121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #86447
    :)
  • darkSectorxxx #86446
    Közel meg pláne. 1 pixeles betűket simán. :)
  • SlickAdam
    elöszöris a meleg színü lampa nem feltetlen kekfeny mentes. telefon SE az, csak fél-megoldas. este NULLA kek fenynek kene lenni, különben azt az infot kapja az agyad, hogy nappal van.

ha klasszik regi villanykörte van nalatok, az jo, az tenyleg csekely kekfenyt sugaroz.

de a tv-re csak a szemcsi a megoldas.

en konkretan a kutyaval is ilyen szemcsiben megyek ki este 10-kor, mert belevilagitanak a rohadt autok is pofamba. na milyen egö van azokban is...?
  • partizan182
    Ja, meg a hálóban nincs tévé, az azért sokat segít.
  • partizan182
    Nincs ám nálunk olyan húdesok kék fény, összes lámpa meleg színű, telefon átvált éjszakai meleg üzemmódba nyolckor, tévé D65re állítva.

Hogy sejt szinten rohadok szét az nem újdonság. Nálunk sokkal akutabb probléma a gyerekeket alvásra bírni.
  • SlickAdam
    elfaradni / elaludni nem csak elegseges melatonin mellett tud az ember. tehat az, hogy könnyen el tudsz aludni, nem garantalja, hogy elegendö melatonint termelt a tested. ha normal halando vagy es ilyen LED szarokat nezel, akkor biztos, hogy nem jo a biologiai ritmusod. azaz nem regeneralod magad ejjel tökeletesen. csak ugy erzed. sejt szinten bizonyara gondok vannak, ami majd szepen lassan kibukik egyszer.

siman elkepzelhetö, hogy kekfeny-blokk hatasara meg sokkal jobban erezned magad. egyszerü amugy: venni kell par ezresert egy ilyen egyszerü okullaret (olyat ami a periferiadat is takarja) es hasznalni par hetig (eleinte akar rosszabbul is erezheted magad, amig stabilizalodik a ritmus). amint lemegy a nap, szemcsi fel. voala.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.04.10. 11:48:27
  • partizan182
    Nekem szerencsére nincs gond az alvással, napi 7-7,5 óra fixen megvan, hétvégén több is tán (plusz ott ugye lehet a gyerekekkel délutáni szundizni ami meg csodajó). Azért kösz a tippeket :)
  • SlickAdam
    nagyobb hangsuly van szerintem a termeszetellenes fenyeken. nem kell 8-kor aludni (nyaron meg eleve vilagos van olyankor). eleg ha a lentebb linkelt szemüveg trükköt alkalmazzatok. plusz levezetes nyugis dolgokkal (olvasas)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.04.10. 11:33:50
  • j0nNyKa
    amirol irsz, az a szimpatikus / paraszimpatikus idegrendszer, a megfigyelesed meg total helyes, well done
    annyi hogy lebontva az tortenik, hogy a jatek hatasara bekapcsol a szimpatikus, elkezdesz adrenalint termelni, kb az tortenik a testedben, mintha kergetne a mamut, es igen, nem fogsz tudni aludni tutibiztos
    ha meg lenyugszol a picsaba, pl olvasassal, akkor visszakapcsol a paraszimpatikus, es kb standbyra rak mindent benned, ami nem tulelo funkcio (legzes es hasonlok maradnak, minden mas off)
    (mindezt tovabb lehet gondolni az ilyen 3-4-tobb ora folyamatos jatekra, hogy vajon mennyire fasza a szervezetnek, ha ennyi idon keresztul megallas nelkul adrenalint termel - az az allitas hogy ezt heti 1 alvassal ki lehet pihenni, hat minimum fura)
    az alvas meg szimplan: regeneral - aki az alvasaval szorakozik a jatekok javara, az a teste regeneraciojaval szorakozik, sok szerencset ~50 felett amikor ezek visszautnek
    nem beszelve arrol, hogy mennyire nem ulesre van kitalalva a testunk, de ah, abbahagyom az offolast sorry
  • partizan182
    Nálunk ez sajnos nem pálya, gyerkőcökkel 9-ig fix programok vannak (közös mókázás + vacsi + fürdés + mese), utána házimunka (teregetés ilyesmi), F10-10 előtt ritkán tudok leülni bármit csinálni. Arra azért figyelek hogy éjfélre lehetőleg ágyban legyek.

