status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #86268
    De azt tudod, hogy miért képes olyan atmoszférára, mint senki más? Mert 24(!) éve is ezt csinálták, meg azóta cirka 10-12 címet követtek el a témában, mindig nagyjából igazítva a grafikát a kor elvárásainak. Másban nem is nagyon jók.

"Nade az sem jó, hogy azt kéred számon rajtuk, hogy ne legyen ennyire szélsőségesek, miközben te magad is pont így kezeled őket. Évekig a szarukat kivásárolod a nyilvánosbudiból utánuk, hogy aztán kereszteshadjáratot folytass ellenük, hogy legyenek már szívesek normálisnak lenni. Tippre egy használtautó árát hagytad náluk kacatokra a játékokon felül, amiket most ugyan kiárulsz, de mostmeg azt követeled, hogy ne áruljanak kacatot, és vegyék észre, hogy csak az értéket lehet eladni."

De miért kell minden beszélgetésben a személyeskedésik eljutni? Nem csak az személyeskedés, hogy a k. anyád Tinman, hanem az is, hogy cégekről játékokról dumálunk, erre te behozod, hogy én mikor mit csinálok! Qrvára nem tartozik a témához és nem azért, mert nekem kellemetlen, hanem azért, mert a From megítélésében NULLA szerepe van annak, hogy a Tinman mit csinál, vagy nem csinál.
    De ha már... jelenleg alig adtam el pár From-os cuccom, de már megvan a jelenlegi céges kocsim ára. (Pedig nem is roncs.)

Ez is ám jól mutat valamit: Azt mutatja, hogy a túlságosan túl van hypolva mindenük, mert a konkurencia még bénább, mivel ahogy írtam a From már akkor ebben a dark fantasy kaszab témában utazott, amikor a kihívói egy része még csak nem is létezett! Vakok között...

A BB technikai gondjaink patchelése, vajh mennyi idejükbe fájna? De tosznak rá... felvenni a kapcsolatot velük, pedig közel lehetetlen.

Másikra...

SEMMILYEN érzelem nem befolyásolt, amikor rá kellett döbbenjek, hogy az önismétlést kezdik csúcsra járatni. Nálamnál jobban a DaS 3-at nem nagyon várta senki, nem is költött el többet rá itt a fórumon senki az is biztos! Nekem gaming KÖZBEN jöttek a játékból érkező inputok, ami alapján kezdtem kiforralni mögülük, majd a BB technikai gondjait látva, valamint a DaS Remaster rókabőr után döntöttem úgy, hogy ehhez én nem asszisztálok, nem támogatom őket többet.

Nem érzelmi alapon hoztam döntést, hanem teljesen objektív szempontok alapján: techno, ár, recycling, támogatás, etc.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.04.05. 14:56:26