status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • arty
    beteg egy család ;)))
    amúgy rpg+party kombót megértem, ha van benne női karaktered, nyilván vannak olyan képességeik, ami a férfiaknak nem lehet (vagy csak jól néz ki, változatos, stb)

amúgy gyerek minecraftot, simset is játszik, meg androidon ilyen managerprogramokat évek óta, egyszerűen megszokta, hogy MINDEN kusztomizálható a játékokban - ezért volt, h arra is rákérdezett, hogy lehet-e nő sofőr a forzában (és igen, a hetesben lehet! :D gt-ben meg már talán a hatosban is lehetett... és igen, elég szomoru, hogy az érdeklődését kb csak a sofőr öltöztetős rész keltette fel, holott születése óta látja, hogy "körözök" a gépekkel, hiába ;) ami mégrosszabb: a fiam se érdekli az ótósjáték - szerencsére őt az öltöztetősdi se.) / hja és a kölök nem akad ki, egy pillanatra fennakad, nem érti a miértet, de továbblép, szal nem olyan mint ÉN (vagy az internet népe)

de ha megnézem a konkurrenciát: egy wildlandsban vagy egy r6-ban is van női karakter, codban is, kusztomizáció is.
    a sok rinyagép miért éppen csak most ébredt? ;) jó, tudom, ezek masszívan fantasy játékok, nem olyan hiperrealisztikus lövöldék, mint a bf széria....
    Utoljára szerkesztette: arty, 2018.06.21. 21:54:07