121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Igen, sőtt voltmár, de amúgyis brutál akciók vannak! :D -
Hmm...most játszható plus-al? -
Én eladtam nemrég, mert nem haladtam vele. Közben meg ingyenes lett Plus-szal, így egyszer folytatni fogom, nem szabadulok meg tőle. :D -
Eladó valakinek a Bloodborne Goty? Vennék. -
Ja én is erre gondoltam. Hősünk inkább assassin, nem katona.
Engem mondjuk hidegen hagy a játék. Meglátom ezt a béna harc-animációt és mozgást és elég is. -
De akkor ez most downgrade az Originshez képest? Ott lehetett pajzsozni ezerrel. Mondjuk azzal lehet(ne) magyarázni, hogy a pajzsot a katonák használták, nem az asszaszinok :D -
Ez egy skill, h elveheted az ellenféltől és aztán....aztán...igazi göröghöz méltóan (itt a röhögés helye) ....eldobd... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Miről beszélsz? Használ pajzsot. :D
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.06.23. 22:24:26 -
De paszmek!
A görögöknek a pajzs volt a mindenük. Azzal háltak, ettek, hokiztak megatöbbi...és pont azt veszik el.
Miiii?! -
Hát ha a harcrendszert elcseszik nekem, meg kapáásból egy teljes árú ujrahasznosított textúrák, mit textúrák, komplett pályaelemekkel nekem nem nagyon kéne még szupi rpg ként se.
Rossz szájízzel nem tudnám játszani. Nagyon nem jó hogy az Origins-ből kiragadott stílusa van, eltérőt kellett volna csinálni.... -
Evoluti0N #88925 Én arra kivi vagyok, h mennyire lesznek jól megvalósítva az RPG elemek. Ha a játék teljes RPG-sítése jól el lesz találva, az számomra már elég fejlesztés lesz ahhoz, megérje a vásárlást. Az mondjuk tény, h sok minden elég kopipészt, de az AC Origins előtt éveken keresztül kopipészt volt. -
Azt kivéve hogy egy kibaszott szarkupac?
Felhazsnált elemekből készült végtermék? Ami az Ubi seggéből jön ki? Mégogy ez is kb 6 éve készül már?
Full mg a kivégzés animációk is ugyanazaok sokszor...és erre tesznek rá egy lapáttal, mintha egy dlc-t látnék az Origins-ből.
pfúj, az Origins miatt azt hittem, hogy na Uborkás srácok, ez király, ezt így kell, most megy a susmus megint.
Ettől hányok. -
Evoluti0N #88923 Nem akarom ez alapján már temetni a játékot, de nekem se tetszik a dolog. Majd meglátjuk, hogyan sül el. -
Atyauristen elbasszák. :D -
Természetesen a játékba minden gyökérnek lehet, csak a főhősök keze szárad le, ha hozzá ér!
De mi a faszér akarják ezt elvenni? Meg lehet ezt sokféleképpen is oldani, pl. elhasználódással, töréssel stb., de ezek a genyók kiherélnek egy komplett stílust ami abszolult görög modorhoz kapcsolódik.
Anyjuk faszát! -
Új AC:
Nem lesz benne pajzs
Mi a büdös faszom? A kor harcának legfontosabb rész volt...ez aztán ez.... Na, jó... nem kell nekik a pénzem... -
Ja es termeszetesen a jatekban nincs automentes,de meg arra se jottem ra hogy hol kell menteni szoval minden egyes licenszes bohockodas utan nullarol kezdem a jatekot ujra :) -
Hali,megvettem a Yakuza Zero-t a storebol (magyar) mert rohadt jo aron volt most,de jott egy uzenet a PS-en hogy “a rendszer 15 perc mulva felfuggeszti az alkalmazast mert a licenc nem erositheto meg vagy lejart” ...talaltam egy megoldast hogy a fiokkezelesnel allitsam vissza a licenszeket utana ujra jatszottam es megint ezt irta ki,15 perc mulva ki is lepett. Talalkoztatok mar ilyennel?? -
1-2 játék van amúgy, ami érezhetően jobban fut Pro-n, és nem kis különbség van sima gép és pro között még 4k tv nélkül is. Pl a Last Guardian teljesítménye egyedül Pro-n elfogadható szerintem.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.06.22. 19:54:51 -
Samurai84 #88916 Köszi a válaszokat, akkor gyűjtök Pro gépre.
Nincs downgrade, csak gondoltam hátha olcsóbban megúszom ha régebbi gépet veszek. Nincs jó TVm ami kihasználja a Prot, és mivel volt alap gépem is meg Pro is - és nem láttam kb. semmi érdemleges különbséget a kettő között - gondoltam hátha faraghatok az árból.
