121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
partizan182 #86407 2048 nehéz nagyon, HD/Fury sokkal könyebb szvsz. A video alapján pár észrevétel:
- ez egy nagyon szemét event, 1 kör, semmi fegyver, egyetlen módja a győzelemnek ha mész egy TÖKÉLETES kört
- Start-nál nem tudom boost-olsz-e, ha nem, akkor kéne (a "Go" előtt egy tizedmásodperccel kell ráadni a gázt)
- Volt 1-2 booster pad amit misseltél, nem szabad, ki kell maxolni az extra gyorsulásokat
- Nem tudom hogy a végén (0:40-nél) egy tökéletesen vett kanyar a bal oldali ágon nem-e gyorsabb (tele van boosterrel)
De ez egy ilyen event, próbálod 10x-20x, egyszer csak meglesz. Trackmania feeling. -
említettem korábban, hogy a wipeout omega "kissé" nehéznek tűnik az elődök után... ez odáig fokozófott, hogy most 300-al falnak mentem...
hol hibázok?
hogyan tudnám megnyerni pl. ezt a versenyt?
(gyakorlatilag a sebességben legerősebb járgánnyal ezt tudom, úgy, hogy előtte 5x utolsó voltam...)
mi az úristen baja van ennek a játéknak? :) (vagy nekem) -
Hát nem is bírtam 10 percnél tovább. Pedig a játék rohadtul érdekelt volna, de ez... -
Ez rém gagyi. -
BlackDahila #86403 Mondocon on kipróbálható volt a detroit. Hát not bad :D -
Mondjuk úgy: játszottam volna vele. Részint mert a kevés AAA+ VR címek egyike (még ha öröklődött is, nem számít), részint mert ez is egy legenda, ami nekem kimaradt. Minden jel szerint ez már így is marad. -
Mindegy. Eladtam már. Nem az én problémám. Csak innentől nevetséges bármilyen fc5, randombármi fika olyanokkal, hogy miket nem tud egy játék. Mert nem elég valóságos.
ROFL -
Egy 3d világban az nem baj, hogy valaki kettő centire van tőlem, vagy 125 méterre, jobbra tőlem, vagy balra, mindenki a kibaszott fejemben beszél. A víz a fejemben csobog, és minden hang a kibaszott fejembe érkezik meg egy 3d-s világban. Ez nem baj.
Sőt. Szerintem ez így jó. Ilyen koncepcionálisan. Ez a szar, még a moviemódban is tudja, hogyha a kibaszott ps4 menüt nézem, és elnézek balra, akkor a kép forrásából hallom a hangot, de ezt egy játéknak, ami körbevesz nem kell tudnia.
Minek?
Mi a retkes igénytelen fasszopó kurva anyjának kéne itt bármit is tudnia bárminek, ha a sok agyhalott tetves geci rádobja így is a tízpontot bármire, ami szembejön? -
A metacriticen 8.1-en áll a userscoreja, de a reviewkban sincs egyetlen egy sem, amelyik írna arról, hogy a hang nem jó.
De ha bárhol megkérdezem, akkor simán visszaigazolják, hogy ja, az ilyen. De az nem baj.
AZ.
NEM.
BAJ.

Nagyon fasza cucc lehetne ez a VR, de semmi kétségem nincs már a dolog végkimenetelével kapcsolatban. -
Zozo76 #86397 Skyrim VR? :)
a psvr.hu orrba-szajba dicserte hogy milyen jo, meg milyen fasza!
https://youtu.be/OwhE5v9ungI -
Üzleti érzék, ...az isten húzogassa a f@szára minden predektiv megoldást. -
Igen, igen...van üzleti érték..
