PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. neked pont egyik se jött be, hát akkor peches vagy, erről nem tehet a Sony
2. többségét már lejátszottad day1, akkor peches vagy, de akkor meg mit vársz? Day1 játékokat nem tehetnek Plus-ba.
3. többségükkel még nem játszottál, szerencsés vagy
Én a harmadik csoportba tartozom, szóval maradok ps plus-os 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Meddig akciós?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.08.29. 18:13:26
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
The rest of the lineup, available from 4th September:
- God of War III: Remastered (PS4)
- Knowledge is Power (PS Plus Bonus – PlayLink)
- Here They Lie (PS Plus Bonus – PS VR required)
- Another World – 20th Anniversary Edition (PS3 + PS4/PS Vita)
- QUBE Director’s Cut (PS3 + PS4)
- Foul Play (PS Vita + PS4)
- Sparkle 2 (PS Vita)
Destiny 2 gondolom nem produkálta azt, amit vártak... 😄
Engem is érdekelne, ha esetleg lesz valahol 😊
Mennyi idő telt is el? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ha nagyon, akkor rögtön eladom a lemezt! Hogy én is szavazzak!
.....Ha nem, akkor is! <#zavart2>#zavart2>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.08.29. 15:17:52
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Én megvenném, mert érdekel a játék és tetszik az, amit eddig láttam, de lehet, hogy ki kellene várnom egy leárazást rá (Karácsonyi szezonban talán már kapni is fog valamennyi kedvezményt).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.08.29. 15:14:06
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
November 2018: Marvel’s Spider-Man: Turf Wars
December 2018: Marvel’s Spider-Man: Silver Lining
Ezek lesznek. Mindben lesz sztoritartalom.
Ettől puttóbb húzása a sonynak ebben a genben nem volt. Ha valami sziklaszilárd alap volt az az, hogy a sony játékai minőségi, teljes élményt adnak. Nem létezik határidő, költség, nem teljesítés, problémák, semmi, ha megjelenik, akkor létezésüknek egyetlen célja a fanservice. Örömmel vettem meg a dlc-ket hónapok múlva, mert ha egyáltalán volt dlc, azok felértek egy teljes játékkal.
Hát ez eddig tartott a szoninál. A szarszemét 10 dollár lett a fontos, az utcán, lemezen meg megveheted a korcs, hiányos szart. Szonilogóval. A minőség most is sonyexkluzív lesz, ez nyilvánvaló, de a jövőben így lesz a klozeton lehúzva az is, meg minden. 10 dodóért simán. Bármikor bárkit lepippantanak érte. Itt az újgeneráció szele.
Adversus solem ne loquitor
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ez a moslékkommunikáció, a végsőkig jegelték a hírt, hogy kivágnak a lemezről sztoritartalmat, hogy aztán 10 dodért lecsepegtessék pár hét alatt...okádok. Ennyire kell az a 10 dodó, hogy semmi más út nem volt, csak ez? Ezzel alapoznak a következő generációra?
Az ms avval bukta el ezt a generációt, hogy képesek voltak bármilyen döntésüknek hátraarcot tolni egyik napról a másikra. Úgy tűnik a sony lesz a következő ms.
Hát...hajrá.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nekem rendkívül tetszett, amit láttam. Még néztem volna. Annyira egyben van az egész. A hangulatteremtés, a dizájn, a zene, a hangzás, a küldetések, a karakterek, a pályatervezés. Tonnányi tartalom és lehetőség, gondosan kidolgozva.
Baromira várom. Kár, hogy a játék megjelenéséig nem fogunk ilyen kaliberű játékot kapni más stúdióktól, de valószínűleg utána sem.
Én arra reagáltam, hogy nekem úgy jött át, hogy miért elégedetlenkednek a neten, hiszen van a kádban jégkocka, meg a berendezést szét lehet lőni....
Ez nem ugyanaz. Ezek csak részletek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.28. 22:36:40
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
/vagy inkább ne, én sem fogom.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.08.28. 22:07:23
A videó óta versenyfutás zajlik a neten, hogy ki mennyire látja szarnak játékot. És minden percben valaki lejjeb merül. A végtelenig tudják tolni a kretént, és még azon túl is.
Vajon hányan vették észre a rombolható környezetet? Az egymást kerülgető npc-ket, vagy a jégkockák mozgását a kádban, vagy a millió apróság bármelyikét, amiből ez a csoda felépíti a legcyberebb világot, ami videójátékban valaha volt?
Kevesen. És ők sem írnak. Nekem sincs kedvem, értelmét sem látom.
Nagyon komolyan remélem, hogy istentelen nagy bukta lesz a játék. Nem kellenek ilyen játékok. A szart kell gyártani, úgyis csak azt értik, meg az nem baj, ha szakértik feszt.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.08.28. 21:45:05
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.08.28. 21:25:39
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Anno csíptem, ma már... hát ez kevéske, bár az 1. rész survival/horror hangulata még talán ma is elmehet.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Lehet megágyaz egy új résznek? Bár most meg már sok is van a piacon ebből a stílusból
Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.08.28. 19:02:14
PSN ID.: Beegabor
max a fű alatt SONY/MM/Euronics-es dolgozók által osztogatott PS4-ex kódok jöhetnek itt-ott szóba, de azok meg megjelenés körül már el is kopnak...
Ez így elég gáz 😞 nézem a végigjátszásokat, a többiek, akik haladnak, csapdáznak, mint az állat... senki nem mer semmit bevállalni, mert akkor elölről 😞