121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Elmondom miért. Mert nagy valószínűség szerint eleinte csak olyan megjegyzések lesznek, hogy anyám, leélvezem a bokám, ahogy ez kinéz, meg húúú, ez GOTY és társai, később meg jönnek a plot spoilerek, és olyan információk, amivel azok szórakozását rontják el, akik majd csak később szeretnének játszani vele.
És az az érv számomra egyáltalán nem legitim, hogy ha nem akarod, hogy elszpojlerezzük, akkor vedd meg most a játékot! WTF? -
Szerintem tökre jogos a kérés, de a gyakorlat azt mutatja, hogy sokszor nem csak a játékról írnak, és ahhoz már egy idő után biztos lusta lesz mindenki, hogy a felét oda írja, a felét ide.
Én mindenesetre oda fogom írni a gowos dolgokat. Felveszem a kedvencekbe. -
nezd a masodik mondatodat ki sem facsarni, es siman ertelmezhetjuk ugy is, hogy "Miért fáj az bárkinek, hogy egy dedikált helyen, csak olyanok közt, akit az érdekel, szabadon beszélhessen egy játékról?" = miert faj neked hogy a ps4 topicban az aktualisan megjeleno sztar jatek
(GoW) a tema? en veled ertek egyet, de ha objektiv akarok lenni, tokre ertheto a masik oldal is -
Én ezt tényleg nem értem. Miért fáj az bárkinek, hogy egy dedikált helyen, csak olyanok közt, akit az érdekel, szabadon beszélhessen egy játékról? Nem arra kérek bárkit, hogy menjen el egy másik fórumra, ahol egy mésik nickkel, más jelszóval beszlégessen a játékról, s ha a PS4-ről akar, jöjjön ide vissza! Nem macerás megoldást javasoltam, hanem azt, hogy ugyanitt, ugyanazon a nickkel, ugyanakkor ne a PS4 topikra, hanem a Gowra kattintson, és ott önfeledten szórakozhat!
Ez tényleg olyan nagy kérés? Ezt telibeszarni szerintem felveti az intelligencia kérdését, meg sok mást is. Nekem lenne egy kedvenc játékom, és többen jeleznék itt, hogy ne itt beszéljem ki, mert zavarja őket, tuti megtenném. -
És? Vannak dolgaim! Tagadtam én ezt?
-
viszont megjott az ugyeletes megmondoember a havi "mondjunk ellent jonnynak mert jol all a hiszti" kampanyaval, ugyhogy nincs mit tenni, marad a gow ebben a topicban, te meg csukd be a szemed, vagy ilyesmi
most en mondanam hogy majd utolag mindig spoilerbe rakom ahol elmarad, de egyreszt nem vagyok itt olyan sokat, masreszt akkor meg az lenne a baj hogy belenyulok
azt tudom javasolni hogy normalis hangvitelben (ahogy eddig is) kerd meg ujra es ujra az ittlevoket, hogy ne spoilerezzenek a gowrol, viszont egy ido utan tenyleg az van, hogy "elavul" a dolog - ha erdekel annyira a jatek, hogy zavar a spoiler, akkor vedd meg hamarabb
igen kandurex te vagy a hisztis, jol latod -
Az ilyen sutyerákok miatt tart itt ez az ország, ahol tart. Csak az a fontos, hogy neki mi a jó, hogy másnak mi, az pont le van szarva.
Figyelj, nem arról beszélgetünk, hogy egy abroncsfórumon ne írhass a Goodyear-ről, hanem arról, hogy ha részleteiben szeretné kivesézni a karburátorok problémáját, akkor ne az Autó témába írj, hanem a Karburátor topikba. Nem kell szerintem túl sok sütnivaló ahhoz, hogy ezt valaki megértse. Pláne úgy, hogy tudod, hogy több fórumtársad is zavarja, ha megteszed, és ennek hangot is ad. Sőt, megkér arra, hogy ne tedd, és ajánl helyette egy konstruktív megoldást.
Senkinek no offense, de a prohardveren ilyenért úgy kibaszarintanak a PS4 topikból, mint a szél. És szerintem helyesen.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.11. 09:24:33 -
Pontosan -
Azzal semmi. de te is tudod, hogy két napig lesz spoiler tag, utána meg elkezd elmaradozni majd...
De miért olyan kurva nehéz egy másik topikra klattyolni, ott legalább nem kell spoilertagozni? Miért a nem dohányzónak kell magyaráznia, hogy miért nem jó neki a dohányfüst?
