121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • j0nNyKa
    oke, megvolt, leirtal mindent, mindenkinek nagyon atment amit mondani akartal, megkaptad a figyelmedet is, adjuk vissza a szot a nagykozonsegnek, oke? tudod azoknak a csavoknak akik nem ingerlik a tobbit
    erdemes lezarnod a temat. megkertek mar erre ketten (lehet tobben is, epphogy beleolvastam), most en vagyok a harmadik, itt erosen javasolt megallni
  • Kojiro
    Nyertél!

Ez itt egy fórum, leírtam a véleményemet, korrekt voltam és nem voltam bunkó.
    Aztán elkezdtek támadni, hogy levegőbe beszélek, a sok "sokan"-nal.
    Most erre megírtam a tényeket. Mi a gond? Én vagyok a fasz? Ha betámadnak, személyeskednek és a megvédem magam a tényekkel?

Legalább amit mondok, van információ tartalma, nem csak azért járok ide, hogy egymás faszát szopjuk.

Majd írd meg lécci, hova utaljam az 1000-est.
  • j0nNyKa
    nem fogja elengedni, van ra egy ezresem
    forintban!
  • Ulthanito
    Jó, rendben. Lépjünk tovább.
  • Kojiro
    Sztem ez lényegtelen. Az, hogy hányan warezolják a játékot meg játszanak a haverukhoz átmenve. Ez egy PS4 fórum, PS4 trophykból kiindulva:

Aki valaha elinditotta a Nioht a gépén, azok közül:
    - 30%-uk elérte a lvl 100-at
    - 7%-uk csinálta meg az összes küldit.
  • Moby
    Komolyan, szívesen megmutatnám ezt a gépet ebben az állapotban a sonynak, hogy mennyire közel jártak a tökéletes megoldáshoz, ámde mekkorát pereceltek egy banánhéjon. Aki hallott már prót mondjuk HZD alatt, az nem hinné el, hogy a kép ebből a gépből jön. Agyfasz.
  • Kandurex
    Serious Sam + Mad Max

Skip elsőre, aztán meglátjuk megjelenés után.
  • mucsácsó
    eeeeeehhh :\ hát nem éppen vált előnyére... utolérte ezt is az Ubisoft-kór
  • darkSectorxxx #87449
    eléggé
  • Moby
    Aucs...
  • Moby
    Igen, a leírtak vertikálra vannak interpretálva : DD
  • n000rbi
    Ja jóvan, csodálkoztam is, hogy hogy a picsában süllyesztetted be olyan szépen őket, amikor hely sincs nagyon :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Hátul 92-es venti" Na várjál, mos nem az volt a cél, hogy alulról hűtve legyenek a ramok? Vagy akkor a hátul az neked az alja, mert áll a gép? Vagy mi van?
  • Moby
    Jaja, nagyon fasza ragasztóim vannak!
    Mondjuk biztos-ami-biztos felfúrtam a falra is egy falikonzollal a tévét, de ez a ragasztós sztori sokkal jobban hangzik :D
  • Moby
    Ezeket semmi, ezek csak porszűrők :D
    Zanzásított kivitel:

-A tetejin meg van nyitva a gyári venti felett egy ventiméretű LUKkal. Betakarva porszűrővel.
    -Hátul egy 92-es, 1000-en pörgő silent ventivel, egylőre fixen, ha hosszú távon kevésnek bizonyul, kap egy gyorsabbat és bekötöm PWM-re
    -Belül először átvágtam a venti alatt a takarólapot, hogy a VRAMok közös hűtője hűthető legyen a ventivel, aztán rájöttem, hogy átvágni sem kell: ki kell szedni az egész takarólapot a jópicsába, így minden közvetlenül a kieghűtés oltalma alár kerül
    -Conductonaut, stb, de ezt az részt már ismered.
    Az egész cucc dustproof, és megkockáztatom, hogy epercben ez a világ egyik leghalkabb prója, amiben nagyrészt gyári a hűtés.
    Kb ennyi röviden.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.15. 18:41:10
  • darkSectorxxx #87443
    :D
  • Tikal #87442
    gondolom onnan süt a nap...
  • darkSectorxxx #87441
    Az kemény ahogy a tv-t ráragasztotta a konzolra! :D
  • n000rbi
    Fasza, de mi hajCSa őket?
  • darkSectorxxx #87439
    A keményen néz ki. :D
  • Moby
    Biztos, hogy elég erős az akaratod? :D
  • n000rbi
    Látszik, hogy nem ismersz igazán
  • Moby
    Ó ezen ne aggódj! Ez már az a szint, ahova normális, épeszű ember nem merészkedik le, csak az ilyen elborult idióták, mint én
  • Moby
    Ja, látványos mindenesetre.
  • n000rbi
    Ne már, nem akarom jobban szétkapni, mint eddig :D
  • LBandi77
    Ng.meg talán ng+eleje táncolós utánna is biztosan lehet de akkor már nagyon kell ismerni az ellent.
  • szebag79
    Ez most csak multis agymenés vagy single is lesz benne?
  • mucsácsó
    azért ez egy fokkal jobb így már, mint a tegnapi élőszereplős fostrailer, de így is kicsit ilyen B-kategóriás cuccnak fest... :(
    szarráLSD-zett Mad Max :D aztán lehet fun lesz, de én már most előre rettegek az open-worldtől...
  • Rage47
    jó lesz ez
  • Seth
    A tegnapi után nem számítottam semmi jóra, de ez szerintem rendben van. Olyan Mad Max+Doom zabigyerek :)
  • j0nNyKa

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.05.15. 16:27:35
  • Moby
    Figyi szerintem zárjuk ezt le, mer én erről a szarocskáról ennyit nem kívántam irni: azért hagytam abba mert nehéz. Csak kevesen tudják végigjátszani, pedig mindenki imádja, én is, csak kevés vagyok hozzá.
    Lépjünk.
  • Akra
    RAGE 2 Gameplay trailer
  • Ulthanito
    Mennyit adtak el belőle? Mennyit adtak el a másodlagos piacon? Mennyien játszanak vele? Mennyi ember vitte végig?

Ezekre tudod a választ?
  • Kojiro
    Az előző kommentben válasz: Ott van minden info a trophylistben, amit tudni akarsz. Nem valami messzemenő következtetés az, ha egy trophy 0,4% rarity, akkor tudod, hogy hányan adták fel annál a pontnál. És, ha egy olyan trophyt nézel meg, ami a játék végigvitele szempotjából megkerülhetetlen, akkor már tudod is, hova járnak szopni az emberek
  • Moby
    A fiam legokat tol főleg. Olyan trofirarityk vannak, hogy 0.4% és az nem a platina :D
  • partizan182
    Hát pedig szartse csinálok, négyzet-négyzet-iksz -ben kimerül a kombat az esetek 90%-ában. Unlockoltam ilyen varázslatot ami lelassítja az ellenfelet, hát ez mekkora OP, remélem sose találkozom olyannak aki védett ellene :)

Csak hogy érzékeltessem mekkora csíra vagyok a harcban egyébként: van az első területen egy szamuráj csóka sub-mission, lvl 26 asszem, sima 1-2-1 harc. Közöm se volt hozzá, 10%-ot nem tudtam levinni az életéből, kinyírt AZONNAL vagy 15x. Lv 41 voltam. 55-ösként most visszamentem és kizárólag a lassítós varázslattal tudtam egyáltalán megsebezni. Végül kifeküdt, de nem egyszerűen és kizárólag azért mert szétbuffoltam magam / debuffoltam őkelmét. 2x akkora szinten mint ami a küldinél meg volt adva.
  • Ulthanito
    Ennyi információ alapján azért nem kéne messzemenő következtetéseket levonnod a játékról.
  • Moby
    Jut eszembe elkészült a végleges hűtésmod. Lesznek képek meg műszeres mérés a sokkoló végeredményről :)
  • Kojiro
    Hát sokan vannak PS4-es ismerőseim pl. friendlisten vagy IRL. Amikor megvettem a Nioht, meg is néztem, melyik haverom tolja, kikkel tudnék játszani. Na, itt vettem észre azt a tendenciát, hogy az emberek 90%-ának van 3 bronze trophyja, a maradék 10%-nak meg platina vagy már majdnem az.
    A többi infómat internetes fórumokról szerzem, ott se nagyon eltérő a tendencia.

Hozzáteszem, pár hete vettem a gamet.
  • Ulthanito
    Darky mégis végigtáncolta ezt is. Állítólag. :-D