PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Gáz? Deus Ex, Bloodborne, Mad Max, Mafia 3, Metal Gear, Ratchet and Clank, X Com 2, Heavy Rain és most meg a Destiny 2

1. neked pont egyik se jött be, hát akkor peches vagy, erről nem tehet a Sony
2. többségét már lejátszottad day1, akkor peches vagy, de akkor meg mit vársz? Day1 játékokat nem tehetnek Plus-ba.
3. többségükkel még nem játszottál, szerencsés vagy

Én a harmadik csoportba tartozom, szóval maradok ps plus-os 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Rage47
Mindig megy a rinya 😊 Szerintem teljesen jó a felhozatal xboxról átjőve
Tatyla
Én csak a plusszos akciók miatt ha van, de amúgy tényleg gáz már minden hónapban a felhozatal

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

9 nap inkább. 😞 Addig olvasom a könyvet. Fasza bevezető a játéknak.
darkSectorxxx
😉

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Nem értem miért vagyok még mindig Plus tag. Multiban nem játszok semmit, szingliben meg mindig megveszem, ami érdekel. <#nemtudom>
TBTPumpa
Omg ez kell. Májusban kimaradt...
Meddig akciós?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.08.29. 18:13:26

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

mucsácsó
hümmm...

The rest of the lineup, available from 4th September:
- God of War III: Remastered (PS4)
- Knowledge is Power (PS Plus Bonus – PlayLink)
- Here They Lie (PS Plus Bonus – PS VR required)
- Another World – 20th Anniversary Edition (PS3 + PS4/PS Vita)
- QUBE Director’s Cut (PS3 + PS4)
- Foul Play (PS Vita + PS4)
- Sparkle 2 (PS Vita)

Destiny 2 gondolom nem produkálta azt, amit vártak... 😄
warass

warass
Destiny 2 és GOW 3 jön a Plusba.

mucsácsó
Jatekaimon nem találtam még meg fent meghirdetve (szokta ugyebár előre) - vagy valahol máshol beszéltétek le vele? 😊
Engem is érdekelne, ha esetleg lesz valahol 😊
darkSectorxxx
O my god! 😄

Mennyi idő telt is el? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
<#vigyor5>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

n000rbi
<#banplz>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Jó, hát én értem ezt is. TPS van benne. Pipa. <#banplz>

Adversus solem ne loquitor

TBTPumpa
Hogy lehet olyan olcsó? Nem 18 000 Ft a játék?

Kandurex
Én jól megveszem, aztán elmondom nektek mennyire érzem magam átverve!

Ha nagyon, akkor rögtön eladom a lemezt! Hogy én is szavazzak!

.....Ha nem, akkor is! <#zavart2>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.08.29. 15:17:52

TBTPumpa
Elvileg ez még nem minden, a hivatalos oldal azt írja, hogy 2019 márciusáig jönnek hozzá a DLC-k.
Én megvenném, mert érdekel a játék és tetszik az, amit eddig láttam, de lehet, hogy ki kellene várnom egy leárazást rá (Karácsonyi szezonban talán már kapni is fog valamennyi kedvezményt).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.08.29. 15:14:06

yesname
Szintén. Tágassák ezt a vágóhídra vonuló birkák.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

darkSectorxxx
Ilyen sorrendbe fogom megvenni.

dzsedi
Teljesen egyetértek. Erre nem szavazok a pénztárcámmal.

Moby
October 23: Marvel’s Spider-Man: The Heist
November 2018: Marvel’s Spider-Man: Turf Wars
December 2018: Marvel’s Spider-Man: Silver Lining

Ezek lesznek. Mindben lesz sztoritartalom.
Ettől puttóbb húzása a sonynak ebben a genben nem volt. Ha valami sziklaszilárd alap volt az az, hogy a sony játékai minőségi, teljes élményt adnak. Nem létezik határidő, költség, nem teljesítés, problémák, semmi, ha megjelenik, akkor létezésüknek egyetlen célja a fanservice. Örömmel vettem meg a dlc-ket hónapok múlva, mert ha egyáltalán volt dlc, azok felértek egy teljes játékkal.
Hát ez eddig tartott a szoninál. A szarszemét 10 dollár lett a fontos, az utcán, lemezen meg megveheted a korcs, hiányos szart. Szonilogóval. A minőség most is sonyexkluzív lesz, ez nyilvánvaló, de a jövőben így lesz a klozeton lehúzva az is, meg minden. 10 dodóért simán. Bármikor bárkit lepippantanak érte. Itt az újgeneráció szele.

n000rbi
Azon én is kiakadtam, amikor tegnap megláttam a PS Magyarország oldalán a Pókember DLC dátumát, amikor még a játék se jelent meg...

Moby
Nem a pénzről szól ez, még csak nem is az elvekről, egyszerűen nem szeretném magam ott látni a statisztikákban. A sony elkezdte aprópénzre váltani a rajongóit.
Ez a moslékkommunikáció, a végsőkig jegelték a hírt, hogy kivágnak a lemezről sztoritartalmat, hogy aztán 10 dodért lecsepegtessék pár hét alatt...okádok. Ennyire kell az a 10 dodó, hogy semmi más út nem volt, csak ez? Ezzel alapoznak a következő generációra?
Az ms avval bukta el ezt a generációt, hogy képesek voltak bármilyen döntésüknek hátraarcot tolni egyik napról a másikra. Úgy tűnik a sony lesz a következő ms.
Hát...hajrá.