..bár legalább visszapatinttanak valamennyit, a legnagyobb retkek a digitális értékesítők. -
Tegnap rácsodálkoztam a hatezres használt fosrimviárra. Hát, most lett teljes ez az egész videójátéknak hazudott szenny története. Történt ugyanis, hogy gondoltam megkérdezem a videójátékponthu-t, hogy mennyiért veszik vissza a náluk vásárolt használt játékokat (talán a platinum vagy melyik, akik garantált 80%-ot adnak, így kvázi tékaként működnek). Nos, hát jelezték, hogy az mindegy, hogy tőlük van-e vagy sem
KETTŐ
EZER
forintért veszik be a használt skyrim VR-t. Amit ők 18-ért árulnak újban, és 6-ban használtan.
Magyarán nem elég, hogy a játék egy roncs szemét, úgy került hozzám, hogy valami tudatlan szerencsétlent megloptak vele gyakorlatilag.
Na messze kerüljétek ezeket a tetveket. Meg ezt a játékot is. -
Ez a PAX meleg húgy... -
Zóanagyvarázsló #86392 Tudod, hogy milyen a kereső. Korábban többször leírtad, hogy az AC2 hibáit szinte mind javították. De nem feltétlen neked szántam, hiszen látom, hogy árnyaltabban fogalmazol már, annak idején futottunk is ennek a szemantikáján pár kört. És olyat legalább nem is szoktál állítani, hogy még ma is jó lenne az a mechanika, ahogy bízom benne, itt mások se. Mindenesetre sokan fogalmaztak már meg hasonló véleményt, talán nem meglepő, hogy amikor rózsaszín ködöt vélek látni körülötte, akkor ezeket figyelembe veszem. Alapvetően eltúlzottnak tartom az 1 és a 2 közötti minőségi ugrás mértékét, noha magam is elismerem, hogy volt, mégpedig jókora. De harcrendszer, a lopakodás és sok minden más is maradt ugyanazokon a gagyi alapokon, csak kicsit csiszolgatták. Persze ezek a sandbox akció-kalandok elvétve szólnak arról, hogy lenne egy "mély" core mechanika bennük.
Hidd el, arra is emlékszem többek között, hogy egyetértettünk abban annak idején, grafikailag nem csak a javára változott a játék, tehát nem arra célzok, hogy valaha is kritikátlan voltál, de tény, hogy nálam negatívabb volt akkor is a játék megítélése, és most is. -
Lesz később -
Kérdezném akik végig tolták már a Nier Automatát, ebben nincs fast travel oda kell szaladni mindenhova? -
"objektíve szinte minden hibát kijavított"
Ezt kérlek fejtsd ki, hogy ki írta/mondta.
Részemről én ennyit írtam: "Na innen kellett javítani és volt is hová és meg is lépték." Ez nyilván teljesen mást jelent, mint amit idéztél. Értem a narratíva jelentését, de úgy érzem te ezt most narratíva jelzője alatt akarod eladni... -
Zóanagyvarázsló #86388 Egy tényt írtam, mely szerint nem értette meg a hozzászólásomat. Tudom, hogy nem direkt csinálja, mindannyian ismerjük a fórumtársunk erényeit és gyengeségeit, de nincs időm mindig túlmagyarázni a mondanivalómat. Ha haragudnék rá, akkor ignorálnám.
Meg lehet ezt fogalmazni sokféleképpen, de a tartalom miatt úgyis vagy "fölényeskedés" lesz belőle, vagy álszent finomkodás.
Megjegyzem, tényleg a fölényeskedés szándéka nélkül, neked sem ment át teljesen. Pontosan tudom, hogy sokan nagyon élvezték az AC2-t, de az "objektíve szinte minden hibát kijavított" narratívával nem értek egyet. Egy sokkal fogyaszthatóbb játékot csináltak belőle, de az AC-s gyermekbetegségek nagy része valójában megmaradt (röviden konkrétumokat is írtam), csak sikerült rajta pofozni, illetve elrejteni. Ezért nem tekintem általában véve világmegváltónak.