-
Valójában nem a hőtermelés kúrja el, hanem a hőingadozás okozta dialtáció hatására mikrorepedések keletkeznek a forrasztásban, amika folyamat hatására feszt híznak. -
partizan182 #88914 Fasza... Majd szólok ha a régim beszart, haver biztos hupákolni fog, mondjuk bagóért vitte... -
Mára rengeteg a döglött fat gép. Nagyrészt kiszáradt pasztázás, állandó hőtermelés okán felszakadt apu forrasztások. Az utólagos reballing drága. és sokszor leginkább szar, nem tart sokáig. Garis fat már nincs.
1216 még mehet, az alatt már csak nagy levegővel, olcsón. Tudván és nem feledve, hogy bármikor megtörténhet. -
partizan182 #88912 Hangosak nagyon, különben nincs velük baj. Enyém a mai napig pörög havernál. -
Nem értem miért a downgrade? -
Samurai84 #88910 Sziasztok. Olyan technikai kérdésem lenne, hogy volt egy Pro gépem, és most látok hirdetésekben régi FAT sima gépeket. Érdemes lehet ezekkel próbálkozni? Szokott ezeknek lenni valami gyermekbetegségük ami miatt nem javallott? Vagy inkább gyűjtsön még az ember és újonnan Pro?
-
BlackDahila #88909 Én azért tervezgetem a vételt, jó lenne ha nem lenne lejebb :D Mert hát ugye mindig van lejebb -
"Így se hasonlít semmilyen téren egy világháborús játékra."
Akkó már nem tök mindegy?
-
Pont erről van szó! -
BlackDahila #88906 Nem a nők miatt sírtak, sírnak pontosítva hanem azért mert még annyi autentikusság sincs benne mint a call of dutyban. És sajnos ezt tovább rombolja az hogy 64 játékosból 60 nő lesz a csata téren. Így se hasonlít semmilyen téren egy világháborús játékra. -
az nem szerencsés.
(a rinyagépezésért elnézést mindenkitől, nem jön ki jól, hogy egy ekkora rinyagép, mint én rinyagépezik.... :) ) -
Szerintem az R6-ban is gáz volt, de aztán láttam milyen irányba viszik a sorozatot aztán megszokta az ember... a baj csak az hogy kénytelen is vagy női karakterrel játszani még ha nem is akarsz mert minden karakter egyedi tulajdonságokkal bír.... -
Egy irritáló gyökér most is, de nem ezért kedveltük sose. Mivel óvatos üzemmódba kapcsolva, a GOTY-t el is vitte, így nyilván le kell tolni a Remaster előtt, mert hátha nem éred meg. (Soha nem lehet tudni, már nem vagyunk 18 évesek.) -
beteg egy család ;)))
amúgy rpg+party kombót megértem, ha van benne női karaktered, nyilván vannak olyan képességeik, ami a férfiaknak nem lehet (vagy csak jól néz ki, változatos, stb)
amúgy gyerek minecraftot, simset is játszik, meg androidon ilyen managerprogramokat évek óta, egyszerűen megszokta, hogy MINDEN kusztomizálható a játékokban - ezért volt, h arra is rákérdezett, hogy lehet-e nő sofőr a forzában (és igen, a hetesben lehet! :D gt-ben meg már talán a hatosban is lehetett... és igen, elég szomoru, hogy az érdeklődését kb csak a sofőr öltöztetős rész keltette fel, holott születése óta látja, hogy "körözök" a gépekkel, hiába ;) ami mégrosszabb: a fiam se érdekli az ótósjáték - szerencsére őt az öltöztetősdi se.) / hja és a kölök nem akad ki, egy pillanatra fennakad, nem érti a miértet, de továbblép, szal nem olyan mint ÉN (vagy az internet népe)
de ha megnézem a konkurrenciát: egy wildlandsban vagy egy r6-ban is van női karakter, codban is, kusztomizáció is.
a sok rinyagép miért éppen csak most ébredt? ;) jó, tudom, ezek masszívan fantasy játékok, nem olyan hiperrealisztikus lövöldék, mint a bf széria....
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.06.21. 21:54:07 -
Zóanagyvarázsló #88901 Az Ascension tavaly ment le, de amellett, hogy fölösleges rész volt, a performance is betett a játékélménynek, gyűlöltem, hogy az én mércémmel embertelenül rosszul fut (DMC HD, Ninja Gaiden Sigma és PC mellett képzelheted). Emiatt óvatos vagyok. Most úgy vagyok vele, hogy PS5 és új tévé kéne a PS4-es kínálat felhőtlen pótlásához.
