121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Newfronter
    Ja, de kb egy Ferrari sebességével lövel ki, semmi valósághűség nincs benne(a vitorlás is vicc ezzel a sebességgel). Bezzeg az RDR2-ben ezt is faszán megcsinálták.
    De az egész Odyssey egy sci-fi, és ez baj(nem, nem az animusra és a jelenkori szálra gondolok).

De ti szeressétek, ha nektek bejön!
  • Kandurex
    Amúgy ebbe az RDR2-be nem úgy van dead eye, mint az egybe? Mert ott nagyon tetszett, h kijelölted a célpontokat aztán visszaváltott realtime-ba és úgy lőtte őket. Baromi látványos volt. Itt meg, ahány végigjátszás nézek mindig minden lassítva van :(
  • darkSectorxxx #90738
    RDR2:

- rohadt játék, saját bőrömön tapasztaltam, hogy vannak küldetések amiket nem mutat a játék, amig pl egy adott tágyat nem vizsgálsz meg vagy nem nézed meg a hátoldalán a szöveget.... fuck

- mindig mentsetek mert a WANTED drága mulatság és ha betámadnak 99% hogy meghaltok majd.

- sajnos a legelején a medvevadászásnál a legendary medvénél ha jol láttam ha ott maradsz megjelennek a térképen a jelölések, ha NEM és visszamész a camp-be akkor csak a nálad lévő legendary térképpel tudsz tájékozódni

- meg van pár dolog amiket még nem ismerek, de neten beszélnek olyan hibákról ami elég aggasztó és akár gamebreak is lehet. :(
  • Seth
    Na megiscsak igaz lett a novemberi psplus kinalat : Yakuza Kiwami es Bulletstorm. Remek mindegyik :)
  • Tikal #90736
    vitorla nélküli hajó? Evezős?
  • Newfronter
    Minek játsszak vele ha nem jön be gameplay videók alapján? Vicc az egész, B kategóriás. A vitorla nélküli hajó is kilő mint egy üstökös. :D
    És ti ezeket veszitek meg... röhej.
  • Mr_no_NaMe
    Ugyan ott járhatok ahol te, kb ugyan annyi játék órával... nem lövök le nagy dolgot ha elmondom, hogy 6 chapter van a játékban + az epilógus, én pedig chapter 3 elején éreztem, hogy köze la vég... hát lol... kicsit kétségbe vagyok esve, hogy úristen mit nem láttam még, én ezt nem bírom :D

szerk.: én amúgy úgy csinálom a dolgokat, hogy megpróbálok minél előrébb jutni a sztoriban, hogy feloldódjanak a lehetőségek, és majd mikor egyszerre van már százötven hatezer felvehető küldetés, akkor kicsit megállok és csatangolok... mondjuk alig bírom ki így is, mert akár hova mész, akár melyik irányba MINDIG történik random world event, amibe nyilván be kéne avatkozni :D
    Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2018.10.31. 16:10:38
  • Amiga
    Játszottál vele egyáltalán? Beletoltam eddig száz órát, minden perce szuper.
  • n000rbi
  • Rage47
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ja sejtettem, mivel csak egy funkció, amit kapcsolgatni lehet. engem marhára zavart, őt nem :D
    thx amúgy
  • Newfronter
    Buta párbeszédek, kidolgozatlan animációk. A világ számomra halott, RDR2 szintű részletességet várok el, mert ilyet már láttunk 8 éve is.
    A mellékküldik ahogy láttam annyira unalmasak, hogy elnyomnám őket, mert ásítósak számomra. A harc nem rossz, de az is bőven unható kategória. Egyszerűen az egész nem üti meg azt, amit szeretnék látni.
    Az RDR2 megütötte ezt a szintet.
    Igen, jövőre nem sok játékba fogok beruházni(amennyiben ezek megjelennek jövőre): Metro, TLOU2, Cyberpunk, esetleg még RAGE 2(de ez nem első napos, megvárom a kritikákat, beszámolókat, videókat), és kb ennyi. Még a Control is a radaron van, de az sem első napos, az biztos.
    Már nem az van, mint korábban, hogy minden játékot megveszek az első napon, mert egyrészt drága, másrészt csalódtam már nem is egyszer. Magasabbak lettek az igényeim. Ennyi.
  • Tatyla
    annyira addiktív hogy 5 nap alatt beletoltam 60 órát kábé és 48%, hagyni kell hogy sodorjon magával a játék, ha van kérdőjel vagy egyéb stranger küldi előbb azt csinálom meg és utána a sárga fő küldik.
  • Tikal #90728
    Ilyenek jöhetnek még :)
  • partizan182
    ~25-30 óra után ez az RDR2 GOTY every year. Chapter 3, eljutottam odáig hogy minden pillanatát imádom. azt is amikor nem történik semmi. Képes vagyok 20-30 perceket eltölteni csak a táborban, mindig van valami érdekes. Vagy csak sörözök a tábortűz mellett a lemenő nap fényében és Uncle-el részeges dalokat éneklünk. Nemtom, nem nagyon volt még ilyen játékélményem, "élek" a játék világában, van napi rutinom, hobbijaim, haverjaim, nem csak küldiről küldire megyek. Lehet hogy idővel elmúlik, de egyenlőre mézeshetek.

