emlékezetessé, de azzá váltak.
    Na ilyenek nincsenek.
    Vagyis de, az utóbbi évek ubi játékaiból van egy momentum, amire emlékszem: a wd2 platinájához kellett egy olyan trofi, amiben le kellett fényképezni, hogy valaki hány az utcán. Hiába youtuboztam le, órákon keresztül futkorásztam a környéken, és nem találtam senkit, aki hányna. Kb 5 óra várakozásom van abban a trofiban. Bár most, hogy mindezt leírtam, hááát....lehet, hogy erre meg pont nem kéne emlékezni, és letagadni az egészet :DD
    De úgy alapvetően én evvel tudok hozzájárulni Dark 2017-es szavazásához: az utóbbi évek egyetlen maradandó ubi emlékem, az egy nyilvános hányáshoz kapcsolódik

• Ulthanito
    Szerintem ha fel kéne sorolni a BB kötelező bossait sorrendben, bajban lennél (bár egyre egész biztosan emlékszel . Bevallom, én is. Pedig mai napig az egyik kedvenc játékom, és benned is maradandó nyomokat hagyott.

Azaz, egy játék kiválóságát nem feltétlen indikálja az, hogy mennyire emlékszel belőle. Az, hogy az Origins-re nem emlékszel, semmit sem jelent. Pláne úgy, hogy idén már legalább vagy 20 játékkal biztos játszottál többet-kevesebbet.

Egyszerűen az ember agya ilyen, szépen felejti el a dolgokat.
  • Moby
    Az a moci abban az állapotában még bőven prevgenes dolgokkal küzdött. Meg is volt az ára rendesen.
  • arty
    "ez az első valódi currgen része"

unity miért nem számít currgenesnek?
  • Moby
    Túl sok mindenre nem emlékszem belőle, ebben igazad van. És ez úgy egyáltalán jellemző a ubi játékokra, nem kivétel ezalól egyik sem. Azonos séma, semmi kiugróan emlékezetes, dehát épp erről írtam alább.
  • darkSectorxxx #86253
    Meg sok másban, az más dolog, hogy pár emberben ennyi maradt meg :)
  • darkSectorxxx #86252
    Hát izlés kérdése ja...
  • Zozo76
    Nekem is ezert jott be! Na de foleg a gyonyoru EGYIPTOM!
  • arty

Más a prio. Ráadásul FC2-ben ezeken a "poén" dolgokon túl szinte "semmi" nem volt, csak a végtelenül respawnoló hordák :(
    Egyetlen FC, amit sose játszanék végig (vagy akár csak még 2 percet...), hiába esik le a gallytörőrács amikor nekimész egy állatnak ;)
  • Moby
    Lópáncélt nem lehetett venni a korábbiakban. Neked legyen mondva, ebben hatalmasat léptek "előre" ez biztos. :DD
  • Moby
    Nem volt rossz az origins, de azé nem volt mindenkinek ennyire gyenge a 2017 :D
  • darkSectorxxx #86247
    A szar tulajdonságokat hálisten el.