status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #86569
    Tudtam hogy félreérted.

Na röviden.
    Én nekem jó a külön topik.
    Én csak azt mondtam amit Jonnyka, hogy akikre most mindenki haragszik, azok nem feledékenyek, meg rosszindúlatúak, csak eddig nem volt lezsírozva ez a dolog.

Én írtam 3x legalább, hogy nekem tökéletes a külön topik.
    Ez a lényeg, ha valakinek van probléma, meg kell beszélni, egymásra tekintettel kell lenni. Én is megértettem mikor nekem mondtak valamit, azóta mindent spoilerbe teszek. Mondjuk előtte is nagyrészt.

Én azt is elfogadom ha csak hardver téma lenne.
    Nekem mindegy. Csak annyi, hogy az ok, nem az, hogy majd úgy is valaki spoilerezik. Hanem az oka az, hogy ti akik nem szeretnétek játékokról infókat, legyen külön minden játék.

Ez érthető dolog. Nincs ezzel semmi gond. Csak azt kell tudni, hofy eddig hosszú évekig ez a topik így működött ahogy most. És mindig meg kell beszélni, megegyezni.
    Nem szabad egymásnak esni azonnal, hogy miért bunkó valaki mert leírja, hogy 30 órás a játék, vagy nem lehet benne ugrani.

Sok ember szeretne tudni bizonyos dolgokat vásárlás előtt, hogy mit fogsz kapni a pénzedért.
    Ha zsákbamacskát vásárol valaki az se nagy gond, csak nekem is mondják, látatlanba minek rendelek elő jatékot.
    Ha tudni akarod mit kapsz a pénzedért, akkor a másoknak gyengén spoileres adatokat tudni kell.
    Ez lehet egy külön topik is persze.

Szóval az ötleted jó. Csak amik elhangzottak dolgok azokban nem értek egyet a témában.
    Szóval mehet a GoW topik részemről is, ez a lényeg, csak ezt elkerülhettük volna sokkal korábban is :)