Mondjuk pár dolog kellett:
    - Minimap kikapcs, gyakorlatilag hud nélkül tolom. Egyébként csak azt bámulnám
    - FPS nézet ha talpon vagyok: sokkal gyorsabb, fluidabb így a mozgás, immerzívebb az egész
    - TPS nézet a lovon és fedezékben
    - Első 5-6 órán túl kell esni, az kínszenvedés
  • j0nNyKa
    sot azt is kibirod hogy erre se valaszolj!
  • darkSectorxxx #90725
    Bocs, de nem igazam van mindig, hanem nem válaszoltál a kérdésemre.
    Majd ha válaszoltok, akkor beszélhetünk a hardver spec-ről ami nem is érdekel....

Van játékost akit érdekel a nyers erő? szerintem nem. (max ha használják valamire)

Rokonom laptopja is kb 10x erősebb az enyimtől mégse tudok játszani rajta.

Nem tudtok válaszolni, így egyszerűbb terelni a szót. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.31. 09:30:18
  • j0nNyKa
    oke igazad van okosabb vagy mindenkinel
    azert is faszsag a kerdesed mert a mobil piac mar regen tulvan a fullhdn, mar nagyon sok ideje a qhd a divat
    kerlek ne valaszolj, bird ki, tolem nem fogsz tobb figyelmet kapni szoval nincs is ertelme
  • darkSectorxxx #90723
    Mondom játékot, ne egy papirt amire számok meg adatok vanank írva, a kérdést kell elsőnek befogadnotok:

Kérdés:

Mai játékok fullHD-ben futnak a mobil tableteken meg telefonokon?
    válasz?
    :D

majd utána megdumálhatjuk, hogy EGY szóval nem vitattam hogy adatokban gyengébb egy konzol.
    Majd utána.

Ja és ugye nem drágább 120 ezertől egy mai brutál mobil eszköz, ugye nem?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.31. 09:24:34
  • j0nNyKa
    par eve barmelyiken, attol hogy te barlangban elsz, a vilag korulotted amugy fejlodik
    a konzol hardvere rohejes, ezzel nincs baj (mert kihoznak belole igen sokat), de azzal se ha ezt a tenyt beengeded
  • darkSectorxxx #90721
    Muhahaha, melyik tableten futnak el a mai játékok 1080p-ben? szólj akkor veszek egyet.
  • NEOreg3
    bizony nagyon jó volt AC Originsben, hogy az egyes régiókat szintekhez kötötték és a tökugyanolyan random sakál pillanatok alatt megölt csak azért mert 10 szinttel magasabb volt nálad, miközben teljesen ugyanúgy nézett ki és viselkedett, mint a veled egy szinten lévő sakálok

/sarcasm
  • Kandurex
    Én is szeretek sakkozni.
  • darkSectorxxx #90718
    Mi a gond AC-vel?
  • darkSectorxxx #90717
    Oks én viszont szeretek játszani. :)
  • Newfronter
    Teljesen egyet értek! Ez levon az élvezetből! Eddig sem voltam oda az ACO-ért, most aztán tényleg nem leszek oda, de az RDR2 után fura is lenne ha játszanék vele...
  • Kandurex
    De már maga a gondolat is egy agyrák. Veled fejlődik valami. De milyen alapon fejlődik veled bármi is?

Szerintem ezt vezessük be a fociba is! Mától a csapat, hogy legyen kihívás, legyen mindig ugyanolyan erős, mint az ellenfél! De fasza is lenne!

Ja, hogy pillanatok alatt kiölnék a fociból mindent ami játék?

Ja, az nem baj.

Ez jó.

Ezt így kell.

NEM.
  • Mr_no_NaMe
    Hát már ne is haragudj, de ha lvl scale van, akkor mi a fasznak léteznek szintek? Igen, legyen a játék elején olyan ellenfél ami rád néz te pedig már attól hanyatt borulsz, a játék közepe felé pedig akár 1 ütésből is lehessen rendezni. Ez a szépsége a szint alapú játéknak, hogy érzed mennyire kibaszott erős leszel..

szerk.: nem értem mi a probléma a 1 hittel... ha megdolgoztál érte, grindeltél és fejlődtél akkor igenis jól esik learatni a gyümölcsét.
    Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2018.10.31. 08:57:54
  • Amiga
    Teljesen egyetértek és imádom az Odyssey-t. Mestermű.
  • davidka003
    Csak a Giana Sisters miatt vettem meg. Jó cucc.
  • Kandurex
    Nem, ez nem dolog, hanem szégyen. Jövőre már a telefonok is erősebbek lesznek.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.10.31. 07:53:58
  • darkSectorxxx #90710
    Nyers teljesítményben sokminden vetekszik a konzolokkal. :D az csak egy dolog. :D
  • Tikal #90709
    Illuzió. Sokaknak ez elég.
  • Tinman #90708
    Playstation 4 bundle

1$
    - Lock's Quest - Nem egy tipikus sys seller cím, középszar is alig.
    - Giana Sisters: Twisted Dreams DC - Pure Gold... alapvetés.