Persze mindig van mire várni, de játékokban úszva ez bőven racionális. Az a kérdés, hogy előbb lesz-e belőle negyedik (ötödik?) Nintendo-konzol, mint második Sony :) -
Szerintem ne várj 10 évet a GoW-val :) -
Hát persze hogy támogatom, meg megyek tüntetni a nők ellen. Meg indítok petíciót az ellen is, hogy Ellie leszbikus lesz a TLOU 2-ben
(nem támogatom, csak elengedem az olyan témákat, ami úgysem fog megváltozni)
-
Zóanagyvarázsló #88898 Én a mostani GoW előtti összes konzolos résszel játszottam, de egyikben sem tudtam magam Kratos bőrébe beleélni, mert egy gyomorforgató gyökér. A játékok - néhány kivétellel - nagyon bejöttek, de nem a hőssel való azonosulás miatt. Mondjuk szerintem férfiatlanul emós volt, amit produkált néha, máskor meg pusztán idegbeteg, amit nem tekintek követendő férfiúi mintának.
Kíváncsi leszek, hogy az újban mennyire szervesen viszik úgy tovább a karaktert, hogy ne egy erőltetett váltás, illetve szájbarágós jellemfejlődés legyen, hanem tényleg működjön.
A Legend of Kyrandia-trilógiában meg csak Zanthiával tudtam azonosulni, még NPC-k között se akadt igazán szimpatikus arc. Ezért is a második rész a csúcs, éppen egy női főhőssel. -
Zóanagyvarázsló #88897 De ez is túlgondolása a témának. Mondhatja egy apuka azt is, hogy azért nincs a háborús FPS-ben női skin, mert a "férfitársadalom gyűlöl titeket nőket", vagy azt is, hogy "99%-ban férfiak háborúztak a fronton, és mivel jellemzően fiúk is játsszák ezeket a játékokat, ezért nincs női skin". Szerintem ez fix 2-es, az 1-esnek semmi értelme (és 1-es IQ fölötti apuka szerintem ne is mondjon olyat a lányának), mert nem nőellenességről van szó.
Más társadalmi témákat fel lehetne hozni, akár játékok kapcsán is, de ez megint csak éppen olyan túlzás, mint a női skinek lére miatti kiakadás. De magát a témát én sem szeretném fűteni vagy tovább eszkalálni, de a szigorúan a játékok témáján belül maradva nem annyira elvetemült a téma, érett embereknek (és nőknek
) lehetne erről értelmesen is beszélgetni.
Egyébiránt a személyesség kedvéért hozzáteszem, szoktam a kishúgommal (jó, időközben már felnőtt ő is, de elég nagy a korkülönbség) kooperatívozni, ő például gyakran van férfikarakterekkel, én meg nőkkel (tulajdonképpen ez a jellemző felállás), mert úgy jön ki kaszt szerint a lépés. Soha nem merült fel egyikünkben sem, hogy ezzel bármi gond lenne. Nem mondom meg, hogy értem meg, ha valakinek szempont, pláne egy karaktergenerálós RPG-ben, ott alap, de ez számomra, számunkra ezen a szinten mesterséges probléma. A "valódi" női hősöknek amúgy helye van a játékokban, több is, mint a manchildoknak címzett skineknek.
Én mondjuk azt preferálom, ha RPG-kben a nők fizikálisan gyengébbek, de ezt egyszerűen megoldom azzal, hogy nem indokolt esetben (pl. egy valkűr lehet félisteni férfiakat kiröhögtető módon erős, lásd a Nibelung-éneket) nem megyek strenghtre velük. De a Jagged Alliance 2-ben is remekül működnek a "gyenge" női zsoldosaim, hasznos tagjai a csapatnak (harcban is). -
partizan182 #88896 "Apu, játsszuk azt hogy mégis lány, rendben?" :)
Ovisak, de ez a fantasy violence nálunk normális, Gyűrűk ura, Harry Potter, Marvel cuccok, minden megy, szeretik, tudják hogy csak mese. Meg mellette a Peppa malac, NinjaGo, Mazsola & Tádé, most az új kedvenc PS-en a Locoroco, Hat in Time, lassan befejezzük az utolsó Kingdom Hearts-ot is.
Szal mindenevők, lényeg hogy ott legyél velük, tudjanak kérdezni, mellérakd a kontextet.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.06.21. 14:55:28