121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Jöjjön csak! A BB DLC-t is elég nagy ráhagyással toltam, rohatd jó volt visszatérni hosszú idő múltán. Nem azt mondom, hogy olyan volt, mintha a BB2-t adták volna ki, de mondjuk a BB másfelet. -
Minden soulsos játékhoz volt eddig, ehhez is tuti lesz -
-
Anthem
Gondolom vicc volt...
-
"Borítékolom, hogy a Sekiro-hoz még jön sztori DLC."
szerintem is tuti, már csak elég megnézni azt, hogy ki a kiadó.... úgyhogy nem is 1 lesz szerintem... :D
-
Rendi vagy, köszi :-)
Jó ideje mániámmá vált, hogy megvárom míg teljes, kiforrott, complete játékokkal játszhassak. Azért örömmel fizetek, az ára is sokadlagos. Sajna minden évben benyalok 1-2 címet drágán, amiről aztán kiderül, hogy még jön hozzá 5 DLC lehetőleg 10€ db. áron és mind sztori DLC. Vagy ami rosszabb, hogy csúnya hibákba futok.
Borítékolom, hogy a Sekiro-hoz még jön sztori DLC. Az a gond, hogy nekem is véges az időm, nekem is van családom, egyéb hobbim és nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy letolok egy alapjátékot, majd 1 év múlva újra, csak, hogy a DLC-khez képbe kerüljek.
Te is tudod szerintem, hogy mennyire rossz érzés, amikor elindítod egy játék sztori - after end game - DLC-jét majd úgy érzed magad mint Travolta, Mia Wallace házában...
Ja amúgy most Nioh Complete-et tolom... nagyon jól szórakozom, nekem egyszerűen jobban bejön, mint a DaS 3.
Másikra:
Ez volt a célom anno! Ezt akartam, hogy legyen egy ellenvélemény, lehetőleg jó alapos! Az OW videó volt az első, ahol egy tesztelő a játék kb. 5 órája után teljesen leszarozta a DaS-t, én meg fel sem fogtam, hogy lehet valaki annyira inkompetens. Ez is motivált, hogy elkészüljön aztán a wt, meg sok egyéb más is (pénz nem, a mai napig 0 Ft-om van azokból a videokból, eskü!).
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.27. 18:38:34 -
És csak az én környezetembe, a végigjátszásod hangulata miatt, ketten vásárolták meg a játékot. És még vajon hányan rajtuk kívül? Ez már felelősség lenne. :) -
Te nem tolod a Sekiro-t? Jó lenne, ha tetszne és YT végigjátszást gyártanál. Az egyetlen walkthrough a Te DaS -od volt amit fullra megnéztem ever. -
Turbo Killer alapvetés jah, de lófax köze nincs ehhez a lövölde témához... ez egy autós játék alá passzol, de keményen. Persze lehet Csajkovszkijra is boncmesterest játszani. -
persze, jónak jól néz ki, csak már a Wolf2 se volt nagy eresztés, úgyhogy ettől pláne nem várnék nagy csodákat.. :(
nyári megjelenés, klasszik B-közép cucc - de majd jó lesz egyszer Plusba... :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.27. 16:53:14 -
szerintem jól néz ki wolf spinoff -
ez a Wolf-spinoff nem lesz nagydurr, viszont a nóta (Carpenter Brut) szanszét baszkod <3 <3
PS Plus meg....meh. :D Sekiro idején totál tárgytalan a The Surge, de majd talán jó lesz valamikó -
-
-
sanya200 #93905 Máshoz is érdekelt volna pl killzone..stb de vr nélkül nem ér sokat akkor hagyom. -
partizan182 #93904 VR nélkül nem sokat ér, kvázi semmi sem támogatja. Metro azért nehézkes mert irdatlan az input lagja, ezen semmilyen lightgun nem segítene sajnos,max egy patch. -
sanya200 #93903 Sziasztok
Van ps4-hez pisztoly?Egy elvileg van a vr-hez de,meg ugye van a move.De vr nélkül lehet használni? Emlékszem még ps1-re vagy 2-re volt és nagyon bejött.Meg kontrollerrel elég nehézkes pl.a metro exodus is. -
TomStorm #93902 Anthem,Ranger -
-
Próbálta valaki a Path Of Exile-t base PS4-en? Egyfolytában rángatózik,akad, és nem tudom, hogy ez most ennyire jól optimalizált, vagy csak lagol (mondjuk lófütty 20 megás netem van csak,amiből 16 is megvan ,ha jó napom van:D) -
Én csak azt nem értem, hogy miért nincs Ironman játék? Sokkal jobb lehetne mint egy Pókember... erre kiadják szar VR-ban... -
és ugye ennek már tavaly ki kellett volna jönnie papíron....jesszus :D
amúgy preview-k alapján kurvajókat írnak róla (asszem Kotakun olvastam még, de nem tuti), bár nem tartom kizártnak hogy csak egy jóadag SONY felszopás van a háttérben...
