PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugyanigy kiereszthetned a gozt (merthat ennyi a cel), viszont olyanok olvasnanak, akik valtoztatni is tudnak
nem?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Kérdésedre válaszolva az opcionális fps nézet:
Tönkrevágná az fps nézethez tervezett lopakodást
Bragadna a nem külső kamerához tervezett pályaelemekbe
Egyes puzzle-oket trivializálna, másokat halálra nehezítene (attól függően hogy épp torony tetej3n antennát vagy sikázor tövében cigaretta csikket keresel)
Harc dettó
Szal igen, a választott nézet nagyban befolyásolja a game designt.
Az meg, hogy ilyen Totti féle (bocs, haver, majd levered rajtam) benyelünk mindent, "helyén kezelünk" ordas buziskodások, ami abszolút hibás visszajelzés, hanyagolni kell.
Oda kell mondani, h ez egy szar lett genyó!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(Viccet félretéve: miért gáz azt írni a fröcsögés helyett hogy xy nekem nem begyerere, de jó lenne ha máshogy csinálnák.)
Balfaszok ezek, nem értenek hozzá, mennyenek inkább candy crush dlct fejleszteni.
Mondom én, van ott egy buzi, aki a legnagyobb orkánba hugyozik, mert attól lesz egyedi...
Opcionális lehetne a TPS? Lehetne! Van? Nincs!
Szar? Szar!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kint nagyon szép a kocsis dolog, hogy mehetsz a városba.
Csak ugye maga az akció része épületekbe szorítva sötét igényességet mindenféle tekintetben nélkülöző kartondobozokba folyik, kicsit olyan érzés, mintha az autós része kint egy full másik minőség lenne.
Egy rész egy másik játékból...
Az meg amikor bent mászkálhatsz, lőhetsz, az semmit nem jelent, nagy 0... sötét egyszerű fém épületekbe, könzerves dobozokban....:S
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.28. 03:27:09
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
nem mintha ez bandázás lenne, de szerintem a mai játékok ezt röhögve kiköpik, technikailag.
Nem tdom a játék mélységét mit kapunk, de nem érzem azt, hogy ez az a csodajáték, amiért a sok hiresztelsé alapján bepisils lenne.
Sőt sok helyen elég csúnyák a textúra illesztések is. Nem kell ennek a látványról szólnia, de én nem így képzeltem el ezt a sokévi fejlesztést.
De mind1 is, én itt kb ennyivel le is zárom, hogy nem gyere be a játék, aztán go tovább, annyi jo gém jön még....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.28. 03:18:43
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ha ubiszezon lesz és ugy van beszállok, támogatlak ebbe, de én tuti nem játszok ezzel. 😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Cyberpunk világ így jön át teljesen.
Legalább is engem zavarna ha “felülről/hátulról” látnám a karaktert.
Witcherben okés volt a tps. De itt nem érzem a hiányát.
(kb. FPS színvonal, lehet ua. az embertől származik? <#fejvakaras>#fejvakaras>)
Ja, de TPS paszmek!
TPS!!! Csak opcionálisan...lécci!!
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Persze nem is vártam sokat. Annyit húzták ezt a játékot.....
Sebaj....😄
Látod, van akinek kell még ez az "ismétlés".
Én tudnék még mit, hidd el, egy Dark Souls-ban elég nekem a pályákat meg a bossokat lecserélni, és már veszem elő a bankkártyám. 😊
Ilyen japó Dark Souls kellett volna pl. Nem, a Ni-oh nem ugyanaz, még mielőtt valaki azt hozná fel.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.27. 14:32:26
Ennyi erővel a Devil May Cry-ig bezárólag is soulsborne minden. 😊
De igazad van, viszont én nem a te izlésedet írtam le, hanem azt hogy ez nem lesz soulsborne játék.
De persze ha a soulsborne játék feelinget a sima akció H&S adja, azzal nem is lehet vitába szállni, nem is szerettem volna.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.27. 14:28:20

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
A dekadens ebben a környezetben egy hibásan, tévesen használt szó.
Érdekes, hogy a dekadenssel dobálózol, de az "utána" szóról fogalmad nincs, hogy kell leírni...<#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.08.27. 11:02:39
PS5 II PSVR
Fantasztikus az a kreativitás, ami a sorozatban van, az összetettsége, az art, a kontent, de elfáradt, lelőtték a csodálatos poénokat. Mindet.
Még mindig szívesen játszom vele, bár amikor Dancer vagy Aldrich elsőre fekszik, erőlködés és izgalom nélkül, akkor felmerül bennem, hogy tényleg ennek itt a vége.
Egy BB2-re beneveznék szívesen, tegnap megint konstatáltam magamban, hogy a BB formula nekem jobban bejött, mint a DaS.
Kár, hogy vége, de ami ezután jönne, azért már nem kár.
PS5 II PSVR
Segítek, rád, az előbbi az érvényes.
Teccikérteni?<#finom>#finom>
PS5 II PSVR
Hagyjuk már!
PS5 II PSVR
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Vagy a füle? <#rolleyes>#rolleyes>
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.26. 10:04:00
Végre valaki, aki ugyanezt gondolja, Én is rühellem a szintezést az RPG-kben, a Witcherben hányást kaptam tőle, korábban többször is írtam róla itt a fórumon, süket fülekre talált. Az ACO-ban tavaly majdnem idegbajt kaptam attól, hogy azzal próbálják megakadályozni, hogy egy olyan területre menj, "ahol még nem tartasz", hogy beraknak baszom erős, legyőzhetetlen ellenfeleket.
Ez annyira szánalmas, olcsó megoldás a fejlesztői kreativitás helyett, hogy az elképesztő.
PS5 II PSVR
Nem tudom, hogy miért savazzátok, nálam elsőnapos vétel lesz, az tuti.
PS5 II PSVR