121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    fasza :)
    hát de ezaz, ha Medievilre rákerül a hunsub, akkor nehogy már egy AAA+ címre ne kerüljön :D
  • Kandurex
    [pezsgő]

PUKK!
  • szebag79
    Várható volt:) Köszönjük
  • TDC Geronimo
    DEATH STRANDING is complete and has gone gold!! Hideo Kojima, the Kojima Productions team, everyone at Sony and Guerrilla, cast members; all put their heart and soul into it. Thanks for your support, we can’t wait to bring you a new “A HIDEO KOJIMA GAME”. Play it on Nov 8th!!

Na ez már nem csúszik az biztos
  • Moby
    Naja, mondjuk ők nem pumpálnak annyi pénzt a valve szétverésébe, mint ezek ketten. Sőt, valahogy képesek is ezekkel együtt élni.
  • Myselor
    srácok valaki hozzáértő pls help!
    nem szokásom multizni ps4en meg amúgy sem de most a Borderlands 3 miatt aktiváltam egy 14 nap trialt...kezdem azzal stabil a netem és elég gyors nincs semmi probléma vele viszont nem tudok játszani.LAGGOl mint a picsa és kidobál egyszerűen nem értem.van amikor jó és órákig semmi baja!de pl most 1 órája már küzdök vele wifi kábel akármi újra kapcsolodás és nem jó.szét laggol a faszomba.routerről megy a net 3 fele van osztva viszonmt ilyenkor csak én használom ez tuti.mi lehet a probléma?megbolondulok tőle nem hiszem el hogy nem elég a netem hozzá vagy mi a szent lópikula van.
  • j0nNyKa
    .. meg az ubi, meg az EA, meg a gog ..
  • Moby
    Ez a lemez dolog a hangoskodó kisebbségen kívül nem érdekel senkit. Ha megszűnne, az történne mint pécén: semmi. Ugyanúgy megvennék digitben. Ott évek óta nincs más, csak ez. És megy. Gondolom veszettül, mert a valve hülyére keresi magát rajta, és az epic is küzd érte, mint malac a jégen (meg az ms is).
  • Moby
    Kint amit megvesznek lemezen, azt sem nagyon adják el. Azért vesznek lemezen, mert apukaanyuka nem tudja megvenni a storeban, mert nincs regje. A kártyát meg nem engedik beregizni a gyereknek.
  • Kandurex
    Mindegyik valamilyen mértékben befolyásolt, de ezeket hívhattuk kardinális dolgoknak, amik nyomtak a latba.

Azért a használt piac, mindenhol piac. Kint se dobálják a dollárokat a fejük fölött, mint a pék a lisztet.
  • Moby
    A játékosok többsége nem fog lemezzel buziskodni, amikor vesz évente mondjuk három játékot (codot, valami exklut, meg valamit), és esze ágába sincs eladni se. Ezt a milliójátékomvanmindenneljátszom ezt csak mi toljuk itt. Meg páran.
    PS4-en valami 10 körül van a software attach rate (tehát 10 játék jut átlagban minden eladott gépre, ami egész jónak számít), és már bőven leszállóágban vannak az eladások, tehát a legtöbb eladott konzol évek óta a háztartásokban van.
  • j0nNyKa
    gondolom a valasz/megoldas a digitalis terjesztes?!
  • Moby
    "a használt piac elvágása"
    ezt hogyan? account bound jatekok?

Ez nem is volt akkora butaság, mint elsőre hangzik. A lemezt a géphez kötötte volna. El lehetett volna adni a használt játékot, de csak az ms kereskedőinél/nek(azaz az msnek). Cserébe egy csomó előnyt kínált volna. Pl elég lett volna egy lemez a családban akkor is, ha több gép van, nem kellett volna a lemez csak az auth-ra sem, stb. Visszavonulót fújtak mire a konzol kijött, de az egész ragecunaminak semmi értelme nem volt, mert ma már csak az árérzékeny piacokon fogy egyáltalán lemez, meg a gyűjtőknél.
  • j0nNyKa
    na, thx (tobbieknek is lentebb)
  • Moby
    >One bemutatkozása TVTVTV
    Ezért senki nem fordult a ps4 felé. Egy totál felesleges fícsör volt, amit leszartak a vásárlók, de ennyi,

>Exkluzívok hiánya
    Egyik legerősebb érv.

>Gyengébb HW + kinect erőszak
    Ez csak kezdetben volt probléma. Ma már erősebb a hardver mégsem fogy jobban. Kinect erőszak meg egy szemvillanás volt.

>És a kedvencem: a használt piac elvágása
    Soha nem valósult meg, ergo semmihez nincs köze.

