121482

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthanito
    Valami azt súgta nekem, hogy így lesz. Kár érte, nagyon bosszantó, amikor van egy jó kor/környezet, adott esetben téma, és egy ilyen bénázás lesz belőle.

Akkor csak jóóóóóóó mélyen leárazva nézem majd meg.
  • Kandurex
    Nincs szakállas gyerek szamuráj karddal?
  • Ulthanito

Engedd el...
  • Ulthanito
    Akkor gyorsan tedd meg még azzal, ami benned van, mert kezd unalmas lenni...
  • darkSectorxxx #88571
    Nekemelég :D

• Evoluti0N
    Faszányos. CoC Dark Corners of the Earth fílingje van a trailernek.
  • darkSectorxxx #88569
    YEEEEEEEEEEAH suttyomba csak kijött!
  • Tikal #88568
  • Moby
    Nincs japókontent hate. Imádjuk őket. Muszáj. Ugyanis okádásig lesz tolva a következő néhány évben :D

Csak kiadom magamból ami belémszorult, hátha így lesz esélyem játszani is valamivel a közeljövpben.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.13. 22:40:10
  • Tikal #88566
    Amúgy mi ez a nagy japo kontent hate, nem tudtam felvenni a fonalat :D Én pl nem is tudom mikor játszottam utoljára szamurájos játékkal, szóval tőlem jöhet egyszerre három is. Nioh nem az esetem, GoTs jöhet viszont.
  • Tikal #88565
    Ugyanaz, első pályát toltam végig, de már azt is csak kínomban :D MW2 volt az utolsó jó COD.
  • Moby
    Artban, világban is áthallás a témában, meg csillió éve várjuk hátha majd most...(100% tisztaságú feudálisjapómentes kontent!)
  • Moby
    A lényeget elfelejtettem: nem találkoztam benne szamurájokkal(!), ami hatalmas pirospont, de ez sem mentette meg sajnos :(
  • Moby
    Ismerté vált a válasz: nem.
    Kb a feléig vittem el, vagy kicsit tovább, de már rettenetesen untam. Ma eladtam.
    Ami jó benne: ezt leírtam. Ami nem jó benne:
    - rettenetesen repetitív a játékrésze. Borzasztóan. Van egy kicsi térkép, azon centire ugyanott járőröző mobok, akiken unos-untalan át kell jutni. Ha kicsit messzebbről látod meg őket, akkor ott lebegnek megfeszített jézuspózban, arra várva, hogy a trigger belökje a szkirptet
    - a sztori jó lenne, de olyan mennyiségben vannak karakterek, hogy a kikicsoda, és az egymáshoz fűződő viszonyuk egyszerűen követhetetlenné vált, emiatt szilánkokra hullt a sztori, és az iránta tanúsított érdeklődésem is.
    - ezt talán elkerülhető lett volna, ha a főszálon haladok, de ennek az egzakt módjára nem jöttem rá, merthogy totál random beletaláltam csomó olyan küldibe is, amit fel sem vettem, csak belecsöppentem. Túlságosan cseppfolyós a történetvezetése.
    Jó a világa, jó az atmoszféra, artban is van benne kraft rendesen, de nagyon, ordítóan B kat a legtöbb gameplay aspektusában.
  • Moby
    Megnéztem ezt az ingyen COD BOY...khm...akarom mondani BOIII-t :D
    Hát én sok szart láttam már. Tényleg. Több mint 30 éve nyomom. De ez a trashjátékok olyan mélysége, amire elakad a lélegzetem nekem is :D
    Egy ponton úgy éreztem következő pillanatban csereszenyevirágot fúj az arcomba a szél, és az ablakon ninják ereszkednek majd le kötélen, de ezt inkább már nem vártam meg, kiléptem, és letöröltem. Az ingyen nem az az ár, amiért én ennek részese akarnék lenni bármikor is.
    Brrrr....durva dolgok vannak a világban. Nagyon kell vigyázni!
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.13. 22:05:24
  • Tinman #88560
    Kardozós csapatós? Az. Japó éra? Az? Vótmá'? Vót'. Lesz is, belefulladunk.

