status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthanito
    Hát nemtom. Lehet öregszem, de én már jó ideje úgy tolom a játékot, hogy maximum este 8-ig, még hétvégén is!!! Utána szándékosan olvasok még, később filmet nézek. Nem akarom, hogy a feltuningolt agyam, ami nyilván játék közben fokozott üzemmódra kapcsol, úgy menjen aludni.

Amikor bő egy évvel ezelőtt este 10-kor még DaS 3 boss szopatott, és annyira felpörgette az agyam, hogy hajnal háromig álmatlanul forgolódtam, akkor fogadtam meg, hogy este gaming soha többet. Alvás rovására meg pláne nem.

Olyat meg, hogy éjszakába nyúlóan játszottam (itt az éjszak mondjuk max hajnali egy órát jelent), utoljára a Far Cry 2-vel toltam, legalább 15 éve.

Az agynak ritmusra, kiszámítható napi rutinra van szüksége, akkor tud jól működni. Nem véletlen nagyon fontos a mentális betegeknél a napi ritmus (ékes példája a Rain Man c. film), így tudják kordában tartani a betegséget. A rendszertelen alvás, a kevés alvás egyenes út az agyvérzéshez, magas vérnyomáshoz, fekélyhez, rákhoz és hasonlókhoz.

Arról nem beszélve, hogy az alvásnak van egy nagyon fontos tulajdonsága: sem pótoln nem lehet utólag, sem "rápihenni" nem lehet előre valamire.

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.10. 11:15:16