Azért ilyen az arány, mert semmit nem tudott adni az ms a játékosoknak, amit ne kaptak volna meg máshol. Sem játékokban, sem szolgáltatásokban, sem gépben, semmiben. Lehetett volna mondjuk a szegény ember ps4-e ha olcsóbb lett volna tőle, de inkább csak drágább volt. Ami nem lett volna baj, ha nem lett volna egy ugyanolyan a piacon olcsóbban, szélesebb kínálattal. A drágább switchet is szívesebben veszik meg, mert olyan dolgokat kínál, amit más nem. Rém egyszerű ez az egész.
  • Moby
    Ha semmit nem tolnék félre valahol 1995-ben járnék a játékokkal szvsz. Nincs a földön annyi szabadidő amennyi jó játék jelenik meg. Akkor sem, ha semmi mást nem csinálnék.
  • mucsácsó
    ez tény, de FPS-eket ott se fogom erőltetni, az fix... :D
  • Ulthanito
    Bár a hányásodat a VR2 se fogja orvosolni. :)
  • mucsácsó
    >>>"One bemutatkozása TVTVTV"
    >>>ooo ez mit jelent

elején volt ez is, kb. majdnem egy set-top-boxnak indult az egész, integrálni akarták az ilyen TV-s szar dolgokat, hogy egy ilyen média-játékcenter legyen a XONE...de aztán ebből se lett semmi, vagy nem úgy.

warez PS4-en elvileg megyeget, bár nem vágom annyira... gondolom de itt is van egy FW verzió (tippre még 5.xx), ami fölé nem lehet menni.. XONE-ról meg fogalmam sincs, hogy ott van-e egyáltalán :) Switchen azt vágom, hogy van :D
  • n000rbi
    "One bemutatkozása TVTVTV"
    ooo ez mit jelent

Boxon van hdmi IN is és tényleg azt nyomták lanuchkor, hogy mekkora jó már, mert a kábeltv-n is nézheted közben az bézbózmeccset. Igen, pont ezzel lehet egy játékkonzolt jól eladni.
  • j0nNyKa
    "One bemutatkozása TVTVTV"
    ooo ez mit jelent

"Exkluzívok hiánya"
    oke ez stimm

"Gyengébb HW + kinect erőszak"
    a kinect resz mit jelent? a gyengebb hardware hogy jelenik meg? ugyanazok a cimek csunyabbak / kisebb fpsen futnak?

"a használt piac elvágása"
    ezt hogyan? account bound jatekok?
    ide bekerdezek egy meredeket, par eve nem kovetem: hogy all a warez kerdes ps4en meg x1on?

#97120 koszi, ugy latom ~ugyanezeket irtad le picit jobban kifejtve
  • mucsácsó
    nahjah, ugyanezt írtam kb, csak kicsit kifejtve :D
    természetesen nagyon jó, hogy van az MS a piacon, mert a verseny mindig kell, viszont szvsz. kövi genre se lesz másmilyen a felállás, még akkor se, ha esetleg erősebb lesz a hw benne valamivel... most is erősebb a XONE X a Prőtől, de mégis ez is csak egy marketing bullshit, amit max a gyerekek kajálnak be..

valami nagyon durvát kéne húzni MS-nek, hogy előnybe/előrébb kerüljön - mondjuk mittomén, ingyenes Game Pass vagy Gold mindenkinek, vagy hasonló... mert tényleg semmi csábító nincs. persze ez meg esélytelen :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.26. 10:20:59
  • mucsácsó
    vótmá' a kép itt is, linkeltem még pár napja :P
    amúgy szerintem roppant egyszerű a válasz: már a legeslegelején a generációnak elkúrták azzal, hogy online only és account bound játékok lesznek - amiből végül persze ugye nem lett semmi, viszont már hendikeppel indultak a legelején.

emellé jön az, hogy gyakorlatilag _NULLA_, azaz 0 exkluzív van XONE-ra, ami releváns lenne, ráadaásul az összes egytől egyig szinte jött/jön PC-re, tehát teljesen felesleges birtokolni egy ilyen eszközt :D
    ráadásul SONY-nál vannak a legdurvább studiók, ezeket szerintem kár sorolni meg bizonygatni itt a topicban, a tények magukért beszélnek :D nem volt egyetlen egy olyan játék, amiért úgy meg lenne őrülve mindenki, mint mondjuk akár egy Last of Us 2. és nem is lesz, következő genre se, hiába "vásároltak be" lófasz studiókat.

raáadásul a közössége is lényegesen kisebb, mint a PS4 táboré, sokkal jobban pörög a használt piac is, bár ez már az előző dolgok következménye...

