121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Frissített az ACO
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Bocs, nem volt szándékomban rosszat csinálni...:) -

Kár, hogy ez a kiváló játék már sohasem jelenik meg ps4-re.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.11. 22:25:53 -
Sámánok megint alkottak. Inkább hagyták volna úgy a PSes verziót már. Ezért kár volt ennyit várni :D
-
Ki, mit vàlaszt?
Én elsőre a challenge -el megelégszek. Kicsit tartok a GOW nehézségtől, na nem a kihívástól, hanem hogy nagyon megváltoztatja a játékmenetet. -
Review copyt tolsz amúgy? Gondolom, fene a pofádat :D -
Pakolja a fát a tűzre ott is...
-
Láttam :D -
Ne rángass bele. -
Yup, ott vagyok én is. :D -
Sulla75 #86597 NHL ügyben tud valaki segíteni? -
Megoldom a szabadidőmet nyugi. :) -
Mondod te.
Senkit nem oktatok ki, elmondom a véleményem mennyire érdekel, mint ahogy te nekem most. Dettó ugyan az. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.11. 18:32:01 -
Ja most megjelent Cory is a topikba :D -
SlickAdam #86593 92, mert hivatalosan is le lett csapva 300 ojrora -
Nem nagyon tudnám megmondani mi az az idei cím, amiért egyáltalán érdemes, de már 79 forint az alzánál a ZVR2 , kamerával :O
/bocs, most látom ez bontott, de az új is 92, szal az is teljesen okés árban van
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.11. 18:22:53 -
Játsszál inkább. Foglald el magad. Holnap teli lesz fosva a net reviewkkal, meg értékelésekkel. Lesz bőven mit írni a gow topikba :) -
Nem, nem írhatsz bármiről. Édes az is, ahogy kioktatod azokat, akik nem aktívak, meg nem írnak, de a helyzet az, hogy nem vagy te itt senkisem. Semmiféle különleges jogok nem illetnek meg azokkal szemben, akik a büdös életben nem írnak ide, sőt, nem is járnak ide, vagy csak ritkán. Ugyanazok a szabályok vonatkoznak mindenkire. Egy ideig eltűri a közösség a hülyeségedet, meg az enyémeket is, de amikor megunják akkor vége. Miután ma megegyeztünk abban, hogy nem megy itt a GoW téma, nem, nem írhatsz bármiről. Tetszik vagy sem, kénytelen leszel elfogadni. Vagy hogy téged idézzelek "akinek ez teher az kocc". -
Mire gondolsz, linkeld a spam-elést pls. :)
Írhatnék én bármiről, csak tekintettel leszek a másikra. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.11. 18:06:41 -
Kicsinyes elégtétel szétspammelni a topikot csak azért, mert nem írhatsz ide gowról!
-
Nem, csak mondom, hogy ha egy topikba nem járnak, én meg kommentelek napi 2x vagy 3x, aztán 1 hét múlva valóban úgy látszik hogy teleszarás, mert más nem kommentel, mert nem érdekli, vagy csak elolvassa az infókat, képeket néz. Nem minden komment egy kérdés, amire kell válaszolni. ;) -
SlickAdam #86586 darkó markónál
BE
TELT
A
PO
HÁR
!!!
E
-
Amúgy ezt akartam írni még, hogy az ACO TOPIK FULL EZ A SZITU.
Kurvára senkit jóformán nem érdekelt a topik, a játék.
Van kb 3-4 ember, meg én, az nem teleszarás, az azért tűnik soknak mert senki szinte egy sor véleményt nem adott hozzá, amiről én nem tehetek.
Ez egy fórum, én fórumozok. Témába vágó, nem off. Ezek után akit nem érdekel a fórumozás mehet a faszra.
Ha valaki azért olvassa havi 1x sg-t hogy akit aktívan érdekel, rávigye arra, hogy ő is havi 1x nézzen fel, akkor azt telibe szarom.