Tatyla
Mondjuk mi felesben megvesszük megint Logantől 5500/koponya még belefér

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Bérem avval, ha nem állok egy sorba a bamba marhákkal. Nincsenek nagy igényeim.

Tatyla
Jól kibaszol velük 😄

Moby
Tegnap mondtam vissza az előrendelést. Feldarabolt szemét, ami beszivárgott a sony játékai közé. Pár hete még én védtem, hogy ilyen nem létezik a sonynál. Hát itt van. Pusztuljon a férgese.

TBTPumpa
+1000

Nekem rendkívül tetszett, amit láttam. Még néztem volna. Annyira egyben van az egész. A hangulatteremtés, a dizájn, a zene, a hangzás, a küldetések, a karakterek, a pályatervezés. Tonnányi tartalom és lehetőség, gondosan kidolgozva.
Baromira várom. Kár, hogy a játék megjelenéséig nem fogunk ilyen kaliberű játékot kapni más stúdióktól, de valószínűleg utána sem.

TBTPumpa
Még egy hét! Hype:

darkSectorxxx
Semmi gond.
Én arra reagáltam, hogy nekem úgy jött át, hogy miért elégedetlenkednek a neten, hiszen van a kádban jégkocka, meg a berendezést szét lehet lőni....

Ez nem ugyanaz. Ezek csak részletek.

Moby
Nem változtat, egyáltalán semmi nem változtat semmin. Meg én is érzem, hogy nem volt okos dolog írnom bármiről.

darkSectorxxx
Amúgy én adom amiket írsz, a jégkocka meg a sok apróság, oké, de ez miben változtat a gameplay-en?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.28. 22:36:40

Tikal
Szerintem ezeket mindenki észrevette, és leszámítva a TPS-ért morgolódókat én nem találkoztam azzal amiről te beszélsz. A rombolható környezet jól nézett ki, meg ugy az egész nagyon rendben volt, nekem egyedül az autókás rész tűnt még kidolgozatlannak, az nagyon nem illett oda.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Moby
Vedd meg pécére, ott majd moddolnak bele tps-t, meg toronyórát lánccal. Elsőnap.

/vagy inkább ne, én sem fogom.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.08.28. 22:07:23

darkSectorxxx
Majd én is tps-t akarok, jön Pókmalac.

Kandurex
Én jónak látom. És a jégkocka cucc is kemény volt. Én csak nyüvedék TPS-t akarok és szopok-morgok!

Moby
Szegények azt hitték, hogyha az internet pöcegödrébe tartálykocsiból locsolják a kölnivizet, akkor elmegy a szag. Szegények még nem tudják milyen mély ez a gödör, 3 játékkal a hátukmögött sem.
A videó óta versenyfutás zajlik a neten, hogy ki mennyire látja szarnak játékot. És minden percben valaki lejjeb merül. A végtelenig tudják tolni a kretént, és még azon túl is.
Vajon hányan vették észre a rombolható környezetet? Az egymást kerülgető npc-ket, vagy a jégkockák mozgását a kádban, vagy a millió apróság bármelyikét, amiből ez a csoda felépíti a legcyberebb világot, ami videójátékban valaha volt?
Kevesen. És ők sem írnak. Nekem sincs kedvem, értelmét sem látom.
Nagyon komolyan remélem, hogy istentelen nagy bukta lesz a játék. Nem kellenek ilyen játékok. A szart kell gyártani, úgyis csak azt értik, meg az nem baj, ha szakértik feszt.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.08.28. 21:45:05

Tikal
<#eljen> már most imádom

n000rbi
Volt értelme itt? Nem biztos. Inkább tedd, amit kérnek 😉

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.08.28. 21:25:39

TBTPumpa
Jönnek a DLC-k, már októberben:

darkSectorxxx
instant vétel.

Tikal
G2A

Tinman
Összes Onimusha-t letoltam. Te is gondolom :-D

Anno csíptem, ma már... hát ez kevéske, bár az 1. rész survival/horror hangulata még talán ma is elmehet.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Seth
Onimusha januárban (10 forintos portocska😄 )
Lehet megágyaz egy új résznek? Bár most meg már sok is van a piacon ebből a stílusból

Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.08.28. 19:02:14

PSN ID.: Beegabor

mucsácsó
Ha találtok ilyesmit, akkor engem is érdekelne - de szerintem kizárt, hogy legyen ilyesmi...

max a fű alatt SONY/MM/Euronics-es dolgozók által osztogatott PS4-ex kódok jöhetnek itt-ott szóba, de azok meg megjelenés körül már el is kopnak...
darkSectorxxx
én amúgy a legutolsó Death Stranding gameplay-től is kiégtem.

Kandurex
Izé.

Ez így elég gáz 😞 nézem a végigjátszásokat, a többiek, akik haladnak, csapdáznak, mint az állat... senki nem mer semmit bevállalni, mert akkor elölről 😞

Tatyla
Az engem is érdekelne, egy olcsó Warhammer 40k inquisitor martyr 😊

TBTPumpa
Nincs valami kulcsos oldal, ahol digitális PS4 játékokat lehet venni (ami Magyar hálózatban is működik)?