és nem a fanboy beszél belőlem, mert előző gent sztem az X360 vitte toronymagasan (max a végére fordult a kocka a PS3 javára..) :D
  • Kandurex
    Ez kb. ilyen 3:1 arány. Teljesen valid.

Az okok:

One bemutatkozása TVTVTV
    Exkluzívok hiánya
    Gyengébb HW + kinect erőszak
    És a kedvencem: a használt piac elvágása
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.09.26. 10:15:49
  • Tatyla
    Nekem semmi nincs talonba, lehet azért mert semmit nem tolok félre, utolsó két játék a Remnant és a Borderlands 3
  • j0nNyKa
    van ez a kep a masik topicbol

az elfogultsagot felreteve ez miert van? az a kerdesem hogy miert veri ennyire a ps4 az xboxot?
  • j0nNyKa
    raadasul ez szinte mind fps, azokat 99% hogy az agyad ossze fogja hasonlitani minden lepesnel
    eshat latjuk is, valamiert a rage2 nyert (gunplay miatt valszeg)

el tudom kepzelni, hogy ha egymas utan tolnad ezeket, akkor a tobbit jobban elvezned, mint igy
    aztan a franc tudja, engem tul sokaig egyik cim se kotott le ezek kozul, nem is tudom hogy a doom ota volt-e fps amit vegigjatszottam, valszeg nem
    most pl a half-life 2-t tolom episode-okkal meg mindenekkel egyutt, es jobban lekot mint barmelyik modern cim
  • Moby
    Prevgen, illetve lassan pre-prevgen. De ez nekem még mindig bőven vállalható, az atmoszféra meg a gameplay zseniális.

idő: nincs. Ezért haladok mindennel lassan. Illetve kevés játék megy le nálam azért évente. Multira már absz nincs idő pl.
    Az idei listám eddig:
    Assassin's Creed - Freedom Cry
    GTAV(harmadszor)
    Zelda BOTW (másodszor)
    Resident Evil 2
    Metro Exodus
    DMCV
    Sekiro
    Days Gone
    The Room
    Wolfenstein II
    Prey
    Blood&Truth
    Remnant From The Ashes
    Astral Chain
    Darksiders II
    Gears of War 5(?)
    Zelda Link's Awakening

Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.26. 09:27:04
  • mucsácsó
    nagy pacsi, nálam is ugyanez a "szindróma" van :D régebben ez abszolút nem volt akadály (10-15+ éve), emlékszem tele volt az asztal állandóan 20 féle játék parancsikonnal, simán toltam őket (és még élveztem is...).

most meg már pont ezaz, hogy egyre kevesebb játék köt le, és szimultán meg ez méginkább valahogy nem megy - most is például belekezdtem tegnap a RAGE2-be, ami amúgy csodák csodájára elég jól lekötött egy jópár órára kapásból, de már azt hiszem értem is, hogy miért lett lehúzva, pedig a gunplay brutáljó benne :D de olyan nagy open-world játék akar lenni, hogy egyszerűen semilyen lesz az egész, érzem.

mellette ott a Metro Exodus, meg Gears 5, de úgy istenigazából egyikhez sincs ANNYIRA nagyon kedvem.

Borderlands 3-at lehet berántom, de akkor a RAGE2 az shift delete instant.. :D
    ....meg Wreckfestbe is bele akarnék nézni, DE MIKOR...
    Far Cry 5-ről meg már asszem végképp letettem :D

...a Control nálam vitt mindent abszolúte, szal még szenvedek egyelőre kicsit az utána hagyott űr miatt :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.26. 09:24:29
  • j0nNyKa
    asszem megertem, en mindig ebbe az iranyba haladtam, hogy ha csak fel orat szanok gamingre, akkor is legyen "ertelme", azaz elvezzem
    viszont azt vettem eszre -es itt most lehet van egy osszefugges a szituddal- hogy ha tobb "nagy" jatekot tolok egyszerre, akaratlanul osszehasonlitom azokat minosegre, es a gyengebbet elkezdem elengedni - ritkan inditani, egyre ritkabban, aztan honapokig a gepen hagyni belepes nelkul, hogy nehogymar ne fejezzem be... aztan honapok utan lepucolni
    nalam legalabbis ez a veszelye, ha tobb "nagy" jatekba kezdek bele