de amúgy őszinte leszek, full ilyen B-alja Ubifos szinten van, amiket eddig láttam belőle :( van pár 1-2 fasza gameplay, de valahogy olyan sótlan nekem, nemtom... nyilván nem várhatunk Last of Us szintet, de na...
na de majd kiderül, de fix, hogy nem lesz day1 - hacsak nem szerzünk kollegával felesben szaréhúgyé kulcsot :) -
Ez a stat of play -en szereplő videó kicsit engem is kiábrándított :( valahogy nem érzem, nem jön a cucc... -
Én meg már az első videó után eldöntöttem szinte, hogy ez egy ritka sony ex lesz, amit nem veszek meg.
A zombis téma mindig hidegen hagy, sőt, röhejesnek tartom. -
Nekem is bevallom az az érzésem, hogy ez a Days Gone ez egy picit mellélövés lesz... de persze ne legyen igazam :\
Gyenge animok, erőtlennek tűnik a lövés, hígfos textúrák - nem számítok túl nagy sikerre :(
nekem tetszene, de ez így nem a SONY-ex szint szerintem az eddigiek alapján.. de mondom, ne legyen igazam :P -
Szerintem csak rájöttek, hogy sokkal olcsóbb, ha egy videóban eldarálják az újdonságokat. (lásd Nintendo Direct - ez ugyanaz volt, csak nem piros/fehér, hanem kék háttérrel :D)
Ez a Days Gone az elejétől fogva nem nagyon tetszett, de a tegnapi gameplaytől egyenesen hányok. A Bend szerintem túlvállalta magát. -
Na, csak kipróbáltam már én is a Sekiro-t. :D Elvitt a hype engem is. Őszintén szólva hasonló az élmény, mint a szokásos From játékoknál, tetszik viszont, hogy a pályát sokkal könnyebben szelhetjük át, hála a grappling hooknak vagy hogy hívják itt :D Meg van fasza lopakodás is, amivel aztán hátba lehet kapni egy-két ellent. A harcrendszer nekem nagyon bejön, nagyon rá kell érezni a jó parryzésre. Tetszik, hogy kicsit nyitottak a hozzám hasonló casual-játékosok felé, ha nem is sokat, de egy minimálisat, pl van elég rendes tutorial, kicsit szájbarágósabb, mint az eddigi játékaikban, na meg van azonnali újraéledés halál esetén, ami mondjuk a k.rvaanyázástól nem véd, csak minimálisan :D Tetszetős, meglátjuk mikor akadok el úgy, hogy nem tudom már legyőzni a bosst, és ott nekem be is fejeződik a dolog :D -
99% hogy az új konzolon dolgoznak és készítik elő a launch title-ket. Jövőre bejelentik, az biztos. MS lehet már idén is tease-el valamit az új generációból. -
Nem kattogott a kérdés a fejemben, csak szimplán megkérdeztem mielőtt csinálom, hogy hogy müködik.
Mert szeretném tudni mielőtt valamit tezsek, hogy milyen következményei vannak. -
LOL
Hát nem. Ha megveszed az ötszázast, akkor lesz 500 pénzed addig, míg el nem költöd. Máris kattog a kérdés a fejedben, hogy mi értelme 500-as csomagot venni, ha van 550 pénzed? Az, hogy a csomagot nem bukod el a halállal, míg a pénzt igen.
Teccikérteni? -
-
Visszanéztem ezt a kalapszart. Mutattak egy 2019-ben megjelenő VR játékot egy videóval, ami nem a játékból van.
Mi a fasz történik a sonynál mostanság? Túl sok lett a pénz a ps4-ből, és drogfüggő lett mindenki?
Ez az izé olyan geciszar volt, hogy az ms is adhatta volna a nevét hozzá :D -
Köszönöm a tippet. -
Tudom, csak mondom, hogy felnek felvettem, csak megcsinálni nem :D -
holnap meló és 5:30-kor kelés,....aludni is kell -
Igen, lényegébe. Akkor használod fel amikor valóban vásárolni akarsz. -
fent maradni? fél 11 sincs...papi :D -
Vr,vr,vr...days gone, ami gyenge...a mortal kombat még jó is lehet. Nem érte meg fent maradni. -
State of VR
-