Meg vannak cuccok (mittomén Bloodborne) amit nem szívesen tolnék a srácok előtt érthető okokból.
  • SlickAdam

itt a lenyeg röviden es tömören. akiben fellangol a geek-én, az olvashat persze tanulmanyokat es egyeb szarokat (en szoktam) is, de eleg lenne, ha ezt igy atültetne az atlag ember a gyakorlatba.

a te menetrended mar jo iranyba halad, de en felcserelnem az "olvasas MAJD film" sorrendet ;)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.04.10. 11:23:01
  • Kongy
    Várj, a Far Cry 2 még kb 10 éves sincs, ha jól emlékszem 2008-as.
  • Ulthanito
    Hát nemtom. Lehet öregszem, de én már jó ideje úgy tolom a játékot, hogy maximum este 8-ig, még hétvégén is!!! Utána szándékosan olvasok még, később filmet nézek. Nem akarom, hogy a feltuningolt agyam, ami nyilván játék közben fokozott üzemmódra kapcsol, úgy menjen aludni.

Amikor bő egy évvel ezelőtt este 10-kor még DaS 3 boss szopatott, és annyira felpörgette az agyam, hogy hajnal háromig álmatlanul forgolódtam, akkor fogadtam meg, hogy este gaming soha többet. Alvás rovására meg pláne nem.

Olyat meg, hogy éjszakába nyúlóan játszottam (itt az éjszak mondjuk max hajnali egy órát jelent), utoljára a Far Cry 2-vel toltam, legalább 15 éve.

Az agynak ritmusra, kiszámítható napi rutinra van szüksége, akkor tud jól működni. Nem véletlen nagyon fontos a mentális betegeknél a napi ritmus (ékes példája a Rain Man c. film), így tudják kordában tartani a betegséget. A rendszertelen alvás, a kevés alvás egyenes út az agyvérzéshez, magas vérnyomáshoz, fekélyhez, rákhoz és hasonlókhoz.

Arról nem beszélve, hogy az alvásnak van egy nagyon fontos tulajdonsága: sem pótoln nem lehet utólag, sem "rápihenni" nem lehet előre valamire.

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.10. 11:15:16
  • partizan182
    +1, alvásra gondoltam én is Darky, az nem úgy működik hogy napokig 3-4 órákat alszom aztán meg 15-öt és így pont nullán vagyunk. Iszonyatosan megterheli a szervezetet, ki fogsz készülni tőle.

A "bármikor leteszem" vs "unaloműzés" 20x évesen, meg alvás rovására tolni a négyszázadik órát ugyanabba a gammába nekem kicsit ijesztő. Csajozz be, az segít a fentieken.
  • SlickAdam
    szemvizsga, faradtsag kipihenese, ...
    ezek semmit nem jelentenek. az a gond, hogy a cirkadián ritmusod szanaszejjel van baszarintva. no de nem csak neked, ugy az embereknek altalaban.
    mert ezek a modern kijelzök, energiatakarekos led lampak, ... (hint: blue light) durvan összezavarjak a testet, raadasul egyre több a bizonyitek, hogy szemet is basszak a cirkadián ritmustol függetlenül (igen, a napfenyben is van kek tartomany, de mellette mas is es ejfelkor mar altalaban el vanik bujva...:)). szal a CRT ---> LED kijelzö lepes kabe csöbörböl vödörbe szitu. vagyis a LED rosszabb... joval.

szal attol, hogy te kialszod magad NEHA, es hogy fiatal vagy meg es nem erzed magad faradtnak, belül mar reg beindult a gebasz.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.04.10. 10:25:42
  • Moby
    Te úgy egészében nem vagy teljesen normális, a korodtól függetlenül
  • Moby
    >A szem vizsga, legkissebb számokat látom mind2 szemmel.