Szerintem nem olyan nagy kérés ez egy tematikus fórumon, ahol a Bloodborne, az Uncharted, a Nioh és az össze többi lényeges játék külön topikban csücsül? -
SlickAdam #86518 az, hogy nem fog mindenki szpojler tagben irni.
mert az ugy nezne ki, hogy
GoW
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valami
na ez kurva nagy melo. -
semmi csak megy a hiszti szokásosan. -
Mi a gond azzal, ha spoiler tagben ír bárki a tapasztalatairól? -
egyetértek.hülyeség. -
Nehogy már ne írjunk playstation topikba, playstation játékról, azért mert valaki majd később akar játszani.
Nem érdekel. -
Oks. Részemről nincs gond, csak mondom, az is lehet alternatíva, az direkt erre van a spoiler tag. :)
Nekem tök jó a külön topik is, a spoiler előtag mindenképpen kell majd. -
forum struktura szempontbol logikus, azt meg ti tudjatok mi errefele a szokas -
Pedig itt szeretünk róla beszélgetni....azzal is pörög a topik...
Meg úgyis spoiler tagba rakunk mindent. Az meg ne zavarjon, ha leírjuk, hogy fasza. -
Nem. Menjen külön topikba.
Az összes PS4-exklunak volt külön topikja, ez miért lenne kivétel? Legalább te ne legyél fasz...
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.11. 08:38:19 -
Vagy mindent spoiler tag mögé, ott nem látszik. :) -
Igen, 12-en. -
Tényleg jól néz ki, de engem anno sem fogott meg a játék, pedig kétszer is letoltam. De valahogy nem tudtam igazán megszeretni. -
Urak! Szeretném kérni, hogy amint megjelenik a GoW, nyissatok neki a egy külön topikot és ott magömöljetek róla. Mivel én nem tervezem egyből megvenni a játékot, nem szeretném úton-útfélen itt azt olvasgatni, hogy ez milyen, az milyen stb.
Bízom benne, hogy a kérésem moderátor általi támogatottságot is kap.
Megtettem nektek.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.11. 08:04:53 -
Rendes csaj, normális, ismerem, meg beszéltem vele, szóval nem random gondoltam belinkelni. Amúgy vannak sokan ez tény. :) -
Holnap jár le az embargó? -
aham...n+1 érdektelen luvnya, ezrével nézhetsz akik érdekesebb dolgokra használják a szájukat...
-
Irigyellek :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.11. 07:28:03 -
Igen, tesztelésre kaptam.
TBTPumpa:
Nem spoilerezek, nem vagyok köcsög. :) -
Most néztem Xen kapott az első red dead 4k támogatást. Nagyon jól néz ki a játék még ennyi év után is.
-
Szerintem nem rossz game, sőt! :) Egy diétásabb űr-Bioshock, azért vannak benne egész jó részek/ötletek.
És jó hosszú is, asszem valami 20-25 órát beleraktam - de ha van más "jobb" játékod a backlogon, akkor skippeld... :D -
partizan182 #86498 Megkövetem magam alvás témában, berántott a VR, mikor kitekintettem már fél 1 volt. A bűnös az Invisible Hours, kurvajó sztori, kurvajó karakterek, folyamatos meglepetések, imádom. Egy hibája hogy iszonyatosan látszik ez a temporal reprojection mikor sétálnak a szereplők. Első 3 chaptert kimaxoltam (5 van összesen), olyan 6-7 óra lesz a vége így tippre. Akit picit is megmozgat az Agatha Christie féle miliő, Tesla körüli mitológia, vagy csak szereti az új élményeket ne habozzon. Lehetne ebből stílus, adnék még pár ilyet az n+1 shooting gallery meg horrorszar helyett. -
Nem mai darab, de belenéztem ebbe a PREY-be. Az első fél óta után előrebicsaklott a fejem. Ez valami olyan szinten dögunalom, hogy azt elmondani nem lehet. Lesz ez kicsit később jobb is, vagy így dobjam, ahogy van? (nem sok jót nézek ki belőle). -
Azért? :) -
Te már játszod? :O -
omg spoiler! 
-
Jólvan, akkor csak sikerült szerezned 
Az nagyon durva lett volna, ha pont neked nem küldenek... -
+1 -
Totál hypementes kíváncsisággal várom. -
Ne dühöngj, a második úgyis Te leszel az osztrák street date-szegő bolttal :) -
-
GOW? :D 2 óra játék után 10/10 eddig nekem.