status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Zóanagyvarázsló
    Egy tényt írtam, mely szerint nem értette meg a hozzászólásomat. Tudom, hogy nem direkt csinálja, mindannyian ismerjük a fórumtársunk erényeit és gyengeségeit, de nincs időm mindig túlmagyarázni a mondanivalómat. Ha haragudnék rá, akkor ignorálnám.

Meg lehet ezt fogalmazni sokféleképpen, de a tartalom miatt úgyis vagy "fölényeskedés" lesz belőle, vagy álszent finomkodás.

Megjegyzem, tényleg a fölényeskedés szándéka nélkül, neked sem ment át teljesen. Pontosan tudom, hogy sokan nagyon élvezték az AC2-t, de az "objektíve szinte minden hibát kijavított" narratívával nem értek egyet. Egy sokkal fogyaszthatóbb játékot csináltak belőle, de az AC-s gyermekbetegségek nagy része valójában megmaradt (röviden konkrétumokat is írtam), csak sikerült rajta pofozni, illetve elrejteni. Ezért nem tekintem általában véve világmegváltónak.

Bőven rendben is van az egy játéknál, ha az "illúzió" miatt élvezed jobban (én is így voltam vele), csak 2018-ban már túl erősnek érzem a nosztalgiaszemüveget. Nem kell senkinek sem a személyes emlékei meggyalázásának vennie ezt, éppen az, amit egyáltalán nem vitattam egy másodpercig sem, sőt írásba adtam az elismerését, hogy egyénileg meg lehetett élni megváltásnak.