Ez erre van, az sg erre van. :) (ezt nem rád írom, hanem általánosságban)
Én se megyek okoskodni egy disco-ba havi 1x hogy miért hangos a zene, miért ugrálnak rá, és miért isznak. És inkább üljenek le egy székre és nézzenek tv-t. Érted, akinek teher fórumozni az kocc. (ezt se rád mondom, hanem aki magára veszi) -
Hát ettől jobban nem tudom elmondani. :)
Mindegy. Csináljuk. :) -
204. oldalnál tartanak ( :D ), de elvileg többé-kevésbé figyelnek a spoilerekre. Van külön spoiler topik is ott GOW-hoz.
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2018.04.11. 14:49:29 -
Na és most jött el az, hogy már én se olvasom az eras preview topikot, mert ha onnan ellőnek valamit, na AZ már tényleg spoiler. -
Azért volt gyanús a neved! :-D

Szerintem full korrekt, itt is szétszórhatnád a "vírusod". :)
-
God of War trófea listát kérte kollega tőlem, arra írtam ezt. :) -
Nekem van a zsebemben egy nyelvtanári képesítés, igaz angol, de ez egyúttal annyit tesz, hogy szemantikáról és szintaktikáról egy átlagembernél lényegesen többet tudok, de vesszek meg Darky, ha tudom követni a mondanivalódat.
Amikor olvasom a hosszú monológodat, akkor olyan érzés van a koponyámban, mint amikor a morzsakövet valaki grzssss-grzzzssss szépen bontja le módszeresen.

Neked is strukturálni kéne a mondókád, mint ezt a topikot.
-
Elhiheti mindenki, hogy nekem aztan a legkisebb probléma az ha nem lenne infó, youtube-on bármilyen játékról meg tudom nézni, ha meg akarom venni, hogy mit kapok a pénzemért. Eddig is aszerint döntöttem. Szóval én aztán télleg nem sértődök meg ezeken. Se a lópáncélon, ami egy kibaszott ló, sem máson. :D -
De nincs is ezzel probléma, csak azt kell érteni, hogy ami ezelőtt történt, az sg-n egy évekkel ezelőtti szokás volt.
Most még érzékenyebb emberek vannak. Meg lehet mindent oldani, de aki leírta hogy a GoWban lehet mondjuk 30 órás lesz, vagy 4 nehézségi fokozat, az nem rossz ember és a prohardver sem áll magasabb szinten. Itt más szokások voltak, amiket elfogadtak. Én legalább is nem emlékszem ilyenre régebben. Lehet változtatni, csak értsük meg a múltat, azokat, akik tudni szeretnék ha valami jön, mi jön, milyen játék, stílis, grafika, minőség, hossz. Stb.
Attól hogy lesz 30 játékhoz topik az embereknek kell a frias hír, az infó egy bizonyos szinten.
Nehogy most azt hozzuk ebből ki, hogy a Prohardever..... :)
Pont ezt mondom, a prohardver mint példa azt sugallja most, hpgy ott milyen aranyos emberek vannak, mert 300 link mögé tesznek mindent, a tényleges topikba meg a kommentek azok amik linkelnek más helyekre. :)
Itt évekig aki bejött tudta, hogy ez egy konzolos gémer topik, ahol lesznek hírek, hiszen ezért csinálták, az hogy a 5 évente megjelenő hardver adatait itt 10 kommentbe kibeszéljék, arra felesleges.
De zárszóként én támogatom a külön topikokat. De akkor minden játéknak, mert akkor úgy korrekt!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.11. 14:04:28 -
Ja ok, ha te mondod :D -
De.
Gt nem egyenlő a GoW-al.
Vagyis meg kell beszélni.
Vagy most GT és GOW után megvárjuk a Detroit híreket és 2 héttel később visszamenőleg egymásnak estek, hogy hát szóltam tavaly a GT meg a GOW miatt, Detroit-ról fasznak spoilereztek. :)
Érted mit mondok nem?
Nem a topik nyitásra írtam hogy objektíven kell nézni, hanem a visszamenőleges véleményekre.
Banner alá ki kell tenni a szabályokat.
Nem mindenki olvassa a topikot 0-24, vagy ha irsz Kandurexnek mondjuk azt átlépem mert nem nekem van címezve. :)
INNENTŐL FOGVA MINDEN JÁTÉKRÓL A SAJÁT TOPIKJÁBAN.