Távolra én is kurvajól látok. De ez csak a sztori egyik fele.
  • darkSectorxxx #86430
    :D

Enyimben?
  • darkSectorxxx #86429
    Mindkettővel eddig jól vagyok. A szem vizsga, legkissebb számokat látom mind2 szemmel. Ha ez elég.
    20+ év terhelés mellett. :)

Fáradságot mindig kipihenem 1 héten mindig van 1 reggel, amikor addig alszom, amíg csak tudok, ez tölt fel egész hétre...

Meghát, mondom, ezek nagyon hullámvölgyek, van amikor hetekig csak lébecolás van játékok terén....

De ezekk tisztában is vagyok, mikre kell odafigyelni, be is tartom ezeket.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.10. 10:11:09
  • Moby
    A te korodban ez viszonylag normális :)
  • darkSectorxxx #86427
    Ha úgy alakul hogy lesz más dolgom, akkor simán hagyom a dolgot, most a játék csak unaloműzés, bármikor leteszem, ha család vagy hasonló dolgok vannak, haverok.

De ha otthon fetrengek, akkor zenét hallgatok és aközbe játszom. A játék hangja nekem nagyon rég volt már bekapcsolva a tv-n.

Bloodborne, Das3, Ni-oH, AC. Mind alatt ment zene, vagy néztem valamit.... :D

Se hang se hud nem kő nekem....
  • SlickAdam
    "A látásra, vagy pedig a nem rendes alvás?"

gondolom mindkettöre, föleg, hogy ezek összefüggenek.
  • Kongy
    Én leszek itt a nagy kakukktojás, kb HETI 2-3 óra játékkal :D Utóbbi időben kb csak az Overwatch-ot játszottam, meg a Shadow of the Colossus-sal ökörködtem néha, de kb ennyi. Pedig se család (mármint általam alapított XD), se barátnő. :D Barátok, bulikák viszont vannak dögivel, és velük megy el sok idő, na meg persze dolgozok is 8 órában, nálam a másnaposság miatti kialvatlanság a jellemző főképp.
  • darkSectorxxx #86424
    Lehet. De kell valami káros szenvedély.
    Amúgy mire célzol? A látásra, vagy pedig a nem rendes alvás?

Mondom ez csak időszakos.
    A 3-4 órát ne úgy képzeld el, hogy egy helyben végig....
  • partizan182
    3-4 órákat, jesszus, tudode hogy ez mennyire káros? Szétbarmolod magad pár lópáncél miatt.

@Ulti: nekem olyan heti 10-12 óra, néha kevesebb, néha több. Mondjuk ennek is a fele közös játékkal telik a gyerkőcökkel (Patapon, Loccoroco nagyon bejött nekik, Lego Jurassic park örök kedvenc, Tearaway szintén, lassan befejezzük a Kingdom Hearts 2-t is)
  • darkSectorxxx #86422
    Pontosan ;)
  • darkSectorxxx #86421
    Hát nézd meg, a Twitch-en ott vannak az adatok. :)
    Volt 1 darab live, ami 11+ órás. :D

Mondtam, csaj elment, sajna. Család megvan, 1 hétig nem játszottam ünnepekkor.
    Én úgy játszom, hogy van pár nap, amikor van időm, nyomom ezerrel, aztán akár 1 hónap kihagyás.

Van kb egy évben 5-6 játék amit zúzok... Minden percem szinte twitch-en megnézhető, mikor mennyit és mivel játszottam, látod nekem erre kell a twitch...archive.

Most is lesz 10 nap a God of War-ig. Most nem lesz gém....

Hidd el össze lehet kaparni azt a 30 órát, ha nem napi 1-2 órát játszol.

Én 2 órá alatt nem is nagyon állok le játszani, mert mire belejönnék már hagyom is abba.
    Családnak mindent megcsinálok, meló megy.
    Ez az idő, ahogy Moby kollega mondta szervezés, az amúgy filmezésre más hobbira szánt időből és az alvásra szánt időből megy le. :)

Pár napig alszom 3-4 órákat, azt ennyi.... :)

De ez csak From és AC ügyben volt most. Más játékok ennyire nem kapnak el. Vagy kaptak mostanában....