Most a hasamra csapok és azt mondom tolták volna bele az egészet valami Lómai' gladiátolos' érába, de 2 perc agyerőltetéssel okosabbat kiötlök, mint a NioH után elsütött japó közeget. Gladiátor témában a Ryse próbálkozott valamivel, de egy From ezt nyilván jobban tudná.

Közben levertem , túl van hypeolva szerencsétlen. Konkrétan egy scripthalom az egész, így rendkívül könnyen tanulható, gyak. 99%-ban minden próbálkozása elkerülhető. Nem mondom... cirka 20-25 halál tuti ráment mire kiismertem teljesen.

Na de nem ez a lényeg, hanem ami UTÁNA történt!

Akkora God of War KETTŐ spoiler lesz mint az állat:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem sokkal később Mimir elkezdett arról magyarázni, ami már korábban is kiderült, hogy Freya volt az igazi Valkűr királynő, aki aztán szárnyaitól meg lett fosztva ésatöbbi. Igen ám, de később elhangzik Mimirtől egy olyan is, hogy amíg Kratos a TéBójjal a Jotunheim-ban volt (endgame), Freya kifaggatta Mimir-t arról, hogy pontosan HOL VANNAK A SZÁRNYAI! Na most tekintve, hogy a Baldur halálakor Freya elregélte, hogy mindent megtesz azért, hogy Kratost kicsinálja, így lehetetlennek tartom, hogy ezek után a folytatásban ne Freya lenne majd megerősödve Valkűr alakban a végső főellenfél.
  • LBandi77
    Itten volt.
    https://m.twitch.tv/CapcomUSA
  • SlickAdam
    van valami linked? ezt talaltam es annyit mondanak konkretan, hogy uj jatek, uj nezet mellett döntöttek...
  • SlickAdam
    na, mindenki bulldog
  • LBandi77
    Most volt capcom stream,lehet majd választani a classic 98 irányítás néven a fix kameramant.
  • SlickAdam
    csak nem a rögzitett kameras tank iranyitast szeretned vissza? :-O

semmi gond nincs ezzek a tps nezettel, nezhetsz amerre akarsz, marpedig EN nezelödni is akarok.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.13. 19:22:58
  • darkSectorxxx #88554
    Amúgy elnézéseteket kérem, az E3-a hírek miatt, mint lehetséges spoilerveszély!!!!
    A többit már a saját topikjukba intézem.
  • lwb
    Nem lepődnék meg, ha ez már nem a current gen konzolokon menne. Jövőre úgyis lesz új generációs bejelentés.
    Utoljára szerkesztette: lwb, 2018.06.13. 18:28:12
  • darkSectorxxx #88552
    néztem thx. Tény hogy undormány vállkamera, de tudom hogy resi 2 kontent, ezért megbocsátom. :)

Legalább nem fps.
  • darkSectorxxx #88551
    FFXV? nekem nem jött be. :)
  • n000rbi
    Ahogy nézem az irományod, szerintem már akut agyécben szenvedsz
  • Moby
    3 csak a fromtól???
    Nanekúrjatokfel :D há mostmá követelek egy betülfíld szamurájt :DD
    Mikor tetőzik ez az agyéc? Mennyi időm van még új hobbit találni?:)
  • n000rbi
    Te a settingről magyarázol (amiről mellesleg én is írtam, hogy a BB világa jobban tetszett), én meg a gameplayről. Emiatt gondolom azt, hogy hülyeség leírni, hogy a NioH és a Sekiro dettó ugyanaz, mert rohadtul nem, max a téma hasonló. (aminek mégegyszer leírom, én se örülök túlságosan)
    Nincs fanboykodás, hanem izgalommal várom a változtatásokat, amik simán elsülhetnek még úgy is, ahogy a God of War esetében.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.06.13. 17:05:20
  • Tinman #88547
    Abszolút tudom, hogy miről fog szólni a GoT, mert az első évadját nem olyan rég toltam végig. Valószínűleg az Északi-Liget téma és az a bizonyos túlélő sorsa fog tovább bonyolódni. Érdekes lesz, mert az utolsó epizód elég nagy cliffhangerrel ért véget.