ami a bevallt recept: egy nagy jatek, plusz egy vagy akar ketto kikapcsolodos (rougelike, egy hentelos fps, egy arpg pl diablo, stb)
  • Moby
    Ja, és akkor még ami nem jutott eszembe: pillars of eternity. Meg még biztos van cím a várólístán. Illetve kiderült, hogy van még backlogon a ps4-en is: gravity rush 2.
  • mucsácsó
    Én javarészt ezért is adtam el a 'csába a VR-t...
    Driveclub VR-nál már az első kanyarnál azt hittem, hogy beokádok :D Here They Lie ugyanez.. Blood and Truth demót végig se bírtam tolni, pedig amúgy az poén volt, de... skip. Nyáron pedig egy kínzóeszköz is lehetne, ahogy írta is anno itt valaki :D

számomra egyetlen egy játék az a Beat Saber volt, ami használható volt rajta, de amiatt már nem tartogattam, már rojtosra játszottam Experten is minden számot - ráadásul már idegesített az egész, hogy annyira körülményes meg ráizzad az ember fejére... gyerekcipő ez még nagyon, sajnos.. majd talán kövi genben egy VR2, de egyelőre hallani se akarok róla :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.26. 09:10:06
  • Moby
    amúgy ja, bírok. Gyerekek mellett - főleg amíg kicsik - kialakul ez a képesség. A lopott félórák jelentették a játékidőt, nincs idő faszakodásra, elindul, azonnal bele kell tudni merülni :D Ma már ez nem gond, ma már inkább az "gond", hogy spoilerelnek nekem, mert sokszor előrébb tartanak egy-egy játékban :D (több az idejük rá).
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.26. 09:06:16
  • Moby
    A zelda pörög szinte állandóan. A DS2-n a végefelé járok, de igazából már unom kicsit. Jó játék, de a fele is elég lett volna. Hosszú órák óta már semmit nem tud felmutatni, ugyanaz pörög jó hosszan (helyszínekben is). Gears5-öt már csak "becsületből" próbálom befejezni, de egyre kevésbé érzem, hogy tartozom ezzel magamnak. Szal igazából a Zelda megy. És menne többet, de az én drága kisnagyfiam szintén rá van csavarodva egyem a szívét, nincs szívem kivenni a kezéből, szóval csak akkor jutok hozzá, amikor már alszik. Ha van addig szabadidőm, olyankor megy a DS2.
  • Ulthanito
    Én sem értem.
  • Ulthanito
    A Dragon's Dogma kő buta játék, legalább is számomra. :( Megvettük, ronda, mint a bűn, és valahogy engem nem tudott behúzni.

Lehet, hogy teszek vele majd még egy próbát.

Két gyerek mellett meg néha kis munka mellett neked erre hogy van időd??
  • n000rbi
    Az Owlboy-t switchen játszottam végig és nagyon-nagyon (hozzáteszem, ott azért voltak framerate gondok - de csak egy bossnál)
  • j0nNyKa
    birsz figyelni "egyszerre" tobb jatekra? beleelni magad meg ilyenek? vagy a zeldan kivul a tobbi az nem az a figyelos beleelos?
  • Moby
    Ez helyből több száz óra.

A listám(tervezett sorrendben):
    - Zelda LA (pörög)
    - Darksiders 2(pörög)
    - Gears5(pörög néha)
    - Dio3 (néha-néha pörög)
    - Ni No Kuni 1 remastered
    - DQXI
    - No Man's Sky VR
    - The Outer Worlds
    - LM3
    - Death Stranding
    - Star Wars Jedi: Fallen Order(?talán, gyorsan végigszaladni)
    Na ez már idáig is teljes képtelenség.
    Amiket valamikor be kéne iktatni(random sorrendben):
    - Darksiders 3
    - Sleeping Dogs DefEd
    - Dragon's Dogma: Dark Arisen
    - Forgotton Anne
    - Mutant Year Zero
    - Hollow Knight
    - The Talos Principle
    - Mirror's Edge (az új)
    - Owlboy
    - JC3
    - DAI
    - Greedfall
    Ami most listán van. Ezek mind olyanok, hogy játszottam velük, rohadtul tetszettek, de nem kerültek sorra, és mindig várom, hogy sorra kerülhessenek. Ebből három kiemelkedő van, amit mindenképp szeretnék játszani: Dragons Dogma, Hollow Knight, Owlboy.

Hát ez így összesen két évre való játék, nade 2020 ezt úgy fogja kispadra ültetni, mint a huzat :/

Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.26. 08:49:31
  • n000rbi
    Fúú, inkább el se kezdem begépelni :D Legyen annyi elég, hogy most még tettem a toronyra egy jó adagot a Kindgom Hearts All-in-One pakkal, amiből az első pörög mostanság.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.09.26. 08:30:19