status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Rendi vagy, köszi :-)
Jó ideje mániámmá vált, hogy megvárom míg teljes, kiforrott, complete játékokkal játszhassak. Azért örömmel fizetek, az ára is sokadlagos. Sajna minden évben benyalok 1-2 címet drágán, amiről aztán kiderül, hogy még jön hozzá 5 DLC lehetőleg 10€ db. áron és mind sztori DLC. Vagy ami rosszabb, hogy csúnya hibákba futok.
Borítékolom, hogy a Sekiro-hoz még jön sztori DLC. Az a gond, hogy nekem is véges az időm, nekem is van családom, egyéb hobbim és nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy letolok egy alapjátékot, majd 1 év múlva újra, csak, hogy a DLC-khez képbe kerüljek.
Te is tudod szerintem, hogy mennyire rossz érzés, amikor elindítod egy játék sztori - after end game - DLC-jét majd úgy érzed magad mint Travolta, Mia Wallace házában...
Ja amúgy most Nioh Complete-et tolom... nagyon jól szórakozom, nekem egyszerűen jobban bejön, mint a DaS 3.
Másikra:
Ez volt a célom anno! Ezt akartam, hogy legyen egy ellenvélemény, lehetőleg jó alapos! Az OW videó volt az első, ahol egy tesztelő a játék kb. 5 órája után teljesen leszarozta a DaS-t, én meg fel sem fogtam, hogy lehet valaki annyira inkompetens. Ez is motivált, hogy elkészüljön aztán a wt, meg sok egyéb más is (pénz nem, a mai napig 0 Ft-om van azokból a videokból, eskü!).
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.27. 18:38:34