BTA

- This is the Police - Tök jó játék lenne, ha lett volna pénzük grafikusra. Nem volt, így kinevezték "art-nak". Helyére került, mert egy bundli töltelék része.
    - The Dwarves - Egy jól induló, de elkapkodott játék, ami a feledés homályába is merül szépen.
    - Red Faction II - Olyan iszonytatóan régen vittem végig (cirka 16 éve!), hogy nem is értem mit keres ez itt.
    - Black Mirror - nagyon felejtős kaland cucc az alvégről
    - Destroy All Humans! 2 - Ha az egyet láttad, a kettőt is ismered. Agyatlanság. Van akinek bejön, elvan vele, de ez pont az a játék, amivel ha tolod és meglát a csajod veszítesz 5 pontot a szemében... adott esetben megérheti.

15$

- Titan Quest - Van olyan aki ezt nem ismeri? Műfajában elég erős !VOLT!. Aztán eltelt 12 év, ma már... miközben GoW-ok, meg RDR-ekkel csapatja 2018-ban a nép konzolon. Hátizé.
    - Darksiders Warmastered Edition - Nekem ez már X360-on is egy GoW klónnak hatott, letoltam, de többet untam, mint élveztem. Nyilván a PC only gamerek imádták, nem ismerték a GoW-ot. Mindenesetre ez is túlságosan megkésett darab PS4-re.
    - Sine Mora EX - Talán az egyetlen shoot em' up, amit egy tök átlag gamer is élvez és végigtol. A magyar káromkodások viszont anno is rohadt kínosak voltak benne, meg most is.
    - Battlechasers: Nightwar - A játék amit egyetlen óra alatt untam rommá. A fizetett kritikusok helyett érdemes user véleményeket nézni, nem véletlen a meta 66/100-as értékelése. Középszar. Repetitív. Fárasztó harcok. Hiába pofásan néz ki, sok ötlet nem szorult belé... olyan, mint a mateklecke, letudták a készítők, örülhettek a Battlechasers franchise rajongók, de a többiek? Nos azok inkább toljanak más jRPG-t, ha jót akarnak maguknak.
  • Kandurex
    Az új Ipad teljesítménye az alapkonzolokkal vetekszik. Egy tablet. Egy gizda tablet. Könyörgöm, legyen már gen váltás!
  • Kandurex
    Ezt még magyarázni sincs kedvem. Ez egy annyira fafejű - antigamer megoldás, h hihetetlen. Amúgy pedig egy megfelelően belőtt nehézséggel korrekciózható a túlszintezés. Értsd: normál szinten pl. nem szükséges a mellékküldetés, kényelmesen teljesíthető, hardon már legalább az 50% teljesíteni kell egy adott területen, mivel jelentősen magasabb szintű ellenfelek miatt kell a tápolás, nightmaren...hadd ne magyarázzam, csak hát ilyen rendszerekhez ész kell...
  • darkSectorxxx #90705
    415 órám van Originsben. Egyetértek.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.30. 19:57:02
  • TDC Geronimo
    Mi a gond a lvl scalevel nem értem? Jobb lenne, ha 1 shotolnál mindenkit a későbbi zónákba, mert túlszinteztél?

Így is érzed, ha fejlődsz, mert a skillek sokat számítanak. Amúgy ne szidjátok az ACt, mert lehet nem olyan polírozott, mint egy RDR, de ezt nem is 8 évig csinálták. Bitang mennyiségű munka van az originsban és az odysseyben is. Eszméletlen mennyiségű tartalom és hihetetlen nagy, részletes és szép open world.
  • Kandurex
    Jóvan, mindegy. Egyelőre sokkolt az AC scale dolog, ő volt a titkos befutó a hosszú hétvégére, de ez bizony einstand!!
  • Newfronter
    Várjál javítom, látom hogy lejárt a szerkesztési időd:
    Ez volt ebben az évtizedben az utolsó nagy dobásuk, már a látta a nép, hogy nem szarral gurigáznak.

Utoljára szerkesztette: Newfronter, 2018.10.30. 19:27:23
  • Kandurex
    Így van, egy barom arc úgy gondolta, hogy ne legyen opcionális.