Szervezés kérdése. Ha nincs más meló, család, magánügy, akkor a hobbimnak élek. Ez a játék, film, zene. A biciklizés meg majd jóidőben!!!! ;)

• Moby
    Remélem nem lesz annyi, de nem biztatnak semmi jóval :( Egy csomó kering belőle, de azok nem kereskedelmi példányok. Azokra viszont olyan kemény embargó van, hogy nem mernek kockáztatni.
    Lehet Seth osztrák boltját kéne lepróbálni :D
  • darkSectorxxx #86419
  • Moby
    Heti kb 15 óra. Nincs több. De ennek is az az ára, hogy sokszor nem alszom eleget. Más kérdés, hogy ha nem játszanék, akkor sem aludnék többet. Valszeg többet olvasnék, vagy mondjuk filmeznék, amit időtlen idők óta nem tettem, de mással ütném el az időt /más kellene ami lehoz a pörgésről.
  • darkSectorxxx #86417
    Teljesen nincs.....:)

Nem nyugszom, amíg nem adja meg a Heka az össze hiányzó fegyvert. Még 5 kb.

És ez a tetves 1%. Ami cseszi a csőrömet. :D
    Miért csak 99%? Miért? Urban Legend.
  • Ulthanito
    Ezen most elgondolkodtam. Talán két vagy három napja mondtad streamen, hogy még meg se vetted. Most meg 30 órát letoltál vele.

Sokszor elgondolkodom, honnan a fenéből van ennyi időtök játszani, de tényleg? Szerintem másfél hónapja semmi mással nem játszom, csak az ACO-val, és most tartok 54 óránál. Na jó, ez nem igaz, mert kb. 8 órát beletettem Batmanbe.

Másfél hónap alatt játszottam 54 órát, te két nap alatt, 30-at. Hogy a francba? Ti nem dolgoztok? Nincs csajotok, feleségetek, gyerek, stb?

Egyéb hobbik?

Én magamról azt gondolom, hogy sokat játszom, ami annyit tesz, hogy mondjuk három hétköznap játszom napi két órát, és hétvégén nagyjából játszom összesen 5-6 órát. Ez mondjuk heti 10-12 óra játék, amiről már azt gondolom, hogy szerves része az életemnek...

Akkor ti mit mondtok?
  • n000rbi
    Halleluja! Akkor végre vége az ACO-nek? :) Egyébként abból amennyit írtál róla és nyomtad twitchen, én minimum 1000+ órát tippeltem.
  • Ulthanito
    Ne haragudj, de beteg vagy.
  • darkSectorxxx #86413
  • darkSectorxxx #86412
    Én is készen állok....
  • TDC Geronimo
    10 nap
  • darkSectorxxx #86410
    ACO

Kereken 30 óra volt a 2. DLC (ha valakit érdekel a hossza) , úgy hogy siettem, OP voltam, és minden szart kitakarítottam a pályákon!
  • partizan182
    Nem lehetetlen egyébként hogy később kapsz egy új hajót ami testhezállóbb ehhez az eventhez (nem kell se weapon se shield). VR-ban próbáltad esetleg? Én tegnap csapattam egy 8-as Tournamentet, istenfasza volt + így jóval könnyebb jó köröket menni mert érzed a pálya íveit magad körül. Érdekes hogy összeengedik a VR és a tévés népséget multiban, szvsz a VR-osok kurva nagy előnnyel indulnak.
  • arty
    köszi!!

tehát nem lehetetlen, nem kell ide "visszajönni" a megnyerés után a jutalomból kapott "csodahajóval" :))
    nem boostolok, igazából a lehetőségről se tudtam eddig - kipróbálom!
    azt a balos ágat még megnézem, lehet jobb mint ez a "rövidítés"

1 booster tényleg kimaradt, de még ha meg is lett volna, akkor se jön össze a hatodik hely se :(
    mivel ps3on a hd/furyt nyomtam, gondoltam akkor inkább az újdonság erejével ható szegmensel kezdenék.... ezekszerint belenyúltam :D