És hidd el ezt mindenki tolerálta volna. Ha mást nem egy nem kommentelek hozzáállással. :) -
Utolsó gondolatom a spoiler témához. Prohardver PS4 topik, legutolsó üzenet, most kopiztam ki. Nem a GoWról van szó asszem.
Átdobom inkább PM-ben, itt nem akarom elrontani senki örömét, hogy maga fedezze fel a játékot. :) Hír lesz majd belőle a főoldalon, de ott jelzem majd SPOILER taggel a dolgot. (Nem mindenki olvassa Gamepodot itt, szóval lesz akit nem érint, azért nem linkelem ide) :R
Azt gondolom, hogy ez a korrekt hozzáállás. Meg azt is, hogy ez nem felület, hanem emberfüggő illetve értékrendszeré. -
SlickAdam #86573 igen, erröl beszeltem. spoiler insensitivity... -
Milyen infókat keresek? Olvasom a preview topikot ahol SEMMI sincs csak az elmebeteg erasok hype gifjei meg tákolmányai. SEMMIT nem spoilereztem el magamnak és nem is fogok. -
SlickAdam #86571 no, ezert keresed az infokat extra intenziven...? 
sok gameplay szpojler is szpojler, amiket SZINTEN NEM MUTATTAK. a hub ugye...
preview fröcsögesek != SMS public infok -
Szopásos. Szerintem meg full érthető. -
Tudtam hogy félreérted.
Na röviden.
Én nekem jó a külön topik.
Én csak azt mondtam amit Jonnyka, hogy akikre most mindenki haragszik, azok nem feledékenyek, meg rosszindúlatúak, csak eddig nem volt lezsírozva ez a dolog.
Én írtam 3x legalább, hogy nekem tökéletes a külön topik.
Ez a lényeg, ha valakinek van probléma, meg kell beszélni, egymásra tekintettel kell lenni. Én is megértettem mikor nekem mondtak valamit, azóta mindent spoilerbe teszek. Mondjuk előtte is nagyrészt.
Én azt is elfogadom ha csak hardver téma lenne.
Nekem mindegy. Csak annyi, hogy az ok, nem az, hogy majd úgy is valaki spoilerezik. Hanem az oka az, hogy ti akik nem szeretnétek játékokról infókat, legyen külön minden játék.
Ez érthető dolog. Nincs ezzel semmi gond. Csak azt kell tudni, hofy eddig hosszú évekig ez a topik így működött ahogy most. És mindig meg kell beszélni, megegyezni.
Nem szabad egymásnak esni azonnal, hogy miért bunkó valaki mert leírja, hogy 30 órás a játék, vagy nem lehet benne ugrani.
Sok ember szeretne tudni bizonyos dolgokat vásárlás előtt, hogy mit fogsz kapni a pénzedért.
Ha zsákbamacskát vásárol valaki az se nagy gond, csak nekem is mondják, látatlanba minek rendelek elő jatékot.
Ha tudni akarod mit kapsz a pénzedért, akkor a másoknak gyengén spoileres adatokat tudni kell.
Ez lehet egy külön topik is persze.
Szóval az ötleted jó. Csak amik elhangzottak dolgok azokban nem értek egyet a témában.
Szóval mehet a GoW topik részemről is, ez a lényeg, csak ezt elkerülhettük volna sokkal korábban is :)
-
VALÓS spoilerekről
"I agree with him and his example with NieR Automata is entirely accurate. Without saying anything...Be very careful and avoid threads that are even showing hints of this game.
Don’t do it to yourself. This is the first game in years, possibly ever, where I went in completely blind. I knew nothing and that’s thanks to Sony frankly, since they’ve kept shut about this game, rightfully so.
I’ve never had to tell individuals to not even watch a review and be forced to listen due to the severity of spoilers...so he’s right on the money.
Only real example I can give you is a Kojima or Naughty Dog game. Take it seriously and avoid anything...for your own sake."
Ezért nem mutat SSM szinte semmit a játékból.