status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Playstation 4 bundle
1$
- Lock's Quest - Nem egy tipikus sys seller cím, középszar is alig.
- Giana Sisters: Twisted Dreams DC - Pure Gold... alapvetés.
BTA
- This is the Police - Tök jó játék lenne, ha lett volna pénzük grafikusra. Nem volt, így kinevezték "art-nak". Helyére került, mert egy bundli töltelék része.
- The Dwarves - Egy jól induló, de elkapkodott játék, ami a feledés homályába is merül szépen.
- Red Faction II - Olyan iszonytatóan régen vittem végig (cirka 16 éve!), hogy nem is értem mit keres ez itt.
- Black Mirror - nagyon felejtős kaland cucc az alvégről
- Destroy All Humans! 2 - Ha az egyet láttad, a kettőt is ismered. Agyatlanság. Van akinek bejön, elvan vele, de ez pont az a játék, amivel ha tolod és meglát a csajod veszítesz 5 pontot a szemében... adott esetben megérheti.
15$
- Titan Quest - Van olyan aki ezt nem ismeri? Műfajában elég erős !VOLT!. Aztán eltelt 12 év, ma már... miközben GoW-ok, meg RDR-ekkel csapatja 2018-ban a nép konzolon. Hátizé.
- Darksiders Warmastered Edition - Nekem ez már X360-on is egy GoW klónnak hatott, letoltam, de többet untam, mint élveztem. Nyilván a PC only gamerek imádták, nem ismerték a GoW-ot. Mindenesetre ez is túlságosan megkésett darab PS4-re.
- Sine Mora EX - Talán az egyetlen shoot em' up, amit egy tök átlag gamer is élvez és végigtol. A magyar káromkodások viszont anno is rohadt kínosak voltak benne, meg most is.
- Battlechasers: Nightwar - A játék amit egyetlen óra alatt untam rommá. A fizetett kritikusok helyett érdemes user véleményeket nézni, nem véletlen a meta 66/100-as értékelése. Középszar. Repetitív. Fárasztó harcok. Hiába pofásan néz ki, sok ötlet nem szorult belé... olyan, mint a mateklecke, letudták a készítők, örülhettek a Battlechasers franchise rajongók, de a többiek? Nos azok inkább toljanak más jRPG-t, ha jót akarnak maguknak.