Bőven rendben is van az egy játéknál, ha az "illúzió" miatt élvezed jobban (én is így voltam vele), csak 2018-ban már túl erősnek érzem a nosztalgiaszemüveget. Nem kell senkinek sem a személyes emlékei meggyalázásának vennie ezt, éppen az, amit egyáltalán nem vitattam egy másodpercig sem, sőt írásba adtam az elismerését, hogy egyénileg meg lehetett élni megváltásnak. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy a 2. DLC 4 kis térképe mennyie gyönyörű, erre szavak nincsenek, MŰAKOTÁS MIND! Nem, nem technikailag gyönyörű, hanem minden téren!!!! :O
Ezt látni kell! Ha mást nem youtube-on!!!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.08. 14:57:09 -
<3 -
Press Kit:
-
Endinget keresik most sokan. Én nagyon sokat vagyok Redditen/Reseteran, de szerencsére még nem futottam bele spoilerbe. :D -
Én is így gondolom. Hiányzott volna ha Kratos nem belez ki pár istent.
Ez nála olyan....munkahelyi ártalom. -
Na már csak úgy töprengeni sem szabad? :) -
Nem, szerintem ez az a mitológiai kör lesz. De ha ennyire érdekel, nézz be reseterára, ott szerintem végig is játsszák neked, ha megkéred szépen :D -
SPOILER!! :) -
Akár. Bár Kratosnál acélosabb idegzetű macskák rohangálnak az autópályákon, szóval lehet simán kézzel tekeri ki a nyakukat...
De nem? Loki? Thor? Nem hangzana rosszul. Vagy ez egy másik mitológiai kör lesz? -
Fejszével? -
Az infamous-el volt most így, az tegnap előtt pörgött le. Másodszorra jobban élveztem, lényegesen. -
Azon gondolkodtam, hogy a GOW4 északon játszódik, feltételezve akkor Lokit, Odint és Thort fogjuk agyoncsapni? -
Nekem is tervben van egy második kör. Nem tudom, hogy anno csak rossz kedvemben kapott-e el a 4, de a Lost Legacy élvezetesebb volt számomra. -
Viszont tegnap lepörgött 2 év után, másodszor is az uncharted4. Ha ez lehetséges egyáltalán, még intenzívebben éltem át a csodát. Nincsenek elég kifejező szófordulataink erre a játékra. Pontosabban a rám gyakorolt hatásaira.
-
A totális mindfuck az, hogy nincs egyetlen review, ahol megemlítenék a problémát, miközben a játék hibás. Ahol lehúzzák ott is az irányításért, amivel pont a világon semmi baj nincs. -
És az "ez pedig ilyen" és az "amúgy rohadt jól sikerült" milyen relációban vannak egymással?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.08. 08:28:55 -
Pc-n egy darab dll megoldja. Hogy ezt a Bethesda miért hagyta ki jó kérdés... -
Bazeg, annyira tudtam!
-
Biztos vagyok benne, hogy nem fogod végigjátszani... -
TomStorm #86368 Hát ez ilyen pedig.Dobd ki azt kész:) -
Jól sikerült??? EZ????
Legszarabb VR játék, amit valaha láttam
Azt hittem az inpatient-t már semmi fogja alulmúlni, hát a bethesdának csuklóból megy ez.
A VR egyik legfontosabb alapeleme, az immerzió letéteményese a nagyonpontos, az érzékeléshez 100%-ban illesztett 3d audió.
Nos, ez ebből a játékból kompletten kimaradt. Mindegy hol van a beszélő vagy bármilyen hangforrás hozzád képest, ugyanazt hallod. Bénasághegyek másodpercenként.
Ez a hulladék a VR bemocskolása.
Nem, én ezt itt nem hirdetem meg. Tőlem ilyen szart nem fogtok kapni. Máshol viszont azonnal. Egyébként osztom. Én i steljesen kész lettem tőle. Instant DEL.
/mekkora mázli, hogy lemezen vettem, te jó isten...de VR-t máshogy nem is szabad.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.08. 00:50:15