A GoTs játéknak viszont bőven elég köze van a többi megjelenő kardozós csapatáshoz, ugyanis a közeg erősen hasonló. Az, hogy emberszerű démon helyett, embert kell lekaszabolnom karddal az vótmá' feelin'. Nem mellesleg a cikk a Sekiro-ról szól és nem a GoTs-ról, de meg sem lep, hogy nem akarod értelmezni a leírtakat.

Az alapvető gamer fogalmakkal értem, hogy nem vagy tisztában, de ezért vagyunk, hogy segítsünk. A Souls-ok jóval inkább voltak dark fantasy AKCIÓ játékok RPG elemekkel, mint RPG-k. Aki játszott már valaha RPG-vel, az egyértelműen az ARPG kategóriába sorolja be őket, de nem tévedés simán csak dark fantasy akciójátéknak sem hívni. Nem véletlen, hogy LVL1-es végigjátszások tucatjai kerültek fel a netre belőlük, mert ennyire nem a kari fejlődése számított, hanem a játékosé...
  • LBandi77
    Már csak 1 ubi-féle szamurájnindzsás ac hiányzik.
  • Tinman #88545
    Lecsupaszítva: japókardosszamurájos játékok. Milyen eredeti ötlet. Nem.
  • Tinman #88544
    Elolvastam már rég, de úgy tűnik vannak itt akik még mindig nem, ugyanis a cikkben világosan le van írva, hogy a középkori japán érában játszódik, szamurájos, nindzsás, emberkaszabolós körítéssel, karddal a kezedben.

Érdeklődnék tehát - ha elolvastad végre a cikket -, hogy méirt olyan nehéz megérteni, hogy vagyunk páran akiknek nem zsánere a kardozós, szamurájos japó éra, főleg a remekül sikerült NioH után? Na meg főleg ilyen dózisban túltolva ennyi címmel? Gyakorlatilag egy teljesen új értelmezést adtok az elvakult fanboy szónak.
  • mucsácsó
    Így lesz, ez meg is van erősítve - meg vezetésnél is elvileg: [link]
  • Ulthanito
    Nemtom, hogy ez milyen lesz, de valahogy a világa nem fogott meg eddig. Ha meg FPS, akkor könnyen lehet, hogy skip. Valahogy ezek a futurisztikus játékok nem jönnek be, ami azért is érdekes, mert a scifit meg szeretem.

Mehh.
  • Seth
    Szerintem olyan lesz mint az új Deus Ex-ek. Párbeszédnél, falhoz lapulásnál kimegy a kamera FP-ből.
  • mucsácsó
    Valós, és itt is fixen lesz downgrade szerintem (PC-n futott a demo ofkorz), hiszen valahogy a base konzoloknak is el kell vinniük... bár aztán lehet crossgen cucc lesz a végére, fassetudja...
    De annyival tuti nem lesz rondább azért szerintem, mint mondjuk amit az Ubi művelt a játékaival régebben :'D
  • SlickAdam
    ne feledjük, hogy a W3 is sokkal szebb volt eleinte, amikor meg zart ajtok mögött mutogattak. söt, meg az elsö nyilvanos videok is...
  • mucsácsó
    Cyberpunk 2077 is legit. I can’t even imagine this being current gen. Like holy shit. It’s like Deus Ex + Crysis + Witcher at a scale and level of detail that I’ve never seen. It’s the kind of game I’ve dreamt of for ages. That was one hell of an hour.

ha valaki kételkedett volna abban, hogy real (in-engine) és CGI a Cyberpunk 2077 tréler :P

viszont az továbbra is kurvafura, hogy FPS lesz (mondjuk én adom, de TPS jobbvóna... mondjuk szerintem úgyis lesz váltható kamera, furcsállnám, ha nem... :D)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.06.13. 14:13:41
  • LBandi77
    +mindegyik baszós kardozós.
  • Ulthanito