status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Abszolút tudom, hogy miről fog szólni a GoT, mert az első évadját nem olyan rég toltam végig. Valószínűleg az Északi-Liget téma és az a bizonyos túlélő sorsa fog tovább bonyolódni. Érdekes lesz, mert az utolsó epizód elég nagy cliffhangerrel ért véget.
A GoTs játéknak viszont bőven elég köze van a többi megjelenő kardozós csapatáshoz, ugyanis a közeg erősen hasonló. Az, hogy emberszerű démon helyett, embert kell lekaszabolnom karddal az vótmá' feelin'. Nem mellesleg a cikk a Sekiro-ról szól és nem a GoTs-ról, de meg sem lep, hogy nem akarod értelmezni a leírtakat.
Az alapvető gamer fogalmakkal értem, hogy nem vagy tisztában, de ezért vagyunk, hogy segítsünk. A Souls-ok jóval inkább voltak dark fantasy AKCIÓ játékok RPG elemekkel, mint RPG-k. Aki játszott már valaha RPG-vel, az egyértelműen az ARPG kategóriába sorolja be őket, de nem tévedés simán csak dark fantasy akciójátéknak sem hívni. Nem véletlen, hogy LVL1-es végigjátszások tucatjai kerültek fel a netre belőlük, mert ennyire nem a kari fejlődése számított, hanem a játékosé...